418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Akkor nem csak én gondolom úgy hogy egyre több a hitzone skines fasz.
  • mittomén1
    már megszoktam hogy mindenhol egyedül vagyok a véleményemmel.csak amíg nekem van 180as intelligencia hányadosom addig nem érdekel mit mondasz. már általánosban is fejben szoroztam 4 számjegyű számokat és rég végeztem mire a többiek számológéppel se végeztek egyszerűbb példákkal. szóval hogyis mondjam: idézek saját magamtól : "szánlak benneteket ostoba földi halandók"
    én leléptem nem pazarlok több időt itt. nyilván a wot hack nem is létezik csak én találtam ki.éljetek ebben a tudatban.a neten pár ezer forintnyi összegért árulják.jóformán csak god mode az amit nem lehet kapni érthető okokból.
  • popey8
    Mondom, h nálam külön is jelzi:) Ha az alap lőszer apcr, akk csak simán azt írja ki. Ha gold, akkor mellé tesz egy kis pénzeszsákot dollárjellel. Ha nem hiszed, majd mutatok neked képet:)
  • EmR3
    Kb. ilyesmi lesz

• Toweliee
    Kibaszott szánalmas vagy meg a vergődésed is.
  • Maala
    APCR-t azoknál a tankoknál jelez, amelyeknél az alap lőszer az APCR... Jellemzően high tier medek.
  • patchaou
    *efim (csak TS-en pont artyról dumáltak..:) )
  • popey8
    Dehogy, tökre igaza van. Én csak 2 hacket használok, ezért vagyok kék. Sajna többre nincs pénzem. A lilák 4 hacket használnak
  • patchaou
    Azt nem tanultad, hogy ha valakit alaptalanul megvádolnak arra is fölkapja a vizet? 1300 fölött van az artym akkor csaló vagyok? Vicces vagy.
  • FosTalicskaa
    Erre a rinyára az jutott eszembe amikor Yoda kiemeli az űrhajót:http://youtu.be/ogJmgHWvt80?t=4m15s

