418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    Néztem én is a közvetítést :)
    azért az elég "durva" volt ahogy a stug fejreállt egy sziklától, de még kezdeti formában van az a game
    emlékezz vissza milyen volt a WOT zárt béta idején.....(ha nyomtad akkor)

tetszős az a game, grafikára über brutál és legalább nem HP sebzéses rendszer van.
    még két és fél hét és indul a béta, akkor már jobban összelehet majd hasonlítani a wot-tal
  • Ry0K3N
    Jah felborul egy stug a kövön nagy dolog. Akkor ez? :D

• foxbat88fx
    ahahaha na majd a T21!!!
    visszasírod Te még az M7-et
  • lexlutor
    en azon nevettem egy jot, amikor St azert abrandult ki a jatekbol az expo vetitesen mert a stug felakad egy kovon.nem baj h wotban 3 eve bugos minden palya, de ez egy beta jateknal kiabrandito neki :DDD
  • voivod32
    Nekem annak idején bejött! Felraktam rá a pounder löveget, és percenként lőttem vagy 25-öt. Kicsiket sebzettt, de a nagy lomha KV-1-esek csak kapkodták a tornyukat, hogy mi van, és mire észrevettek már ott sem voltam. A Type T-34 ugrik be róla, bár az M7-el már több mint egy éve nem mentem.
  • Count Adyn
    Azt jól tudom hogy a "snap shot" lövész skill az artyknál is hasznos? Nem teljesen tiszta ez nekem:D
  • Master91
    Minek vitatkozni egy olyan játékról amiről pár kép van még csak kint ????
  • Ry0K3N
    http://ftr.wot-news.com/2013/10/12/world-of-tanks-versus-war-thunder/#comment-60783
    Jajj hozom a popcornt. Na ezért nem mondunk ítéletet valami felett ha fogalmunk sincs hogy működik főleg ha több ezren látogatjuk a blogunkat mert komplett idiótát csinálunk magunkból.
  • voivod32
    Na, nekiállok játszani, ez az utolsó szabadnapom, kívábcsi vagyok, hogy fogja adni... A tegnapi elég jó volt.Stat szombat.
  • Master91

"FrankyK tried to test the camo factor of the new 8.9 tank destroyers on the test server. As a spotter, he had a Löwe with 100 percent crew and optics installed (so that the viewrange is beyond 400 maters).

Here’s what he found:

“Sichtbar Freies Feld” means “visible on open field”
    “Sichtbar Busch” means “visible when hiding behind a bush”"
  • nobodyattis
    azért a 150 mm is brutális a waffentrógeren bár golddal lőttem 8 lővésből 5000 dmg az nem rossz
  • ropi88
    hoppá. most, hogy így mondod...
  • szakasz
    a T71 a legbrutálisabb ba...gép ahogy sokan említik.simán eldöntöd vele a csatát, szóval türelem.
  • szakasz
    ott van fent az oldalon:

wowp release date

The release of World of Warplanes, which was previously scheduled for September 26th, will be postponed until November 13th.

szóval kb 7440 token
  • szakasz
    két accountod van és váltottál közte
  • ropi88
    szerintetek mi lett a napi számlálóval? ennyit egy nap nem játszottam
  • Master91
    nekem tegnap 3-4x crashelt a wot,1x garazsba,tobbi csataba veletlenszeruen. nem neked is ez volt?
  • mijki
    Én még már azt hittem valami érdemleges infó szivárgott ki valamely közeledő patch-ről. Erre meg csak ment az anyázás(jogosan). SG fórum így szeretlek.
  • Maala
    Nov közepéig, tán 17ig? Még 2 hónap biztos kijön, főleg, ha lesznek ilyen mostanihoz hasonló akciók.
  • GabeE3e
    [spoiler] Meddig is van a token gyűjtés ?
    Ki kellene matekoznom,hogy meglesz-e az 1 hónap prém.
  • Ry0K3N
    Ugyan pihenj egyet fél 1 van. Mi reggelre szétoltjuk úgyis.
  • Szpecnyaz
    De megkérnék mindenkit hogy ne válaszoljatok neki, mert akkor hiába moderálok.
  • Ry0K3N
    Meglepő de az működik náluk. Ismerőst kibannolták mint a szart botozásért.
    Én szóltam is neki ne csinálja
    Aztán mikor visszakapta az accountot csupaszon ráírtam megkérdezni tőla na hogy megy a játék a SU100Y-al? (volt vele már 3 csatája) Hát valahogy szerintem nem volt boldog mert azóta sem válaszolt.
  • GabeE3e
    320*280- így igazán hardcore
  • JeffDunham
    bot szűrés
  • Ry0K3N
    Oké akkor hogy egy kis ontopic is legyen szerintetek mi lesz a wargayming következő lépése?
    1. Arty buff
    2. TD nerf
  • Ry0K3N
    Már hogy ne írtunk volna rosszat a játékról csak az megy ebben a topicban :D
  • Bee
    Ehh, túl gyors voltál :)
  • JeffDunham
    Már bocsi, te vagy egy barom bot noob, amivel még hencegsz és trollkodsz is... akkor miért is a játékot kellene szidni?

Tudjuk, tudjuk... itt mindenki hülye, és egyedül te vagy damage panel...
  • Bee
    Mert tönkreteszed a csapattársaid játékát, te agyatlan gyökér! Gondolkozz már!
  • Szpecnyaz
    Csak egy afk farmer trollkodott.
  • JeffDunham
    Gabe? Milyen felbontáson játszol? Olyan a kép mint egy telefon kijelzőjéről lett volna csinálva.

más:

kirúgtak a teszt szerverről... egy Ivánka írogatott nekem oroszul
    visszaírtam hogy nem beszélek klingonul... 5 másodperc és repültem... auto-kick vagy pont mod is volt a csatában?
  • atee73
    ooooh.... namost lezarom a vitat mivel a hozzaszolasodbol kiderult hogy az osszeeskuves elmelettel probalod magyarazni hogy talaltal meg1 dolgot amihez hulye vagy,en is talaltam mar sok ilyen gamet ,es nem jatszok veluk ,mert en nem szeretem ha lealaznak ,sok szerencset es jo ejt
  • Ry0K3N
    Nem vált be?
  • foxbat88fx
    most mi a téma? mert nem látom a régebbi hozzászólásokat? :D
    gondolom specnyaz melózott
  • atee73
    marha
  • Ry0K3N
    Elloptad a homokozólaptáját?
  • Ry0K3N
    Akkor neked 1 órányi finn uliuliuli gyógyszerre van szükséged wotozás közben. Az rendbeszed annyira hogy rohadtul nem fog érdekelni a meccs végkimenetele.
    Ajánlom a rendszeres fogyasztását különösen hétvégéken.
  • yossarianHUN
    Ne erőlködj.
  • GabeE3e
    lassan már én érzem magamat szarul,hogy kilövök valakit.