418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    na leszedem a gamet most :)
    3 napig ugyis szar időt mond, addig megnézem változott-e a helyzet a noobok terén :)
    meg kibírom-e agyfelkúrás nélkül a gamet
    viszont segítségeteket kérném....
    mert én már az összes wot-os könyvjelzőt eltüntettem
    szükségem lenne egy egyszerű damage panel-re, a többsoros tank kijelzésre garázsban (2 de jöhet 3 soros is), és már benne van a gameben gyárilag a töltésidő kijelző? vagy ez csak 8.9el jön? ha nincs akkor az is ja és a legfontosabb egy normális zoom (nem baj ha nincs benne max zoom, elég a sniper zoom)
    köszi mindenkinek aki segít!
  • Bee
    Erre az IS-7 is alkalmas, nagyon kemény a feje, de a teste sem papír az angollal ellentétben. Nem is nagyon látok angol T10 heavy-t randomban.

@besti: a tár és a RoF miatt OP. 3 jó játékos szakaszban T57-tel lazán le tudja hozni a meccset.
  • Fefe82

Na ilyet sem láttam még random csatában :)
  • besti
    Most legutóbb már csak a Foch-ot láttam a nerfelendők listáján. Érzésre szerintem elég messze van a T57 OP-sága a Foch-étól, vagy az angol Csillagrombolótól (vagy mondjuk amilyennek a WT ígérkezik), megkockáztatom ahhoz nem is kellene hozzányúlni.
  • Pares
    Nagyszerű verseny volt, csak kár hogy nem tudtam benne résztvenni, mivel egész hónapban egyetlen VTEPS-el sem találkoztam hiába játszottam 4-10 tier között...
  • nemtudommivan
    Kipróbáltam az 50B-t teszt szerveren már nem először, de nem visz rá a lélek hogy kihúzzam. Semmi extra nincs benne , ellenben szitává lövik. Az angol tizes heavy viszont nagyon bejött. Ha sikerült olyan helyre beállni hogy csak a tornyát dugjam ki akkor az IS7, WTF E100, T57, IS4-ből álló csapat sem tudta kiszedni. Nagyon vicces volt. Gondolom egyik sem AP-vel lőtt mégsem tudtak vele mit kezdeni. Olyan volt mintha jégeső esett volna
    Bár a teste tényleg gyenge.
  • Bee
    Igen, kevesebb ideig tart a kitárazás, mint az 50B-nek, gyorsabban is tölt. Továbbá 50B-ről még nem pattantam, T57 H-ról néha már sikerült.
    Nyilván árnyalhatja a véleményem, ha kihúzom a T57-et is (főleg az eljövendő nerf után), de 50B-m van, egyedül full T10-es csatában gyengébb csapattal kevéssé használható.
  • VanDaal
    Ott én is ellettem volna vele. De engem annak idején inkább ilyen csatákba rakott :D

Most már nagyon tudok röhögni egy-egy ilyen képen, de akkor mintha nem élveztem volna ennyire :D
  • besti
    Miért tartod sokkal veszélyesebbnek a T57-et? Páncélja annak sem nagyon van T10-ben. Medek leginkább golddal szaladgálnak tier 9-10-ben, heavy-k és TD-k gond nélkül viszik a tornyát neki is. Gyorsabban üríti a tárat, gyorsabban szűkűl, nagyobb a burst damage. Emiatt?
  • EmR3
    A nagy löveggel igen, de én a 90mm-es F3-at használtam rajta.
    Arra a gépre teljesen jó.
  • AlucardHuN
    Utánna jön a D2, az olyan semmilyen, aztán ugye B1 ami t4-ben el van mint a tejbetök, ott csak a matildára kell gold (hmm hetzer is de az más tészta) t5-ben szopszop meg kell 1 kis gold. Utánna meg BDR ami az elején fos, szar test-szar gun, aztán viszont szar test jó gun kombó lesz:D
  • Ry0K3N
    Pedig a BDR sem rosz. :D
    Én elég jól elvoltam vele a 107-es KV-k tömegében a régi matchmakerrel anno. ARL-t viszont rühelltem de nagyon. 2 évig tart mire becéloz valamit és lassúúúú.
  • Bee
    A D1-en hamar átlépsz, az ARL-t elviszi a hátán a jó ágyú. Az M45 lehet szenvedős kicsit, amíg rá nem érzel (papír, mint minden francia heavy). Az 50-100-tól már tárasok a tankok, ha még nem volt ilyened, akkor szintén meg kell szoknod. Tierjében nagyon jó support tank, nem véletlen, hogy ESL-re és századra is viszik. Az 50-120 az ágyúkitéríthetőség miatt korlátozottan használható (se fel, se le). Az 50B pedig nagyon csapatra utalt tank, a frontra első vonalba nem szabad vinni. Minden átlövi, a T10 TD-k 2 találattal elintézik. Gyakran lőnek rajta ammo rack-et. Az ágyúja nagyobb távolságra pontatlan. Viszont agilitásban megközelíti a medeket. 27 sec körül van a tárazási idő, de lassan szűkül a lövések között. Jó csatában letolhatsz akár 6-7000 sebzést, de előfordul, hogy minimális sebzéssel halsz el.
    Ellenfélként az 50B-től sokkal kevésbé tartok, mint a T57 Heavy-től.
  • EmR3
    Szerintem az ARL lesz az első használható gép azon a vonalon.
  • besti
    Az a light/med ágon van, de valóban az egyik legnagyobb kínzás. Nekem már nem úgy volt, de mintha régebben scout besorolása lett volna - na az elképzelhetetlen.
  • besti
    Én B1-gyel kezdtem, az eléggé szenvedős, utána viszont már használható tankok vannak (talán amíg az ARL-re nem lett rendes gun, még az is).
  • Kronos79
    Az AMX40-nél sírni is fogsz.
  • Caterpillar
    És mennyire volt szenvedős az odáig vezető út? Én most a D1 -nél járok, de a hajamat már kitéptem párszor. A többi is ennyire nagyon nehézkes lesz? Ha igen meddig? Csak, hogy úgy készüljek....
  • foxbat88fx
    nah 3 napja nyomom a teszt szerót (persze nem egész nap)
    és nem baszódott fel egyszer sem az agyam :D
    most inkább éreztem kikapcsolódásnak a gamet mint sem szenvedésnek

