World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ott tartunk, hogy E-75 gyorsulási vassal kell buziverõ medált szerezni.
Nem kell kempelni, kinézed hogy a te T9ed mere megy, meg a többi nagy, és azok mögött mész. Support vagy :D
Tény, de milyen unalmas is lenne, ha mindig egyenlõ esélyekkel indulnának a felek. Márpedig eltolódott ebbe az irányba a dolog.
Jogos, de van olyan szituáció, hogy valamerre el kellene indulni és ha épp arra jön az E-75 akkor nincs visszaút. Igen, ilyen esetben én is kempelek és megvárom, hogy merre spotolják azokat a tankokat, amik ellen nincs esélyem, de ezzel meg lehet 0 sebzéssel zárom a csatát. Szóval azért valljuk be nem könnyû a táplálkozási lánc alján lenni.
Sajnos ez sírósaknál normális: megnézi mi a top, és mindjárt azon rinyál hogy õ azt nem tudja szembõl sebezni, és szemét MM :)
Affene Ivánék elfelejtették a szopóágat feltekerni a hétvégén.<#hawaii>#hawaii>
Igaz platoonban pár testvériség és egy kritikus mellett.
Gyözelem/Csata: 9 (9) (100%)
Tap: 2 622 (23 596)
Tap. (x1): 1 311 (11 798)
Szabad tap: 126 (1 168)
Bevétel: 140 558 (140558/0)
Igaz platoonban pár testvériség és egy kritikus mellett.
Gyözelem/Csata: 9 (9) (100%)
Tap: 2 622 (23 596)
Tap. (x1): 1 311 (11 798)
Szabad tap: 126 (1 168)
Bevétel: 140 558 (140558/0)
Hát aki Tigrisben kötelességének érzi az ellen E75-ösére rámászni, vessen magára.
Úgy látom már hétvége van,próbáltam párat játszani,de csupa szar csapat.

Akit erdekel megint van par 2050 gold + 1 ho premium bonusz kodom 3k-ert.
Jah es kijott a No komment 3. resze.
Jah es kijott a No komment 3. resze.
Persze nem rád mondtam, de sokat trécseltünk annó akkoriban és elég kevesen képviseltük ezt a vonalat. Én meg csak elnézõen mosolygok, amikor egy csávó csak azért sir, mert a tigrisében ott van legalul... ja, hogy felette kb 11 tier 7es van, 2 T8 meg esetleg egy T9.. és akkor jön hogy esélytelen a túloldali E75 ellen...
Öreg te Stuart-ról beszélsz? Nézd meg az amcsit, na az randa:D Ez egy kis kompakt kezesbárány. Gyors, aránylag normális a lövege, ezzel én Churchilt is csaptam szét de kv1-et is hátulról. A chi-ha na az no komment... alig vártam hogy túlessek rajta:D
Hát ez valami elmebeteg gép! :D Imádni fogom!
Bizony, bezzeg mikor Hetzivel tartott az ember IS-3 vadászatot... De legalább volt egy változatosság, egy színes-ízes játékmenet:)
Általam biztos nem, én mindig is a régi MM-re esküdtem <#law>#law>
És látod, még most is, vki ki van akadva hogy 8-as tankokban lát 9-est, meg 10-est is :)
Na mit pofázott annak idején lámabácsi, na mit?
És hogy le lettem hurrogva, hogy mekkora szemét vagyok hogy szeretek agyonlõni kisebbet, meg hogy csak +-1 tier legyen csak a csatában a különbség....
És hogy le lettem hurrogva, hogy mekkora szemét vagyok hogy szeretek agyonlõni kisebbet, meg hogy csak +-1 tier legyen csak a csatában a különbség....
Ha szeretsz rammolni, akkor tutira :D Bár szerintem amúgy is..
Ha nem onnan kezdené, akkor 12:46-tól nézd :D
http://www.youtube.com/v/T8PuR49ZIwg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ha nem onnan kezdené, akkor 12:46-tól nézd :D
Malinovka volt, encounter. Föltódultak a mieink a hegyre és ott volt az öldöklés a SU részérõl. A mi artynkat nem figyeltem. Azt hiszem talán a másik oldalról, alulról jöttek be és spotolták gyorsan. Persze nem volt jó a csapat, de ha nincs arty mienk a hegy és biztosan másként alakul a csata. Én is lezárom a témát, csak így végszónak raktam be, mert épp most történt.
Ez a PII valami iszonyat fun faktorral rendelkezik. Nagy szerencsém volt, alig lõttem nullást. Az E-50 is fun jószág lesz?

