418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bee #268150 Nem élem meg kudarcnak, viszont ha nem tudok kitérni előle, akkor megpróbálok annyi sebzést bevinni, amennyit bírok. Sebzés nélkül elpusztulni frusztráló dolog.
-
Kronos79 #268149 és limitálják a szaros Churchill VII matchmakingjét, mert T8 ellen egy kalap szart nem ér! Pedig igen sokat megy ellenük. -
hNeo2 #268148 Elegem van a ***ált WG sek ből.
Vegyenek szervert!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Toweliee #268147 Felőlem használja, engem nem zavar. Azt akartam csak kifejezni, hogy ne érezze kudarcnak, ha belekeveredik egy ilyen helyzetbe és nem tudja megoldani. Aki kicsit is konyít a játékhoz az tudja, hogy a többiek részéről (szintén nem a bobokról van szó) nem elvárás, hogy mindig le tudjon hozni egy ilyen helyzetet. -
lexlutor #268146 "nem vagy terhére a csapatodnak, ha egy T7-es járgánnyal nem szállsz szembe egy T9-el." - ha van lehetoseg kiterni elole. marpedig sokszor nem lesz. akkro meg senki nem akarja olbetett kezzel vegigvarni, h kicvsontozzak.
gold ammo meg oylan h avn a jatekban, mindenki elhet vele. igy elni is fognak, helyzettol fuggetlenul.
amugy a csodas +/-25% random miatt aki biztosra akar menni, hasznalni fogja. -
Toweliee #268145 Szerintem: nem vagy terhére a csapatodnak, ha egy T7-es járgánnyal nem szállsz szembe egy T9-el. Nem várható el ebben a helyzetben az, hogy eredményes legyél. Ez az egész goldlőszeres dolog túl van hypeolva. Egy szint felett (és néhány goldspecifikus járgányt leszámítva) úgyis minden átló mindent. -
Pares #268144 Ha nem lenne olyan kibaszott nagy a random faktor, akkor én is jobban bíznék az ágyúimban, és nem használnék goldot. De úgy, hogy egymás után két, ugyan arra a helyre célzott lövés közt akár 100+mm átütési különbség is előfordul, én sem bízom a véletlenre ha úgy adja a helyzet, hogy a csata kimenetele múlik rajta... -
Bee #268143 Minden tiszteletem a tiéd és Davidbogé, komolyan mondom. Sokkal többet tudtok a játékról, mint a játékosok 99,9%-a. Minden tank páncélzatát, döntöttségét, beforgatási szögéhez viszonyítva a saját lövegetek hatékonyságát ismeritek. Én tapasztalati úton sajátítottam el, hogy mit mivel érdemes lőni, a gyenge pontokról először itt olvastam. De vannak olyan helyzetek, amikor nem akarok kockáztatni, ilyenkor bizony én is goldot töltök - akárcsak a játékosok 70-80%-a. Ha meglátom, hogy felém jön pl. egy E-75, amikor T7-es tankban ülök, akkor én is töltöm a goldot azonnal. Ha nem tenném, akkor terhére vagyok a csapatnak, mert sebzés nélkül halok meg. Ugyanez meddel is; T-43-ban azonnal gold, ha E50 van az ellenfélnél, mert valószínűleg a medek útvonalán találkozni fogok vele. Én emiatt nem tartom magam gold noob-nak; ha mégis az lennék, akkor a játékosok 80%-a is az. A maradék 15% HE-vel rohangászik, mint free frag, az 5% pedig a pro-k aránya. Emiatt nem szedném le Jeff-ről a keresztvizet, mert 2 tierrel kisebb tankkal érte el ezt az eredményt - gold ide vagy oda. -
Kronos79 #268142 Már kétszer is volt olyan esetem, hogy csapattárs kilőtt, mert előtte én is őt csak ellenfélként. -
Bee #268141 De még ha pro lenne a srác... 1031-es WN7-tel lenoobozni valakit azért nem gyenge. Ezt a stat is már húzott, mivel a köztudottan OP Hellcat-tel ment 2838 csatát. Ráadásul 13.854 csata alatt eljutott addig, hogy kihúzott 2, azaz kettő nyolcas tankot. Szánalom a köbön... -
Hogy vannak még olyanok, akik nem lusták arra, hogy valami elbaszott hülyeség miatt felvegyen ismerősnek, beböfögjön valamit, aztán valszeg letiltson?
