418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Jagdtiger toplövegével a legmesszebbi killem Malinovkán volt 699m-ről.
  • Fefe82
    Jaja,akkor bocs!Félre értettem,de abban teljesen igazad van,én AZ miatt adtam el!
  • rahotep
    +1
  • rahotep
    A "nem villám" a mozgására értendő! A nagy gunt ahogy írtam már nagyon várom,de az ISU-152 és Obj 704 BL-10-ese után nem hiszem,hogy el leszek ájulva tőle.
  • yossarianHUN
    Szerintem a tank sebességéről beszélt, nem az újratöltéséről.
  • rahotep
    Nekem eddig sem tűnt egy jól páncélozott tanknak a KT. Úgy érzem többször pattant lövés a SU-152 frontjáról mint a KT-ról.Összeesküvés elmélet ide vagy oda az tény,hogy a német tankoknak olyan gyengéik vannak ami miatt elég szenvedős velük játszani.Haevy-k közül talán az E-75 ami elég jól van ellátva mindennel(bár személyes tapasztalatom még nincs vele),de ott is megvan a "birodalmi fáklya" effektus(ritkábban,de megvan).Az E-100 GOLD AMMO nélkül állítólag nem életképes ezt nem egy kék és lila játékos mondta nekem.Szó szerint idézve:"Csak noobok játszanak E-100-al gold ammo nélkül.Ezzel szemben a többi nemzet T8-tól elég jó Haevykkel rendelkezik.
  • Fefe82
    akarom irni NEKED nem villám :)
  • Fefe82
    Nem villám???Nekem megvolt vmikor,és fullosan felszerelésekkel,vmi 8-9 sec között van!!ez nem villám nekem T9-ben 550-600 dmg-t löni 8.5 sec-ként? mit szeretnél? táras JT-t :) :) Mellesleg én rosszul voltam maga a géptől,mert a gold éra miatt szana szét lőnek!De az a gun olyan minta a lézer borotva ,és nem a 300 m ről beszélek,hanem a 4-5 százról,ahol a "pötty"van az oda is veri de piszkosul!
  • rahotep
    Már hónapok ki van kapcsolva minden "speciális" csata mód.Csak normál csatákban játszom és kevesebb mérget eszek. Igaz így is látok lemmingtrain-t,de ez játék adta opció lol.
  • Eagle16
    És már megint otthagyják a hegyet Himmelsdorf encounter-en. Az isten verje meg ezeket most már.
  • AlucardHuN
    Na igen, tudom hogy ő inkább support de az inkább t8-9-ben igaz. És az se hat meg ha az Is 3-Is8 E75 M103 vagy Tigris és amx m45 átüti a hasamat. Utóbbi kettőnek azért lenne ugye t7-ben ilyen penjük hogy akár t8-9 tankokat is sebezzenek szemből. De az hogy 165-175 penes szaroktól kelljen fosnom az már gusztustalan. Régen az Is-ek szemből csak karistolgatthatták a KT-t, vagy használlta az eszét és flankelte vagy ha szarban volt goldozott. Beforgatva pattintotta az l71-et is emlékszem. Én se vagyok retard ha tudom rejtegetem a hasát aztán pattognak össze vissza vagy side scrapelek, de ez azért pofátlanság. Mostmeg akár hellcattel belövöm a hasát...
  • Bangaro
    Egy álom az az ágyú. Talán egy kezemen meg tudom számolni hányszor nyomtam meg a "2"-es gombot GOLD NOOB módba váltásért.
  • rahotep
    A rossz hír az,hogy a Ferdi semmitől nem lesz táltos paripa(legfeljebb,ha betépve játszol lol).A KT haspáncéljának meg a buff is annyit érne mint halottnak a csók...beforgatva sem ér semmit.Támaogató tanknak lehet használni második vonalba,de inlább harmadikba való.Ha rádlőnek szinte 90% hogy sebeznek is és 40-50% hogy kigyulladsz.A német vasak közül eddig nekem a JT jön csak be,az stock ágyúval is játszható és ha nem mutogatod a hasad+lövés után beforgatod amíg újratöltessz egész élvezetes.Én már nagyon várom milyen lesz a nagygunja.Az igazsághoz hozzátartozik,hogy ez sem egy villám.
  • kHares
    Ja, lag az fura, néha táncol a gép meg nem reagál a billentyűzetre aztán meg 20 percig semmi baja, ma feltűnően szaggat.
  • AlucardHuN
    Remek akkor látom nem csak én morgolódtam a laggok miatt. Olyan fasza hogy 2-3mpre irányíthatatlan vagyok... mondjuk utóbbi csatákra nem jellemző. DE! Kipróbálltam drága ferdimet hááát torzióssal is úgy fordul mint a beteg:D Na sebaj remélem lánccal táltos paripa lesz:D Meg még az 5 gold mellé beteszek +5-öt, meg betesz Himmelre, Ruinra, prohoro, steppes stb értelmes mapokra azt jó lesz:D Illetve drága wg visszabuffolhatná a KT hasát 120 mm-re, valami kihívás legyen már a gyökereknek...
  • kisokka
    Nem vagyok td-ellenes, mert vannak köztük kedvenceim, de azért van egy határ...

