418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #266690 Nagy tierben nem osszák csak ugy a 2000 alap XP-t .. -
Remélem mindegyiktől és robbanjon is fel egyből;) -
R3nton #266688 Fater én még modokat se használok mégis 1500 feletti a WN-7, és tőlem még vannak bőven jobb játékosok :D -
Fefe82 #266687 nana,azt nem hiszem el ,hogy a base XP,2200 az alap amivel be lehet kerülni!2 hete mentem mondom,de talán nincs is 2 hete,mert mostanában lett meg az E-50,mentem egy 6300 dmg-s kört,aszem 2900 spot,kitüntetés: top gun,szárnysegéd!!6 kill mellé megkaptam a szárnysegédet,és a TANK ÁSZT ami ugye tudjuk ,hogy az elmult napok legjobb eredménye vagy hogy a picsába!azért hogy 2200 alap XP-t kapj ,bazzeg nem tudom mit kellene csinálni,10k dmg,meg 4k spot,meg visszalőni 95% ról 2x a plantot!körül belül,de ezt nem lehet megcsinálni!Nyilván vannak gondolom BatC -val 1800 körüli XP de sokkal több nem az tuti! -
AlucardHuN #266686 Amúgy ez a wt E 100 minden találattól fog ammo racket kapni vagy csak minden 2.-tól? :D -
FosTalicskaa #266685 Nem akarok trollkodni veled, de:
"nem volt időd megtanulni magyuarul helyesen írni"
XDDDDD -
Oddball29 #266684 Kétlem, én egy ritka hatossal eddig 1440-ig jutottam, és abban reménykedem, hogy becsúszom az aljára... -
Pár napja nem olvastam a fórumot,ezért most reagálok erre.
Te beszélsz itt tipikus emberekről,mikor te vagy itt a legtipikusabb majom ??? Egy olyan majom aki sok mindenhez hülye de apuci vett neki pár diplomát és bárhol bárkivel beszélget,ezeket emlegeti. Ismerek néhány magas IQ-val rendelkező embert,párat a barátomnak is mondhatok de egyikük sem dicsekszik ezzel.Pláne nem egy fórumon.
A másik dolog: A sok diplomád megszerzése mellett úgy látszik nem volt időd megtanulni magyuarul helyesen írni.Szégyen hogy egy több diplomás ember(bár én kétlem hogy te az vagy),annyira nem képes hogy nagy betűkkel kezdje a mondatait.
Szóval kedves barátom,ne oktass te itt senkit!
Akármekkora is az IQ-d,bizony kibaszott korlátolt vagy,egy olyan korlátolt apuci pici fia,aki nem tudja elviselni hogy vannak nála jobbak is.Szánalmas az eszmefuttatásod a magas effis játékosokkal kapcsolatban.
Ennyit rólad. :) -
FosTalicskaa #266682 Hát én a 9-es 10-es medeknél a 2100+ xpt tartom a minimumnak... -
Fefe82 #266681 1460 xp-vel amir E-50 mentem be lehet kerülni köbö az 50 be ? szerintetek? 6400 dmg volt..meg vagy 2 hete toltam vele egy tankászt is ,de arra nem emléxem,de az is e környékén volt
-
Tartottam tőle, hogy nem fogunk nyerni, amikor megláttam a csapatot, és a végén:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
carp3tm0nster #266679 szasztok!
régen toltam a vk3601-et mikor még med volt. Bár nekem bejött, nincs valami szép wr-em vele(44%). Érdemes most visszavenni heavyként? mert ha tier VIII-ba dobál be akkor nem sok... -
darkwraith #266678 a type 58 kicsit szenvedős (alacsony pen), de a T-34-1 és T-34-2 nagyon jók, elég pattogós a páncéljuk. A T-34-2-nél viszont készülj free xp-vel, mert a lánc meg torony nélkül csak a type 58 ágyú megy rá, a meg ott kaka.
