418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #266890 39 csata alapján statot nézni.... -
integrity91 #266889 Ha gondolod vegyél fel van t62 és t54 is. Vexon731 -
nemtudommivan #266888 Felraktam a su152-re a "legjobb" agyut. Hat a trollhoz kepest ez a beka segge alatt sincs. Ennyit pattogni... Ugy latom az isun is "trollkodnom" kell ha eredmenyes akarok lenni. -
Szpecnyaz #266887 De Adjunktus eredetileg nem is ezekre gondolt, meg én se. A pure basecamper mindig vörös player. Ők tényleg haszontalanok. -
Ry0K3N #266886 Azért van olyan klán szerintem ahol vannak aktív tagok és nem kötelező a CW sőt semmi kötelezettség sincs de majd a többiek felvilágosítanak erről kiket keress ez ügyben. -
TomDantes #266885 Persze ez így van, de most aki 5-8 percen keresztül mozdulatlanul ül a bázison, majd utána mozdul meg végre az kicsit más. Nem kell a hülyéket megsegíteni, de attól még kéne a bázison csücsülő tank tűzereje. -
Ry0K3N #266884 Akkor hétvégén attól lesz hangos a fórum hogy mennyire opé a waffentróger és a tédék meg hogy mennyire szétcseszi a játékmenetet. 1 hét múlva teszt második fázisba amikoris szarránerfelik a waffentrógert akkor meg jön a russian bias rinya újból. -
Béka...phatja Storm
-
Szpecnyaz #266882 Nice, este úgyse leszek itthon :D. Legalább nem fogok hajnalban, részegen leülni gépezni csak emiatt :D. -
kissd #266881 Na válaszolok mindenkinek.
Kíváncsi leszek a T62-re, maximum anyázok azzal is. De nekem nagyon bejön az a rof és még állítólag egész pattogós is tud lenni a tornya.
ha nem jön be akkor marad a T54, mert az igen istencsászár, rohadt jó mozgékonyság, jó rof, és rohadt pattogós csodálom, hogy nincs még szanaszét nerfelve, mint a type59 :)
A szakaszolás az jó lenne, de akik eddig játszottak már nem játszanak, klánban már nem vagyok (amiben vagyok abban gyakorlatilag nincs senki), mert mindenhol elvárás, hogy CW meg faszom amire nincs időm. Mondjuk egy évet kihagytam és most az arty nerf miatt játszok újra. Próbáltam keresni csapattársat, de még nálam is bénábbakkal hozott össze a sors :) Pedig még külföldiekkel is dumáltam, meg nyomtam randomban a toborzást, de nem volt fogadókészség :)
De majd keresek esetleg felmegyek majd SG csatornára wot-on hátha összejön valami :)
Köszi mindenkinek.
-
Szpecnyaz #266880 Azért a jó playerek nem haszontalanul csinálják ezt. Meg nem is a kezdőkörből.
Ha pl van 3 ilyen player, akik 2k/fő sebzést osztanak a csata első felében, az már igen is hogy segítség a csapatnak.
Másrészt, én is önző játékos vagyok, mert saját magamért játszok. Hülye helyzetekbe nem fogok belemászni azért hogy megmentsek valakit, akire nincs szükségem, vagy magának csinálta a bajt (pl túlságosan előrerohant, ráment több tankra feleslegesen stb).
Ha ezt egyesek haszontalan kempelésnek vélik, akkor az az ő bajuk.
Meg eleve úgy vagyok vele, hogy a csapat gyenge játékosai/tankjai simán beáldozhatók a győzelemért. -
GaburroSan #266879 Storm kinda confirmed like 20 mins ago that the test will start tomorrow, not today.
Sorry, there’s always a risk of that happening, guys :) -
Ry0K3N #266878 Ugyanaz az ágyú úgyhogy szerintem igen. Randomra nem való egyedül. -
TomDantes #266877 Node olyat én is láttam nem egyszer, hogy a csávók, meg se mozdulnak, állnak a kezdőkörben, vagy bújkálnak, majd csak a legvégén jönnek elő harcolni. Mondjuk 8-10 perc elteltével, vagy amikor már teszem azt mind két csapat elvesztette tankjai felét, és akkor nagy bátran előre. Rohadt zavaró, pláne hogy azért nyír ki a túl erő, mert nem jönnek korábban segíteni.