A videó fontos tanulságára tekertem mittudomén kedvéért, de aki akarja megnézheti az egész jelenetet.
  • yossarianHUN
    Nos kérlek, effem 1300, mégis azt gondolom hogy hülyeségeket beszélsz. Akkor most mi van?
  • mittomén1
    na persze...pszichológiát is tanultam képzeld.hadd oktassak kicsit:általában az embert az zavarja ami érdekli.aki nem hackel az nem kapja fel a vizet a dolgon.nyilván aki érintett azt inkább zavarja.fél a lebukástól,kisebbségi érzése van, nem fogékony tanulásra (nem tud megtanulni jól játszani sem) ezért csal hogy előnyhöz jusson. és ha vki megemlíti ezért támad a maga szánalmas módján hogy így hárítsa el a dolgot. már ne is haragudj nem tűröm hogy az én magas intelligencia hányadosommal korlátoltnak nevezzen vki.több diploma után.neki meg valószínű van 8 általánosa meg wot eff értékekből végzett okj-s mesterképzést és akkor ő a világ teteje, a mindent tudó mester?ugyan már...
  • mijki
    Am én ma voltam csúnya szo**rolleren. Ha gondolod valamikor mehetünk ismét platoonban, ma nem leszek már, de esetleg holnap. Hozd meg a szerencsém. :D
  • EmR3
    Már készül a következő ami a damage panelen írja a sebzést okozó lőszer tipusát.
  • Toweliee
  • Ytar
  • DarkHorSe
    Reznovhun (20:32:01) tele a gatya?
    Reznovhun (20:32:09) apuci nem álja a goldot?
    Reznovhun (20:32:19) ennyik vagytok
    Reznovhun (20:32:23) csak a pofátok a nagy
    Reznovhun (20:32:01) tele a gatya?
    Reznovhun (20:32:09) apuci nem álja a goldot?
    Reznovhun (20:32:19) ennyik vagytok
    Reznovhun (20:32:23) csak a pofátok a nagy
    Reznovhun (20:41:53) arról meg nem tehetek hogy a társak bénék :P
    Reznovhun (20:42:38) Ne jászd az eszedet, ha ennyire kemények vagytok akkor áljatok ki , ha nem akkor meg gyáva szarok vagytok
    Reznovhun (20:43:08) Feladod
    Reznovhun (20:43:10) okés
    Zalgradis (20:47:59) te vagy a szar
    Zalgradis (20:48:02) nem a tobbiek
    Zalgradis (20:48:03) bocs
    Reznovhun (20:48:12) ok
    Reznovhun (20:48:14) akkor gyere
    Reznovhun (20:48:15) pöcs
    Reznovhun (20:48:26) ennyire gyáva nem lehetsz
    Reznovhun (20:48:43) mivan?
    Reznovhun (20:48:45) nem jösz
    Zalgradis (20:48:59) nem erdekelsz
    Reznovhun (20:49:10) gondoltam már a legelején hogy ott vagy csak kemény
    Reznovhun (20:50:30) Bazd meg vele anyádat. balfasz
  • mijki
    Hagyjad, csak savanyú neki a szőlő.
  • mittomén1
    átlagban. el hiszem hogy vannak nálam jobbak de hogy vki 2x annyit produkáljon például azt már nem.
  • popey8
    EDDIG normális embernek tűntél...
  • popey8
    Akkor nálad vmi nem működik, úgy ahogy kell, mert nálam még azt is kijelzi, h alap v gold apcr-rel lőttek-e rám.
  • Ytar
    de jelzi.
  • mittomén1
    merem állítani hogy nem adok olyanok véleményére akik a fejük helyén a hátsójukat hordják. régóta foglalkozom a játékban található "összeesküvés elméletekkel". kiszámoltam hogy egy 400 átlagsebzésű ágyú legjobb esetben is a teljes értékű lövésekkel 380at sebez közel ezer lövés átlagából.ehhez hozzávéve a lepattanókat a 15-0ás és hasonló vereségeket a lista alján vívott csatákkal egyszerűen lehetetlen 2000es effeket beverni mindenféle "segédprogram" nélkül.az hogy te ezen így felkapod a vizet megmutatja hogy egy vagy a szánalmas csalók közül.az ilyesmi mindig azokt zavarja akiknek a gyengepontjára tapintasz vele nem igaz?aztán most már az ember több diplomával is korlátolt lesz mert leírja az igazat? menj szépen vissza a barlangba te kis...
  • TomDantes
    Hétköznap este 6-7 óra felé szokott 60% körüli menni. Szombat 40% körüli, vasárnap 30% körüli, azért ez nem véletlen.
  • Maala
    Az sem jelzi az APCR és az AP közti különbséget, fenn van, tudom. :)

A HEATnek kisebb a lyuka, mint az APnek.
  • popey8
    Az a HEAT, de annak van sistergős hangja is. Az APCR-nek nincs semmilyen audiovizuális megkülönböztető jele.
  • yossarianHUN
    APCR-nek nem kisebb jóval a lyuka, mint a sima AP-nek?
  • popey8
    Van már "gold ammo noob" mod:D
  • Maala
    APCRnek nézhezed a lyukát, ugyanolyan, mint az AP
  • popey8
    Bocs, de a tegnapi napot én nyertem meg;) A WR-t nézve mindenképpen. Még azt se lehet mondani, h nem csináltam semmit és ezért. Tudtam, h a kb. 2 hónapja tartó 60-70% feletti napi WR-nek meg lesz a böjtje.