-
Bee #266677 Köszi a válaszokat! -
kissd #266676 Akkor maradok a kínainál egyenlőre :) -
Oddball29 #266675 Az biztos, hogy IRL ezt ebben a formában sosem építették volna meg még a németek sem. -
nobodyattis #266674 oké most már értem meg utána néztem akkor jó kicsit nehéz a felfogásom :) -
Jacktor #266673 Épp azt mondom, hogy mivel kaptál Hősi kitüntetést, ezért megkaptad a győztes csatáért járó XP mennyiséget. -
FosTalicskaa #266672 Oh, fícsörré emelték. Nice. -
R3nton #266671 nyilván rátölteném az aranyat. Fochok is azt csinálják, alapból full goldammoval lőnek. -
Ry0K3N #266670 Marchizor nem nagyon panaszkodik rá és a statjai alapján amit művel a tankal azt mondom igen megéri :D -
Thoryne #266669 Az nem event, az feature. Mostantól, amíg meg nem változtatják, így lesz. -
nobodyattis #266668 akkor ok mert a t 71 is 130xp vel maradtam le a 3 k rol volt is anyázás -
FosTalicskaa #266667 Szerintem most is aktív az az event, hogyha vesztes csapatban vagy, de te vagy a battle híró, akkor megkapod a tejes xp-t levonások nélkül, mintha nyertél volna... Szóval lehet kár ezen bánkódnod, mert tényleg ez a végleges xp. -
nobodyattis #266666 jó de ha nyerünk az kb 2400xp lett volna és a medium eventbe lehet ez kevés lesz a 3 k goldért -
kissd #266665 Nincs vele bajom, gyorsan lő átlagosan asszem 600 dmg van vele körönként, csak kicsit papírka:)
A kérdésem arra vonatkozik, hogy a további szenvedés (nem type58, hanem ami utána van) megéri-e a T9-ért?
Van olyan király, mint a T-54? Mert ha a T-43ból indulok ki, akkor sok jóra nem számítok a 7-es kínai mednél sem :) -
Jacktor #266664 Kaptál egy csomó plecsnit, szóval szerintem ez a végleges XP ;) -
nobodyattis #266663 ÁÁÁÁÁ nem értem vissza mekkora kör lett volna ha nyerünk tuti 3k gold
-
Ry0K3N #266662 Mi a baj a Type T34-el? Egész korrekt tank az. Nem egy hődejó de hozza amit kell. -
Pares #266661 Ez kell! Végre űrhajót is vezethetek a WoT-ban! 
Más: Miért van az, hogy hiába jobb az adatok alapján az Indien 9cm-es ágyúja (elméletileg jobb rof, nagyobb átütés, ugyan az a pontosság és célzásidő) mint a Panther II 88-asa, nekem mégis sokkal jobbnak tűnik a 88-as. Ez utóbbi gyorsabban tölt, gyorsabban szűkül, kevesebbet pattog és pontosabb is, toronyforgáskor nem ugrik szét annyira a célkereszt, stb... Visszavettem az Indien-t, amikor nem rég akciós volt, de nem így emlékeztem rá. Mindkét tankban szinte ugyan az a legénység van, 100%-osak ugyan azokkal a skillekkel, + nem 100%-os BiA. Lehet azért, mert a PII-nek van egy extra töltője? Mert tapasztalatból mondom, hogy komolyan nem látom előnyét az Indiennek, a Panther II ágyúja sokkal megbízhatóbb, plusz sokkal jobb páncélzata is van, és gyorsabb... -
kissd #266660 Elkezdtem húzni a kínai ágat is, jelenleg a csodálatos type t-34-nél járok.
Megéri kiküzdeni a T9-es kínai medet majd a T10-et?
Mondjuk a T-54-hez hasonlítva, mert azt imádom.
És a heavy-je jó, vagy inkább keressek más elfoglaltságot?
Vagy, ha úgy szar a kínai ahogy van, akkor melyik 10es esetleg 9es med jó?
-
Szpecnyaz #266659 "Extra large" :D -
AlucardHuN #266658 Én meg bemutatom az új t10 kínai heavy-t :D
-
Szpecnyaz #266657 Sose volt szó arról hogy ez egy történelmileg hű játék. -
Azért itt már elmentek otthonról:DD ez a C&C-ből van? történelmi hűséggel?:DDD
-
R3nton #266655 alap, jobb pen, pontosabb, nagyobb rof, és csak 2sec a töltés egymás után, a másiknál 3. Jobb a JT ágyú -
276-os átütéssel örülhetsz ha a 6-ből 3 átüti.
Szpecnyaz: én is elkezdem őket, aztán majd meglátjuk meddig jutok.
Az hogy Tier 8-9-10-nél van torony, elég jó motiváció. -
AlucardHuN #266653 Azért jó hogy II vh alatt a németek élvonalbeli ágyúkat csinálltak, erre t10-re elfogy a "tehetség" és még a td is 235 pennel rohangál... akkor már inkább JT löveg. -
Egy kis off:
ETS2-ben találtam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szpecnyaz #266651 Nekem speciel semmi olyan tank nincs már a játékban ami érdekelne annyira hogy kihúzzam, ezt leszámítva. Szóval jobb híján kihúzom őket.
Meg játékstílusra elég érdekesnek tűnnek ezek a glass cannonok.