418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Összességében ez inkább tűnik nekem nerfnek, mint buffnak. Aztán majd élesben meglátjuk, mi változik a gyakorlatban :)
    Köszi a fáradozást :)
  • Maala
    A legfontosabbat kihagytad, a mantlet végre fedi a torony egész elejét, nem lesz shot trap.
  • 400V
    Kicsivel világosabb mint a lánctalp, +10 mm lehet kb.
  • 400V

Azt írták erősebb lett a torony eleje de az oldalát meg a hátulját vékonyították. 220/220/220 to 249/172/100.

Amit én látok az az hogy hosszanti irányba meg szélességi irányba picit lapítottak rajta de nem több. Mivel a torony vastagabb lett azért látod változni a frontját más színnel.Meg amit látok még hogy a torony alatt a kitekintő nyílás lett nagyobb. És ha a lánctalp 20 mm es és ugyan azzal a színnel van mint a kitekintő nyílás az egy kicsit gáz hogy az is 20 mm es.
  • patchaou
    Régen nem kellett variálni. Szemből vagy a hasa, vagy az illesztések lőhetőek voltak. 73-szor lőttem ki type-al is-3-at :) Most ugyanonnan pattan. Azért a type-ot hoztam föl példának mert az egyetlen olyan tankom amit rengeteg verziószám alatt folyamatosan toltam.
  • 400V
    Minnyá nízöm! :D
  • VanDaal
    És az IS-3 frontjának a dőlésszögét nem tudod esetleg, hogy az is változik-e 8.9-től?
    Mert arról ami van gif meg kép, azok alapján én szabad szemmel tuti meg nem mondom :)

0T3P:
    Az szerintem inkább a Type-on múlik, mert én a 8.9-es modell változásra gondoltam, az meg csak nem érezteti a hatását már előre :)
  • 400V
    Most is viszi csak szögbe kell állni és úgy lőni. IS7 görgőinél ott a legalján asszem 110 mm vastag csak a páncél.
  • 400V
    Ezen látni. Postaláda lett más meg szerintem a szoknyája pár fokkal meg az egész frontja. Pár fok nem sok.

• patchaou
    Vagy az is-3 teste erősödött, vagy a type-59 ágyúja gyengült, esetleg mindkettő, de az biztos, hogy a T-59 mostanra már nagyon nehezen viszi szemből az is-3-at. Még alulról lőve sem... (amikor megvettem még az is-7-et is vitte XD )
  • VanDaal
    Köszönöm!
    Még a végén újra használható lesz... :)

400V:
    Köszi, de ahogy írtam is, láttam ezt a cikket. Viszont itt csak a toronypáncéllal foglalkoztak, engem meg a frontpáncél érdekelne. Aztán persze lehet, hogy azt azért nem említik, mert nem változott semmit, ebben nem vagyok biztos.
  • EmR3
    Én is így vagyok vele.
    Sajnos cpu limites a game. Magasabb grafikai beállításokkal több műveletet végez a gpu ezèrt valamivel jobb lesz.
  • 400V
    http://ftr.wot-news.com/2013/10/12/8-9-modelarmor-changes/
  • Oddball29
    IS-4 250/272/289 SP/APCR/HEAT-HESH
  • Ry0K3N
    És én vagyok a pápa.
  • Okmyx
    - multicore support? SerB: "I said it many times, there already is such a thing" Later, Storm explains more: "The game already uses multicore support, it uses two cores. According to the statistics we collected, roughly 70 percent of all players have a processor with one or two cores. Cores 3 and 4 will be used, when we introduce client physics. By the way, this doesnåt reduce the importance of the video card. For example when I switched Nvidia 550Ti for 660Ti at home, I had the possibility to play on higher settings with the same performance."

2013.09.21

• 400V
    Bocsi elírtam, ingyen lőszer és nincs javítás! :DDD
  • 400V
    Se lőszer se javítás amint meghalsz bázison találod magad és roncsok meg nem lennének.
  • Master91
    Szívesen ki próbálnám!

Spanom mindig azt morogja mikor az agya elborul, hogy vegyék már ki az álcázást...

Na az még vicces lenne.
  • Okmyx
    SerB szerint ezt már rég megtették, a játék többmagos támogatással fut jelenleg is...

