418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MrSnail #268070 Ok. Köszi. (csak érdekelt)
-
Oddball29 #268069 Sóder, ugyanúgy tudtad volna, ugyanabból a helyzetból. Ha én vezetem azt a batárt, ránézek az MM-re és konstatálom, hogy ide még prémium se kell.
Nem ismered a saját tankod, nem ismered az ellenfelet. Az ilyen az nem kell ide. Hozzál olyan rep-et amit legalább nagyrészt normál ammo-val lehozol, mert az tényleg informatív. -
"A szituáció úgy hozta hogy [b]nem volt időm áttölteni másikra.[/]" -
A szokásosat mint általában a többi tankomon is: ventilátor, töltésgyorsító és távcső.
-
Megint kezded a kötözködést és a hülyeséget...
Nem fogod fel azt hogyha nem használtam volna, nem tudtam/mertem volna ezt a stílust nyomni, és ezt az eredményt (valószínűleg) elérni. 175 pen, tier 9-ben! Te rá mertél volna rusholni egy full hp-s AMX-120-ra ha nem vagy magadban biztos?! Egy frászt!
Innentől már csak szócséplés bármit is írsz. -
nemtudommivan #268065 Milyen barom az a teszt szerveren a saját type59-el megy ? -
Pares #268064 Annak sincs sok értelme, hogy a torony páncélzatának átütése is levon HP-t, amikor az mögött szinte semmi nincs, csak az ágyú meg a személyzet. Meg lehetne oldani, hogy egy toronytalálat csak kritikus 0 sebzéses átütéseket produkáljon. Ez buff és nerf is lehetne egyben, bár igazából ezt is tesztelni kéne, hogy működne-e. -
Oddball29 #268063 Nézd már meg, mire lőtt APCR-el, nagyrészt közelről. A legkeményebb célpont T-34-2-nek is csak 75/60 a homloklemeze, amit onnan, magaslati helyről még 150 normál pen is vitt volna. Hat mp alatt lőszert vált abban a traktorban. -
Tudom, neked átmegy a 175-ös pen a Tier9-en, főleg egy ennyire nem pontos ágyúval, 400 méterről. Mindenki más egy noob szar. Tudom-tudom. Te figyi, amúgy az miért baj, ha aranyat használ valaki? Ugyanúgy megveheted te is, mint mindenki más, szóval stfu.
-
Oddball29 #268061 Sokkal inkább sokan nem tudják, mit lehet azzal az ágyúval csinálni és mit nem, úgyhogy inkább maradnak prémium spammer noobok. Tizenkettőből egy tucat. És még akkora marha, hogy még reklámozza is. -
MrSnail #268060 Jeff! Csak érdeklődés képen kérdezném, hogy Te milyen felszereléseket használsz az SU-122-44-en? Köszi a választ! -
Sokan nem tudják, hogy a 175-ös pen Tier9-ben elég karcsú, 9-esre én is gold-ot használok. 220 pen, fuck yeah. -
Oddball29 #268058 TUTIRA???
EGYETLEN EGY olyan célpont nem volt a rosterben ami indokolta volna. -
Mert tutira mentem. Ez tier 9... nem tier 7, amivel én voltam. Naná hogy golddal indulok el. A szituáció úgy hozta hogy nem volt időm áttölteni másikra. Ha hibázok azonnal meghalok. Nem kockáztathattam.
Amúgy is hozott 65.000-et tisztán. Nem ért meg ennyit pár gold elpuffogtatása?
-
Legjobb, sokkal jobban hoz, mint a T34 + ezerszer jobb az élvezeti faktor vele. Még mindig number 1 nálam. -
Oddball29 #268055 Már kezdtem reménykedni egy jó játékban, de már megint mi a repedt herének kell papírtankokra kilőni az összes APCR-t a meccs legelején? Állatorvosi ló. Így szimulálják a "pro-k" a statjaikban a skillt. -
De jó kis köröm volt Su-122-44-el tier 9-ben. Hihetetlen pörgős meccs volt nekem, mert a többi TD a világ másik felén campelt.
A legjobb része az volt, mikor tudtam hogy kitárazott az AMX-120 és megkergettem TD-vel úgy hogy 1500 hp-t vesztett.
LETÖLTHETŐ REPLAY (akit érdekel)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Malachit #268053 És a déli oldalról a vizes részen át támadó tankokat A1-ből szitává lehet lőni miközben próbálnak áttörni.
