418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Tanácsot kérnék:
    Kifejlesztve:
    E 50 Ausf. M jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 743. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Kifejlesztve:
    IS-7 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 332. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Pénzem - ahogy ez lenni szokott - csak az egyikre van a tankok eladása után. Melyiket vegyem?
  • FosTalicskaa
    Ezeket a hangokat ugye valami fűrésztelep szimulátorból lopták ki?
  • Szpecnyaz
    Jó kérdés. Én nem vágyok másik szerverre. Gondolom a ruszkiknak nem elég a saját szerverük.
  • voivod32
    Nagyon jónak látszik a gép, ahogy toltad vele, azon röhögtem, hogy a VK4502A-ról azért pattantál! :D Azt bírom abban a tankban, hogy -bár nincs valami komoly páncálja, vmiért mégis jól lehet vele pattintani!
    A KV-4 így jónak tűnt, kár, hogy még rengeteg xp kell hozzá...
  • yossarianHUN
    És egyébként miért akarják egyesíteni a szervereket?
  • Bmsrt n2
    Hmmm...vajon az US szerveren milyen a ping?
    (legalább sok "aktív" scout lesz(amíg meg nem döglik ofc) mert mennek mint a mérgezett egér...)
  • Szpecnyaz
    Hát, így elnézve a tesztszerver ruszki játékosállományát, ha bejön a szerver roaming akkor érdekes világ vár ránk.
    Azok akik most állandóan sírnak a lengyelek stb népségek miatt, fognak még nosztalgiázva visszagondolni rájuk. Mert tuti el fogják özönleni az orosz hordák az EU szervert, ráadásul nem igen beszélnek semmi civilizált nyelvet, a nindzsa betűiket meg senki se érti rajtuk kívül.
  • foxbat88fx
    nm :)
    betolsz mellé vmi zúzós metált és jó is a videó
  • voivod32
    Köszi!
  • foxbat88fx
    nem egy gyors tank a KV-4 de beforgatva iszonyat állat :)
    főleg ennyi noob ellen
    régi videóm ha még nem láttad volna: KV-4 gameplay
  • voivod32
    Köszönöm a válaszokat és a linket!
  • Bee
    Igen. Érdemes kipróbálni, így megnézheted, melyik tankot érdemes kihúznod. Van egy új pálya, illetve a régi áttervezett pályákat is kipróbálhatod gyakorlóban. Tegnap Ytar-ral kb. 1 órát bolyongtunk, így már nem lesz ismeretlen a patch után.
  • Bmsrt n2
    Igen.
    Innen letöltöd a klienst:
    http://worldoftanks.eu/en/news/46/first-public-test-update-89/
    az feltelepíti ahova akarod,letölt egy teljes 5 gigát,utána saját accal játszhatsz+20000 gold 100millió free xp+credit ésatöbbi....
  • voivod32
    Még soha nem próbáltam a tesztszerót, külön le kell tölteni?
  • yossarianHUN
    Az ám, 170 effektív védelem, annyit tudsz tenni, hogy reménykedsz hogy az ellenfél nem azt lövi. Sidescraperben jó, de akkor meg a tornyot lövik szét. Mindazonáltal mégis szép emlékeim vannak róla, ha messziről lőnek rád, vagy nem ismeri a weakspotjaidat az ellenfél, mocsok kemény dió tud lenni.
  • Bmsrt n2
    Na,de pont teszt szerver van,ki lehet próbálni ingyen bérmentve:)
  • foxbat88fx
    mert mért? :)
    betett prokhorovkára... bevágódtam a leghátsó sorba és onnan lőttem...
    elég pontos, nagy átütésű ágyú van rajta (gondolom nem kell bemutatni a Tiger gunját) amit tökéletesen lehet használni sniperkedésre
  • voivod32
    A KT mozgásával meg vagyok elégedve, ha KB olyan, mint az , akkor nem lesz baj.
  • Bmsrt n2
    Engem a hasa borított ki egy 0 döntöttségű lemez...bármi T7-től viszi...kész röhej az Is-3 ahhoz képest atombunker.
  • yossarianHUN
    Én szerettem, csak azt nem bírom megérteni, miért tesznek be egy szupernehéz tankot, aminek a páncélzatán ennyi a weakspot. Ahhoz hogy eredményesen tudd használni, két ember kell, te, és az ellenfél. Tornya nyaka, maga torony, a mini torony a tetején, a hasa, hátsó futógörgője mind papír, aztán már tök lutri, hogy az ellenség épp ezeket lövi vagy nem.
  • yossarianHUN
    A teljesítmény aránya nem rémlik nagyon vészesnek, mondom, a gyorsulás/sebesség KT-szerű, max egy árnyalatnyival gyengébb, a fordulása az, amin tényleg érezni a különbséget.
  • voivod32
    Engem a lomhasága tesz a sírba, főleg dombos pályán.(És miért ne oda tenne az esetek75%-ában?!) Rámegyek vele egy cseresznyemagra ,és felére esik a sebessége.
  • Bmsrt n2
    Naná!
    (egy 100t körüli szupernehéz tank egyértelműen "agilis":)
    Én rüheltem,50ezer xp belefarmolása után elsóztam,ha akcós lesz talán visszaveszem,és befejezem a melót,máskülönben bottal se...
  • yossarianHUN
    KV-3-ra már nem nagyon emlékszem, de fürgébbnek nem hiszem hogy fürgébb lenne a 4-es. Inkább úgy írnám le, sebességileg egy KT, lomhább fordulással. Igazi mozgó erőd fíling, de azért nem kell megijedni, nem egy T95.
  • voivod32
    Srácok! Van valakinek KV-4-e? Nyugtassatok meg: ugye agilisabb jármű., mint a KV-3? Nem gyorsabb, hanem fürgébb. Ugye így van?
    Komolyan mondom, a T28 Proto-t fürgébbnek érzem a 18 km/h sebességével, mint ezt a 35km/h-val!
  • JeffDunham
    Az bammeg rock and roll... meg fogom nézni a replayt.
  • JeffDunham
    Foxy Foxy... nem megmondták hogy részegen ne írogass ide hülyeségeket?! A Nashorn fasza? Hö? Az összes új TD közül a legrosszabb és leggagyibb. Lehet élőben valami szenzációsan jó gép volt, de itt a játékban a "jó" címkét sem érdemli meg az tuti. Furcsa egy ízlésed van neked.

