418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91

És a 2 E100 persze magyar volt....meg is mondtam a magamét nekik... a köcsögnek meg innen üzenem hogy tényleg többet sebeztem mint ők ketten

Sőt! Be is szorozhatják 2-vel !
  • yossarianHUN
    No kibújt a szög a zsákból, úgyhogy elárulom én is, kikre nézek szánalommal: az olyan emberekre, akik egy számítógépes játékban elért eredményeikre fel hordanak akkora arcot, hogy csak oldalazva tudnak átjutni egy ajtón.
    Lehet felőlem akár 5000 átlagsebzésed is neked E-100-zal, Maussal, vagy akár felőlem a Béla bá Polski Fiátjával, akkor sem tudom előbbre venni, mint a személyes megnyilvánulásaidat. Amik tőled speciel folyamatosan kötekedőek, és - bocsánat a szóért, de - nagypofájúak.
    Az átlagsebzésem E-100-zal valahol a béka segge alatt leledzik, mint az már feltehetőleg korábbi megnyilvánulásomból kiderült, nem jött be a gép, nagyon nem. Egy ideig szenvedtem vele, a nagy ágyút kihúztam, majd nemsokkal később, mikor rájöttem hogy nem az én világom, és még csak CW-re se kell a klánnak, eladtam.
    És valahogy nem érzem emiatt kevesebbnek magamat azoknál, akik két, három, öt, vagy nyolcezer átlagsebzést tolnak ki vele, viszont egyértelműen többnek érzem magam azoknál, akik ezzel képesek dicsekedni, lekezelő stílusban.
    Tapasztalataim szerint az ilyen, "én fasza vagyok codban, te meg fos" típusú emberkéknek szinte mindig hiányzik valami elég komoly dolog az életükből, amit ezzel igyekeznek kompenzálni.
    Más dolog persze a rengeteg saláta, aki játékbeli mutatványai alapján a való életben is valami komoly fogyatékossággal küzdhetnek, no de amit te beböfögtél ide, az szvsz nagyságrendekkel szánalmasabb a gyenge E-100 átlagsebzéseknél:) Peace.
  • FEKETEKARD
    A büdös kurva annyát a WOT-nak T28 proto és 5-arty mindkét oldalon mi a faszér kell ez a rohadt arty verseny. Most pihentetem a páncélozottam gépeimet a garázsban egész hónapban.
  • foxbat88fx
    "he Jagdpanzer E-100 currently in the game is a result of what Wargaming thinks it might have looked like - the most realistic one at least. As was again confirmed by Mr. Doyle, the Krokodil wouldn\'t work for various reasons (the weight distribution, suspension strain... there are many threads about this on WoT forums). Either way - sorry, we won\'t see the Krokodil in the game."
  • yossarianHUN
    Elméletileg az IS-7-et se lehetne átlőni, mégis megoldották. Elképzelhető hogy egyszer bent lesz, de én is úgy emlékszem, hogy azt mondták nem teszik bele, még mikor az első infók szivárogtak ki a JgdPz E-100-ról. De, mint tudjuk hetente mást mondanak minden témában, úgyhogy bármi lehet még.
  • Maala
    Valamit tényleg jól csinálhatok, mert csak szánalommal tudok nézni rád, meg azokra, akiknek nem elég 232mm pen T10-ben, ahhoz a páncélzathoz. Beállsz egy kibaszott szikla mögé, és kisidescrapelsz, aztán ha ellőtték magukat, szembefordítod a tornyodat velük, és lősz. Nagy művészet. Kit érdekel, hogy milyen a frontja, ha egyszer nem is látják.

Egyedül az IS-7el van gondja. Persze van, akinek minden másra is ott van a Mastercard.

Azért kíváncsi vagyok, mennyi az átlagdmg-ed E100-al.
  • Thoryne
    Oh, erről nem tudtam. Bár úgyis kibalanszolnák...
  • foxbat88fx
    nem úgy volt hogy ezt nem teszik be sosem mert nem lehetne átlőni szemből szinte semmivel????
    habár a WG megoldja :))))
  • Thoryne
    Valami ilyesféle gyönyörűségre lehet számítani?

