418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    A su14-2 mikor is került a játékba?
  • Ry0K3N
    Pedig most a legjobb pofánlövöldözni 1k+-okkal a TD-ket :D
  • JeffDunham
    Woooooooow hogy ezt miért nem olvastam eddig. Mekkora egy *********. Heheheheeeeee előttem elkapálta magát. De legalább teljesítmény lenne mögötte...
  • Adjunktus
    Egyik se!És remélem ez így is marad..
  • NH3CL
    ott futottak össze :D
  • EmR3
    Nem tudom.
    Nekem a hummel-t kellene húznom, meg a 261-et felszerelni, mert megvettem talán még tavasszal de legénység sincs benne.
  • Bee
    Basszus! Lehet, hogy itt dolgozik? Lehet, hogy múltkor Crossy-t is Rush kísérte fel? :D
  • Ry0K3N
    Tényleg melyik most a legjobb arty ág tier 8 felett?

#267861 az nem rush volt :D
  • EmR3
    Én inkább folytatom az artyzást. Jó ez a sok álló célpont
  • Bee
    Ehh, ne is kérdezd. Rush-on kívül csak egy játékos írta alá. :(
  • NH3CL
    Biztos jött egy kamion a telepre és rush intézi a fuvarlevelet :D
  • Bee
    Hát, tegnap duplázni szerettem volna a T10-es tankjaimat. 50B-vel első két körben indultam pozícióba; spotoltak, 2 lövést kaptam a majrélámpa felvillanása után közvetlenül, már füstöltem is. Obi és FV TD. Gondoltam akkor egy kemény géppel megyek, IS-7 szintén 2 benyelt találat (JpzE100 és FV TD), de itt legalább tudtam sebezni. Akkor E100, hogy legyen sikerélményem is. Nem volt. E3, E4 és Foch 155 szedett ki, én csak pattogtam. Nem volt őszinte a mosolyom.
  • Ry0K3N
    De legalább szórakoztató :D Nincs is miről nagyon beszélni. Húzzon mindenki TD-t az most a menő.

Tényleg a petíció hogy áll?
  • patchaou
    Így se jó, most nagy a csend :)
  • Maala
    Ne is mondd, nerf óta jobban felhúznak, mint előtte... Ugye nerfelték a pontosságot, célzásidőt, rofot, és ami a legfontosabb a splash areat is. Szóval hiába ugyanakkora a kör WG szerint, mint nerf előtt (68%-ban legalább is, rofl), még ha a tank mellé is esik a cucc, alig fog sebezni.

De engem minden kibebaszott arty telibever, a rohadt anyját... Mocskos mákker genyák.
  • hNeo2
    Jaj, jönnek a lerepülő tank tornyok: turrets being ripped off by ammorack explosions will come.
    9.0 ♥
  • Oddball29
    Rohadjanak meg.
  • Jacek
    Nem TD?:) legyél már naprakész:D
  • Bee
    Igazad van, váltsunk témát: mocskos artyk!
  • Jacek
    Stílus maga az ember...
  • Oddball29
    Muszáj a Barátok Köztet ide?
  • Kancsalborz
    Milyen igaz...XD...
  • FosTalicskaa
    Ezt meg a moderátor verzió: XD

• FosTalicskaa
  • NH3CL
    Neki csak a portásfülkére futotta :D Ne várj tőle más.
  • Kancsalborz
    És a vita, végül csak a: "kinek mekkora a farka" témánál köt ki...:-D
    Végre ráérek a munkahelyemről fórumozni, erre pont "Bullshittime" van....
    Most már kivárom, hogy ki lesz az: Okos enged.... játék győztese....:-D
  • VanDaal
    Vagy a pacifista hippik --> make love, not war ;)
  • Master91
    Nállad 5x jobb emberek meg utcán fagyoskodnak FN magazinnal a kezükbe te görcs....
  • EmR3
    Már néztem régebben talán a wotnews.com/clan stat oldalon.
    1-2 arcot én sem értek, de nem is az én dolgom vélemény nyilvánitani róluk.
  • NH3CL
    Ja és anyázni pedig nem szoktam, ezt többen is tanúsíthatják itt... Bebuktál öcsi!
  • NH3CL