Igen, az õ artyjuk volt a pro, nem a te csapatod béna :D Neked sikerült majdnem 2k sebzést letolni egy lassú TDvel, a sok gyors tank meg nem tudott mit kezdeni az artyval. :D
De biztos az arty volt OP, hogy levadászta a gyors tankokat. :)
Azért úgy érdekelne, hogy a te csapatodban a SU-8 miért sebzett csak 987et a 950es átlagsebzésû ágyúval, ha annyira OP minden arty? <#idiota>#idiota>
De biztos az arty volt OP, hogy levadászta a gyors tankokat. :)
Azért úgy érdekelne, hogy a te csapatodban a SU-8 miért sebzett csak 987et a 950es átlagsebzésû ágyúval, ha annyira OP minden arty? <#idiota>#idiota>
És ezen a képen mi a hiba? Elárulom, valószínûleg hozható meccs lett volna, még ilyen csapattal is, ha nincs a másik oldalon a legtöbbet sebzõ tankos jóbarát. :-) Hatos meccsben ötös szintû arty mindig mészárlást csinál.

Hogy elfogytak a type hordák :)
Hú a TierIV-es kínai tank de ronda O.o Komolyan ilyen ronda tankot életemben nem láttam. Ráadásul el is akadtam vele: 50-es sebzés ilyen szinten? A Chi-Ha-m sebez 59-et a 2. ágyújával... Ráadásul most elõször fordult elõ velem, hogy sokkal magasabbakhoz rakott be: Tier8-asok mi a fenét keresnek erre? IS3 köszönöm. A lövedék nem lepattant róla hanem elkerülte mert be volt tojva. Hát még Én. Sztem a Chi-Ha-val szedek össze 430.000 kreditet, Oh je.. Aztán adhatom el, hogy átmenjen a tapasztalat arra a szerencsecsomagra. Aztán adom elfele azt is. Nem, nem kell más nemzet: Angol tankok rondák, amcsik szintén, oroszokat németeket utálom, francia medium/light ág pedig szenvedés az AMX38 miatt, ezt hallottam már sokfelõl.
Ja, menekültek :D! Azt nem értem miért, de elsõ ránézésre olyan a minimap, mintha mi védekeztünk volna:).
A támadó véd a védõ támad? <#banplz>#banplz>
Ilyen nekem is van, a szép emlékû Prohorovka assaultról. <#eplus2>#eplus2>
Ilyen nekem is van, a szép emlékû Prohorovka assaultról. <#eplus2>#eplus2>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Én szeretem az assault, és encounter módokat, de nem talált.
Segítek: minimap...
Segítek: minimap...
lol, elkerültétek egymást? :)
Tényleg HE .
Nem vetted ki a pipát a játékmódok elõl.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Jó az He-nek is... Mivel hulldownban volt egy heavy... 50 hpval...
Az , hogy arany lõszert használsz , és már csak 1 van ? <#eplus2>#eplus2>
Ugye megérted, hogy én nem sírom vissza az alábbiakat. Pl. stock Tigerrel nem egyszer fordult elõ velem hasonló csata, ahol tényleg annyi volt a meccs, hogy a scout spotolt és halott voltál, ugye nem kell mondani kik miatt. :-)
A másik emlékezetes dolog pedig ugye a Type sereg. Az alábbi csaták se tartottak túl sokáig, akkor még nagyon sebezni se lehetett õket:

A másik emlékezetes dolog pedig ugye a Type sereg. Az alábbi csaták se tartottak túl sokáig, akkor még nagyon sebezni se lehetett õket:

Su100 rövidíteni akartam ám nem vettem észre hogy a szakadék alján egy roncs van. Szépen beléje is akadtam se elõre se hátra, ott voltam kiszolgáltatva,. ám ekkor jött egy T-34 és elkezdi tologatni a roncsot pedig alig volt hely!! Centirõl centire elõre hátra tolatva fáradtságot nem kímélve és saját magát is az ellenséges tûz kockázatának kitéve, több perces munkával de kiszabadított! Egy bajtársiasság plecsnit megérdemelt volna <#eljen>#eljen>
1% chance to win :))))) kábé!!!
Jaaa. Régen azért azt érezte az ember hogy igen, érdemes volt ki grindelni a Tier 10-est.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ebben egyetertek veled. ugy erzem hiaba van most mar 5-6 nemezet es vagy 300 tank, kb ugyanazokat latni mindenhol + az aktualis ujak.
Nekem egyszerûen a változatosság veszett el vele. Régen az ember érezte, ha egy nagy tankban ül, mivel sokkal hosszabb volt meccsenként a virtuális tápláléklánc. Manapság folyton ugyanazzal az x féle tankkal kerülsz szembe, szinte soha nincs olyan, hogy sokkal nagyobb vagy kisebb lenne a tankod a veled szemben állóénál. Ezt persze a legtöbben éljenzik, de nekem akkor is hiányzanak a szituk, mikor egy annyival kisebb jött szembe, hogy egyszerûen legázoltad, illetve egy annyival nagyobb, hogy lucskosra izzadtad a klottgatyát mire lenyomtad, és ha sikerült, akkor jöhetett a jól megérdemelt büszke vigyor, meg némi homloktörülgetés.
Mostanság tök mindegy hogy T3-ban vagy 8-ban játszol, szinte csak a saját súlycsoportoddal kerülsz szembe. Sokkal színesebb volt a régi rendszer, még ha néha meg is fingatott.
Mostanság tök mindegy hogy T3-ban vagy 8-ban játszol, szinte csak a saját súlycsoportoddal kerülsz szembe. Sokkal színesebb volt a régi rendszer, még ha néha meg is fingatott.
..en mara mostanitol is okandni tudok, amikor tier8 platoonnal rendszeresen csak mi vagyubnk 8as, a tobbi mind kilences tizes... marha elevzetes amikro velem egyszinten a sorban a tuloldalat a leggyengebb par arty, meg persze egyikunkre jut egy kilences..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ezért most nagyon nem fogtok szeretni, de nekem épp az új MM ütötte agyon a játékélmény egy jelentõs részét. Azóta is visszasírom a régit.
Ilyen lesz majd a csata utáni jelentés.
"This is just a preview of what we’re working on. We will share some more details with you about potential battle mechanic changes next Monday."

"This is just a preview of what we’re working on. We will share some more details with you about potential battle mechanic changes next Monday."

