418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    SS csak ennyit írt a témában:
    - according to The_Chieftain, WG is talking about the American premium tank destroyer, it could have a 6 man crew
    - from the same source, there was a talk about replacing the T28 with something historical, but no details

Én sokkal inkább el tudom képzelni, hogy a t95 stock hullja lesz, mikor berakják a hull csereberét, áll és kötény nélkül ofc. Inkább a madeup protóval kezdenének valamit, meg a t10-ek is sántítanak (e3 páncélja, e4 úgy az egész:)).

Master91 nyilván nem lesz több ingyen t8 prém tank, ahogy mondták már korábban is.
  • Szpecnyaz
    De ezt legalább könnyű lesz kilőni xd.
  • popey8
    Ez a GabeE3e-nak ment erre: #266563
  • popey8
    Igen, csak lehet, h amennyi embert lekötnek, annyit el is veszítenek emiatt a waffentróger miatt. Mert lesz aki tuti uninstallálja a wotot emiatt, főleg akinek nem lesz kedve már kihúzni, ellene meg nem akar menni.
  • yossarianHUN
    Szinte kizártnak tartom, hogy ez ilyen lesz. Ez valami légből kapott rémhír lesz, mindig van egy rakás ilyen új ágak kijövetele előtt, mindenki esküdözik hogy maguk a fejlesztők állították, aztán persze egy nagy lófült. Igen, még FTR-en is.
  • Maala
    Azért ne hasonlíts egy tankvezetést a bicajozáshoz.

Egyrészt, ha átülsz egy Skodából egy Audiba, bizony beletelik vagy 20 percbe, míg beleszoksz - elvégre másféle a váltó -, másrészt ha hosszú idő után az Audiból visszaülsz a Skodába, megintcsak idő kell, mire újra belejössz. Pedig mindkettőhöz ugyanaz a jogsi kell.

Másrészt 25%-os büntetés mellett használni tudod a legénységedet ugyanúgy továbbra is.

---

Én nem írom le a WT-t, nekem kifejezetten bejött a tankos részének a videója. Nem hinném, hogy a kettő kizárja egymást, max a megrögzött fanboyok esetében. De attól még nagyon szar lenne, ha a kettőben minden ugyanolyan lenne.

A fejlődés ott "grindbarátabb". Ennyi.
  • a6m2mszero
    Szép estét. Csak olvasni szoktam a fórumot és nevetni miket tesznek kedves társaink. Na ma volt egy aranyos kis történet. Himmersdorf én Hellcat-tal beálltam a jobb oldalra a vár alatti út sarkár ha jön valaki kirobogok lövök oszt vissza. Erre jön egy SU-85 elkezd lökdösni és Noobozni a chaten mert be akart oda állni ezek szerint bérelt helye van. Látom KV-2 jön az ellentől és mivel kilökdös a társam így tudta hogy ott vagyok, nem jó töle kapni a pofiba fogtam magam picit visszatolattam, na egyből a Su beállt és az történt amit vártam egy lövés és hulla lett.Én meg szépen kimentem kettőt belelőttem a KV-ba mivel a troll ágyú volt fenn rajta és visszatolattam még arra is volt időm hogy a chaten csak ennyit írjak you noob. Tényleg ennyi idegbeteg lökdösődő én vagyok az ász játékos van?
  • GabeE3e
    Valószínűleg ők is tudják,hogy Op,csak gondolom, ugye most jön a Wt is, aztán ezzel lekötnek egy csomó embert,gondolok arra,hogy sokan neki állnak az ágnak,meg gondolom majd lesz sok sok akció is.Aztán majd később kap egy nerfet azt csá.

• ladanyi78
    nyilvánvaló, hogy kinek a pap.... Vélhetően neked a wot jön be, de én azt mondom ezért nem kell leírnod azt se. A megoldások a fejlődésre igenis jobbak ott. Nem azt mondom, hogy a játék jobb, hanem a fejlődési lehetőségek.
  • popey8
    Ha ezt így bemerik hozni, akkor b@sszák meg a jó édes anyjukat. A nagy fos is éppen eléggé op, nem kellene még egy ilyen táras td undormány, ráadásul ennyi skulóval a tárban és ilyen sebzéssel. Ezt komolyan gondolták? Teljesen megölik a játékot. Már most is az megy, h az artyk helyet a tdk miatt van campefest, hátha még bejön ez a förtelem. 1 tárból lazán kiszedi a T10-es tankokat. Az fv is, de annak legalább a hesh miatt nem mindig jön össze. Ennek gyakrabban fog. Ezek a WG-nél tuti nem gondolkodnak.
  • ladanyi78
    Ha megtanultál bicajozni és átülsz egy motorra attól még nem felejted el a kerózást. És sajnos azt kell mondanom, hogy jobb.
  • Maala
    Nem jobb, csak más. Aki azt szereti, azzal megy, aki ezt szereti, ezzel megy.

