418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pityu0
  • Ytar
    lol .. 832-ediknek léptem be tesztre .. lets rumble!
  • R3nton
    - it’s “completely possible” certain popular hightier TD’s will be nerfed, but there will not be a TD hardcap

Ajaj, mi lesz velünk így?????
  • patchaou
    Ki tudja, talán majd a wotban is megindul a goldosztás :)
  • Maala
    3 nap alatt fél havi prém...
  • pecaboy
    Annyit még hozzátennék, hogy volt ill. lesz is akció tokengyűjtögetésre. Mindent bevetnek, hogy WoWp-ezzen a nép :)

http://worldofwarplanes.eu/en/news/3/battle-missions-special/
  • madmanic
    köszönöm köszönöm köszönöm!
  • patchaou
    Nem konkrétan havi prémet lehet, hanem tokeneket amit be lehet prémiumra váltani. Földi és légi célokat kell leszedni, meg csatákat nyerni. De annyira gyenge a játék a vártündérhez képest, hogy egy hónapra valót sem szedtem még vele össze. Inkább játszok prém nélkül, minthogy a wowp-el röpködjek :)
  • TottiHUN
    ha legyűrsz 10 repcsit 10 földi célpont és nyersz 10 csatát akkor igy összesen kapsz 240 tokent,és ha összejön 2500 akkor tudsz venni prémet ami jó a wotban is.
  • Roger6
    De miért? Ha zászlófoglalás van, én sem a zászlónak rontok neki, hanem körbe járom, ritkítom az ellent. Ki az a barom, aki beront 15 ellenséges tanknál foglalni?
  • Maala
    10 győzelem, 10 légi, 10 földi egység kinyírása / nap, összesen 240 tokent ér. 2500 tokent meg beválthatsz egy havi prémre. 32 nap = 3 havi prém
  • madmanic
    hogy lehet wpop ben egy havi prémet szerezni?

Annyira nem tetszett, hogy el sem olvastam.
  • 400V
  • madmanic
    Szerintem belefutottál további hétvégi játékosokba akik hétvégibbek mint az átlag...
  • Maala
    Nézd meg az updates könyvtárat ilyenkor, és meglátod, mit szed.
  • Szpecnyaz
    Én a régit használom és egy 8.9 kezdetű fájlt szed. Szóval jó lesz az.
  • 400V
    Remélem nem a 8.8 ast szedi!
  • GaBenc
    Hát Én egy hétvégi játékos vagyok. De most sikerült 2 (kettő) kört mennem és majdnem a gépet is kikapcsoltam. Egy zászló (el kellene foglalni), erre mindenki a másik irányba indul el. Na akkor filmet nézünk ha ez a mai kínálat.............. :-D
  • 400V
    http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe
  • TottiHUN
    Az előbb kipattant egy elég fura ötlet a fejemből wowp-zés közben, még pedig az hogy wowp-ben szerzek 1 havi prémet és ezért kérek mondjuk 500Ft-t,vagy kevesebbet. Szerintetek van olyan ember aki fizetne nekem ezért? :D
  • 400V
    http://ftr.wot-news.com/2013/10/11/test-servers-up/
  • 400V
    Sehol egy link. Minden új teszt szerverhez új letöltő link készül, a régi nem jó!
  • patchaou
    Már tegnap este is így töltött. Aztán most is kipróbáltam, leszed valami 5 gigát aztán beáll az egész...
  • Szpecnyaz
    Már tölt a teszt kliens.
  • madmanic
    Estét\'!

Volt valami izgalmas ma..? Az sg nem enged lapozni...
  • R3nton
    Valaki tudja mitől lett ilyen baromi sok repülőm a WOWP-ben??? 4-esek 5-ösök lol van itt minden :D
  • Multikiller
    Eladó egy WOT fiók a következő tankokkal:

Prémium tankok:
    Type 59
    KV-5
    Pz.Kpfw. 38H 735 (f)

Normál tankok:
    IS
    Object 704

A fiók tartalmaz továbbá 650 aranyat és 2 millió ezüstöt, valamint több tankhoz 100%-os legénységet a barakkban.

Árajánlatokat privátban várok. Részleteket szintén itt tudjuk megbeszélni.
    Nevetségesen alacsony áron próbálkozók kíméljenek!
  • zsupeti
    Legalább már ezt is tudom :)
    Kösz!
  • Maala
    Még a nem tornyos tankokon is működik... 4. skillnek bia, repair, camo után.
  • zsupeti
    Láma kérdés.
    Harmadik skillnek jó a pillanatkép az angol td-n?Mert ugye forgótornyos lesz a csillagromboló,viszont td.Működni fog ugyanúgy mint a többi tank típuson?
  • Maala
    23ezerből*
  • Maala
    Eddig ez a 4. csatám lakevillen (23-ből), amikor egy t95 ennyire OP tud lenni... Az egyikben az ellen T95-öse volt, 11 kill, draw. Az a durva, hogy mindegyikben erről az oldalról indult a T95. A másik 2-ben már részt vettem én is, és védtem a T95-öt, ameddig lehetett, mert tudtam (a 11 killes után), hogy mire képes ezen az oldalon. (Bár csak artyval voltam).

De ez... nagyon feelinges, remélem, egyszer bedob engem is a T95-ömmel ilyen helyzetbe. :D
  • pecaboy
    IS-3-nak végig a tetejét kellett volna lőnöd sztem (legalábbis amikor a "cápafej" test oldala nem látszott ki). 20 millis tetőt minden szögből átlövi a 83-as.

A KT sebzéseidnél én is nagyot néztem - a torony meg a test oldalát szinte szemből átlőni, "érdekes" :) Szerintem ilyen "ippeghogy" 21 fokos szögben találhattad el. Még meg is néztem a KT tornyának az oldalát, ott volt két hosszú lövedéknyom, lyukkal együtt.

Szép meccs volt, amolyan "heroic resistance" :)
  • Anonymuser
    Biztos csak azért, mert nem járulok eléggé hozzá a csapat győzelméhez -.-
  • Anonymuser
    Tegnap goldot akartam venni, be is léptem, de végül is meggondoltam magam és nem utaltam el... Azóta csak vesztek. Van összefüggés? [irónia]
  • zsupeti
    Tegnap volt Mines pályán oldalanként 4-4 arty.Tök izgi volt a maradék 3 artyt kergetni a tortával.Kettőt sikerült így is likvidálni. :)
    De volt olyan is,h 5-5 amiből 3 tier 10 volt a másik kettő meg kilences.Na ott nem sokat mocorogtam,mert hamar kidurrantott egy T92.
  • R3nton
    Lassabb tankok ellen jól jöhet. Mondjuk E3-ra én is azt raknám. De egy 13-90, vagy batchat, vagy Leo ellen tök mind1. Ott nemhogy a 4 de még az 1 sec is kevés lenne :P
  • Maala
    Én nem vennék mérget rá... Majd talán 8 körül. :D
  • zoltanblau
    thnx) akkor még 10 perc
  • Eagle16
    A legtöbb játékost nem érdekli, azzal indokolják hogy ha már trackeltek akkor régen rossz. Szerintem ez marhaság, én mindenre javítást rakok elsőnek. T110E3-ason is sokan meglepődnek, mikor 4-5 mp után már gurulok is tovább...

Tortoise-al ez még nagyobb móka, bár AT15-ösön meg lehetett edződni rendesen :D Igazi gépágyú volt az a tank.