World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg, hogy ez azt jelenti, hogy MIND az 5 téged néz, azaz a többiek tudnak haladni 14v10ben. Normális heavyt top arty is 2-3 lövésbõl öl szembõl. Ha jól helyezkedsz az az 1-2 arty, aki rád látott nem fog megölni elsõre, idõt nyersz a csapatnak. Ha meg heavyvel/TDvel olyan helyen vagy ahol rád lát mind az 5 arty, mirõl beszélünk? Az artynak is van mitõl tartani, hisz ha nem mozog a te artyjaid kiszedhetik, fõleg, ha van eszed jelezni, hogy kb honnan lövöldöznek téged. Meg, mint már említettem tegnap, mindig van egy kamikaze játékos, aki berongyol kör elején az ellenfélhez, bespottolja a fél csapatot és meghal. Ha látod hol vannak az artyk, nagyjából tudsz helyezkedni (ha nem látod, akkor meg azt sejtheted, hogy melyik területre nem látnak rá)
Ez mondjuk teljesen igaz, nem véletlenül van benne még a FAQban is az arty áfium ellen való orvosság szekcióban. SAjnos én egyre kevésbé tudom rávenni magam a tüzérkedésre (eddig volt egy orosz és egy német artim, a németet már kidobtam, az orosz még porosodik), hála istennek nekem zéró játékélményt ad ez a felülrõl nézem és kattingatik, meg imádkozok a randomhoz játék.
Frontvonalban szeretem keverni a szart :D
én azt szoktam csinálni :D
Ez a - trükkösen jöjjek ki, hogy majd az arti ellövi magát de én nem leszek ott - pont ilyen szituáció. Ha szerencsém van, akkor megúszomk, ha nincs szerencsém és az arti okosabb vagy az 5méteres splash még akkor is sebez ha nem talál el, akkor meg megjártam. De olyan nincs ahol én nyerek ebben a szituban :D
Ez a problémám az indirek tûzzel: ha ott áll valaki szemben velem, akkor van 3 kimenetele a dolognak (én nyerek, õ nyer, egál - pl mindketten sebezzük a másikat), de amikor az arti célozgat, az két kimenetel, amiben nincs benne az "õ veszít" rész.
Ez még bokorban bújkáló TDknél is megvan, hiszen rám kell látnia (nem állhat a térkép másik oldalán), és kockáztatja hogy felvillan ha lõ.

ezt mind úgy hogy ott álltam velük szembe pár 100m-re és egyszer vettek csak észre! :D:D:D ISU-152<#finom>#finom>

pro is6
Miután meghaltam õt néztem... Az ilyenek sokkal többször basszák el a csatáimat, mint az artyk... szerencse, hogy most nem rajta múlt.
Faboo:
De csak azért fordulhat elõ, mert kempel a csapat és hagy elég idõt ezekben a csatákban az artyknak lõni. Ez nem azért van, mert op-k az artyk, hanem mert hagyják õket érvényesülni.
Biztos én vagyok a béna artys, hogy alig van top gunom artyval, kevesebb az átlag sebzésem velük, mint a heavykkel, tdkel stb... .
Próbáld légy szíves a többi tankosban is keresni a hibát, ne csak az artykban.
Azt még így általánosságban hadd tegyem hozzá, folyamatosan megy a panaszkodás, hogy milyen jó lenne, ha noobok nem rontanák el a csatákat. De hát pont errõl vitatkoztok, hogy a vérvörös játékos is tud játszani artyval... akkor hol a gond? Miért olyan nagy baj, hogy megtalálta azt a gépet a játékban, amivel hozzá tud tenni a csatához annak ellenére, hogy nem profi. A noob artysta is tud sebezni, ha veled van, viszont nem fixen talál el, ha ellened.
elõbb vert le 1v1-ben egy T25/2..... csinálja meg ezt ISU-152vel szemben :D
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Mondjuk egy fasza 5artys, t10-es malinovkát én is megnéznék<#nevetes1>#nevetes1>
Második postoddal csak részben értek egyet. A nyomni kell nem az ész nélküli rusholásból kéne hogy álljon. A védekezés, kivárás meg nem a szikla mögött dekkolok, és számolom a felhõket módszerbõl.
