418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #403605 Találkoztam vele,jó sok szokott lenni,de T7 is viszi mint a fene.Oldala csöppet sem páncélozott.
Type troll ágyúja a tornyát is viszi. -
Eleinte jó volt. Csak mint mindent kisírnak, hogy túl OP. Svéd ág kijelentése óta mindent kisírnak, amit lehetne élvezni. -
Nirz #403603 A lengyel prémium gyalázatos a legtöbb jelentés alapján, papír páncél, gyengus pen, vicc hogy egyesek Defendernek próbálták beállítani! Ne vegye meg senki ha op tankra vágyik. -
Plata #403602 Jó móka?
Nekem ma nem is volt kedvem felmenni.
Tegnap este nagyon durva volt,elment tőle a kedvem.
Volt minden,egymás lökdösése,tk,anyázás. -
Mindet visszahozták a szintenkénti bónuszok. :P -
Gratt, ez kb. 40k mínusz meccsenként x100? -
Jó móka. :D
kb full tier10 random szar tankok nélkül -
Plata #403598 Hogy bírtál menni 100 meccset ? -
~100 meccs -
Grat,ez nagyon komoly!
Hàny csata kellet hozzà?
:-D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #403594 Ma volt szerencsém összefutni több agyhalott magyarral is.
Megnéztem az egyiknek a profilját a játékban,nem is tűnik rossznak,még is ha összefutottam vele tuti hogy idióta volt.
Vagy kezdésnél megölte csapattársat,vagy belefulladt a vízbe nulla sebzéssel.
Sanda gyanúm hogy nem is ő játszik az accountjával hanem kölcsön adta valami idiótának kipróbálni talán.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.01. 11:59:17 -
tutyimutyi2 #403593 Azt viszont nem árt ha tudod hogy a T95E2 amit ezzel a barát meghívós/visszahívós rendszerrel szerezhetsz az NEM számít prémium tanknak hanem úgy mint pl a stug IV ez is csupán Reward tank szóval se kredit se legénységi xp szorzó.Illetve a 181 pen is eléggé karcsú.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2018.08.01. 10:08:53 -
Ejj,semminek sem tudunk örülni:-DD -
tutyimutyi2 #403591 A mai nap is kurvajó felspotolok egy tankot akit aztán 1500 hp-ról ammózzák erre kapok belőle kemény 16 hozzájárulást
-
Ami már most lejön a videókból, hogy páncélzat terén elég gyatra a defenderhez képest, hagyján hogy az ufp oldalát belövik 2 szintről lejjebről ha sidescrapelne, de a tornya is karcsú szemből, az lfp és torony oldalát-tetejét nem emlegetném, az átütéssel is gondok lesznek tier 9-10 ben és a goldammoja sem sokat segít ezen, nem tudom hogy a lövegsüllyedés és a kicsit jobb látótáv+gun handling mennyit kompenzál majd, mindenesetre a polák tier 10 heavyért érdemes nekirugaszkodni, az elég pöpec lett. -
suba53 #403589 Köszönöm az infót, szuper!
-
Kapott némi nerfet, így sajnos már nem jobb a defendernél, kíváncsi leszek arra a vezetőt takaró képződményre, könnyen lehet KV5 rádióscsöcs effektus belőle, ha komolyabban páncélozott az a rész akkor még elég jó vétel lehet... -
Scheff #403587 Így. :) -
suba53 #403586 Sziasztok!
Él még az a lehetőség, hogy ha meghívok, vissza hívok a játékba egy accountot, akkor prém nyolcast adnak ha a kis accounton elérik a tier10 szintet?
Hogy kell ezt kivitelezni, hogy a játék úgy lássa hogy én hívtam vissza egy évek óta passzív accountot? -
fatmax #403585 Sziasztok ! Bejelentkezéskor az az üzenet fogadott, hogy a nyári szavazáson a második helyezett E 25 is sok szavazatot kapott, így beszerezhető . A shopban viszont nem találom .Hol merre keressem , vagy csak később lesz elérhető , és benéztem valamit ?
-
Scheff #403584 Előző szezonban én is a Super Conqueror-t választottam, de Rank 11-ig az Object 907 jobban adta, és utána sem éreztem különösebb hátrányát. A top 1 játékos IS-7-tel tolta, -ha jól tudom. :) -
Na kijavították,11k az alap. -
Plata #403582 Olyan bumfordi és az a ronda festés rajta.
-
A siemka prém 50tp prototyp a boltban,de miért nem jelenik meg nekem?? -
Amúgy utolsó meccseden (Serene Coast), ahol 229exp-t kaptál "harci aktivitásra" az azért van, mert +10 tankot először spottoltál (szerintem) -
Belenéztem a streamedbe.
