418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• atee73
    jol van ... felnyitottad a szememet ... mostmar elhuzhatsz mivel szeretnem becsukni
  • atee73
    ja ... jopofa .... csak az a baj hogy az ilyen nyomorultak miatt idegelem magam 40 eves koromra... ( mondjuk lehet velem van a baj )
  • foxbat88fx
    látom zajlik az élet :)))))
  • atee73
    megnezted ... reszvetem
  • Ry0K3N
    Ajj most elüldöziteek :(
  • Szpecnyaz
    Jó ötlet.
  • Ry0K3N
    Egyesek csak túl komolyan veszik néha ezt a játékot :D
  • Ry0K3N
    És ez csak EU szerver.
  • Ry0K3N
    Active players in the past week: 1 002 750

Erről van ám statisztika :D
  • yossarianHUN
    Csak trollkodik... De szokás szerint mindenki egyből rávetődik.
  • Master91
    Világ szerte szerintem meg van.
  • Maala
    A legundorítóbb abban, amit csinálsz, hogy idejössz trollkodni, és kérkedni azzal, hogy mekkora egy szarzsák vagy. Én Szpecnyaz helyében törölném az összes hozzászólásodat, menj oda, ahol eltűrik a hozzád hasonló aljanépet.
  • Szpecnyaz
    Igazából a T57 az egyedüli amit élveztem azon az ágon :D. De az meg ugye a végcél :D.
  • Ry0K3N
    Nem kapod vissza csak akkor ha kéred :D akkor is nullázva. Pontosan tudom mi megy ilyenkor mivel az egyik volt accountomat nemrég bannolta a WG.
  • Kronos79
    Ez megérdemel egy facepalmot. Hogy tudott ez a valaki eljutni T10-be? A végén az IS-7-et tuti autotargettel lőtte. Menet közben sem volt semmi a műsor, de a vége halálos.

Azért a tipikus piroska módit elnyomta ő is: tiszta az út az ellenfél bázisáig, ezért nem nyírjuk ki a maradék tankokat, hanem elszaladunk foglalni.
  • Szpecnyaz
    A milliós nagyságú játékosállomány mellett gondolod hogy ez nagy luxus? Ó Te kis naiv!
  • Maala
    Gondolom munkahelyen is, ha csapatmunka van, te vagy az, aki leszarja az egészet, és csak élvezi a többiek munkájának a gyümölcsét. Te féreg.
  • zsan666
    Remek... Már is több kedvem lett az ághoz xD
  • xotyi
    Pedig abban reménykedtem,hogy a T21 már használhatóbb:( Nagy kár pedig T69-től T57-ig igazából egész pofásnak tűnik a dolog:) És még az M5 Stuartot szidtam az elején,hogy ennél lejjebb nincs pedig azzal lett végül 59%-os Winrate-em igaz 18%-os túlélés mellett:D
  • patchaou
    Mivel más egyebek mellett az ilyen szarháziak is hozzájárulnak ahhoz, hogy elmenjen az ember kedve a játéktól.
  • Ry0K3N
    Ne aggódj ki fognak. Úgyhogy hosszabb távú ágba már ne kezdj bele. Majd hard reset után úgyis kezdhetetd előről az egészet. Amit megengednek tartani azok a prémtankjaid.
  • Szpecnyaz
    Egyszer úgyis ki fognak. És a botolásért letiltó accot is visszaadják, csak éppen lenullázva xd.
  • GabeE3e
    Undorító amit csinálnak,még,ha ezzel szinte garantált is a győzelem,akkor is szánalmas kategória,hogy kezdőn ülnek...

0:0

0:5

és a vége:
    Még sikerült fennakadnom, mondjuk lehet ezért éltem túl
  • Ry0K3N
    Csak figyelmeztetésként botolásért úgy kibannolnak mint a huzat, de csináld csak nyugodtan mert várnak vele jópár hetet mire rádvágják a banhammert csak hogy dolgozz az accounton kicsit és akkor. :D
  • Szpecnyaz
    Nyugi a T21 is hasonló szemét. Az m7 legalább csak T7ig megy, nem T10ig xd.
  • Szpecnyaz
    Am meg, Maala kedves volt, mert az emberiség nemes kategóriájába sorolt. Én nekem inkább más jelző jutott az eszembe a posztjaidat olvasva
  • zsan666
    Ne is mondd! Gondoltam nekiugrom ennek az ágnak is, teszten próbáltam pár karikát vele gyakorlóban. Pfff... Nekem az M4 is szenvedősebb volt, de annak legalább volt ágyúja... EZ vicces így :D
  • Szpecnyaz
    Sajnos nem tudom az ingame neved. Mert am biztosan küldenék egy tickettet a supportnak.
    A felnyomott bot playereket bannolni szokták.
  • Maala
    Ja, szemet szemért. Permaban botolásért.
  • Szpecnyaz
    Remélem ki leszel bannolva.
  • ladanyi78
    nanana, ne durvuljunk! szemet szemért.... Gané sorsolás nulla játék
  • atee73
    segitek...nem...bocsi
  • Master91
    :D

Most miért, biztos eladott 1 tankot, még igaza is lehet.
  • Maala
    Te, emberiség legalja.
  • demoneye
    Szia! légyszi nézd meg hogy a csacsi1985 acc alkalmas e a huns2re?? :(
    válasz ptivibe.
  • xotyi
    Az M7-es könnyű tankot, túlélte már valaki ép idegekkel? Használhatatlan tank, papír test,szánalmas ágyú,scoutnak jó lenne ha nem dobná be a kulcsot még attól is, ha egy anyacsavarral megdobják.. És még 16000 xp-t kell kiszenvedni a T21-ig. Az első tank ami ennyire kiborító...
  • atee73
    Hmm...
    elore szolok ez 1 ertelmetlen hozzaszolas
    csak ki kell magambol adni az ideget
    szoval ime a sokszazadik pelda hogy tud eladni egy jo meccset egy 15k battle utan is 300 koruli eff-el rendelkezo valami (mert nem hiszem el hogy ember lehet ilyen hulye ... valszeg ez az en hibam)ami t10 med-el szaladgal(batchat)

ime a foszereplo

es a replay ... megtekinteset csak mazochistaknak ajanlom ....5k- spot damage-m volt a 1390-el
    replay

asszem most leiszom magam
  • PiciPanzer
    Ha valakit érdekel: megtaláltam.
  • PiciPanzer
    Valaki tud összefoglaló adatbázist a játékban található lövegek, lövedékek játékbeli sebességéről? Nagyon érdekelne. Azért jutott eszembe, mert pl. a Leo 1 L7A3-a APCR-je valami elképesztő gyors. Jóval gyorsabbnak tűnik az összes eddiginél, amit kipróbáltam.

Előre is köszi.
  • Simulacrum
    Nekem is ez jutott még eszembe, de egy kis séta még jobb ötlet volt, ugyanis eszembe jutott a jelszavam. :D