418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Nem kamu. Most két lövésből megint 2000+ volt. Na de mindjárt megyek egyet és hátha összejön a 4000+ megint.
  • patchaou
    Egy ideje már nagyon szórványosan játszottam csak. Gondoltam egyet délelőtt és direkt úgy indítottam el, hogy csak játszok, nem idegesítem fel magam a sok gyenge játékoson és élvezni fogom a játékot. De az átlag játékos annyira gyökér, hogy képtelen vagyok egy jót játszani, mert minden akaratom ellenére is feldühít hogy mekkora kretének vesznek körül...
  • Roger6
    Én most egy hónap szünetet rendeltem el. 1.800-as effi mellett is 29%-os WR, 60 meccsből. Egyszerűen többet idegeskedtem, mint amennyi örömöt okozott a játék, vagyis megszűnt a játék mivolta. Majd egy hónap múlva újra nekiállok. Talán.
  • pecaboy
    Kösz! Megyek is, veszek belőle egy csomó goldlőszert a loltraktorba! :)
  • pecaboy
    Köszi! Végre lesz garázshelyem :)
    Igen, néha olvasgatok, beírok ezt-azt, aztán megyek dolgomra.
  • patchaou
    Letöröltem. Majd ha lesz olyan MM, vagy játékmód, amiben nem kell egy csapatban lennem ilyen full sötét, ostoba játékosokkal akkor talán újra felteszem.
  • Bee
    Igazad van! Tehát lerammol egy kis spottert, majd ráesik egy Mausra, így 400+(6 X 3000)+3000= 21.400 HP körül lehet az egy kitárazásnyi idő alatt bevihető max sebzés.
  • suba53
    Aztán majd erre is kitalálnak egy epic medált. :-)

Grigorij Grigorievics tank ász a rajzasztalon semmísített meg 12 birodalmi tank tervet, ezzel jelentősen hozzájárulva a vörös hadsereg berlini helytállásához.
  • Jacktor
    És tárazás közben rammolgatni ki fog?!?!
  • Jacek
  • Bee
    Nem, az elméleti maximum sebzése a Trógernek 18.000 HP. Ehhez kell 6 Maus, mindegyik egy lövésre ammo rack-kel el kell, hogy füstöljön. Azaz 6 lövés X 3000 HP = 18.000 sebzés.
  • FosTalicskaa
    Így máris világossá vált számomra, hogy miért sem tudom átütni az elc amx-et 300-as pennel... kösz
  • Jacek
    4200 lenne az elméleti max nem? de ha gyújtott akkor meglehet:DDDDD
  • JeffDunham
    Mutass kérlek egy replayt az egy táras 4000+ sebzésről. Vagy elég egy screenshot... Nagyon kamu szaga van annak amit írtál.
  • Kishawer
    Juhééé
    Az első Tarczay medálunk!:)
  • nemtudommivan
    Nem akartam beallni a sorba de vegul is csak kiprobaltam a wt e100-t. Hesh betaraz es go. Egy tarral 4000+ sebzes. Lol. Ehhez kellett masik ket wt elenfelnek. A vege 9000+ lett. Nagyon karaj a gep. Mas geppel probaltam beloni a 200-as elejet de mindig lepattant.
    Szerintem durvabb gep mint az angol td.
  • Jacktor
    Jár, tegnap délután épp ő kérdezte itt hogy hogy mikor lesz eredmény (akkor már meg volt) :)
  • Sunsetjoy
    Gratula pecaboynak! Ha jól tudom, jár ide néhanapján:)
  • EmR3
    Az ilyen tankok miatt kapcsoltam be többi csata modot. Ezeknél van hogy jobban ki lehet használni a gèp lehetőségeit.
  • Jacktor

I will be a celebrity! - Eredményhirdetés
  • popey8
    Itt a jó link a replayhez: T9 Foch Ace Tanker
  • popey8
    A mai nap is eléggé szopacs a 22\10-es (45,45%) WR-tel, de legalább egy fénypontja van. Meg lett az amiről azt hittem soha nem lesz

