418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #265849 Érdekes ilyen velem is volt, a házra lőttem, hogy elbontsam, mert mögötte állt a delikvens. Ellőttem a ház falát és mögötte az ellenfelet ammorackeltem. Csodálkoztam is erősen. -
AlucardHuN #265848 Szent szar:D Amúgy én a 110-et mint kerekített átlagértéknek mondtam. Mobilra találltam egy jópofa 3d modelles cuccot, nagyjából beforgattam 45 fokra . Így néztem ilyen 114, 110 113 stb-k jöttek ki.
De ez normalizáció ez mi is? -
Csinálva tanulás!!!! Az a fordítás...
-
Végre rendesen kijött a lépés a triplázónál:
Van replay is,ha valakit érdekel, van benne egy két jó dolog, építő jellegű kritikákat szívesen várok.
:T-44 -
davidbog #265845 Attól függ, hogy mekkora a kompenzáció beforgatásra. Régen 10° volt, talán most 5°, ugyanannyi mint az AP lövedék kompenzációja.
Ez esetben a frontlemez 45°-os beforgatása csak 40°-nak minősül és a 88-at kell elosztani cos40-el, ami 114,88 mm. -
EmR3 #265844 Nekem kiütötte a damage panelt.
Leszedtem, csak elterelte figyelmem. -
Bee #265843 Szia Destydeme,
játékstílus kérdése az egész. Én még csak T7-nél tartok a francia TD ágon, de eddig a SAu, az S35CA és az ARL nekem nagyon tetszett (105 mm ágyúval mind). Legtöbben nem szeretik ezeket a TD-ket, de hát nem vagyunk egyformák. A T7-es nagyon szenvedős nekem, visszaraktam a 90mm-s ágyút (én is a célzássebességtől és a "pontosságtól" kaptam agyvérzést), így haladok lassan a T8 felé. A tier 10-es ágyú - bár lassan céloz - nagyot üt, ráadásul nem kell a Foch-on újabbat grindelni. Mondjuk nekem a francia heavy vonalról ki vannak fejlesztve a motorok és a rádiók, így kevésbé szenvedős.
A múltkori vita nem a panaszkodás miatt indult. Velem is előfordul, hogy felbosszant a játék, rengeteg a lepattanó, engem viszont átlő mindenki. Néha-néha én is elsírom itt a bánatom. A vita a napi rendszerességgel posztolt "vérvörös idióta kisiskolás lengyel noob" hozzászólások miatt kezdődött. Egyébként a problémakörre van néhány egyszerű megoldás:
1. high tier csaták; magas tierben gyakran előfordul, hogy nincs piros/narancs játékos egyik csapatban sem, sárga is csak elvétve.
2. szakasztársak; ha már 3 jó képességű játékos együtt tolja, és mindenki vérvörös a csapatban és az ellenfélnél, akkor szinte garantált a győzelem.
3. klán; A századozás a másik megoldás, a fent emlegetett vitapartner KV-1S-sel nagyon profi lehet, főleg, hogy a legénységénél már kb. a hatodik skillnél tarthat. Tier 6-os században eleve jobb játékosokkal van egy csapatban, jobbak az ellenfelek is, és nem mindenki a saját feje után megy, hanem meghatározott taktikát követ. A játékélmény is szignifikánsan jobb társakkal - TS-en kommunikálva. -
Köszi. Ez vajon tényleg megbízhatóan mutatja, h golddal lőttek-e rád? Az a gondom, h dmg panellel együtt van és már használok egy jól beváltat, de azért majd kipróbálom.
XVM nektek sem megy? Test3 van fent. -
ropi88 #265841 akkor csak nekem nem jön össze, 10 csata 4 győzelem -
EmR3 #265840 Talán így:
link -
pecaboy #265839 Valójában több, mint 110mm. A szög 45 fok, a normalizáció miatt ez lemegy kb. 42-re. (Asszem a legutóbbi patchben csökkentették a normalizációt az eddigi 4-ről.) 40 foknál a szorzó 1,31. 88x1,31=115,28, tehát: kb. 117-118 mm átütés kell minimum. -
madmanic #265838 Végre nem :)
Hétvégéhez képest meglepően jól lehet játszani. -
EmR3 #265837 http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/299941-received-damage-announcer-v14-088/ -
Rathrol #265836 Köszi a választ! Amúgy régóta van kifejlesztve az oroszoknál hogy a ház textúráját átlövik, és ott megbújó tankot találják el vele? :O Bezzeg ha én ugyan ezt tettem volna meg, akkor a házat rombolná le... -
ropi88 #265835 amúgy rajtam kívül más is szopóágon van, vagy csak én? -
EmR3 #265834 Mobilról macerás lesz de keresem.