Na, most szeretnék megkérni mindenkit, aki annyira arty ellenes, meg arty oneshot párti, hogy a következõ 5 csatájában heavyvel, tdvel számolja össze hányszor lõnek rá artyval, és jegyezze fel mekkorát sebzõdik.
Kíváncsi leszek rá...
Nézte valaki a replayket :D? Csak, mert benne van hogy kellene arty ellen játszani... már aki észreveszi...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Megvenni nem is fogom, meg úgy általánosságban is hidegen hagy az egész brit TD ág, de ha valami zavart pillanatomban egyszer kedvet kapnék hozzájuk, akkor legalább ne tier2-tõl kelljen kezdenem :)
A hivatalos forumon mar lassan szamolni se lehet a skilles jatekosok rinyatopikjat, kedvencevel most mi lesz, vege a vilagnak.
Saor Alba
Fogsz egy kétpaneles fájlkezelõt, egyik oldalon elzarándokolsz a *:\World_of_Tanks\res\ mappába.
A másik oldalon meg a *:\World_of_Tanks\res_mods\0.8.5\-be.
A *:\World_of_Tanks\res\-ben van egy audio könyvtár azt átmásolod a mod-ba majd a letöltött hangmodban lévõ könyvtárakkal ezt felülírod, illetve ha vannak más fájlok/könyvtárak azokat is bemásolod a mod könyvtárba a megfelelõ helyre.
Nyílt pályán arty uralom van, ez tény. Meg az is, hogy pillanatok alatt be tudják õket spotolni, és akkor kampec a legtöbbször.
Tudom, hogy tudsz játszani lammaer. Szakaszban is voltunk együtt sztem Scharnhorsttal meg veled. Replayket is láttam tõled, és a postjaidból is kiderül. Nem is neked szóltak, amiket írtam, hanem általánosságban mindenkinek.
" Ha a fontos helyeken vagy, és néha kinézel egyet egyet lõni, trackelni, az esetek többségében feltartod az ellenfelet."
"Na akkor basz oda az arti..." Igen pontosan. Épp ezért lehet el indulni kinézni úgy, mintha lõni akarnál az arty be is célozza majd azt a helyet ahova vár, és lõni fog. Csak közben nem érkeztél meg oda, ahova várt. Utána nyugi van jó ideig. Nem jön be mindig, de sokszor igen.
Most jön az a mondat, amiért kiszoktak borulni az arty gyûlölõk :D:
Ha eleget játszol velük, kiismered õket eléggé, hogy tudj ellenük védekezni.
Simulacrum:
A második válaszoddal egyetértek. Az elsõnél meg trainingbe próbáltad már hányszor lehet oda belõni mondjuk 10bõl? Biztos vagyok benne, hogy ez a példa egy rettentõen mázlis/peches lövés volt sz S-51/lóri részérõl.
Na és a legvégére :) :
- azt szerettem volna megmutatni, hogy nem op-k az artyk
- illetve, hogy a most tervezett arty nerf valamikor vissza fog ütni
- megnézte valaki bármelyik replayt is :)?
"
Ez egy módosított hangcsomag (lövések, lepattanók, töltéshangok, motorhangok, stb.) a játékhoz és mivel simán megéri lecserélni a gyárit erre, megosztom veletek is.
A telepítés folyamata:
Zárd be a játékot.
Töltsd le a HRMOD Gun Sounds v1.6.zip és a GnomeFathers_engines.zip fájlt.
A \World_Of_Tanks\res\audio könyvtárat másold át a \World_Of_Tanks\res_mods\%verziószám%\ könyvtárba.