Konkrétan északon az A1-ből belőheted a teljes vizes oldalt és a közepet is kb. G4-ig. Ojjektum 704-el farm alatt északról ezt csináltam :)
Délről a K9 és K0-a hegy fogására és támogatásra jó + bázis védésre is alkalmas. Délről még lehet ellentornyozni kikukkolással H5 és G4-ben az északról vizen át támadókat, de csökkentett hatákonysággal :/ eddigi tapasztalatom ez volt. Arty-nak meg jó kis nyitott pálya és agyaggalamb lövészet :)
Arty hónap van :P -
EmR3 #268052 K9-ből frankón lehet lőni az átjárót. -
Highway... -
Vannak itt ellenvélemények, de abban egyetérthetünk, hogy nem túlzottan kiegyensúlyozott. Persze nem olyan, mint egy prohorokva encounter külső oldalról, de vannak szimmetrikusabb mapok is... -
FosTalicskaa #268049 Szerintem a déli oldal könyebben lehozható mint az északi. A déli részen bal oldalon, gyorsan be lehet tolni az északi védelmet, míg egy kis létszámú heavycsapat, hátulról támogatva J9-ből kényelmesen tudja fogni a jobb oldalt. Mikor a vizes csapat áttört akkor a hegyen lévők, mindegy hogy kik meg mennyien vannak, már be vannak kerítve és több irányból rommá lehet őket lőni... Az meg, hogy a hegyről szét lehet látni? Kit érdekel, akinek van esze elhagyja a közepet, szóval max csak az üres köröket látják a zászlókkal azt meg felőlem nézhetik. Mindezek ellenére egy hányadék a pálya és ha egy nap 2-nél többször kerülök oda akkor inkább lépek is ki a játékból. -
Oddball29 #268048 Pont hogy az az oldal a könnyebben nyerhető sztem. Jobb szélső magaslatot könnyebb befoglalni, és tied a fél pálya. -
Ha lentről indulva a csapat egy része elkockázgat a jobb oldali hegyen, akkor a nem tetűlassú tankokkal be lehet flankelni néha bal oldalról fel vagy lent középen. De tényleg gyakori, hogy a fenti oldal nyer, lehet hogy egy kis balanszhiba van; úgy, hogy nem az average playerre számoltak minden irányból. -
Malarki #268046 Plusz még TD-vel be lehet campelni J9-be a dombok mögé. Onnan lőhető a hegy(már ha kidugja valaki az orrát) és ha a másik oldalon átjönnek a bázist is lehet védeni dombok mögül. -
foxbat88fx #268045 értem köszi... az a baj az enemy mindig arra megy, a mieink meg mindig balra :S egyedül meg nem megyek 8 enemy ellen -
Szerintem valami kis torony buff lesz, mert minden 2. 3. lövéssel besárgult az ágyúm.... -
Végre:D A hobbináci énem most nagyokat tapsikol:P -
Malarki #268042 Azon a pályán a jobb oldali hegyet kell megszerenzi. Onnan lőhető a saját és az ellenséges bázis, plusz a pálya nagy része is. Aki azt megszerzi, az esetek 90%-ban gyerni fog. -
NH3CL #268041 "Ha nem tetszik a T10, ne játssz T10-ben" - SerB -
hNeo2 #268040 Jön a WT E100 buff: "that it will be 100 percent necessery to buff WT E-100"
♥ -
Bee #268039 Néha előfordul, hogy 3-4 T10-es van csak a csatában oldalanként, a többi T8-T9. Ezek általában élvezetes meccsek. -
Úgyhogy JPZ-vel amortizálok másokat
-
nemtudommivan #268037 Hogy van gusztusotok játszani T10-ben ? Tele van/lesz TD-vel ami között most már két revolvertára köcsög is lesz. Rendben hogy kilőhetők (bár a foch155 azért mégsem egyszerű ) de ha téged találnak meg akkor leamortizálnak pár másodperc alatt.
A hajam kitépném tőlük. -
foxbat88fx #268036 srácok ezen az új pályán mindig az veszít aki itt kezd?
betett párszor erre a mapra de mindig erre az oldalra és mindig vereség volt eddig :S
vagy csak nincs szerencsém?
-
Köszi az infót, ez is valami :)
Ezek szerint még csapnom kell néhány kört ezzel a Marder II-es csődtömeggel. -
csagataj #268034 Állítólag 3800, de nem szavatolok az információ pontosságáért. -
Meg tudnátok mondani, hogy a leendő Marder III kifejlesztéséhez mennyi XP fog majd kelleni?
-
nemtudommivan #268032 Hahahaha. Batchat 6lövésből hatszor pattant a WT frontjáról mert beszorítottam a falhoz. Én viszont nem tudtam rálőni mert nem hajlott le addig a cső.... -
Thoryne #268031 HE-vel lődözöl? WT E-100akra? Ok, teszt tele van puhatestű WT E-100akkal... de live szerveren nem lesz ennyi lehetőség, ahol a 80 peneddel tudj 1k felett sebezni T10-ben. A másik 2 lövedék meg 931-et sebez lövésenként.