• 400V
    Egyszerűbb lenne összedobni egy deathmatch módot. Ha meghal a tankod újra éled aztán tolhatod orrvérzésig meg nincs győzelem meg vereség. Akár még mapot is választhatnál azt amíg fér tank a pályára. Képzeljétek el Malinovkát hogy a két bázisról élednek a tankok és a mezőn mindenki összecsap.

Lehet a random kihalna!
  • VanDaal
    Bocs, ha volt már róla szó, de mostanában nem sok időm volt követni a WoT-tal kapcsolatos fejleményeket.

Arról lehet tudni valamit, hogy változott-e az IS-3 homlokpáncéljának effektív vastagsága az armor modell változással? Néztem az FTR-en lévő cikket, de ott csak a torony változásairól írtak.

Illetve azt is elárulhatná valaki, hogy az IS-4 frontpáncélja 8.9-től mennyi effektívnek fog megfelelni a változtatások után?

Előre is köszi! :)
  • Jacktor
    Garázs csata: több tankot jelölsz ki a csata előtt. Ha kilövik az elsőt, a gép berakja a következőt és folytathatod a csatát azzal. Nagyjából ennyi, de hogy milyen tankokat válogathatsz össze, hogy hová rakja majd a kövi tankot, stb. még nem tisztázott.
  • madmanic
    Type 58 jó móka T8 ban...

Nagyon hatékony...
  • Toweliee
    Nekem az vált be, hogy auto detect-re állítottam, és kikapcsoltam az utólagos feldolgozást, vertikális szinkronizációt és a tripla bufferelést meg az extra effeckeket mesterlövész modban. Így több az fps-em, mint ha mindent leveszek minimal-ra. Próbáld ki, hátha neked is beválik.
  • PiciPanzer
    Erre gyanakodtam én is, hamarosan cserélem a procit egy FX8350re.
    Ha a proci a szűk keresztmetszet, akkor talán a radeon optimalizálatlansága miatt csökkent az fps.
    Érdekes viszont, hogy alap grafikán lassabb (15-20 FPSel, kb.40-60), viszont magasabb beállitással jobb értéket hoz(25-35 fps), mit a GTS.
  • McLarenpowa
    azt elfelejtettem írni, hogy a 3570K 4.2Ghz-en fut :)
  • Ry0K3N
    Na ez az ott például az én konfigommal hozza a stabil 60-at nem is beszélve arról hogy sokkal szebb.
  • Pales27
    Mivel ez a játék egy magot használ, ezért az a proci nem tudja kihajtani a videókártyádat. Sajnos az amdnél nem a legjobb az egy magra jutó teljesítmény. Valószínű hogy már az előző kártyánál se a videókártya volt a szűk keresztmetszet. Azt én se értem, hogy miért rosszabb a teljesítménye, de jobbra akkor számíthatsz, ha olyan procit veszel mellé ami egy maggal is erős teljesítményt tud. Vagy vársz arra amíg bevezetik végre a többmagos támogatást. Amit rég meg kellett volna tenniük....
  • patchaou
    Nem gáz, aki megunja hogy a régi gépén 20 fps az átlag, (új graffal még kevesebb lesz szerintem) az majd átnyargal a konkurenciához és háromszor annyi fps-e lesz XD
  • patchaou
    -A KV-1S-t kettészedik. KV-85, 85mm-es löveggel Tier V-ös lesz, illetve a KV-122, 122mm-es löveggel marad Tier VI-on, nerfelt mozgékonysággal és páncélzattal.

+1 ok amiért nem fogok játszani... Miért nem bírják felkúrni kv-3 mellé ahová való?
  • Ry0K3N
    7870-em van és nálam is ilyen szar. Árnyékokat meg minden szar effektet kikapcsolva ingadozik 30 és 60 között.

#267596 az érdekes mikor felnyomtam maxra örültem ment 60-al ha az eget néztem
  • Ry0K3N
    Mire megkapod a bannod talán meg is találják a feljelentés menüben a "csalás" szekciót

#267589 nagyszerű még nagyobb és optimalizálatlanabb engine, minden amire szükségünk van

"-A történelmi csaták és a garázs csaták jönnek majd 2014-ben, már tesztelték őket."
    Váó talán 2014-re el is készül ez a 2011-ben beígért funkció.

