418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nirz
    Jah nagyon furcsa hogy összes most kijött game elfut ultrán de a WoT nak az sem elég a mediumhoz/highez(lesesik 60-70 fps sokszor 30 ra is)...furcsa figyelembe véve amúgy hogym ilyen gyenge minőségű.
    Nagyon jó lenne ha optimalizálnák.
  • csoszi87
    Azért írtam utána, hogy: lehet.
    Nekem WT mondom nehezebben megy.
    De ezeket csak azért írtam, hogy: Nem a messiás fog eljönni hozzánk.
    És csúnya wot versenyben marad.
  • yossarianHUN
    Szintén. WT-nél röccenésem nem volt soha, pedig mérföldeket ver grafikában a WoT-ra. Ettől függetlenül egy játékot a grafika nem visz el a hátán, majd meglátjuk mi lesz belőle.
  • ratgab
    Szerintem brutálnagy csalás hagyni Wot-ban, hogy ilyen könnyítő modok legyenek. Aki modot használ előnyben van. Miért nem lehet alap dolgokkal játszani? Mindig csalni kell az embereknek.
  • madmanic
    te meg még reklámozod is.. gratulálok -.-
  • lexlutor
    wt fenyevekkel jobban optimalizatl mint a wot. hw oldalon lesz ott a gond nalad valami.
  • Nohab
    Most az, hogy 8.9 vagy 9.0 igazából tök mindegy. Az utóbbi időben tagadhatatlanul sok pozitív változás történt. Szerintem ez a konkurencia közeledte miatt van így. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog tartani a WG jelenlegi hozzáállása.
  • patchaou
    Nem fogja elvinni? Ugyanazon a gépen háromszor több az fps...
  • yossarianHUN
    Gyengepontot célzó, meg haladó tank elé célzó auto-aim a játékba? Az kéne még csak.
  • davidbog
    Igen erre emlékszem. Ronda ezzel a löveggel, ritka ronda ez a csőszájfék.

Amúgy a belinkelt képeim között lévő Object 705 is 152 mm-es löveggel rendelkezett volna. Elvileg a 152 mm M-51 löveget kapta volna meg (a lövegről is van képem). Az M-51 lett volna majdnem olyan erős mint most a játékban a BL-10, a reális BL-10 pedig körülbelül 240 mm-es átütésű lenne a WoT-ban.
  • csoszi87
    Azt azért ne felejtsük el, hogy 1 piacon lévő játéknak sokkal könnyebb reagálni az új konkurenciára.
    Szintetek a WG nem követi figyelemmel a WT-t?
    Már biztos apró darabokra szedték, hogy megtudják mit hogyan csináltak meg.
    Azok a dolgok amikért nyavajognak az emberek, biztosan rég el lettek kezdve. Gondolok itt a Historical Battle-ra.
    Nehogy elképzelje valaki, hogy majd 1x csak valaki elordítja magát, hogy: Na mától kezdjük a fejlesztést! És innentől lesz Historycal Battle.
    Nem volt ezeknek magas a prioritásuk, mert eddig nem kellettek.
    Azért mert szép a grafika mindenki maga alá hugyozik?
    Tök jó, csak a géped nem fogja elvinni. (Lehet. Nekem a WT is nehezebben viszi min grafon, mint Wotot)
    Igen. Biztosan piacot fog veszteni a WOT, de hogy a rolót lehúzhatják, azt erősen kétlem.
  • Nirz
    legjobban akkor járnának ha warpack lehetőségeit beletenné a játékba mindenki számára a WG és akkor nem lenne előnyben aki Warpackot használ.

Főképp gondolok itt:
    "counterarty hack that puts a red dot on the spot enemy arty just fired from"
  • davidbog
    :D Talán használhatóbb lesz. De ha már egy mondatba került a nagy álom és az IS szó akkor nekem valójában az IS-7 homlokpáncéljának a javítása a nagy álom. :)
    Bár a legutóbbi csatámban 6000 potenciális sebzést kaptam be IS-7-el, de 2150 HP-val éltem túl. Külön öröm volt hogy mindet 295+ mm-es lövegtől. Persze hull dawnban voltam végig ezért nem bírt átlőni az FV215B (183) és a JpZE100 se, egy jó képességű Object 268 pedig a lánctalpat lőtte el kétszer.