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez az ominózus beírás Facebook oldalon volt:
Május 8.-i bejegyzés
fb ii vh
Google keresés volt amúgy, 15 mp :D
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Researched:
Leopard 1 researched. Undistributed experience spent: 216000. Free Experience spent: 0.
Ez lett a vége, full solo, kb. 10meccs volt szakaszban:
Megszerettem a végére, marad a garázsban :)
Leopard 1 researched. Undistributed experience spent: 216000. Free Experience spent: 0.
Ez lett a vége, full solo, kb. 10meccs volt szakaszban:
Megszerettem a végére, marad a garázsban :)
Nekem mondod? Szégyellem is magam miatta... :D
Jajj, hagyjuk ezt. Nevetséges az egész.Gyakorlatilag mindenki érzi, még ezen a fórumon is, hogy egy ordas nagy baromság és mindenhol sántít az egész, szerintem nem érdemel több hozzászólást. Az meg hogy ez az Sz. Norbert 75-ös születésû elkövetõ milyen, már végképp lényegtelen.
Amarth99: bármit írhatsz az arti vakságodban úgyis képtelen vagy megérteni a lényeget.... kár minden betûért.
Igaz az a mondás, hogy megszoksz vagy megszöksz. Nagyjából ezért kopnak ki a high tier tankok a random szórásból, mert õk inkább megszöknek, vagy visszamennek 5-6-os szintekre. Hacsak nincs auto-loaderes versenyautójuk, mert akkor még lehet élvezhetõ a magas szint.
Amarth99: bármit írhatsz az arti vakságodban úgyis képtelen vagy megérteni a lényeget.... kár minden betûért.
Igaz az a mondás, hogy megszoksz vagy megszöksz. Nagyjából ezért kopnak ki a high tier tankok a random szórásból, mert õk inkább megszöknek, vagy visszamennek 5-6-os szintekre. Hacsak nincs auto-loaderes versenyautójuk, mert akkor még lehet élvezhetõ a magas szint.
Én hallgattam élõben Számvéber elõadást. Nem tudom, hogy tõle származik-e, és pont így mondta-e (õszintén szólva nagyon meglepõdnék, ha igen), de az tuti, hogy az emberek többségének fogalma sincs a háborúról.
Igazából az is látszik (pl. woton), hogy gondolkodni se tud/akar az emberek többsége.
Azt is igen valószínûnek tartom, hogy a wotot játszók túlnyomó többsége, nem tudná megmondani, hol van Kurszk, kik csatáztak ott, mikor... ezek után gondolod tudnák, hogy még a tankokhoz is volt némi köze:)?
A kérdésedre a válasz: (Végre értelmes kérdés :))
- optimalizálnám a számukat az mm átdolgozásával,
kb. így 2 lenne a csaták 60%ban, 3 db 30%ban, 4 vagy 5 a maradék 10%ban.
- felülvizsgálnám a lövedék pályájukat, laposabb lenne a legtöbbnél, a 261el pl. legtöbb fedezék mögé esélytelen belõni, rengeteget kell vele mozogni (hál istennek, ettõl izgalmas, hogy percekkel elõre kell gondolkodnom, hogy a csapatomat segíthessem majd akkor)
- átgondolnám a vízszintes ágyúkitéríthetõséget is (pl. gw panthert az teszi (sztem) a legjobb artyvá a játékban), 261-nél meg még pont elég erõs korlát, ahhoz, hogy ne legyen OP (sztem)
- a pályákat kissé átdolgoznám (domborzatilag), 1,3-1,5x-es méretûre növelném
- a sebzést is és splasht is átdolgoznám, túl random, túl nagyok a szélsõségek, eltolnám a kisebb sebzés, de kisebb szórás irányába, hogy az átlag ne változzon túl sokat
- a splast és a kritikus sebzés átdolgozásán meg még gondolkoznom kellene :), de nagyon más lenne szerintem
Szerintem ki lehetne egyensúlyozni a rendszert, hogy mindkét félnek jó legyen. (Megjegyzem megyek eleget heavyvel én is, meg tdvel is.)
Amúgy nem releváns a kérdés, mert a WG nem engem kérdezett meg :D, sõt nem is a játékosok valamilyen választott csoportját.
Igazából az is látszik (pl. woton), hogy gondolkodni se tud/akar az emberek többsége.
Azt is igen valószínûnek tartom, hogy a wotot játszók túlnyomó többsége, nem tudná megmondani, hol van Kurszk, kik csatáztak ott, mikor... ezek után gondolod tudnák, hogy még a tankokhoz is volt némi köze:)?
A kérdésedre a válasz: (Végre értelmes kérdés :))
- optimalizálnám a számukat az mm átdolgozásával,
kb. így 2 lenne a csaták 60%ban, 3 db 30%ban, 4 vagy 5 a maradék 10%ban.
- felülvizsgálnám a lövedék pályájukat, laposabb lenne a legtöbbnél, a 261el pl. legtöbb fedezék mögé esélytelen belõni, rengeteget kell vele mozogni (hál istennek, ettõl izgalmas, hogy percekkel elõre kell gondolkodnom, hogy a csapatomat segíthessem majd akkor)
- átgondolnám a vízszintes ágyúkitéríthetõséget is (pl. gw panthert az teszi (sztem) a legjobb artyvá a játékban), 261-nél meg még pont elég erõs korlát, ahhoz, hogy ne legyen OP (sztem)
- a pályákat kissé átdolgoznám (domborzatilag), 1,3-1,5x-es méretûre növelném
- a sebzést is és splasht is átdolgoznám, túl random, túl nagyok a szélsõségek, eltolnám a kisebb sebzés, de kisebb szórás irányába, hogy az átlag ne változzon túl sokat
- a splast és a kritikus sebzés átdolgozásán meg még gondolkoznom kellene :), de nagyon más lenne szerintem
Szerintem ki lehetne egyensúlyozni a rendszert, hogy mindkét félnek jó legyen. (Megjegyzem megyek eleget heavyvel én is, meg tdvel is.)
Amúgy nem releváns a kérdés, mert a WG nem engem kérdezett meg :D, sõt nem is a játékosok valamilyen választott csoportját.