Miért '907-el mész? Előző rankedben azzal toltam én is de csak supportnak jó, nem rajtad múlik, hogy win-lose lesz a meccs. Max néha csipegetsz de a Super Conq. meg a 430U-val lehet a meccset kontrollálni. -
Scheff #403578 A legjobb játékosok már a 20. rangpontjuknál járnak, amiért értékes nyereményeket zsebelhetnek be. :)
Rangsorolt csaták általános ismertetője: https://esport1.hu/news/2018/07/13/esport-scheff-wot-worldoftanks-rangsorolt-csatak-2018-uj-szezon
A top 5 harckocsi rangsorolt csatákra: https://esport1.hu/news/2018/07/25/esport-scheff-wot-worldoftanks-info-rangsorolt-jatekmod-top5
Tippek és trükkök az előmenetelhez: https://esport1.hu/news/2018/07/25/esport-scheff-wot-worldoftanks-info-tippek-trukkok-rangsorolt-jatekmod -
Plata #403577 Is7 van. -
Alacsony rankedben majdnem mindegy mivel megy az ember, a legjobb persze a type5, ranked 5 felett nem sokkal már az is kevés...fura de pl. az is7 végig jó és ajánlott, td-ből csak az object 268/4, meg a medek szinte mind, azok főleg. A németek közül semmi, amcsik közül csak a patton, angolok között a sup conc, 1-2 kínai, és a többi nemzetet el lehet felejteni, svéd, olasz, francia, cseh nem játszik.... -
Plata #403575 Én most Fv-vel tolom,most is vesztettünk,de mivel én voltam a legjobb így nem vesztettem semmit. -
Ez már a sokadik ranked, van egy rakás taktika mit hogy mikor, mivel kell csinálni benne ahhoz hogy eredményes legyél, vannak top 5 tank ajánlók, startégia ajánlók, stb. egészen odáig hogy miből mennyi lőszert vigyél tankokra lebontva... mindenhol elmondják hogy minél skillesebb a mezőny annál jobban bünteti a feleslegesen kinézegető, magában rohamozó, stb trükköket, és valóban mindenki pozíciót foglal, lapul, lesi az alkalmat és így a tüzérnek több ideje van abálni...ezért lehet választani hogy vagy a szuper op object 907, 430u val tolod vagy tüzérrel... -
Plata #403573 Ez marhaság,az előbb voltam csatában ahol a csapat egymás anyját szidta,svéd szidta a lengyeleket mert retardáltak és idióták,a lengyel szidta a cseheket mert azok noobok,a cseh meg a svédeket,közben egymás anyjáról mondtak szépeket. 
Volt ott aztán minden,mindenki le anyázta a másikat,egymás anyját elmondták mindennek.Egyik másik szót nem is értettem. -
Tanulságos volt arcvesztés folyamata a mostani ranked próbálkozásán, amikor elkezdte a rankedet még azt magyarázta hogy milyen szar lesz és ahogy javul a játékosállomány a magasabb rangok környékén egyre jobb lesz gameplay, ebből annyi lett hogy léptennyomon elkenték a száját és ranked 5 re már teljesen begörcsölt, mindezt a leg op-bb járgányokban ülve, abba is hagyta mert nem tudott érvényesülni, ennyit arról hogy milyen az amikor egy kicsit skillesebb a játékosállomány... 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.07.29. 19:45:05 -
Plata #403571 Nincs.
Arany lőszer sincs.
Fv-nek kellene xp.
Sima csatába mem viszem.
De arany nélkül is sebzem vele Type5-öt. -
Ha nincs Type5 szarod, vagy orosz médiumod, és mellé kimeríthetetlen ezüst készleted hogy szórd az arany lőszereket, el se indulj a ranked csatákba
Utoljára szerkesztette: Master91, 2018.07.29. 17:21:49 -
Plata #403569 Last replay be van,de az már Vk.
Egy órás xp boostot betoltam,rankedeztem ahogy lejárt még egy kicsit Vk-ztam.
De nem volt izgalmas csata.
Szerintem még képet sem csináltam róla.
Nem csináltam képet,csak vk-ról van meg egy előző csatáról.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.28. 22:57:26 -
mint ahogy el is olvassa mindenki a beszámolót -
Bekapcsolhatnád már végre a replay,mentését,ilyen izgi csatát tuti mindenki megnézne. -
Plata #403565 Na én is kipróbáltam rankedet.
De ez egy vicc,ugyanaz mint random.
Kempinovkán Fv4005-el én mentem el spotolni.Át mentem az ellenség bázisára is,először fel a hegyre onnan be a bázisukra.
Pedig volt light és med is,de mind mögöttem kempelt,egyedül pár heavy jött mögöttem pár száz méterrel.
Igaz nyertünk és túléltem és lett 5 kill,de akkor is ultra gáz hogy mindenki a bázison kempelt.
Komolyan egy bazi nagy td-vel kell előre menni spotolni?
Jah mivel volt két arty jött is spot sebzés.
Az ellenséges artyt is megkerestem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.28. 20:32:25