418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #266330 330 átlag tp-re, összes csatámból kiátlagolva csatánként ezer átlagsebzésre meg 1 kilőtt tankra csatánként tehát ezer csatára számolva 1millió sebzés és ezer kilött tankra átlagban van 1100 effem. azt bátran merem állítani hogy 1300-1400 felett a nyomorék hackerek vannak csak és kizárólag... -
TomDantes #266329 Fú. Tegnap Vasárnap volt. Ilyen ennyire rossz statom még sose volt, 35%os vin, de még ezret se sebeztem csatánként...a kill arányt nem is mondom. Éreztem tegnap is hogy rémes, de...pedig már csak 4 ezer Xp kell a Jagdtigerhez. Az 5 csata, vagy annyi se, 4. Fúj. -
Ez azért van, mert az átlagXP-t most kezdték el számolni újra (prém nélkülit, ugye), így annak a "része" most hozzáadódik, és növeli az ingame ratinget. -
Amióta megdöglött a vga-m (igen, azóta sem vettem újat) nem csetelek, mert 1024-ben nem látszódnak az ablakok, csak ha görgetek... :) -
Gyertek az sg chat csatornara! :D Egyedul unalmas :D a pass 123 -
400V #266325
-
AlucardHuN #266324 Éljenek a citromok! Citrom ftw!!!:D -
madmanic #266323 NNa azal, hogy az egész csapat elmegy a hágót elfoglalni, majd bekempelni, és mozdulatlanul végignézni ahogy az ellen egyetlen lövés nélkül elfoglalja a bázist, én meg tök egyedül megyek a zászló felé, az agyhalottak átlagos koncentrációja átlépte a kritikus szintet...
-
Malarki #266322 Hát nálam úgy van, hogy külön színezi a csataszámot, a wr-t, és a wn értéket. Mindegyiket a szerint hogy milyen tartományba esik.
De végül is mindegy, lassan már úgy is elérem az 1200-at, akkor meg már biztos zöld lesz. -
Az xvm a szerint színez ahogy be lett állítva. -
besti #266320 Azt is konfigurálni lehet, milyen range-t milyenre színezzen. Ki tudja nálad milyen a config fájl. Mikor meghatározza a játékos "végső" színét, én úgy látom a lejátszott csaták számát és a wr-t is figyelembe veszi, nem csak a wn6-ot. -
Malarki #266319 Az XVM is ezt a színezést használja? Csak mert én ott az 1173-mammal még mindig csak sárga vagyok.
Pedig az is wn színezéssel van megjelenítve.
-
Bár Én úgy vettem észre, hogy egy jó ideje már a piros tartomány az átlag... -
-
Pares #266316 5000-től kezdődnek az átlagos játékosok.
-
nemtudommivan #266315 Megjöttek az iskolások. A csaták nagyjából annyiból állnak hogy beállok a tábor mellé a bokorba a su152-vel. Miért? Mert szinte senki nem megy távolabb a kezdőkörtől 50 méterre. Azt az 1-2 valamit is tenni akaró embert meg kár követni mert úgyis egy perc alatt kihalnak a gatyából. Csodálatos. -
madmanic #266314 Erre mit lehet mondani..?
-
A 1220 WIN7 arány az noobnak számít? -
madmanic #266312 üdv a klubban :) -
Ilyen csapattársak mellett vidám a játék! 
-
rahotep #266310 Én csak ironizáltam...teljesen lényegtelen számomra ez a dolog. Ha érdekelne új acc-ot kezdenék mint azok az effihuszárok akik kéken és lilán szaladgálnak 3-4k csatával.pfff -
EmR3 #266309 Ja szép meg minden.
Az effem volt 1500 körül, a wn 1600-1700.
A wn8-al 2000 feletti értékem van, de másik 10 siemka helyett továbbra sem tudok harcolni. Szóval valamilyen szinten tök mindegy hogy grammban vagy kiloban mérünk. -
McLarenpowa #266308 tényleg... 2049 WN8!
-
PetiPetiHUN #266307 Nem folyamatosan fejlődök hanem ugrásszerűen akkor mikor kijön egy új számítási mód.
-
rahotep #266306 ...most néztem az e-péniszmérőt(noobmeter) és meglepve látom,hogy már wn6 nincs,helyette lett wn8!!!! Éljen!
