418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Minek fussak neki mégegyször?
  • stork13
    WoT = Wan, osztlesz, Tánwótis.
  • yossarianHUN
    Akkor van még pár éved halmozni.
  • Pares
    Fussál neki mégegyszer.
  • Angelus1991ster
    Sajnos számora addig nem teljes a játék, amíg Turánnal, Tassal, Nimróddal, Toldival és Zrínyivel nem csatázhatok! ezért halmozok fel kreditet és szabad xp-t( csak ebből kell még sok , előbbiből 20,3 millió van , utóbbiból 125 ezer.)
  • Angelus1991ster
    A WoT = Lesz! Volt! Lenni fog!
  • Eagle16
    Játszhatatlan...össze vissza ugrál a tank.
  • Eagle16
    Másnak is szanaszét lagol az EU1?
  • Pares
    Én sem, pedig T4-T10 közt játszom...
  • patchaou
    Én sem láttam egyet sem :( Mondjuk mostanában a játékot sem viszem túlzásba.
  • Count Adyn
    Én nem láttam VTEPS-est 1 hónapja, biztos bujkalnak előlem:D
  • KamionosBarat
    A második magyar 7on7 bajnokságra ma este 19:00 órakor kerül sor.

A Team Western Digital streamen keresztül élőben fogja közvetíteni a csatákat 19:00 órától a következő oldalon: http://www.twitch.tv/teamwd
    Üdvözlettel;
    Team WD
  • besti
    Áh mondom, Abbey, tier 9-es csata 8-as TD-vel Abbey-n nem lesz túl erős, nem írom be a celebrity-s szöveg, erre tessék. Ráadásul én végeztem a Nagyúrral is :/

Legalább ez lett a 3x-es kör.
  • voivod32
    Szevasz! Az előbb találkoztunk az egyik meccsben. Számomra katasztrofális volt. De ez azért már jobban sikerült:-)

• yossarianHUN
    Nem konkrétan a törlésre reagáltam, hanem arra, hogy sokan kapásból kiborulnak, ha csak valaki le meri itt írni a WT nevét.
  • lammaer
    Artynerf -> WOT halott

Artybuff -> WOT halott

Kritikussal kilőtek az OP tankommal -> WOT halott

Vége a closed bétának -> WOT kihal, nem éri meg a liveot :)

Goldammó csak goldért -> WOT halott, fúj, pay2win

Goldammót vehet mindenki -> WOT belerokkan

:)
  • KamionosBarat
    Természetesen Diablo 3, csak elütöttem. :)
  • KamionosBarat
    Battlefield 3 -> WoT halott

Diablo 2 -> WoT halott

Guild wars 2 -> Minden játék halott, a WoT is!

WoW kieg. -> WoT halott

Heroes and Generals -> WoT halott

WT:GF -> WoT halott

Előbb-utóbb bejön majd. ;)
  • Adjunktus
    Aki csak a ennyiket ír ide,hogy R.I.P. meg hasonlók,az nyilvánvalóan kizárólag provokálni akar.Fölösleges rá reagálni.
    Én írok ide is,oda is.Játszom ezzel is meg azzal is.Semmi problémám nincs belőle.És főleg nem járkálok fikázni egyik topikból a másikba.
  • rahotep
    Sziasztok!
    Kivételesen jó a hétvége:

Győzelem/Csata: 15 / 23 ( 65.22% )
    Tapasztalat (átl.): 14721 ( 640.04 )
    Szabad tapasztalat.: 1103
    Bevétel: 632776
    Arany: 0
    Okozott seb. (átl.): 57626 ( 2505.48 )
    Szerzett sebzés: 17856
    Kilőtt (átlag): 33 ( 1.43 )
    Találat/lövés: 142 / 190 ( 74.74% )

• Roger6
    A RIP WoT-ot törli, azt írta. Nem a két játék megtárgyalását.
  • Szpecnyaz
    Majd a mai nap folyamán aktualizálva lesz.
  • popey8
    Csak át kell írni:)
  • yossarianHUN
    Ezek a RIP WoT-stílusú megnyilvánulások tényleg flamekeltőek, de azért nem értem, miért nem lehet normális keretek közt megvitatni itt néha a konkurenciát.
    Mert sok ember van itt is, aki már csak a WT említésére is acsarogni kezd, offozik, satöbbi, mintha bizony az édesszüleire anyázott volna valaki.
    Szerintem teljesen oké időnként megnézni mi van a WT-vel, megmutatni a WoT veteránoknak, kiértékelni, megbeszélni ez tetszik ez nem tetszik, und so weiter. Nem kell mindjárt hisztit csapni.
    Ez a RIP WoT és hasonlók persze flamekeltő hülyék megszólalása, ehhez nem fér kétség.
  • Okmyx
    Szpecnyaz: a kék feliratot nem akarod leszedni a fejlécből?
  • Szpecnyaz
    Mostantól kezdve törlöm az ilyen RIP WoT jellegű kommenteket. Szóval problem solved.
  • Fefe82

Nah ez meg is érdemelte alapból a nap hőse kört :)
  • lexlutor
    mindenkinek, foleg magadnak teszel nagy szivesseget, ha nem reagalsz ezekre a kommentekre. falaseges belemenni egy flame-warba.
  • popey8
    Én csak azt nem értem, h minek jöttök ide a kék osztriga bárból és RIP WoToztok itt állandóan. Komolyan mondom nem értem az ilyeneket. Egyáltalán nem vagyok HC wot fan, de ez azért már nekem is sok.