-
nemtudommivan #265833 Nyiltabb palyakon halomra lovom oket ha nem rohamoznak. Sajnos ha utoljara maradok akkor mar cseszhetem. A 280meter latotavolsagommal olyan vagyok mint a vakond. -
EmR3 #265832 Úgy néz ki frissíteni kell az xvm-et. -
Mi ez a gold lőszert visszajelző mod? -
EmR3 #265830 Volt újraindìtás is mivel teszteltem a gold lőszert visszajelző mod-ot. De semmi nem változott. Ma már mindegy mert délutános vagyok. Holnap reggelre meg csak jó lesz. -
madmanic #265829 kilépés/visszalépés és megint megy. -
AlucardHuN #265828 Múltkor prohorovka encounterben vk 3001 h-val alig indulltal el balra, megjelent egy gagyi ágyús kv-1s a pálya közepén és mint az idióta rohant felénk. Alig lőtte valaki főleg én. De persze hiába van 157 penem, mozgás közben pattog... aztán láncolltam és ott pusztullt meg. ok de szépen felspotollt és hiába vagyok a pálya túlfelén 1%-ra lőtt a sok retard. Utánna összejött kb 850 dmg meg + még 1 kill amíg ki nem lőttek. Olyan kibaszott bátor az ellenfél néha mákjukra bemennek lehetetlen helyekre ahol egyből halál lenne, csak épp nincs arrafelé tankunk pedig kéne és így szív az ember:D -
AlucardHuN #265827 áhh megelőztek:D -
AlucardHuN #265826 Kb 110 mm. -
nemtudommivan #265825 Tegnap felraktam az xvm-et. Még soha nem volt fent de kivancsi voltam kikkel rak ossze a "véletlen". Döbbenet... En azt hittem magamrol hogy en vagyok noob. mindket oldalon 10 csatabol kilencszer nincs kettonel tobb ember aki 50% gyozelmi arany felett lenne.90%-a (vagy tobb ) 0-1-2-3 ezer csataval rendelkezik. igy mar ertheto hogy miert ez az alacsony szinvonal a jatekban.
Mindez T5-6-ban. Arra is rajottem hogy miert nem tudok lehozni egy meccset ellenuk. Ezek rohamoznak . Mindegy milyen tipusu geppel vannak. Egyszeruen felderitenek es elinteznek. A gond az hogy a sajat csapatom is rohamoz. Ja az orosz td agat huzom jelenleg su 85-el de mar ki van fejlesztve a su 100.
A 85-el megvan a tank az es jo par kor volt amiben szinten meg lett volna de egyszeruen nem eleg a gyozelemhez. -
Adjunktus #265824 kb 110 mm -
Rathrol #265823 Churchill tornyát ami 88 lapos páncél lemez alkotja, ha azt megdönteném azaz elforgatnám 45 fokban (ellenséggel szemben) az milyen átütést bírna úgy max? -
Fefe82 #265822 Nincs mit :) -
passz1 #265821 Köszömöm.
-
400V #265820 Azért vagyok bizonytalan mert én a felső ágat húztam ki azok meg nem ilyen támadós cuccok mert lomha mind kivéve a 10 est. Aztán így most hogy ideraknak egy ilyen gépállatot majd 3000 es DPM el meg T44 mozgással kicsit szokatlan. Hupákolok még egy kicsit aztán élvezem ezt a gyönyörűséget hogy ezzel ilyet is lehet. 

-
400V #265819 D54 nek jobb a sima AP átütése mint a D10T2S nek. Ha nincs prémiumod akkor D54 ha van akkor D10T2S mert pontosabb és tömheted prémlőszerrel. Igazából teljesen mindegy mert nem nagy különbség van köztük. T54 amolyan mindenes. Spottol,támogat,rushol maga az élvezet. Stathúzásra prémlőszerrel D10T2S el szokták még használni. -
NegyBir #265818 Bizony, ez a legjobb játékstílus hozzá, nagyon nem hasznos vele a campelés, mivel úgy pont a tank előnyeit vesztenéd el (persze van amikor nem tudsz mást tenni pálya/tier9 miatt :)). Ha pedig már nem campelsz, akkor minden bónusz jól jön a közelharcra. -
Fefe82 #265817 Azért írtam ezeket a dolgokat ,mert én bemegyek vele a a csata pereméig ,és onnan fordulok rá (persze ez természetesen pálya függő,nyilván steppesen,vagy el halluffon nem tolok első vonalban) de mivel nagyon jól fordul,használható a letámadásra,én a gyorsabb szűkülést preferálom ,mert ha nem zoomolsz be,hanem csak úgy ráronygyolsz ,jobb a szűkülés,mert tud rohadt pontatlna lenni,és képes akkora tiszta lövéseket pattanóra tolni ,vgay tudja fene melyik környék beli falvat lövöd szét:) én kamikaze módon tolom vele! -
400V #265816 Jah elfelejtettem! Köszönöm szépen ezt a részletes leírást!!!! Elmentettem txt be mert nagyon korrekt és igényes lett.
