418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #265249 Időközben javították... -
Megnyugtatlak, még mindig xp-re adja, mert most lett meg.
Am mai stat,akit érdekel. [spoiler] -
AlucardHuN #265247 Nem 50k xp? -
Szpecnyaz #265246 Most elkezdtem gyűjteni az 50k dmg-t összeszedni. Gondoltam a kedvenc T10 tankokkal összejön. Erre alig bírtam sebezni velük.
Na mondom, előszedem a Jagdpanzert, hátha. Erre sorban jönnek vele a 4-5k dmg-es körök :D. Így gyorsan meglesz az 50k.
Am hónapok óta most szedtem elő a garázs mélyéről és azt kell mondjam, hogy nagyon jót tett neki az arty nerf és a pontosság buff. Ha most vettem volna meg, simán hoznám vele a 3k+ átlagot :/. -
kisokka #265245 Most megint megdöglöttem egy lag miatt, úgyhogy szerintem mára ennyi.
A nettel elvileg nincs baj, mert más akadálytalanul működik. Valaki biztos tekergeti a gombokat
-
Pares #265244 Húúú, bárcsak betennének majd magyar tankokat is egyszer... -
Nálam ma azt produkálta a játék, hogy a saját csapatomnak nem tudtam írni. Az ellennek tudtam, ahogy a szakasztársamnak is, de a saját csapatomnak egy mukkott sem, viszont a térképet pittyegni lehetett :) -
kisokka #265242 8.7-ben emlékeim szerint valamelyik mod csinált 999-es pinget, de lehet 8.6-ban volt...
8.8 óta viszont olyan csatáim vannak, mint azelőtt soha. Az előbbi két beszedett 800-as találat és hasonló incidensek kicsit felgyűri a homlokom. -
Pares #265241 Nekem kb. 8.7 óta produkál ilyeneket, de pont a 8.8 óta csökkent a 999 pinges laggolások száma... -
kisokka #265240 Ezek a lagolások csak nekem tűnnek úgy, hogy 8.8 óta egyre sűrűbbek?
Külföldországban is sírnak emiatt, szinte nincs csata, hogy ne bőgnék tele a csetet, szóval a szolgáltatókat hagyjuk. -
Okmyx #265239 - EU tree is not being worked on yet (21.9.2013) -
AlucardHuN #265238 Majd lesz EU tree. Kérdéses azt hogy oldják meg. -
Szpecnyaz #265237 Lehet ezek értelmesebbek lennének mint a japó tankok. -
Mindenkinek van egy keresztje, illetve mindenki a maga szerencséjének a pogácsa :D -
madmanic #265235 estét.. Medium tankos event meddig tart?
-
AlucardHuN #265234 Múltkor én is linkeltem ilyenket. Némelyik egész pofás projekt. -
kisokka #265233 Majd a legközelebbi után
-
Bangaro #265232 Sokat spórolnál egy ghostolással. Úgy 55 percet az 1 órából.
-
kisokka #265231 Nem, teljesen random, de megtehetném 2-3 havonta is, mivel nincs az 1-2 óra. Fél óra, 3/4 szokott lenni max. Az utána feltelepítendő driverekkel is csak 1 órát vesz igénybe. A többit meg közben, van olyan, amit napokkal később teszek fel. Nálam ez azért fontos, mert elég hamar tele bírom szemetelni a gépem és ez egy idő után zavar. Ilyenkor nem csak Win-t húzok újra, hanem pucolok egy rakat mindent. -
Bangaro #265230 Gondoltam leduplázom még eladás előtt az A-43-at. Én balga lélek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eddig jól indul a nap...
-
EmR3 #265229 Ha csak eléred az kevés lesz. -
Bangaro #265228 Ezt is kezdem megkedvelni mostanában......
Error:
Unable to sell 'A-43'. Try again later.
Már háromszor próbáltam -
Oddball29 #265227 Kreatív jugók. -
AlucardHuN #265226 Kérek a KT-nak újra 120 mm-es alsó frontot (leszarom hogy unhistorical) és nerfeljék a szovjetek pontosságát 
(csak részben komoly gondolatok nem kell ráharapni)
-
Én az a fajta idióta vagyok, aki stat rejtés nélkül is jelentkezik a HUNS-ba. Aztán mondjátok hogy nem vagyok elég jó és elküldtök fejlődni. Ekkor pedig egy világ törik el bennem, egy fél napot sírok a szobám sarkában, majd levágom a plüss macim fejét és feláldozom a Random isten oltárán, hogy minél hamarabb elérjem az áhított 1400WN6-ot és 2db T10 tankot. 