1. Kaptunk 1 videót, amiben kb semmit nem láttunk. Jó a grafika? Az kit érdekel, ha szar a játékmechanika? Az utóbbiról megtudtunk vmit? Szinte semmit. Amit láttunk sztem egyáltalán nem volt olyan lenyűgöző, h lehessen temetni a wotot. Majd ha jön vmi érdemleges, akkor ráértek erre.

2. Miért jó nektek, h ennyire előre temetitek a wotot? Ebből gazdagodtok meg v mi? Egyébként meg mi sem megyünk át oda szar WT-zni.

3. Mik vagytok vmi jósok? Honnan tudjátok, h vége lesz a WoTnak? Honnan tudjátok, h nem a WT tankos része fog bezárni 1-2 év múlva érdeklődés hiányában? És ha vége lesz a wotnak? Nektek attól jobb lesz? Jobban fog menni a szex v mi?

"nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem" --> sztem sokan vannak/lesznek így, köztük én is. Ezek az emberek úgy is maradnak a wotnál. Én is ki fogom próbálni a wt tankos részét, mert kíváncsi vagyok rá, de mivel ott időigényesebb a fejlődés, nem hiszem, h sok időt fogok rászánni.

Nem tudom, h mit vártok a WT-től. Csapatjátékot? Jó vicc, ott is az agyhalottak lesznek többségben.

És még folytathatnám a sort, de nincs kedvem többet írni. A lényeg az, h messiásként várjátok a wt-t, aztán lehet 1, másfél év múlva azt is lehordjátok minden szarnak, szemétnek. Van aki majd átmegy, van aki maradni fog. A 2 játék megfér egymás mellett, nem kell, h kiüssék egymást.
  • ropi88
    gratula.
  • GabeE3e
    [spoiler]

Performance: WN7: 1 936
    Battle statistics Total Prc/Avg/Rat
    Wins / Battles: 5 / 7 ( 71.43% )
    Exp*2 (Avg): 15 418 ( 2 203 )
    Exp (Avg): 6 933 ( 990 )
    Free Exp: 739
    Credits: 206 135 ( 29 448 )
    Gold: 0
    Spotted (Avg): 4 ( 0.57 )
    Dmg Dlt (Avg): 20 200 ( 2 886 )
    Dmg Rcv (D/R): 7 766 ( 2.6 )
    Frags (Avg): 13 ( 1.86 )
    Deaths (F/D): 4 ( 3.25 )
    Hits / Shots: 77 / 102 ( 75.49% )
  • ropi88
    köszönöm. akkor nem csak én vagyok szopóágon!
  • Malarki
    Na ilyen csatában sem voltma még: KÉP

Mondjuk az is elég nagy szopás, hogy az egész mezőnyben csak én voltam nyolcas, de hogy hárommal több tizesük volt az azért érdekes. Pláne hogy abból 9 TD.
  • madmanic
    szarabb...

Már meg se merem nézni..
  • ropi88
    Győzelem/Csata: 25.0% (2 / 8)
    Tapasztalat: 1847
    Szabad tapasztalat: 119
    Bevétel: 24333
    Arany: 0
    Okozott sebzés: 4343
    Szerzett sebzés: 4579
    Kilőtt: 5
    Találat: 60.4% (101 / 61)

másnak is hasonló a helyzete?
  • nemtudommivan
    Hogy ez az orosz TD ág mekkora egy köcsög.... A su 100-al full alap szinten megvolt a tank ász. Már a második löveg van rajta de T8-at kétszer ha láttam vele. A t7 is ritka. Láthatatlanul osztogatom vele a sebzéseket. Az angol ág után ez egy álom.
  • FosTalicskaa
    Már megkapták. Szokás szerint szép csendben sehol sem feltüntetve, csak a végjátékokban lehet látni a sok sniper medálos kurvát. Ráadásul minden csatában ott figyelnek a top 3 sebzők között mind2 oldalon... megspékelve az új nyílt játszhatatlan pályákkal a medek meg a felderítők azonnal elhalnak aztán megy a kemp, mivel támadni nem lehet, mert a terep mint fedezék már újra nem működik, ezért megy az atomkemp. Az utóbbi 1 hétben több döntetlenem volt mint az arti "nerf" óta összesen. bravo wg.
  • madmanic
    Mai nap első érdemleges csatája...

• Okmyx
    Azt hiszem a Hummel valamiért pont kimarad a buffból, ha jól emlékszem, de most nem találom a bejegyzést, arról, hogy mik lesznek tutira.
    Sturmpz II, Grille biztos volt, SU-14-1 is, meg a francia és amerikai vonalon pár. Az S-51-el kifejezetten elégedettek voltak, de pld. a Bishopot először SerB nagyon szidta, aztán meg pár nap múlva dícsérgette. Sose lehet tudni.
    Majd kikeresem a postot.
  • yossarianHUN
    Ahamm, GW Tiger előbb a 2. percben mellélőve is 38%-osra csapott AMX 50-100-ban ülve, gyakorlatilag elrontva egy jónak induló csatát. Ehh. Majd játszom ha lesz goldom egy T8-as prém tankra, addig jegelem a wotot.