lehet majd ha kijön a peccs leszedem újra a gamet, aztán néha néha megyek pár karikát :)
    mire kijön az gondolom úgy is vagy 3 hét...
    addig meg kihasználom a jó időt
    csak múljon el a gyógyszer okozta hátfájásom
  • besti
    Persze, hogy a gun először, csak ez most egy olyan kilences "med", ahol kivételesen az előző járgány gunja is használható. Csak úgy mozog szegény, hogy többször nézem közben a lag jelzőt, hogy ez most mi :)
    Legyen akkor gun, azzal talán gyorsabban jön az XP is a motorra, láncra. T57 Heavy-ről ismerős a gun feelingje, azért ott is 1-1 critical becsúszik a 4-ből. Van értelme egyébként húzni az 50B-t, ha van T57? Jelenleg a gyorsasága ami tetszik az 50B-ben, emiatt egy kicsit más játékélményt ad, abban bízok.
    (Teszt szerveren nem lehet tankok randombeli teljesítményét felmérni szvsz, illetve az odáig vezető úton tanulod meg a harcmodort, ezért tartom feleslegesnek ott próbálgatni.)
  • Jacktor
    A sorsolás már megtörtént, de a replayből a videó még nem készült el, addig meg nem hirdetem ki az eredményt ;)
  • BaleniX
    Jéé, állandóan csak a vita megy
  • FosTalicskaa
    Amúgy is 1 fel akartam függeszteni a játékot több mint 1 hónapra. Így legalább kísértés sem lesz... :P
  • Maala
    Meg 6 ammoval tovább kell kinn is maradnod, mint 4-el, valamint a burst dmg-ed (adott részidő alatt lenyomott dmg) is kisebb lesz. Ez a dilemma a WT E-100al is, 10 mp alatt lehet, hogy többet letolsz a 128-assal, de az első 3mp-ben a 150essel letolsz 1500-at.
  • Maala
    Gun. Mindig csak a gun először. :) És azért 268(?) pennel nem annyira pattogós az, hidd el. :)
  • besti
    Aki húzta, AMX 50 120-ra melyik a fontosabb, melyiktől "táltosodik" meg egy kicsit. Gun vagy motor? Nem rossz a 100-as gunja sem, lehet dpm még jobb is és átütése sem kevés (mondjuk T54E1 210-es penje után). A 120-as 4-es tárából is feltételezem legalább egy critical/ghost shell lesz, itt legalább 6x lehet próbálkozni.
  • NH3CL
    Én jobbal szoktam, de még sosem tört el. Hogy csináltad? :D
  • madmanic
  • Adjunktus

Jézus Mária! Előjönnek a fikagolyó gyártók!
    Egyszer én is kihúztam GW Pantherig a Német arty ágat.
    Nem vagyok rá büszke,dehát a bal kezem gipszben volt.
  • patchaou
    Volt már) És tényleg őszintén, tiszta szívemből örülök, hogy ma jár le a prémem XD
  • Adjunktus
    Ez igaz! győztél..
  • madmanic
    Remek hónapnak nézünk elébe -.-

( nem tudom volt-e már de 400+ hsz basztatást nem olvasnék végig )
  • Ulvar
    Lyapis trubetskoy

Kurva jó ^^

• Ry0K3N
    Matyi legalább őszinte volt, ő odateszi a vasat és nem szarozik.
  • Ry0K3N
    De az lepattanhat :D
  • NH3CL
    Ez odatette a kaput rendesen. Rush az aki teljesen elvesztette a reputációját a magyar WOT közösségben. És én balga azt hittem mátyáshunnál nincs lejjebb :D
  • pecaboy
    Wotinfós sorsolás mikor lesz a celebritys versenyről?
  • Count Adyn
    8.6 os peccsel mikor tier 10 bejött artyknál. május kb?
  • Adjunktus
    SOSE!!!
  • Adjunktus
    Azt megteszi egy másik TD is.:)És legalább nem a map másik végéből.