418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 400V
    Itt a Nashorn egyik ágyúja, elég korrekt.

• 400V
    Segítsetek kérlek!

Vettem egy Su122-44 et. Modulok eddig töltésgyorsító,fokozott szellőzés. Nem tudok dönteni. Elvileg ez egy mozgékony nagy DPM el rendelkező gépállat. Periszkópon agyalok meg távcsőn. 20-30 m el látna távolabb periszkóppal, viszont így hogy állni kell és ez nem arra való tank akkor inkább távcső. Akinek van az légyszi adjon már tanácsot. Vagy ha van rá másik config az is érdekelne.
  • AlucardHuN
    De kisebb a Nashornhoz vagy az Emilhez viszonyítva. De remélem hogy azért camo szinten jók lesznek.
  • Pares
    D.Max pontosan ilyen. Nagyon papír, nagyon jó ágyú, nagyon jó látótáv. És probléma nélkül lehet vele játszani. Sőt, a D.Max-szal sikerült először megszerezni az Invicible medált (egymás után 6 csatában nem lőttek rám, nem sebeztek). Szóval teljesen életképes egy ilyen TD, ha jó a látótáv és jó az ágyú.
  • Me Ga
    Köszi, az már megvan, egy medium-on gondolkodom... ;)
  • Ytar
    750-ért Churchillt vedd
  • Me Ga
    A leárazott Matilda IV-esen gondolkozom... Szerintetek megéri megvenni (750 gold)? Mennyire fun? Esetleg legénység húzásra?
    Köszi előre is!
  • Bee
    A francia T8 TD. Ua. a löveg megy rá, mint a T9-es Foch-ra.
  • pecaboy
    Állítólag tizedike.
  • zoltanblau
    Izé... tudja valaki mikó lesz ilyen teszszerver?
  • Destydeme
    Hi.Ez mi? " A másik kedvenc jelenleg az AC mile 48. Tier 10-es ágyúval már brutális szerkezet."
  • ratgab
    Én se vagyok nagy TD-s. Inkább a medet kedvelem. DE az AT2 valami eszméletlen durva gép. A másik kedvenc jelenleg az AC mile 48. Tier 10-es ágyúval már brutális szerkezet.

Ezekkel élvezet tankvadászni.
  • Gunslinger
    Én baromira nem vagyok TD-s, E4-et kihúztam és ennyi, de a WT E-100 felkeltette az érdeklődésem, csütörtökön jön a teszt szerver a legújabb hírek szerint, majd megnézzük milyen lesz, ha a 10-es szar lesz akkor hanyagolom az egész ágat. Fél ágak nem érdekelnek.
  • Axon
    Én is pont így tervezem. Elmegyek az Emilig és véleményt formálok :)
  • zoltanblau
    Mikó lesz teszszerver?
  • Eagle16
    Ha ilyen ágyú lesz rajta, akkor valószínűleg az ágyú lesz az egyetlen jó dolog azon a TD-n...lassú lesz, nagy, meg annyira papír, hogy még HE-vel is átlövik.

Jó kis felkészítő lesz az egész ágra, mert kb. mindegyikre ez lesz a jellemző. Én a Nashorn-ig elmegyek szerintem így látatlanban, esetleg az Emil-ig, de utána már nagyon attól függ, hogy mennyire lesznek életképesek ezek a tankok magasabb tier-ben.
  • rahotep
    Jó reggelt! Tegnap megkezdődött a hétvége:

Name Total Per battle
    Victory ratio: 45.45%
    Battles: 22
    Efficiencyold: 2325.74
    Efficiencyv2: 2305.47
    WN6: 1986.92
    Average tier: 8.86
    Experience: 12155 552.5
    Capture points: 33 1.5
    Defense points: 64 2.91
    Damage: 61528 2797
    Kills: 37 1.68
    Spotted: 22 1

Nem értem,hogy lehetne ennél jobban játszani a győzelem érdekében.A csaták jelentős részében TOP DEM. és még az 50%-os WR sincs meg....elszomorító!
  • Gunslinger
    Az a 8-as ROF ilyen átütés, pontosság és sebzés mellé elég durva. Gondolom ezzel fogják ellensúlyozni, hogy papír lesz és nem lesz jó camoja, az ágyúkitéríthetőség is szarnak tűnik elsőre. Az mondjuk érdekes, hogy majd 5 tonna az a löveg.
  • Eagle16
    Ez az ágyú lesz a Tier 5-ös doboz TD-n. (baloldali)

• pecaboy
    Simán működött minden, wn6, win ratio stb.
  • Nohab
    Ja, csak a negyedétől képes ugyan úgy bebaszni.

Azt az abszintot is négyen ittuk...
  • GabeE3e
    Gondolom mennyire
  • pecaboy
    de
  • GabeE3e
    Nektek sem működik az xvm?

