418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #267830 A wotka sem bírta követni, kimaradt a HAC-L (vagy -R) és a H-TP az idei klánjaiból. Mindkettőt a csatlakozása napján hagyta ott... :D -
NH3CL #267829 Ez csak az idei év. Korábban is volt legalább ennyi klán, csak arról már nincs infó! -
NH3CL #267828 Szerintem neked valami pszichológiai problémád van. Biztos elnyomtak gyerekkorodban, esetleg belóbáltak egy pélót arcba a bokorban, ami lelki törést okozott.
Nem bántásból mondom, de nézesd meg magad. Hidd el tudnak segíteni! -
De hátha lesz egyszer, nem sürgős, mostanában minden prém TD akciós volt szinte. Pénzre már nincs szükségem, szórakozni meg TierX TD-vel is jól tudok :) -
killbull #267826 Kurucba többször is hívtak meg MKG ba is :) -
Az stimmel, hogy a epic medál miatt kaptam teljes értékű xp-t :) Csak még nem jártam így :) -
EmR3 #267824 Azt nem értem a kuruc és a hac-r hogy maradhatott ki. -
Bee #267823 Értő olvasás nem megy? Ez úgy tűnik neked, hogy pedálozok azért, hogy bekerüljek a HUNS-ba? Ráadásul úgy, hogy a meghívás nem a HUNS-ba szólt?
Lassan írom, csak hogy Te is megértsd: a HUNS jelenleg a legjobb magyar játékosok gyűjtőhelye. Ez nem udvarlás, hanem tény. Továbbá hozzájuk mérten nem vagyok elég jó játékos. Ez is tény. Nekem a HUNS2-t ajánlották fel, mint lehetőséget (emellett sok más klánt is), de még nem döntöttem el, hogy hova megyek, mert ez a szakasztársaimtól is függ. Még az is előfordulhat, hogy a HUNS2-be sem vesznek fel. Ugyanis azért lehetnek sikeresek, mert játéktudás alapján szelektálnak.
Neked emiatt marad csak álom a csatlakozás. -
killbull #267822 Lefogadom 5 perc után hallgatnátok TS en ha megbeszélnénk dolgot, csak sajnos itt megy a bratyizás meg a szopkodás hogy ugyan oltcsuk már be rusht közösen mert kevesek vagyunk. Ez van, ez a ti nyomorotok, és mellesleg nagyon nem érdekel ki hogy szajkózza hány klánba voltam.
Írd még le párszor hátha nem unod magad szarrá a sok unalomba ha ilyenekre van időd. -
NH3CL #267821 Idei termés: 8 klán
Részletek*:
-HOT- : 11 nap
OBI: 6 nap
BE-ST: 4 nap
HTPS: 6 nap
HAO: 2 nap
NAAFP: 1 nap
OHG: 25 nap (új rekord!)
-MTA-: 4 nap
Összesen klánban töltött idő: 59 vagyis az év 16 %-át töltötte klánban
Szerzett kitüntetés: "Klángyűjtő" - Egy év alatt lépj be legalább 8 klánba anélkül hogy 60 napnál több időt lennél a klánokban összesen.
* az információk forrása: LINK -
EmR3 #267820 Mivel csak a 8,8 óta adja meg max sebzés esetén vesztéskor is a győzelemmel járó xp-t. E50-el nekem is így lett meg. -
Pares #267819 Én teljes áron vettem meg még a megjelenésekor, és egyáltalán nem bántam meg. Imádom. Azóta még egyszer sem volt akciós, és ha engem kérdezel, valamiért az az érzésem, hogy még egy jóóó darabig nem is lesz az. -
killbull #267818 Hatás szünet, ez ment TS en is, elmondtam a tényeket azt síri csend mer igazam van. Itt a bizonyíték. Hívd a haverjaidat azt kérd meg őket pártfogoljanak azt legyél te virtuális tér valakije. Pontosan hogy itt van alátámasztva minden igazam amit elmagyaráztam lentebb.
Felnőttek a gép előtt gyerek fejjel. -
VanDaal #267817 Ez milyen garázs mod?
Jól látom, hogy a háttérben löveg nélküli T-34-85-ösök vannak? :D -
Én úgy olvastam, hogy az a WG modik fegyvere :D -
killbull #267815 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=266964
-
Bee #267814 Öööö... Már a nézők/megfigyelők is lőhetnek?
-
Van már egy pár AceTankerem, de most kaptam meg először vesztes csatára :)
-
Oddball29 #267812 Sztem a sofőr periszkópjait leszámítva tök ugyanolyan. -
Bee #267811 Idéznéd néhány pitiző hozzászólásom? Nem megy? Ó, de kár.