• yossarianHUN
    Rendben, te egy igazi hős vagy, ettől függetlenül nekem nincs sok kedvem 230 pennel hülyéskedni T10-ben, egy olyan tankkal, aminek a hasát még T8-ak is úgy viszik át szögből, hogy közben a falat kaparják a röhögéstől. De még csak átlőni sem kell sokszor, mert átlagban minden második haslövés felgyújtja. Ízlések és pofonok, na.
  • Master91
    Hory shet mit buffolnak rajta ????
  • hellokitty92
    Egy rugóra jár az agyunk. Így is már egy igazi noob tank.:D
  • popey8
    Ezeknek tényleg elgurult a gyógyszere
  • Maala
    E-100, meg arany... Rofl. Arany nélkül 2700 átlagsebzésem van az E-100al, ne vicceljünk már. Még, hogy használhatatlan. Igazi farmtank.
  • hellokitty92
    - apparently, Waffenträgers might come out the way they are now on the test, but Veider (the head of tank balancing department) actually states that it will be 100 percent necessery to buff WT E-100

• popey8
    Na mik vannak. Kicsit már sajnálom is, h elvetették, ugyanis tegnapelőtt egy tetű fikagyúró 1000 valamennyiről szedett ki a kis fosból asszem (látszott, h végig rám vadászott) és miután szépeket mondtam neki csak annyit mondott, h only for stats

Jó ez az új fajta stat mod (napi WN6 kijelzés). Ha most új accot kezdenék kb. 1900-as WN6-tal lila lennék
  • Maala
    "- apparently, Waffenträgers might come out the way they are now on the test, but Veider (the head of tank balancing department) actually states that it will be 100 percent necessery to buff WT E-100"

Buff... Erre az ágra kib.szottul rá kell menni, amint kijön. :D
  • yossarianHUN
    A weakspotokat ismerem én is, de a hajamra kenhetem, ha örülök hogy egyáltalán eltalálom a célt. A pontosság-célzásidő kombó szerintem katasztrófa annál az ágyúnál, főleg T10-ben. Jó, hogy TD létére főleg kempelve kell lőni vele, de még úgy is. A HESH sebzés meg baromi kiszámíthatatlan, volt hogy T34 oldalába vert 600-at, pedig direkt figyeltem, hogy ne a lánctalpat lőjem meg.
    Mindenesetre nekem nem kéne ha ingyen adnák se, az E-100-zal egy életre elegem lett az olyan gépekből, amik arannyal tarolnak (itt ugye még ez se egyértelmű), anélkül meg olyan mehh/nehezített mód a tesókhoz képest. És még a pénzt is viszik mint a hétszentség.
  • Master91
    a long time ago in one ancient German tree version, there was a vehicle called StuG E-100 – Storm states that it’s the identical vehicle to current Jagdpanzer E-100 (SS: correct, StuG E-100 is the “more correct” name)
    - there will be possibly a third German TD branch, in about one year from now
  • Okmyx
    - the developers discussed and rejected the idea of hiding player stats (“there would be more disadvantages than advantages”)
  • foxbat88fx
    hasznos program eléggé, de most megpróbálok úgy hozzáállni a játékhoz, hogy ne a teljesítményt nézzem hanem a kikapcsolódást :)
    oda meg nem kell xvm
  • Maala
    Hát, nem tudom, teszten tolva 6k dmg alatt nem volt vele köröm. Szerintem nagyon jó tank, és mivel ismerem minden enemy weak spotját, nálam inkább a feles sebzés volt ritka, mint a teljes... :)