Amúgy ami az igazi nagy álmom a WoT-ban az a tier 9-10-esek teljes átalakítása, kiegyensúlyozása. Ez már soha nem fog megtörténni.
  • patchaou
    És még mindig van benne olyan ami a wg szerint csalás...
  • Nirz
    WarPack még mindig müködik
  • lexlutor
    en erosen ketlem bmi lenne 8.9ben. mindenre leghamarabb 9.0at mondtak. es ismerve oket, hat... meglatjuk mi lesz belole. amugy kv1s dologot is kerik mar egy ideje a jatekosok, amivel odaig jutottak h majd atdolgozzuk. vagy eppen a multi turret mechanizmust ugy a beta ota kerik:)))
  • Nohab
    Ha azt nézzük a garage battlet valamilyen szinten megcsinálják a 8.9-ben. Illetve a képességek szerinti MM-et, igaz nem a random csatákban.

Egy ideje ezeket kérik már a játékosok.
  • patchaou
    Tény hogy így konkurencia mellett, már muszáj lesz dolgozniuk is, nem lesz elég a ctrl+v új tankágak az életben maradáshoz :)
  • yossarianHUN
    Engem személy szerint tökre nem érdekelnek az összehasonlítgatások, amelyikben kisebb az idióták aránya, azzal fogok játszani:D Mondjuk így a WoT elég rossz eséllye indul, de valszleg a WT-t is hamar megszállják majd a saláták.
  • madmanic
    rákattintasz a tanknál jobb gombbal az üres legénység helyére és legénység toborzása fül
  • Toweliee
    ?
  • ikarus44
    Sziasztok!

Nekem olyan gondom van hogy nincs legénység a barakkban, pedig több tanknyi kéne.

Valaki tud segíteni?
  • lexlutor
    annyi hatasa mar vola a dolognak, h a legutobbi q&a-ban mar elkezdodott az igeret foldje...

kivancsi vagyok meddig nyomjak meg, a "ha nem tetszik ne jatsz vele" stilust..
  • TomDantes
    Azért az marha érdekes, hogy a WoT és a WT topic is csak arról szóül ,hogy Wot vs WT és vége a WoT-nak. Kéne nyitni egy harmadik topic-ot is,WoTvsWZ címmel, ahol szintén lehetne ezt folytatni. Két helyen nem elég. Három kéne.
  • hawken
    Illetve ez egy még tegnapi csata, de ma már három hasonlót mentem.
  • madmanic
    jónak tűnik :)
  • hawken
    LOL ez ma már a harmadik ilyesmi csata

El kell fogadni, a hétvége az ilyen, rászabadul a netre mindenki. Mindenhol AFK playerek, csatánként legalább kettő van belőlük.
    tier8-tól meg még ennél is brutálisabb :D
  • patchaou
    Így is szétzabálja a gépet. Ha még többet kellene számolnia akkor... Az olyan egyszerűen javítható dolgokat sem csinálják meg mint az átlőhető, vagy éppen láthatatlan sziklák...
  • Rathrol
    De nem azért, én szeretek a wot játszani, de már igazán ráférne egy jó fizika modellezés,sérülés megérdemli igazán, már csak azért is mert a alkoholista fejű SerB-nek pár 2 Széchenyi István már elküldtem a számlájára.
  • Toweliee
    A WT repülős részének a HB módja nekem baromi nehéz. Nincs célkereszt, kiürül a tár mehetsz vissza a bázisodra újratölteni stbstb.
  • AlucardHuN
    Meg felboruló stugok:D
  • Maala
    Sokféle ellenkező állítást el tudok képzelni, te melyikre gondolsz konkrétan? :)
  • Rathrol
    Remélem itt már lesz normális sérülés modell, nem mint a wot megszokott szétszenderíttet lyuk textúra, amit paint is meg tudok csinálni pillanatok alatt. Meg normális lerombolható környezetek, ahol nem az van hogy megpöckölöd a házat épp hogy csak és rommá dől össze...
  • Droughert
    Warthunder topicban megy a sírás, hogy majd a "sok majom wot-os átszokik oda", de én eddig inkább az ellenkezőjét látom...
  • patchaou
    Ahogy mondod. És mivel ott nem csak arcade lesz, már meg is van a gyökérsző XD
  • madmanic
    hétvége van..

ma eddig 7 vereség 1 győzelem..
  • ratgab
    Hát ez azért erősen kipróbálós cucc. Aztán ha tényleg jó, akkor lehet temetni a Wot-ot.
  • Toweliee
    Szerintem mindegy a grafika, mindegy a sérülésmodellezés. A játékosállomány fogja eldönteni a két játék közötti különbséget.
  • Styx36
    Victory!
    Map: Severogorsk
    Date: 2013.10.06. 11:17:29
    Vehicle: T-34-3
    Exp: 5 256 (x3) Credits: 100 390
    Achievements: : Patrol Duty, Sharpshooter

Victory!
    Map: Mines
    Date: 2013.10.06. 11:23:22
    Vehicle: Panther/M10
    Exp: 4 593 (x3) Credits: 71 781