"-A fizikát átdolgozzák (Havok motorral) és az összes épület lerombolható lesz."
    Remek még több lagg. Mert erősebb jobb szervereket nem kapunk.

"-A lősszerrekesz berobbanása miatt lerepülő lövegtornyok bekerülnek majd a játékba."
    2 évnyi map és tank content után eljutottunk idáig is. Még 2 év és kapunk normális lövés és motorhangokat is.

• McLarenpowa
    nekem egy 7870XT-vel és egy 3570K procival folyamatos 50-60fps minden maxon
  • PiciPanzer
    Némi tanácsra lenne szükségem.
    Lecseréltem a GTS450em egy HD7950-es videókártyára. Meglepődve tapasztaltam, hogy a jóval nagyobb teljesitményű kártyával FPS visszaes van a WOT-ban.
    Elképzelhető, hogy ennyire nincs optimalizálva a WOT Radeon kártyákra?
    Tapasztalt valaki hasonlót? Ötletek, vélemények?
    Asus M4A77TD Pro, AMD Phenom II 550 X2, 16G RAM a konfiguráció többi része.
    Legfrissebb Catalyst-et tettem fel.
  • Angelus1991ster
    Valahogy nem vagyok oda az új fizikáért ( 1-2 Havok engine videó alapján ). Lehet, hogy úgy realisztikusabb a játék, de én jónak tartom a mostani grafikát, ráérne az még a 1.x.x verzióra.
    Amúgy micsodák ezek a garázs csaták? Kérhetnék egy felvilágosítást? Előre is köszönöm!
  • Szpecnyaz
    Meg a vicc az hogy nem képesek külön kiadni egy HD textúra packot, mint a rendes játékoknál szokás. Hanem kell v nem kell, mindenki megkapja.
  • Thoryne
    Inkább előbb optimalizálják a játékot és csak utána fejlesszék a grafot... Így is azt mondták, hogy több mint 2/3-ad része a játékosoknak "szar" géppel nyomja, amin kb. mediumon is alig döcög a game. (Vagy valami ilyesmi...)
  • Okmyx
    Haha, feljelentettek. Csalásért.
    Gondoltam leduplázom a nemrég vett KV-1S-t. Az első meccsben egy egész platoon feljelentett, mert a KV-1S-nek nem lehet 760 a hp-je, ergo csalok (ugye még nem volt elég free expem kinyitni a nagyobb tornyot). A poén az, hogy volt köztük egy 12 ezer csatát ment 52% WR-es "zöld" játékos, és az is csak ezt hajtogatta (gondolom ő találta ki, és a két hülyéje átvette).
    Beírták a chatbe erre a piros oldalon is elkezdtek reportolgatni.
    Szépen gyűlt tehát.
    A következő meccsben egy BT-7est megkergettem majd kilőttem a T1E6-tal.
    Feljelentettek, mert túl gyorsan lövök és túl pontosan... (közel 400 meccs autoloaderes tankban, BiA-s legényekkel.)
    Már váron a bant és a végleges eltiltást...
  • McLarenpowa
    Sziasztok!
    Hogyan tudom eltűntetni a b@szott nagy előugró fehér számot, ha meglövök egy kínai heavyt? Használtam a keresőt és azt írja, hogy a damagepanel.xml-ben kell átírnom egy értéket, de én ilyen fájlt nem találok.
    Csak damagepanel.swf-van amit ha megnyitok egy nagy krixkrax van benne és ha keresek a fájlban akkor sem talál olyan sort amit át kellene írnom. A damage panelhoz amit leszedtem, csak egy ilyen konfigurációs fájl van:
    CDPSetting.xml
    de ebben sem találok olyan sort, mint amit az egyik hozzászólásban említenek (BIG text last shot).
    Egyébként amíg nem volt damagepanel feltéve (most a gold detektoros v3 van) azelőtt is csinálta, szóval az xvm is bekavarhat szerintem. Plz help mert nagyon idegesítő és az ALT nyomvatartása vagy "ne lőjj kínai heavy-re" nem megoldás.
    Köszi!