• pointer4
    Ha még csak az lenne :D
  • yossarianHUN
    Mennyire elterjedtek manapság a weakspot skinek? Előző csatában egy 800 effes VK4502A a 200 átütésével úgy szanaszét lőtt egy KV-4-et, hogy öröm volt nézni. És nem goldot használt, néztem a lukakat a KV-n.
    Mostanában egyre gyakrabban látom, hogy stat alapján zöldség játékosok lőnek szitává halálos pontossággal a gyenge pontokra célozva agyonpáncélozott dögöket arany nélkül.
  • TomDantes
    Nem igazán értem, na most akkor csalás ha valakinek átlagban több az ef-je, vagy ha egy adott nap van 1400 felett?
  • Ytar
    van mit tanulnod ettől a nyomorék hackertől .. :)
  • atee73
    LoL

Hat 718 atlag tp-re es az "összes csatámból kiátlagolva csatánként" 1285 atlag damage-ra kiszamolva batran merem allitani hogy te sulyosan korlatozott vagy

u.i;az idezetet toled vettem
  • lexlutor
    aki nalam rosszabb az noob.
    aki nalam jobb az csal.

a stat nem szamit.
    csak a szerencsen mulik.

:DDD
  • mijki
    OFF:

Írtam pár sort, remélem tetszeni fog. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[IMG][/IMG]
    Meleg volt a szovjet nyár s a sztyeppe szinte izzott. A Citadella hadművelet ma reggel indult s a föld is beleremegett. A hajnali szovjet tüzérségi támadás csekély veszteségeket okozott a német csapatok között s órákkal később, a 212-es számmal ellátott Tiger IE harckocsi rótta a füves pusztát, maga előtt látva célját, áttörni a szovjet védvonalakat mindenáron. S hogy ezt képes-e véghezvinni, ő maga se tudta.
    Hans Kammerling százados és tankparancsnok legénységével az előbb említett 212-es számú Tigrisben foglalt helyet. A német páncélos ék, jobb oldalán, a 3. tank helyét foglalta el. A fémszörnyetegek V alakú formációját úgy tűnt semmi se tudja megállítani. A szovjet tüzérségi gránátok detonációinak kíséretében értek a tankelhárító ágyúk lőtávolságába. Ekkor a kiépített védművekből is záporozott az áldás a tankokra. Hans fülsiketítő „klang” hangot hallott, mikor egy orosz lövedék gellert kapva a frontpáncélról a földbe csapódott. De nem tétovázhatott és tovább kereste a periszkópban az ellenséges ágyúk helyét, majd kis idő múlva meg is látott egyet. Ekkor kiadta a parancsot a lövésznek, ki ráfordult a célra, majd a Tigris megállt és várt. A 88-as eldördült s az egész tank porfelhőbe burkolódzott, hála a lövés pillanatában létrejövő lökéshullámnak. A Maybach felbőgött és a Tigris tovább haladt, egyenesen ki a porfelhőből. Mikor kiértek, Kammerling százados csak egy égő roncsot látott az egykori löveg helyén. A Tigris felzárkózott az alakzathoz. A szovjet vonal egyre csak közeledett és így vert egyre hevesebben a személyzet minden tagjának a szíve. 1500m, 1300m, 1000m, 700m…s így tovább. Hirtelen, a bal szárnyon leghátul haladó tank jobb lánctalpa alatt akna robbant, mely szétszakította azt, így a jobb oldali görgőkről lefutott a lánc és a monstrum éles kanyarral jobbra fordult majd megállt. A legénység fejvesztve menekült a tankból, mielőtt az orosz ZiS-2 és ZiS-3 lövegek sortüze megsemmisíti tankjukat velük együtt. A szovjet össztűzre nem is kellett sokat várni. Lövedékek csapódtak a Tigris oldalába, könnyedén átütve azt. Az első pár találat után, hatalmas robbanás rázta meg a közel 60 tonnás acél szörnyeteget, mely tüzet okádott magából és a tornyot felrepítette 10-15 méter magasra. Szerencsére legénysége, már hátrébb húzódott, a tankok mögött haladó gyalogságra várva. A maradék német páncélos tovább haladt kitűzött céljuk felé, a gyalogság és műszakiak támogatásával áttörve az első védvonalat. Ekkor jelentek meg fejük felett az első IL-2-es csatarepülő kötelékek…

ON:
  • raymondcurto
    Bátran merem állítani,hogy ez nem kis hülyeség.:)
  • mittomén1
    nem igazán értem mire célzol ezzel
  • Maala
    Nyomorék, de szemfüles! :D