• Solten
    This sh*t is a good sh*t!

Victory!
    Map: Airfield
    Date: 04/10/2013 22:45:04
    Vehicle: VK 30.01 (H)
    Exp: 4,046 (x2) Credits: 50,784
    Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Ket tag 80%-os a keszulekben... :) A tobbi 90-95.
  • pecaboy
    Sörmi, a Tier5-ös OP medium. Mindenféle goldammó nélkül. Mai első győztes csatám vele, a szokásos: dombrohamozás, tarolás. Bírom :)
  • Pares
    Látom átveszed a stafétát foxitól... :D
  • pecaboy
    Játssz, szerezz minél több xp-t, nyerj mindenfélét:
    http://worldoftanks.eu/en/news/45/jinx-random-battle-contest/
  • atee73
    en szerintem jo valasztas a su 122 , nem az a tipikus penzverde(de azert minuszban nem leszel vele) , de hatalmas buli , furge /pattog/agilis /gyorsan tolt/ .... cserebe 1picit pontatlan
  • stork13
    Ha jól rémlik november 16-ig.
  • pecaboy
    Warplanes-ben ugye lehet még tokent gyűjtögetni?
  • pecaboy
    Mellesleg a kártyás kérdés után jöhet az, hogy "magyar, vagy francia?" :)
  • pecaboy
    Van annak használható lövege a 105-ösön kívül is.
    (De azért a Sörmimtől nehogy elvegyék :D)
  • pecaboy
    Az se rossz. Én általában az
    - x Ft lesz.
    - Olyan sok? (esetleg még: Alkudni lehet?)
    reagálással szoktam trollkodni :)
    Egyszer bevetettem egy büfénél az Üvegtigrises bubis poént, de sajna nem vették a lapot. Az meg nem annyira jó, ha csak én röhögök :)
  • pecaboy
    Q: "What's up? We have fine weather, isn't it?" A: "How terrible..."
    Q: "SerB, you have just won the lottery!!" A: "How terrible..."
    "Hi! My name is Halle Berry." A: "How terrible..."

Ha nem tudnám, hogy direkt csinálja, azt hinném, ő grumpycat férfiben :)
  • pecaboy
    Szerintem így van jól. A Matilda legalább lassú.
  • pecaboy
    Ezt a vidit már láttam, engem a gameplay érdekelne :)
    Szakközepes koromban a PG1-nél tudtam meg, mi az a játékfüggőség :D (Na jó, nem, először a Heroes of M&M 1 volt, amivel hajnalig nyomtam :) ) Panzer Corps még ma is jó.
  • pecaboy
    Type T-34 szerintem semmiben nem jobb, mint a ruszki, viszont pocsékabb a lövegsüllyedése. A sima T-34 igen jó tank, mentem vele jó köröket; pár meccsel ezelőtt, mikor legutóbb játszottam vele, 1900 körüli sebzéssel 4 fraget gyűjtöttem be.
  • pecaboy
    Töménnyel csak csínján - a bor az igazi kompromisszum :)
  • pecaboy
    Minél magasabb a tier, annál jobban számít, hogy hol találod el az ellent. Ez így lett kitalálva. Tier1-ben mindenkit mindennel átütsz, Tier 8-ban és felette még golddal se mindig.

A tier5-ös KV-1 mellett (ami néha idegesítően lassú tud lenni) szerintem a Sherman még egy baromi jó tank, az über-lövegsüllyedéses 105-ösével. Régebben nem játszottam vele, a legutóbbi 20-20-20-as eventnél vettem meg, és nagyon bejött, még 75-80%-os legénységgel is. A papírpáncélúakat 1-hiteli, a tier7-esek frontjára is ráver némi sebzést, szóval nem semmi. Felkaptatsz vele a domboldalon, orvul lősz egy nagyot lefelé (amit más tankkal nem lehetne megtenni), aztán rükverc a domb mögé - kupolája nincs, a lövegpajzs + alatta a páncél meg jó erős, tehát esélyes a túlélés is. Ideális "vertikális" harcra. Mobilitása se rossz, páncélzata se, komoly gyengéje nincs, szóval nekem nagyon bejött, pedig amúgy a német tankokat kamázom :)

Tier2-ben tényleg a T18 a troll, ez egyértelmű :)

Tier6-ban pedig a T-34/85 és a T-150 jött be. KV-1S-sel valahogy korántsem tudok zúzni annyira, mint T-150-nel - mellesleg utóbbival a legjobbak a statjaim. Az 1S-nek túl lassú az újratöltése, szóval ha nem találod el vagy ütöd át a célt, b*sszamegezhetsz legalább bő 10 másodpercig :)