Ellenfélként is idegesítő, mikor már azt gondolnám, na csak győzünk, itt a bázis, erre ott bújkálnak ketten full hp-val, és csak most jönnek elő, addig meg se moccantak, és jól lelövöldöznek..
Az ő szempontjukból jó, kevés hp-t veszítenek, lövöldözhetnek, de se csapattársnak, se ellenfélnek nem jók. -
Adjunktus #266876 ok de pl ezt a Flasz gyereket harmadszor láttam T57-el a magic forest végében csücsülni.6-4 volt az állás,akkor előjött és csinált 4 kill-t.nyertünk,tehát alapvetően hoztuk a meccset.de nem gondolom hogy a T57 erre való.:) -
stoppos #266875 Az új ruszki tizes med is fos? -
Ry0K3N #266874 Én már azt mondanám ÓPÉ a tank maga mert semmi mással nem daráltam ennyire mint azzal. Ellenben t62 nagyon küszködik. Csak ennyire van elszállva tier10. -
Sziasztok,nem vagyok benne biztos,hogy ez már a 8.9, de 10 perc és lejön,akkor megmondom.
8.9 test server maybe -
Szpecnyaz #266872 A T54el sokkal könnyebb csatát eldönteni T9ben, mint T10ben a T62vel. Valahogy nem elég strapabíró hozzá, gyorsan hal. A T54el meg simán bele lehet menni 1vtöbb szitukba, lehet vele vállalni azt hogy rá fognak lőni. -
Bee #266871 Az 1200 dam valóban nem acélos. Szerintem ha már ennyi munkát belefektettél a kihúzásukba, semmiképp se add el őket, inkább szakaszban told két ügyes játékossal. Megmutatják, hogyan használd, onnantól pedig a statod is jobb lesz velük. -
Szpecnyaz #266870 Persze nyilván más ha valaki gusztustalanul basecampel. Vagy akkor is kempel ha lehetne normálisan is harcolni. -
Ry0K3N #266869 Nálam kész katasztrófa a T62 pedig így néz ki most a helyzet:
T-54-> 247csata 68.42% WR
T-62A->39csata 48.72% WR
Egyéb statisztikát sajnos most így melóban nem tudok megnézni mert tankra lebontva most nem tudom melyik statisztikai weboldal írja ki. -
Szpecnyaz #266868 "Háborúban" erkölcs és morál? Ugyan már, csak a győzelem fontos. -
Szpecnyaz #266867 Nem hülyeség amit csinálnak. Eléggé fontos hogy a csata elején ne bukjon az ember sok HP-t, mert később csata döntő lehet a dolog.
Másrészt a hátul is relatív fogalom. Mert ha éppen onnan tud sok sebzést leosztani, akkor egyáltalán nem haszontalan a dolog.
Én is inkább hagyom hogy mások spottoljanak nekem a csata elején, hogy ne bukjam el a HP-m. -
Adjunktus #266866 Miért ne lehetne?Nem vonom kétségbe,hogy tudnak játszani,hiszen jó a statjuk.És a végén eldöntik sokszor a csatát azzal hogy kilövöldözik a maradékot.A fedezékből való lövöldözéssel is össze lehet szedni egy csomó sebzést.
Én morális és erkölcsi vonatkozásban vizsgálom az efféle magatartást!
-
HHpanther #266865 Nyugi, ahány ember annyi vélemény. Nekem speciel az egyik kedvenc tankom. Randomban is szeretem. Nagyon jó az a rof.
Majd nálad is elválik, hogy bejön e vagy sem. -
hNeo2 #266864 Ha ezt csinálja, akkor a winratéja nem lesz valami nagy.
Persze az "onnan puffogtatnak" sokmindent jelenthet: szuper TD pozícióból letolnak csatánként 3000 damage-et...vagy nem... -
kissd #266863 Ne már.
Akkor hiába várom messiásként a t62-t? Mert azt hittem, akkor lesz végre egy olyan T10-es tankom amivel jó lesz a stat :) -
Adjunktus #266862 Hmmm.érdekes jelenséget figyelgetek már egy ideje.
Csata után mindig megnézem a statját annk akit kiszúrok ezügyben.
Itt van mindjárt ez a Flasz nevű emberke.Vele már vagy 4-5x összefutottam és mindig ezt csinálta.
Következő.:Elbújnak a csata elején hátul valami fedezékbe és onnan puffogtatnak,függetlenül az adott csatában szereplő tankjuk típusától.Ha a csapat elvérzik,akkor továbbra is ott maradnak és lövöldöznek amég lehet.