Ez nekem túl sok hűhó semmiért. Ha idáig jut az ember, akkor már egy túlpörgetett problémáról van szó (mivel ez játék, nagyjából minden az), és utána még fröcsögő szájjal ezt végigcsinálja? Csak hogy elmondhassa magában (mert más valszeg qrvára nem érdekel), hogy \'na ezt jól megaszontam neki\'.
Simán leanyázzuk a másikat a csatában, oszt kalap. De ha véletlen legközelebb csapattársak lesznek, és az egyik kilövi a másikat, na az már elmeorvosi eset... mondjuk ha szidna, felgyújtana, kitolna az ellenség elé, reportolna, és a végjátékban még a helyzetemet is beárulná, akkor meggondolnám a dolgot. :D
-
TottiHUN #268139 aztán ne hogy beszólj még egy menő hellcat fannak :D -
Bmsrt n2 #268138 Hellcat?:D
Jó hogy már nem a T18-at hozta fel...már-már Kv-1S "színvonal". -
Pongyi #268137 Sziasztok, a Médiumtank maraton végeredményét meglehet már nézni valahol? -
nekem meg nincs is meg a hellcat 

-
Na, és jobb a statja?
-
parancsnok helyettes :D -
MickLowland (19:55:58) csá
MickLowland (19:56:08) valami problémád van kisbarátom?
MickLowland (19:56:44) mielőtt beszolsz nézd meg a Hellcat statom, neked soha nem lesz hasonlód!
MickLowland (19:57:11) legtöbb tank amit kiszedtél egy csatában? Wahahaha csak 9?
MickLowland (19:57:25) most is nulla voltál gyökér!
MickLowland (19:57:36) ***** ugatsz be...?!
MickLowland (19:57:47) További kellemes játékot! -
NO CAP NOBB!!!! -
Kronos79 #268131 Azt tedd még hozzá, hogy csak egy emberkéd halt ki és csak a láncod ugrott! :) -
Most szembesültem azzal, hogy milyen sokan utálják az UNICA-sokat. Mondjuk én nem tudom miért. Az előző csatában a meccs elején beírták, hogy kill UNICAs first. Ez még okés is mert a jobbakat kilőve könnyebb nyerni. Na amikor kilőttem a low hp-s TigerII-t(UNICA) a PzIVs-el, egyből elkezdték fikázni, hogy milyen béna meg minden. Pedig csak mákom volt. -
Kösz!
Beidegződés, még noob koromból, amikor olyan szarul játsottam, hogy néha annyi pénzem sem maradt, hogy megjavítsam a tankom, ezért el kellett adnom valamelyiket, amelyik még ép volt... -
pecaboy #268128 Szép :)
Az ellen egyik fele aludt, a másik fele kamikazézott? :)
Auto javítást meg újratöltést hogyhogy nem kapcsoltad be? -
Én kis mázlis túléltem,valóban kellene egy kis buff a 10-es artyknak ,mi az már,hogy nem tud 1 lövésből kiszedni.
-
Na! Ez már csapat volt!
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
TomDantes #268125 Ki az a barom aki szerint a ties arty gyenge? Láttam ma egyet top gunt csinálni. Egy másik arty ráadásul nem is tizes, 1300-at vert belém egy lövéssel...ki szerint gyengék?
Megértem a felgma válaszokat, mindenért nyafogó sok idióta, gyenge? Ne játssz vele. Egyetértek -
Toweliee #268124 -Az A44 motorja könnyen sérül! "Ne játssz vele."
-Az AMX50/100 első toronypáncélja nem lett gyengítve. (A játékosok sokat nyafognak)
-Az új statisztikákban a döntetlen vereségnek fog számítani, mivel nem teljesítetted a küldetést és így kevesebb lesz a cameplés
-A 10-es artyk gyengék."Ne vegyél"
-A tankoknak meg kellene splash damage-től gyulladniuk.
-A célzókör növekedése lövés után nem függ az ágyútól, inkább a tanktól.
-SerB: "A Whitmann medált a németek kérésére vették ki. Ha a WoWP-ból ki akarják vetetni a Rudel medált, megtehetik."
-A küldetésekből nem lehet majd aranyat nyerni.
