418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most Oddballnak kell igazat adjak. Egyáltalán nem volt szükség gold használatra. Ha az E-75 jön szembe akkor igen, de azokat amiket lőttél vitte volna az AP is simán. Ettől függetlenül ügyes volt, de az idejáró tanulni vágyók előtt ez nem volt jó példa. -
Na figyú bohócka. Villants. 3 replay.
Taníts. Nem tudom valójában mit csinálok. Kérnék replay-es és közönség segítséget.
-
Egy hangyányit,mintha rögeszmés lennél.
-
Oddball29 #268107 Ha megnézi, látni fogja, hogy kurvára nem. -
Oddball29 #268106 Az igazi baj ezzel az, hogy az egyszeri goldnoob nem csak azzal nincs tisztában, mi lőhető alap lőszerrel is a saját ágyújával, de a prémium korlátaival SINCS tisztában. Ez pedig magas tierben nagyon ki tud jönni. Valójában nem tudja, mit csinál. -
Drága szívem! Kukkold meg a replayt. 
Alapból tényleg nem lenne indokolt, de a helyzet megkívánta.
-
foxbat88fx #268104 azta kurva a Tigris brutálisan gyorsan lő :D
kár h a mobilitását legyengítették, de nagy durva :)))
furcsálom hogy a Tiger P rof-jához nem nyúltak.... -
nobodyattis #268103 és akkor most ne legyek mérges? szétba.. az ideg ilyenkor
-
R3nton #268102 Nem néztem meg a replayt, de lehet megnézem, de ezek a tankok amik a listán vannak simán lőhetek 175 pennel. Igen az amx50-120 is! Még sztem a frontot is viszi, de a baszott nagy toronyt tutira.
Ezzel nem azt mondom hogy gold ammot nem érdemes használni. De én biztos nem lőnék ilyen célpontokra gold ammoval, amik a listán vannak.
Én nagyon célirányosan használok gold ammot. Sűrűn is váltogatom őket amúgy.
Pl.: T-54-ben nekem a kisebb penes ágyúval is kb 12 gold ammo volt bent. Elkezdődik a csata, el hallouf. Náluk 1 med E-50, nálunk én. Gold ammo instant is. Kinyírtam HP veszteség nélkül. Tdutam, hogy le fog jönni ő is a vízhez. De én csak ilyen ritkább esetekben váltogattam át. Vagy mondjuk ha E-75-t vagy IS-7-t kellett szemből lövöldözni. -
madmanic #268101 ne is mondd.. hazaértem, leültem 6 ból 6 szopás..
Valami special lehet a háttérben kifejezetten nyomorék birkáknak..
Nyeremény: Premium alom + 1 akolhely..
-
TomDantes #268100 Óh istenem. De fel tudnak fél perc alatt bosszantani. Tier IX-es csata, vagy két tier IX-es van, Jagdtigerrel vagyok, óh, hohó. ebből mészárlás lesz. Aha, a csapat át enged két AMX redva vackot, rájuk se lőnek, azok meg 10 másodperc alatt nyírnak ki. Minek lőni az egyenes vonalban jövő AMX-ekre? Majd a tetű lassú Jagdtiger kergeti őket, hogyne. -
Ha azért artyzok hogy kilőjem a szemét artykat, akkor én is szemét artys vagyok? :D
btw járhatna erre is valami medál :D
-
Egyébként 7.3 -
Igen, Google-nak hívják és roppant segítőkész
-
akdestroyer #268096 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy 2012 májusában hanyas verziónál járt a wot? -
Zárva a vitát. Kérlek ossz meg velem 3 olyan replayedet ami úgy gondolod hogy jól sikerült. Meg fogom nézni még a délután folyamán.
Nem azért hogy kritizáljalak, csak érdekel a játékod. KÉRLEK.
Most már kíváncsivá tettél. -
Jacktor #268094 Ja igen, tudom, mákos kör volt, mert a T95-ön nagyágyú van, végem.
Ha meg Mari néninek fasza lenne, Józsi bácsinak hívnák. -
Jacktor #268093 Jeff, légyszi b*szd már fel magad, este hadd röhögjek én is :)
Ebben a körben én a legvégén váltottam át aranyra, a JPE100 és a T95 ellen. De még így is le lettem annó baszva, hogy goldnooob voltam, mert minek és miért nem HE-t raktam be. Tudom, paraszt vagyok, mert a JPE100-at átlövöm AP-val szemből, de valahogy kurvára nem azon járt abban a pillanatban az agyam hoyg a lőszerekkel gecizzek. Emellett a végén talán számított az a +70mm pen mikor szemből átlőttem középről a T95-öt... -
Oddball29 #268092 Nyerek egyénileg vagy csapatban annyi goldot, hogy mindig legyen prémiumom.
De azt nem jelenti azt, hogy valaki egyben goldnoob is, ha már néven nevezzük a dolgokat. -
Az is dögöljön meg akinek van prémje! Öcsém te beteg vagy...
De hogy miért engem kell álladóan megtalálnod?!
Az elején még bosszantott a hülyeséged, most már csak röhögök rajta.
-
Oddball29 #268090 Ugye az ember nagy naivan azt gondolná, hogy ha valaki kihúz minden ágat, az legalább tapasztalat után érzi, mik az egyes fegyvercsaládoknak a korlátai. 170-181-es ágyúból van kisezer.