-
Ez jó volt
-
Tegnapi 47%-os Wr után, eddig ez a mai, érdekes,roppant érdekes.
-
Az eddigi dmg-t nem számolja (ma eddig 7218), csak az aktuális csatától. Am pont jókor, 3092-ről indul a számláló:) -
Bangaro #265221 De ami még fontosabb azt is számolja. -
Pont időben, most kezdtem el játszani az ISU-val :) Azt az 50k-et nevetve összehozza a BL-10. -
Bangaro #265219 Ezt akartam írni én is. Most meg azt látom 50k hp-t ír. Totális káosz van itt EU-ban. -
2. Mutass egyetlen olyan tankos online játékot ami élvezhető? A hardverkulcsos szimulátor nem ér :P
Amint lesz jobb vagy olyan amiben más dolgok idegelnek majd fel simán váltok. Az accom meg megmarad, mert nem törlődik, akármeddig lehet inaktív... -
BaleniX #265217 Aha, mert a WoWp-ben meg csak lövöd az ellen gépét, és megy le róla a Hp, de amúgy semmi baja, csak pattog rajta a lövedék... Aha az jó...
Na meg a WoT közösségről ennyit, mindenki csak bunkózni tud, persze tisztelet annak a NAGYON KEVÉS kivételnek!
-
KIJAVÍTOTTÁK HURRÁ 
Csekkoljátok a mission ablakban. -
Amarth99 #265215 Lehet, hogy hetente csak 1 napot melóznak, egyébként meg vodkáznak :D.
Mondjuk marhára nem értem, hogy lehet ezt így félreírni. :D A kiírás is rossz, meg a számláló is. Na meg annyiszor írtak így félre dolgokat, hogy tuti nem sok köze van a honlap szerkesztőknek azokhoz, akik a programmal foglalkoznak. -
Amarth99 #265214 1. A repcsis verzióval játszottam eleget, szóval van elképzelésem a játékról. A repcsis verzió tetszett, de nem estem tőle hanyatt.
2. Ha annyira szar ez, akkor minek játszol vele még. Most is lehet mást keresni.
3. Na látod, nem fogják hagyni, hogy tönkremenjen a játékuk. Kitalálják majd, hogy lehet megtartani az embereket.
4. Sok embernek nem lesz kedve 0ról elkezdeni még egy játékot, hogy 2 évig tolhassa mire kb megvan az amit szeretett volna elérni.
+1. Ettől függetlenül drukkolok, hogy jó legyen, mert az itt is hatással lesz a dolgokra :). -
Bangaro #265213 Hát ez az. Hijnye nem jó értéket olvas az adatbázisból a query, script stb. Bakker melyik is kell? Ja kettővel odébb, na pill kijavítom. Ok. Lefuttat, nem dob hibát mehet.
Hát milyen dilettáns faszfejek dolgoznak ott? -
Szpecnyaz #265212 Na igen, siralmas ahogy leírják hogy mennyit kell ezen dolgozniuk.
Nem vagyok infós, de nem hiszem hogy ez túl megerőltető lenne a "szakembereknek". -
Bangaro #265211 Tényleg agyfaszt kapok. Ezek után semmi értelme fórumon postolni mindenféle bugokat, nyílt mező közepén "vanish"-elő 130 tonnás E-100-ról replay-t feltölteni, pofád elé lecsapódó lövedékek, tankokon átrepülő szellem lövedékek, 3 héttel korábban teszt szerverről posztolt bugokra azt mondani, nekünk ez új, stb.
"-Te Iván, nem jól számol a napi küldetés. Rosszul írtuk meg a lekérdezést, ki kellene javítani.
-Szarok rá Szása, inkább tölts még egy vodkát. Kapják be én bebaszok ma is.
-Jó ötlet, hozom az uborkát is." -
kHares #265210 Ami tényleg nevetséges hogy az amcsi serveren már kijavították. Egy változót kell átírni, azt gondolná az ember kb. 1 perces meló de valamiért nem.