Rush kollégának válaszolnék erre:
    "Vagy mikor belépek MTA klánba azt 2 óra nem telik el NH3CL jön ugatni meg anyázni TS re hogy mit keresek ott? Azt nem szóltam neki vissza durván? Utána meg 1 órával később ott pitizik hogy bocsássak meg nem úgy gondolta? Utána meg a prancsnokot zaklatom hogy mit kéne ezzel az emberrel csinálni mert én nem ezért léptem be ide hogy más nyomorával foglalkozzak aztán a válasz az hogy némítsd le TS en is meg játékba is. Jah inkább kilépek a klánból ezt nem idegesítem magam más gyerekes baromságaival hogy órákat tölt azzal felnőtt léttére hogy másokat cseszegessen."

Én máshogy emlékszem az esetre:

Tény, hogy amikor megláttalak TS-en megkérdeztem gúnyosan, hogy mit keresel itt és hogy "Egy újabb klán a tarsolyba?". Aztán úgy rémlik, hogy Te irtad a kláncsatira, hogy inditsunk tiszta lappal és ne basztassuk egymást és menjünk platoonba. Erre irtam hogy arra hajlandó vagyok, hogy nem szólok be de bratyizni nem fogunk. Ezekután nem hallottam felőled, nem voltam egy szobában veled soha, nem is foglalkoztam a jelenléteddel....

Ez nem épp úgy tűnik, hogy én mentem volna puncsolni hozzád. Te tényleg tudathasadással küzdesz. Orvoshoz de gyorsan!
  • FosTalicskaa
    Álljon csak meg a nászmenet! Én nem azt mondom, hogy noobokkal vagytok tele, sőt... csak azt, hogy elég sok super unicum wn7-est látok aki magyarul irkál nekem randomban mégse egy magyar klán rövidítése van a neve mögött..
  • killbull
    Portán vagyok tablettel. Elég kényelmes elhiheted. Még fűtés is van, kb óránként ha 3x felkell kelnem a székből.
  • patchaou
    Ilyen rövid a memóriátok? Nem lehet úgysem igazatok. Majd ha nem szóltok hozzá akkor (talán) csöndbe marad, ha nem akkor talán kirakják a szűrét megint és majd az alregjei trollkodnak itt néha. Egész délelőtt csak ez a szarság ment...
  • Szpecnyaz
    Azért én átnézném a HUNS taglistáját noobmeteren :D.
  • killbull
    Lépek télleg innen, nekem nem ez a színvonalam hogy itt fárasszam magam a sok unatkozó wot lifeokkal.
  • Master91
    Hát de kurva jó vagy, fikázod azt aki napi 5 órát wotozik, de te reggel óta itt baszod az anyád, segget csinálsz a szádból...
  • FosTalicskaa
    Szerintem a legjobb magyar játékosok mind külföldi elit klánokban tolják.... :D
  • killbull
    Jó dolog kivetíteni a aberrációdat a világ felé, mi is jár a fejedben el se tudom képzelni ha ilyenekkel vagdalódzol. Vicces ahogy Bee ke idehívta kis meleg haverját aztán összefogtak rush ellen mert kevés az IQ meg fáj az igazság. Ahogy magyarázkodik hogy ezt nem csinálta meg azt nem csinálta miközbe ott a tények hogy nyalizik. :DD

Jó a műsor! :D
  • pointer4
    Valami forest base névre hallgat.
    http://drongo-lab.ru/category/other-mods/hangar/
    Alulról a második.
    Esküszöm voltak a T-34eknek csöveik. Baszki, elvitték éccaka a dikkmánok ?:)