Viszont ha előnybe kerülünk,vagy éppen döntetlen szagú a dolog,akkor a csata közepe vagy inkább a vége felé előrontanak az érintetlen tankjukkal és lemészárolják a low hp-s enemy tankokat.
Akiket ilyesmi magatartással kiszúrtam,az mind jó stattal rendelkezett.
Akkor tehát ráfoghatjuk erre,hogy stathúzó taktika és nem szánalmas undorító játék?
-
Ry0K3N #266861 Mindegyik tier 10 orosz med ordénáré szar randomba. Ellenben a T54-el. Ott még elég az a leadott alfa sebzés de tier 10-essel egyszerűen bedarálnak hiába nagy a rof. Azokat csak platoonban ha randomra viszed. CW-n falkában jön elő igazán az előnyük. -
kissd #266860 Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy E4-el hogy tolod?
Csak, hogy kicsit megszeressem már azt a jószágot :) -
hNeo2 #266859 Percenként frissítem az oldalakat, hogy megtudjam végre milyen buffot kap a Lorraine 40t tankom!
Milyet milyeeeeet? -
Szpecnyaz #266858 Ja tényleg, néztem is hogy hiányos az öltözéke.
Mondjuk annyira nem baj. Mert tényleg nem szabad neki jó armort adni. -
E-100 teste lesz, csak oldalról a lánctalp feletti "szoknyarész" nem lesz rajta. No sidesrcaping, motherfuckers. -
Nekem is7 és E4 még jól is megy(E4 el brutál jó dameket szoktam tolni) de az object 140 el 45% WR, mig a t54-el 54% volt, ez igy hogy?:D -
Szpecnyaz #266855 Ha E100 testet kap akkor nem hiszem hogy gyenge lesz a test (sőt!).
Az már más kérdés hogy a torony HE-vel is átüthető lesz. A HESH lőszer számára meg egyenesen csemege lesz. -
Szpecnyaz #266854 Na, a nekem meg a 2320. hely jutott. Az már más kérdés hogy nem érzem magam jogosultnak rá :D.
Viszont a 222. hely már elég egy akkora virtuális farokhoz, hogy még az anál szexből is mélytorkozást csináljon :D. -
lammaer #266853 A páncélzat gyengesége azért nem igazán számít szerintem mert minden tanknak van egy potenciális végtelen páncélzata, amit úgy hívnak hogy fedezék.
Szépen el lehet bújni mögé, és olyan "frontod" van mint a legjobban páncélozott tankoknak a játékban. :)
a kérdés az hogy hányszor és mennyi időre kell kijönnöd eme végtelen páncélzat védelméből - és itt jön be a képbe a revolvertár. Nem újdonság, már annyi tankon van hogy láttuk mire képes egy revolveres TD - bekap 1 lövést, cserébe elcsomagolja azt aki rálőtt, aztán szépen elbújik.
-
kissd #266852 Nézegettem a statom és rájöttem némi problémára.
Ordenáré szar vagyok a Tier10-es tankjaimmal :)
És ráadásul érzem is, hogy béna vagyok, de most, hogy ezt látom is kicsit kiábrándító :)
Ugye Tier10ben van Maus, Is4/7,T110E5,T110E4
Az átlagsebzésem velük.... nos le se merem írni 1200 környéke.
Ez borzalmas :) És a vicc az, hogy szeretek velük játszani, de mostanában a rohadt sok komarin és 7-8 10-es TD oldalanként kikészít.
Néztem kb. 200 videót, hogy mit kéne csinálni még, de pl. T110E4-et annyira nem érzem, hogy szinte utálom. Ha heviként használom akkor azért vagyok szar, ha TD-ként hátsó sorból akkor meg azért. Ha meg jó kör lenne (mert véletlen nyerünk) akkor meg 10 lövésből 7 pattan vagy nem talál és máris van 1400 sebzésem per meccs.
Tehát szerintetek mi a bánatos paripa himbilimbijét kéne csinálnom?
Vagy adjam el az összes T10-es hevimet és medezzek (mert azt nemcsak élvezem, hanem még a statok is átlagosak vele)?
Esetleg hagyjam az egészet a fenébe és tier5-6ban bohóckodjak? :D -
Nyehehehe ő a 222. top játékos, én csak a 2599-es sorszámot tudtam elcsípni. A WG statisztikája szerint akkor a való életben 198 cm magas, 93 kg-os kő gazdag Einstein vagyok 42 centis bránerrel...