És nem felejtik el kezelni a t-34et, csak mivel már t-34/85-öt kezelnek naponta, így rosszabbul megy nekik a t-34 kezelése. (Eltekintve attól, hogy ugyanannak a tanknak másik verziójáról beszélünk)
  • ladanyi78
    A másik előnye, hogy nem kell végigkínlódni 1 tankot ha a következő magasabb szintűbe akarsz beülni, hanem meg lehet kerülni és szinteket feloldani nem csak 1 ág szintjét. Szóval azért azt elmondhatni, hogy ezek a megoldások azért lényegesen jobbak. Meg a játék megoldásokban is jobb. Maga a játék, hát mint mondtam azon van még mit csiszolni.
  • ladanyi78
    Azért a legénység kiképzési rendszerét átvehetnék. Mégiscsak röhely, hogy t34 ből t34/85be ültetett legénysége elfelejtsen t34et kezelni, és újra kelljen képezni ha visszaülteted
  • ladanyi78
    Ja én játszom is a wt-t. Hát a legénység fejlesztési módja fényévekkel a wot előtt jár. Maga a játék még kiforratlan de még béta szval még javulhat.
  • Master91
    Az. 1. lövésre beszarik a szárny, stb stb...
  • Kubukli
    Nézném a CommunityClans aloldalt: "You may have followed an old or incorrect link...." meg egy qrva nagy 404 error.

Másnál is ez van?
  • madmanic
    NNa.. Kipróbáltam a warthundert, repkedtem vagy egy órát, és a véleményem, ( és azoké, akik valaha játszottak IL2 vel ) , hogy egy vicc...
  • madmanic
    +1 kitartás :)
  • Pares
    Na most nézem... Nyerhettem volna 430 aranyat, ha nem ugrom át a felett a mondat felett, hogy szerkesztett hozzászólások nem érnek (csak tudnám miért nem ér posztolás percében szerkesztett, amikor ott a dátum és idő is).
  • atee73
    viszont a cromwell qrvajo , ugyhogy megeri
  • yossarianHUN
    Egyik szarabb mint a másik. Meg sem tudom mondani melyiket rühelltem jobban, de nemes versenyben vannak.
  • Eagle16
    Szerintem a Covenanter. A Crusader-el nekem sokkal jobban ment a játék, bár elég nagy különbség is van Tier 4 és 5 között, Tier 5-el sokszor voltam top tier.
  • DarkHorSe
    Melyik a szarabb, a convenanter vagy a crusader ??
  • Count Adyn
    Mai szopóág stat
    és igy lett meg az 50k dam pont...
  • Master91
    Nem volt elég az amcsiknak az ingyen T34 prém tanknak ???
  • KamionosBarat
    Team WD company LIVE STREAM!
  • Okmyx
    - The_Chieftain mentioned that the T28 may become a tier 8 premium, presumably with the stock 105mm gun and the chin removed.

Nocsak, talán az amerikai TD vonalon is lesz változtatás? Gondolom akkor a T28 Proto kerül a T95 elé, de akkor mi lesz a Proto helyén?
  • Bmsrt n2
    Köszönet tökéletesen megy!
    (bár az oldal telepítőke feldobott 3 ruszki kémprogi gyanús cuccot,de még így is megérte:D)
    Csak el ne basszák 8.9-re!
  • madmanic
    szívesen.
  • Bmsrt n2
    Szedem is!:)
  • Okmyx
    Bmstr n2: Ez állítólag megy 8.8-al is:

Finyálnaja Statyísztika sz SzerBom
  • Maala
    felfüggesztés alatt a +10%-os felszerelést érti a "kolléga"
  • Maala
    Jaja, utolsó 10k XP a legnehezebb, kivéve, ha nem veszed észre, hogy már ott vagy. :D
  • Lokker
    szerintem kolléga lánc alatt a felfüggesztésre gondolt, amúgy lánc = felfüggesztés :D szerintem
  • TomDantes
    Átlag XP alapján órák óta megcsináltam. Hát izé.
  • Lokker
    ?
  • Pares
    Ez jellemző. Sok tankomnál volt már úgy, hogy 50-100k xp-t elég gyorsan összeszedtem, aztán amikor elértem oda, hogy már csak 10k kellett, jött a szopóroller, és iszonyat szenvedés volt a maradék. Valószínűleg más idegállapotban, más hozzáállással játszik olyankor az ember, ha már csak pár xp-re vagy a várva várt tanktól.
  • Maala
    lánc helyett felfüggesztés, torony freeből, és mehetsz a lövegre egyből.
  • Maala
    Szerintem megnézed, mennyi az átlagXP-d a tankkal, és annyiba. Én mindig így szoktam számolni.