A letöltött zip fájlokat csomagold ki a \World_Of_Tanks\res_mods\%verziószám%\ könyvtárba (írj felül mindent)."
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Valaki lenne oly kedves és elmondaná nekem,kicsit szájbarágósan(mint a debil gyerekeknek szokás<#zavart2>#zavart2>),hogy honnan tudom leszedni és hogyan tudom mûködésre bírni,a historycal sound pack-ot?
Vagy ha van külön ami csak a lövegek hangjára vonatkozik,az is jó!
Elõre is köszönöm!:)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
fél év kemény kisérletezés után rájöttem a wotozás és a pálinkázás összhangban van!!!!! Piros körrel jelöltem amikor józan voltam! :D

Ha KV-ra gondolsz, én is vissza fogom venni, nekem is nosztalgiázhatnékom van vele :)
Sõt, lehet visszaveszem a Churchillt is, hogy kifejlesszem belõle a méltán népszerû Churchill Gun Carriert :D
És újra (immár azt sem tudom, hányadik alkalommal) visszaveszem a PzIV-et is. Bár arra nincs akció, de dupla xp mellett szívesebben kezdek bele új legénység húzásába is.
Bár ilyenhez sok hülye is kell. <#papakacsint>#papakacsint>
Egyértelmûen nekem is rosszabb az artykkal a statisztikám, mint normál tankokkal. Ennek talán az lehet az oka, hogy a jobb játékos keresi az ellen legjobbját XVM szerint, esetleg a top tier tankokat próbálja lõni, mert õk a meccseldöntõk, míg a gyengébb játékos azt a tankot lövi, ami a legkönnyebb célpont, legyen az T9-es csatában hátul kempelõ Tigris, akinek semmi befolyása nincs a csatára. Így a jó játékost kergetõ artysta lehet alig sebez a játék során, a gyengébbeket vadászó kevésbé jó játékos meg sebzést javít.
(viszont a bunkertankom is benne van a listában :) )
Na akkor basz oda az arti...
Ez korrelál azzal amit mondtam hogy én miért nem szeretem az artit: nagy része nem skill, hanem szerencsejáték (talál vagy nem), ezért nem jön ki annyira a játéktudás. Gyökér Béla nagyon hasonló eséllyel okoz neked sebzést mint egy tapasztaltabb ÁtlagJános.
Mert ha tetszik ha nem, a nyílt pályákon artiuralom van, és annyit bárki meg tud tenni hogy rávigye a célkeresztet a célpontra, várjon amig szûkül és klikkeljen, mindezt alapvetõen rizikómentesen. Ezért nincs szignifikáns különbség pl arti átlagsebzésben olyan emberek közt, akiknél egyéb tankokban meg ég és föld a különbség.
Alapvetõen tudok játszani tankokkal, nem kell nekem magyarázni mi az hogy fedezékhasználat, mi az hogy flankolás, mi az hogy figyelemelterelés, mi az hogy lerohanás ha reloadol a T95 :)
Az nem tetszik hogy mig egy rendes tankban egy egy ember annyi sikert ér el amennyi a tapasztalata/tudása alapján neki dukál, addig artyban nincs ilyen összefüggés. + a risk vs reward arány köszönõ viszonyban sincs.
Én bármilyen arty nerfet továbbra is tapsikolva fogok várni :D
Miért amellett, hogy beszüntetik ezt a teljesen felesleges tanktípust, kitörlik az összes játékost is accountal együtt akik legalább 1k+ csatát mertek menni artival? Kétlem.
Amúgy meg sokminden nem fog változni, marad az atombomba, ballisztikus röppályát továbbra sem kap a lövedékük. laser guided missile laucher powa... De mivel már 8.6-ban is minden szinten lesz nagyszámú arti én kb arra számítok, hogy minden battle tier a mostani top tier csaták dögunalmas játszhatatlan szintjére süllyed...