Maga a csata meg szar volt, olyanokról pattantam, amiről nem kellene és olyanok mentek mellé, amiknek nem kellettek volna. Esküszöm, ha egyszer az életben megtalálom ennek a tanknak a lövészét, alaposan szájbarúgom.

Nekem se megy ma valami fényesen, de azért az is durva, hogy 37-ből 15 nyert csatám van. Ha nem csinálok semmit, hanem egyből kilépek, még akkor is jobb eredménynek kellene lennie, de nem. Amióta vannak ezek az eventek, egyre jobban romlik a winrátám is, vissza fogok fordulni pirosba.
  • FosTalicskaa
    Jaja azt láttam, hogy gyorsan elhullottál. Én lapítottam hátul, a francnak sem volt kedve kiállni a tier 9 invázió elé lövetni a frontőáncélomat. :D
  • 400V
    De ez kegyetlen. Nem hiába nem használom már. Százszor többet ér a minimap azt úgy alkotni minden csatába mint ilyen százalékokkal meg számokkal bajlódni.
  • Eagle16
    Ez az, megvan a másodosztály Tortoise-el :DD

Ez is kizárólag azért, mert a játék végén megölhettem egy alap tornyos Conquerort...

Ez a tank készen van, valamire biztos jó, gondolom Tier 8-as tankok kilövésére és zaklatására...
  • lexlutor
    siman lehet tier8ban ugy menni, h senki nincs 1200 eff felett. en ezert orultem a napi 250k akcionak, mert legalabb lesz penzuk tier9-10 tankokra is.
  • Bangaro
    Hajaj és nem csak ott.
  • lexlutor
    szerintem egy ideje kotelezo. nem tudom miota. egyszer csak en is belefutottam, aztan ket napig csak fakartam a fejem, azt mondom hatha. azt mukodott. de mintha ki is irna aprobetuvel, h kell.
  • PiciPanzer
    Azok közül, amikkel eddig játszottam, összességében a legélvezhetőbb ág a játékban az obj. 268al záródó td ág, és a vége is kiválónak tűnik(már csak 14k xp :p).
  • 400V
    Ez most komoly? Jó fél éve nincs XVM em és nézem streamet azt full piros mindenki tier 8 ba?Komolyan ha nem látnám nem hinném el!!!
  • Ytar
    "The world is a much happier place, if you're dumb. We recommend lowering your IQ to around 70. Dont worry, with an IQ of 70, you can still tie your shoelaces, or write an average rap song."

• yossarianHUN
    Ez most komoly? Életeket mentettél (vagy csak egyet). Ez tök véletlenszerű, hogy szükséges-e? Mert máskor nem szokta kérni.
  • yossarianHUN
    Kettes szerveren se. Hogy dugnák fel maguknak ezt az "újítást" is, végülis baromi gyakran megesett, hogy a megerősítő üzenet dacára "véletlenül" adott el az ember tankot. Már a kezelőfelület is a játékosállománynak (4 éves retardáltak) megfelelő. Kár hogy ezt is sikerült bugosra megcsinálni. Gratulálok.
  • lexlutor
    uss egy entert a vegen
  • yossarianHUN
    Persze, a hülyék mindig boldogok, csak aki kicsit használni próbálja a fejét, az kap gutaütést.
  • yossarianHUN
    Nos, így az agyvérzés határán: az miért van, hogy ha a ******** kliensnek olyan kedve van, az istennek se lehet eladni tankot, még ha beírod a retkes számkódot?
  • 400V
    Remélem látjátok hogy miért nem érdemes idegeskedni. Ők ezt élvezik.
  • Ytar
    láttam sajnos .. az emlegetett játékosállomány két díszpéldánya ..
  • 400V
    Fogta magát azt indien panzerrel ráugrott IS8 ra középen a hegyről aztán meg értetlenkedett miért ilyen szar a tank. :DD
  • Ytar
    bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mekkora PRO! XD
  • 400V
    Már most fetrengek a röhögéstől miket csinál :DDDDDD
  • zsupeti
    Hihetetlen ez az algoritmus amit erre a Tortoise tankra írtak ma.7 csata alatt összesen 3200!!! sebzést tudtam összelőni.Legjobb vereség eddig 15-5,a többi ennél siralmasabb volt.MM-t már meg sem említem,mert az már törvényszerű,h cw erősségű a felhozatal oldalankénti 4-6 td-vel.Egyszerűen nem tudok hozzájárulni a csatához.Szenvedés a köbön.

Az AT 15 maga a mennyország ehhez a tankhoz képest.Még kap egy esélyt aztán ha mégsem,hagyom a picskuba.
  • 400V
    Lol nézzétek találtam egy magyar játékost, épp játszik :DDD

http://hu.twitch.tv/terjekbarna
  • popey8
    Itt is.
  • 400V
  • KamionosBarat
    Élő magyar 7on7 ESL közvetítés: http://www.twitch.tv/teamwd