-
rahotep #266305 Igen engem is összezavar a noobmeter....így nem tudom,hogy "Good" vagyok vagy "Great",de ettől eltekintve élvezem a játékot...általában!
-
AlucardHuN #266304 Bee-nek ment volna ha... ha nem csesztetne a net. -
FosTalicskaa #266303 Általános elgondolás még az is a playereknél, hogy mindig a legmagasabb értéket mutató rating a jó rating, minden más számolási mód baromság és számítási hiba... :P -
AlucardHuN #266302 LoL az igazi awkward moment lehetett:D Meg a forgatókönyved is jópofa:) -
lammaer #266301 Mindegyik számítási módnál más súlyal esik latba hogy mekkora az átlagesebzésed, hányat ölsz, mekkora tankkal mész, mennyi foglalási/védekezuési pontod van satöbbi-satöbbi.
Ezért nincs egyértelmű átszámítási mód, de a tapasztalat azt mutatja, hogy arányosak az értékek. Akinek a többiekhez képest magas az egyik annak döntő többségben magas a másik értéke is, és általában meg is látszik játék közben hogy kinek mekkor az e-pénisze.
Persze jó játékos is kifoghat egy rossz csatát, és a vaktyúk is talál szemet (ügyetlen player összehoz egy topgunt), de összességében ezek a mérőszámok egész jól megmutatják ki mit tud.
ui: természetesen akiknek ez a szám átlag alatti, azok mindig azt mondják: stat nem számit :D -
Biztos tényekkel nem szolgálhatok, de szerintem nem egyenesen arányos. A matekhoz meg mindig is hülye voltam :) Most ezért be nem lépek, de asszem a wotos értékelésem 6k körül van viszont amikor bejött ez az új rendszer még csak 5300 körül volt. Ehhez képest az efim és a wn6/7-em nem változott ekkorát.
Egyébként nem kell mod hogy megnézd, www.noobmeter.com -on megnézheted. -
suba53 #266299 Ezt gondoltam. :-)
De mondjuk egy 1600-as "értékelésed" érték kb. mekkora effinek felelhet meg?
Vagy teljesen eltérő tényezőkből számolják, és így nem összevethető? -
Összefüggés az van, akinek nagyon alacsony az növény, akinek magas az pedig vagy jó, vagy feltornázta. -
Toweliee #266297 Egyenlőre tetszik a Caernarvon, kérdés: Mindenképp húzzam ki a toplöveget (OQF 20-pdr Gun Type B Barrel) vagy menjek rá a motorokra? -
Ezt fordítsd le és küld el, jó kis videó lesz XD -
suba53 #266295 Sziasztok!
Van valamiféle összefüggés, szorzószám vagy számszerű viszony a játék statisztikájában mutatott "értékelésed" mérőszám, és a MOD-okban látható, és színkódokkal jelzett "effi" mérőszám között?
Csak azért kérdem, mert semmilyen modot nem használok, viszont érdekelne az hogy kb. milyen szinten állok harcértéket tekintve. -
Oddball29 #266294 Nem is rossz... -
nemtudommivan #266293 Piszok durva vas ez a su100 a nagy kaszával, de hatot hetet kell ölni meg 3000 környékén sebezni hogy közel kerüljek vele a győzelemhez. 31%-ról már felment 47-re de most megint megjelentek az 1-2-3 ezer csatás emberkék... -
Bee #266292 Valóban, szinte magam előtt látom: a bokorban megbúvó TD-k pasziánszoznak, néha belenéznek a periszkópba, egy heavy öntözgeti és kapálgatja a bokrot, néhányan bográcsoznak a háttérben. Egy tank vacogó foggal, izzadva ki-ki néz, majd tolat vissza fedezékbe a hídnál. A másik oldalon a tankok strandolnak, labdázgatnak, pecáznak a folyóban, néhány TD napozik a parton. Ott is remegő lánccal ki-ki néz egy spotter a sarkon. Végül azonos időben mindkét oldal spottere fejkendőt köt á lá Rambo, és összehúzott szemmel megindulnak a dombok felé. Egyik lent megy át, a másik fent, így mindkettőt a camp-elő TD-k egylövésezik. Mindenki marad a helyén, az idő lejár, végül mindkét csapat beírja a közös chat-be: GG!
-
nyomiarty #266291 Szíriában a felkelők keresnek zsoldosokat.Ott lehet full realistic módban tolni.