Szpecnyaz: hányszor jelentkeztem hozzátok?
A HUNS HC klán, ahová:
1. nem férnék be, mert nem vagyok elég jó. Tudod, az önkritika nem feltétlen rossz dolog.
2. HC, azaz sok időt kell belefektetni; család mellett nem egyszerű.
Tudod, én átgondolom a döntéseimet, hogy hová jelentkezem. Én nem gyűjtöm a klánokat. -
hNeo2 #267810 Jól látom hogy 8.9-ben a T110E5 elveszti a kupola weakspotját?
Akkor ez nagy OP CW tank lesz így már! ?
-
Ry0K3N #267809 Eeee. Wut?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha nem jelenítené meg a képet.
-
Ry0K3N #267808 Egyik sem felvételi követelmény, nem is volt nem is lesz. Hogy mi kell hozzá az le van írva. Ha megfelel valaki és nem hozzád hasonló retardált agyilag akkor semmi akadálya hogy tag legyen. -
Ő MSZH-ba is volt vagy két napig. Nagyon fontos lett volna neki valamiféle pozíció. Aztán amikor tudattam vele, hogy nem lesz belőle diplomata sem, akkor elbúcsúzott. De legalább nem volt bunkó. Rosszat nem is tudok mondani róla, inkább csak valahogy túlzott volt a lelkesedése:) -
Bee #267806 Íme Urak, írjátok alá! Követeljük Rush-t és Nike-t a HUNS-ba! -
killbull #267805 Jó azért nézni ahogy itt Bee ke itt pitizik nap mint nap meg szopkodja a HUNS osokat hogy felvegyék őt klánba. Igazi fórum kurva lesz belőle mire megkapja a lehetőséget. -
Betelt az ignore list? :)
Amúgy én politikusra tippelek... nagyobb sértés az, mint a fogyatékos :D -
Bee #267803 Nike31, vagy ki? Aki engem zaklatott, hogy segítsek neki, nyissak ticket-et, mert nem sikerült Löwe-t vennie? Én marha még próbáltam is segíteni. 2 napig folyamatosan villogott a tálcám, amikor játékban voltam... Istenem... -
Ry0K3N #267802 De hát ez az álma hogy HUNS-os legyen 
-
MIkor lesz az E-25 akciós???? Szeretnék egyet, de annyira nem, hogy teljes áron vegyem meg :D És utána 2héttel verjem a fejem a falba, mert féláras :D -
Szpecnyaz #267800 Legalább őt megtaníthatod játszani :D.
Ha már rush komát nem sikerült :D. -
Neeeeeee :D -
Szpecnyaz #267798 "Na vajon mi lehetek?"
Én az értelmi fogyatékosra tippelek, de csak tipp. -
Ry0K3N #267797 Nike-ot még felvehetjük ha ez a gond.
-
VanDaal #267796 Eddig azt hittem, csak bunkó, de itt jóval komolyabb problémák vannak :D -
Ry0K3N #267795 "3. Mit szeretnél elérni a játékban?
A legjobb akarok lenni! Ezért megteszek mindent! A legnagyobb vasakkal aprítani az ellenséget.
"
Várjál várjál várjál mit is írt nemrég? :D
Hogy neki nincs ilyenre ideje? Miért van az az érzésem hogy azt hitte nagy naívan hogy ha beül tier 10-be ő lesz a király?
"8. Mit érzel mi a gyengéd, miben kellene fejlődnöd?
Fejlődök amiben csak lehet, a lehetőségek végtelenek.
"
Ehhez hallgatni kéne néha másokra és használni az agynak nevezett szerv legminimálisabb funkcióit. :D
"Ott vagyok TS en le se szarnak, nekem kell mindenkinek nyalni a seggét.Arra nem képesek ha már új vagyok elolvassák a bemutatkozómat."
Ez a legjobb. XD Azt ezért megengedi hogy megcsókoljátok a cipőjét? :D
-
killbull #267794 Na vajon mi lehetek? Úgy is max két három nicket írtok aki rendet bont de nem az vagyok. CUMIKA!
-
Szpecnyaz #267793 Mintha nem ismernénk a többi regjét. Vagy csak ilyen naiv? -
Bee #267792 Mausbattle néven is ír. "Abba senki nem köt bele"?
-
Szpecnyaz #267791 LOL :D.
Direkt bemásolta vagy 20x a szövegét? :D
Am kezdem bánni hogy esélye sincs a HUNS-ba. Biztos szerezne nekünk pár vidám percet.