T9 Foch Master Tanker replay
  • GabeE3e
    T49 tank ász:

• NoparaWot
    Hát ez egy nagyon szép, nagyon gyors, 15-1es nyertes csata lett ! :D

REPLAY - M103 - Murovanka
  • Maala
    "After successful penetration, the HEAT shell will lose 5% of armor penetration value for each 10cm of travelling distance (50% for 1 metre travelled between the spaced armour surface and armour)

After successful penetration, a HEAT shell cannot ricochet inside the tank (as the shell is transformed into a continuous stream.)"

Ha egy 40 centis láncot eltalálsz 45 fokos szögben, máris 75 centis lesz, az -37% pen... És akkor még alatta is át kell ütni a páncélt, a megváltozott dőlésszöggel. Broáf.
  • Ry0K3N
    CSöffivel meg folyton bebasz minesra vagy valami más kicsi mapra hogy még véletlen se tudjak bokorkempelni
  • kHares
    Igen, akinél a garázsban van pont úgy tudja eladni mint bármi más tankot csak nem kreditet kapsz érte hanem aranyban az árát.
  • Kubukli
    Jól gondolom, hogy maximum eladni lehet az ajándékozott oldalon?
  • Kubukli
    We will not compensate or reverse in-game actions (even accidental purchases) for the following:

Spent gold
    Premium armored vehicles which have already been played
    Sale of non-premium vehicles
    ....
  • Kubukli
    Én a gyereknek vettem meg Gift shopban. A srác már hanyagolja a játékot. Vissza lehet kapni a küldő oldalon a tankot vagy a goldot?
  • FosTalicskaa
    Hát nálam, ha tracket ér a lövésem, szögtől távolságtól függetlenül soha sem sebez. szóval ilyen szempontból számomra lényegtelen, hogy milyen az ammo típus, a végeredmény ugyanaz... a furcsa az, hogy fordítva az ellenfélnek 99%-ban bedja a sebzést is a track mellé. *konteo-start* De már ezt is betudtam annak, hogy nem költök a játékra, emiatt a random faktor sem kedvez nekem... *konteo-end*
  • Maala
    Mert a HEAT track esetében 10 centinként veszít 10%-ot (?) az átütéséből. Mire eléri utána az armort, gyakran már -40% az átütése... És ugye a track torzít sokszor a beesési szögön, szóval gyakori a pattanó, hacsak nem full merőlegesen lövöd.
  • FosTalicskaa
    Miért?
  • Maala
    Sőt, track esetében a HEAT még rosszabb is...
  • FosTalicskaa
    Én a foch155-ben nem használok HEAT-et. Amihez az AP 293-as penje nem elég ott a HEAT sem fog segíteni... ez legalábbis az én tapasztalatom.
  • kHares
    Sold:
    \'T26E4 SuperPershing\' successfully sold. Received credits: 212 992, gold: 7 200 . Spent gold: 10 .

Megtörtént ez is. Akcióban vettem még karácsonykor, 15% vagy 30%-al volt leértékelve most teljes áron kapom vissza ez jó, sok más pozitív tulajdonságot nem tudok mondani. Talán az armor de az is meglepően random volt.
    Adatokat visszanézve csupán 150 csatát mentem vele de 111-et nyertünk, monster 74% win rate. Nagyon meglepő, platoonban mentem max 10 csatát vele. Az biztos nem tudom ajánlani senkinek, ne felejtsétek el csak a köv. patch kijöveteléig lehet aranyért visszaváltani ami pár hét és jön.
  • Bee
    Sokan vannak, az AP átütése elég szinte mindenre.
  • Oddball29
  • foxbat88fx
    jaja folyton tier10be teszi sajnos...
    eddig 1-7
  • EmR3
    Semmi baj nem lenne azzal a géppel ha nem állandóan t10-be tenné felderíteni.
    De fullosan vicces tud lenni.