-
400V #265815 Sztem én távcsőbe fogok kiegyezni az való rá és akkor arany középút. Soviet pontatlanságot meg lassan célzást már rég megszoktam nem zavar mert többnyire csak soviettel játszok. -
NegyBir #265814 Kb. 800 csatát mentem a su12244-el, s eddig a legjobb megoldás nálam a célzásszűkítő volt (venti+töltésgyorsító mellé), mivel rohadt pontatlan, s sokat kell vele lőni :), így ez a felszerelés sokat dobott rajta, legalábbis az én játékstílusomnál. Tényleg első vonalas tank ha t7-ben van, de t8/9 esetében van amikor én is spotternek használom a gyorsasága miatt. -
passz1 #265813 Sziasztok!
A T54-nél a 2 erősebb löveg közül melyik a használhatóbb ?
-
400V #265812 Agyalok még egyenlőre periszkóp lett. 500 000 nem sok majd meglátom hogy alakul. Egyenlőre nem tudok dönteni mert sokszor hasznos hogy messzebb látok mint a többiek: +xp+kredit. Így meg csapatra vagy utalva ha nincs spott te se tudsz sebezni.
Pont emiatt ilyen kegyetlen gépállat ez a TD. Majdnem 3000 es DPM. Egyszerűen KIRÁLY. IS eket IS2 őket panthereket takarítok el vele 1v1 be! :DDD -
400V #265811 Úgy írtam hogy ha fent van a távcső akkor 10% ha meg csak periszkóp akkor 25% 15% a különbség és a periszkópnak van nagyobb haszna mert messzebb lát. Csak mint írtam haboztam a döntéssel mert ez egy mozgékony tank és illik kihasználni. Érdekes is hogy ha támadok vele több DMG et csinálok mint mikor ülök a bokorba tétlenül hogy mikor spottolnak már. -
Fefe82 #265810 Áhh hagyd a picsába a periszkopot,nincs értelme mert messziről sokszor pontatlan!Nekem tölt gy,+ venti+ CÉLZÁS gyorsító,mert borzasztóan szűkül!
Ha kíváncsi vagy rá miért is akkor:
>gyors: nem kell vele bokorba ülni,olyan mintha Stugg-al tolnád,belekursz vkibe simán kifordulsz egy saroknál és eltépsz onnan!
>Szerencséd van és a saját tierjében mozog akkor egy az egyben az is-t is simán letolod ha mondjuk neki rád kell fordulni MÉGPEDIG:nekem jo legényekkel + a venti rammer,6,6 a ROF,mig az IS 11-12 mp (nem emlékszem pontosan)tehát mire rád fordul kapsz egyet + újra tölt ,te 3x 400 versz a seggébe!
>hátrány hogy mindenki átlövi,de ha kicsit elfordítod amikor lőnek rád (érzésből)akkor pattint becsülettel!
Tehát PERISZKÓP a pontatlanságból adódóan szart sem ér sztem,hogy 4-5 százról osszad,mert ott biza 5-ből 2x tuti elkúr ,és akkor még pontos voltál!
Nekem festés + álca kill a legényeken,+ BIA eddig ami fullos,mert az elején azt vettem észre ,hogy ruszki ide oda nagyon villogós,legalább is ezt érzem,de most ,hogy megvannak +ok így elviselhetőbb!
Simán ki lehet osztani vele 2-3 k sebzést ,nyilván ha bebaszkod T9 be ,akkor cumi mert nem bizti ,hogy sebzel szemből,+ egy ISU ,vagy SU troll gunnak 1 shotos szitu vagy!Mentem már vele 128 K kört is ,persze nem gyakori,de a 50-60-70k jön azért ha az elején nem füstölök el,de én nem a bokros vagyok .úgyhogy ha szereted a szádba repülő sült galambot akkor jobban is használhatod!