Bár kétszer csúnyán néztem, amikor először egy T57, majd egy E100 seggébe is csak feles sebzést tolt. Irgum-burgum.
  • EmR3
    hát jól van, én pucérnak érzem magam nélküle
  • foxbat88fx
    ofc ;)
  • Master91
    Yes sure
  • foxbat88fx
    egyébként nem fogsz itt látni sokat Master91.... meg akkor sem sírni fogok
    a gamebe is csak pár alapvető módot teszek be mert nem tervezek annyit játszani vele mint régen....
  • Maala
    Nekem sokkal jobban bejön az 50B, mint a T57. Első csatámban tank ász lett az 50B-vel, szóval képzelheted. :D
  • foxbat88fx
    xvm nem kell :)
    inkább nem akarom tudni mennyi noob mellé tesz be :)
  • EmR3
    Egyébként itt vannak finomságok

Meg itt van a test5-ös xvm-el "szerelt" modpack, a gold detektorral

letöltés
  • Master91
    Iszonyat jó gyerek vagy

A gyerekek sírnak, a férfiak küzdenek :D
  • foxbat88fx
    köszi EmR3 és Malarki

Master91 azé\' jövök vissza, hogy te tudjál sírni hogy miért jövök vissza!
  • EmR3
    hmm, lehet ebben még nincs benne a golddetektor
  • EmR3
    Wot_0.8.8_emre_modpack

Tartalma:

2 soros garázs (3-ra is állítható)
    Jimbo célkereszt, (sniperből görgővel lehet kilépni)
    old server cross
    damage panel, hitlog, gold sebzés kijelzéssel
    ikon betax
    max zoom és zoomX
    függőleges tech tree
    white corpses
    ScopeShadowRemover
    max farplane
    Vitiris féle magyar stat
    xvm Ded_Shalfey-féle, spotolt ellenfél jelzéssel, régi eff, csataszámmal stb

ebben még a test3-as xvm van, ha gondolod frissítsed a legújabbra
  • Master91
    Teljes mértékbe ezt gondolom én is róla, bár én is csak teszten játszok vele, de mióta bent van, minden teszten toltam vele.
    Iszonyat a szűkülése még célzás gyorsítóval is.
  • Master91
    De minek jössz vissza?

Van más aki napi szinten bejön sírni hogy mennyi volt a wr.....
    Abba hagytad mert már az "egészséged is rá megy"

Minek jössz szarakodni akkor?
  • yossarianHUN
    Hát azért 4x400 sebzést beleverni valamibe, 2 másodpercenként lőve nem játék. Általában az első bekapott lövés után mire egyáltalán behúzódsz a fedezék mögé, bekaptál még kettőt. Az FV TD OP-ságát meg szerintem túlértékelik, bár én csak teszten próbáltam, de nem annyira nyűgözött le. Az a rettegett HESH lőszer legtöbbször 6-700-akat csap bele a T10 tankokba, jó adag mázli kell ahhoz, hogy tényleg 1500-2000 körüli sebzést adjon. Ha meg sima AP-val lősz, akkor azt már tudja egy JgdPz E-100, vagy majdnem bármi más T10 TD is. Plusz pontatlan is az az ágyú, és lassan is szűkül. Én mindenesetre nem voltam hasraesve tőle.
  • Pares
    Szia!

"addig megnézem változott-e a helyzet a noobok terén"

Nem.

"meg kibírom-e agyfelkúrás nélkül a gamet"

Nem.

További szép napot!
  • Malarki
    Válogass innen és innen
  • besti
    Na igen, a lényeg mennyire OP összességében - mert jó a gunja és relatíve a mozgékonysága, viszont nincs páncélja. 3 jó játékos mivel nem tudja lehozni a meccset? (talán Leo-val nem, de az összes többivel)
    Lehet, hogy OP a T57, de messze nem annyira, mint a Foch (azt néztem minap, hogy tudja a lépést tartani a T-54-gyel, omg) vagy FV TD. Ennyi OP-ság még nekem belefér, szerintem nem kell hozzányúlni.
  • madmanic
    Első csatám megvolt az M103 al. Nem is tudom volt e olyan tank ami stock állapotban ilyen jó lett volna.