De ha hoz egy olyan repet, amit nagyjából lehoz AP-vel ügyes játékkal, én leszek az első aki gratulál. Annyira nem vagyok szörősszívű én sem. -
Oddball29 #268089 Tök felesleges. Annyit változott a játék, hogy a régen az infó, amit mi adtunk át, az már nem létkérdés. Elég egy prémium acc, és már azt hiszik, hogy tudnak valamit. -
NH3CL #268088 Ez áll rád is... -
Oddball29 #268087 Ha kiállsz a színpadra, megdobálhatnak. Benne van a pakliban, Tessék jó repeket hozni. -
Oddball29 #268086 Azóta kiderült, hogy valójában nem tudta, hogy megcsinálta volna AP-vel is.
És ezek után abban is biztos vagyok, hogy ezt csinálja mindig. A meccs sem volt egy nagy szám. Vártam a nagy küzdelmet, de hamar vége lett. -
NH3CL #268085 Ja értem, de a "veteránok" picsoghatnak hogy a más által feltöltött replay fos.
Értem, értem.
Szerintem kezdj el újra blogolni, az levezeti a fölös energiáidat és a gépelési kényszereidet. -
Bee #268084 Ezzel azért vitatkoznék. "Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5 patch)"
Ami annyit jelent, hogy minden tankágat kihúzott, ergo minden tankkal van első kézből származó tapasztalata. Gold noob-nak azt a játékost hívnám, aki egy újrakezdett acc-on mindig, mindennel, mindenre csak goldot lő, mert statot épít. Jeff szerintem nem ilyen játékos. -
Oddball29 #268083 Valójában kb. leszarom, hogy mivel lő.
DE. Olyan replay-eket kéne ide feltölteni, ami mögött látszik a játéktudás, amiből tanulni lehet. Pláne veteránoktól is maximálisan illene. A goldnoobság meg nem ilyen. Pont. -
HHpanther #268082 Imádom mikor megjön a front! :) Mindenki marja egymást, röpködnek a 180-as IQ-k és átütések. -
Greenscape #268081 Ha ugyis atvitte volna az AP is akkor nem ertem mire irtad, hogy "igy szimulaljak a skillt". A te logikad szerint tehat itt nem a gold loszer miatt tudta elerni ezt az eredmenyt hanem mert tenyleg jol tolta. Akkor lenne a "gold skill" logika helyenvalo, ha olyan tankokat lott volna at amiket a sima AP nem vinne at.
Ne ess a sajat logikad csapdajaba.
Amugy meg mindenkinek ott a lehetoseg goldot hasznalni. Csak a begyepesedett veteranok kotik az ebet a karohoz, hogy "enpedig nem lovok golddal mert az nem skill". Ez olyan mintha a mai vilagban nem hasznalnal okostelefont mert te nem vagy hulye es inkabb beulsz egy netkavezoba ha gyorsan kell valami a netrol mert neked megvan hozza a skilled.
-
NH3CL #268080 Nem mindegy neked mivel lő bazdmeg? Már bocsánat.
Mi ez a nagy közlési kényszered? Fáj hogy golddal lő? -
Oddball29 #268079 Ez kész. Ez lett ebből a játékból egy év alatt. És nem is értik. -
Oddball29 #268078 Te nem fogod agyilag, hogy egyetlen olyan tank nem volt ellenfélnek besorsolva, amit ne tudtál volna AP-vel is kilőni?
Tényleg ez az első tankod ami 175 alap pennel operál, miközben FÉL OROSZ TECH TREE azt használja középmezőnyben?
Tényleg nem tudod, kb. mennyi effektív védelme van az egyes ellenfeleknek, kb sem?
Ez drágám, gold noobság. Nem én mondtam, de maximálisan találó. -
NH3CL #268077 NOOB NOOB NOOB
:D -
Oddball29 #268076 Ja, vagy az. -
"Nem ismered a saját tankod, nem ismered az ellenfelet."
Nem ismerem. Még nem tudom mit tud. 13 csatám volt vele eddig, és meg van a tank ász. Ez fáj? Vagy az hogy megtehetem hogy prém lőszert használok ezüsttért?
Tegyük fel nem ezt csinálom. Hanem amit te "jónak tudni vélsz". Egyik oldalt én és egy Tigris 2 (ha jól emlékszem) fél hp-n, velünk szemben AMX-120 és egy T34-2 közel full hp-val ÚÚÚÚGY hoz közben az artyk lőnek. Mit tennél? Megvárod míg betölt a 120 és rád rohan a meddel? VAAAAAGY kockáztatsz és felteszel mindent egy lapra, de ahhoz szükséged van arankára.
Áh mindegy, lesz@rom... savanyú a szőlő... egyél sokat. -
Bee #268074 Nem kell lőszert váltani, mert ez jelenthet a töltésidő alatt elvesző lehetőséget. Ilyenkor érdemes egyszer rányomni a kívánt lőszertípus gombjára (1-3), a lövés után a következő skúlót annak megfelelően fogja betölteni. -
Núb 
-
Oddball29 #268072 Aha, mert aztán úgy megijedt azoktól a kemény pattogós Tigrisektől meg puhatestű táras franciáktól.
Inkább lustaság vagy tudatlanság, ami viszont ment a prémium acc adta lehetőségek. Nekem is van éppen, de akkor sem így használom ki. Ennél azért magasabbra tegyük már a lécet, és ne azt reklámozzuk, milyen kisstílűen is nyomjuk. -
NH3CL #268071 Ennyi Jeff, GoldNOOB vagy! Celeb lettél, ülj hátra!