• Bee
    Hogyan is szól a klasszikus idézet?
    "Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom." by Matyashun
    Hát megszórtam, ahogyan a MESTER tanítása is szól.

Egyébként semmi különös, szimpla Komarin, középről. Replay, ha érdekel valakit.
    Épp időben kaptam meg az ászt, már csak 2.500 XP az IS-7. :)
  • yossarianHUN
    Tudja a fene, SerB így látja jónak:D
  • foxbat88fx
    na leszedtem tesztet mert rohadt kíváncsi voltam Nashorn meg Sturer Emil-re
    2 évet vártam rájuk .... :D
    Nashorn fasza :)
    ja és az 1 hónap kihagyás meg sem látszott a teljesítményemen lol
    na de most bringára fel azt go valamerre, ilyen jó időben nem gépezek :)
  • Ytar
    már elkezdett:

Battle statistics Total Prc/Avg/Rat
    Wins / Battles: 15 / 19 ( 78.95% )
  • Ry0K3N
    Hehehe kompenzálni fog
    Soooooooon....
  • Ry0K3N
    miért kéne azt átalakítani?
  • mijki
    Új hang mód:

- 37 different Engine Sounds. (a few from AGQJ Sound Mod and WWIIHWA Engines Mod)
    - Track, Weapon, Tracer, Hit Sounds.
    - All Sounds were normalized via ITU-R BS.1770-2 Algorithms.
    - 5.1, 7.1 Sound and bass boost over LFE channel.
    Forrás
  • kisokka
    Érdekes, mert kifejezetten emlékszem, hogy a múlt héten is előfordult velem ilyen. Még csak nem is arról volt szó, hogy az ellen kigyulladt és volt oly\' idiot és nem vitt magával tűzoltókészüléket. Egyszerűen egyszerre lőttünk.
    Amúgy nem értem miért kellene átalakítani, ha mondjuk az ISU trolljával kilövök egy halálsugarat, de közben kilőnek, hagy érjen már célba az a skuló...
  • yossarianHUN
    Azt ígérték, 8.8-ban át lesz alakítva a rendszer, nem lesz ilyen.
  • mijki
    Valamelyik Q&A-ban volt.
  • AlucardHuN
    Velem mostanság párszor előfordult, jó magaddal rántani azt aki betett neked:D
  • kisokka
    Miért, valaki állította, hogy nincs ilyen?
  • yossarianHUN
    Ennyit arról, hogy két tank egyszerre nem lőheti ki egymást