-SerB a sztálinista jelekről: "Figyeljük az Európai reakciókat" (szarkazmus bomba)
-"Úgy érzem, hogy a Tier3-as prémium tankok gyengébbek, mint a sima Tier 3-as tankok." "Érzem, minket nem érdekel"
-A T-44 lehet hogy kap T-44B testet és T-44-100 tornyot, de nem biztos.
-Az LB-1 jó a változtatások után.
-SerB-t nem érdeklik a 10-es trollplatoonok.
-A Top1000 nyerési rátájú játékosoknak lesz egy listája.
-Az új grafika ellenére vissza lehet majd állítani a régire a gyengébb gépek miatt.
-Automata státuszváltoztatás (pl. 10perc után AFK) nem lesznek.
Perkekről:
-Az, hogy BIA (Brothers In Arms) működik ha egy legénységi tag meghalt, egy bug és javítva lesz (SerB szerint a valóságban ha egy legénységi tag meghal, a többi nem felejti el, amit a kiképzésen tanult.)
-A tűzoltás és hasonló perkek úgy vannak kiszámítva, hogyha egy tag meghal akkor az értéke 0-nak számít és az átlagolás alapján jön ki, hogy hány százalékot javít a képesség. -
pecaboy #268123 Gyakorlatban még nem teszteltem, de a lövegpajzs alsó fele szerintem erősen lövedékcsapdás. A skuló rápattan a test 38 millis tetejére. -
Köszi a tanácsokat, majd holnap tesztelem. -
400V #268121 Kegyetlen szép volt ahogy menekült az Object 704 azt több száz méterről leégette szegényt. -
davidbog #268120 Én is megnéztem ezt a replay-t (is). Ismét kiválóan bemutattad miért kéne az APCR/APDS/HEAT lőszereknek csak 60%-át sebeznie az azonos löveghez tartozó AP sebzésének. Aki arra nem veszi a fáradságot, hogy átgondolja milyen páncélzatú célpontra milyen lőszerrel kell lőni annak legyen csak 40%-al kisebb a DPM-je horrorisztikus lőszerköltséggel.
Helyzet megkívánta mi? Ne akard már bemesélni, hogy az AMX-50 oldala/segge nem lett volna átlőhető AP-vel. Azt a szaros 35/30 mm-t eleve overmatch-eli a 122 mm-es... A Tigris oldaláról/seggéről is csak akkor pattan le ha 10°-nál kisebb a beesési szöge, csakhogy ilyen esetben ugyanúgy pattan az APCR is.
Az AMX-50-120 ellen eleve nem kellett volna, sőt te voltál feljebb ezzel csökkentve az AMX páncélzatának a döntöttségét, úgyhogy pláne nem kellett volna.
Vagy ezzel a helyzet megkívánta dologgal arra célzol, hogy nem tudtad mi jön középen? Az egyetlen célpont amire kellett volna az APCR az az E-75 volt. De nem gondolhattad komolyan, hogy az E-75 középen fog átmenni a kicsi hegyhez. (Amúgy ha mégis akkor ugyanolyan hamar spottolva lett volna mint a Tigris.)
Amúgy jó mázlis kör volt, mind a három SPG melléd lőtt legalább egyszer, valamelyik többször is. Soha jobb ellenséges SPG tüzet. A Tigris is a lövegpajzsot találta el ami meg benyelte. -
Oddball29 #268119 Kb. ugyanaz, gyorsabb, alacsonyabb, hasát rejteni kell. Párharcban kb. egy tanknyi távolságot tartsál, úgy már nem látják a hasát. Sarok mögül kijövetelnél nem szabad mutatni a láncfeszítő görgőt, mert láncolnak, és ott az ammo rack is. Dióhéjban ennyi. -
Pfejj, ez is Gold Noob, mint Jeff! E100 ellen aranyat? ! 
Vicceltem, hátha nem jut el egyes agyakba...
-
Thoryne #268117 M103 doppingolva. A lövegpajzs melletti gyenge pont eltűnt, viszont a sapid (a kupola) papír, aki ránéz, az sebzi. Ha hulldownban vagy, ráncigáld magad mint egy retardált fóka a szárazföldön, és akkor nem találják el (olyan könnyen). Facehug nagyon fun, az ellenség pánikba esik, ha nem tudja, hogy a toronygyűrű könnyen lőhető (általában nem tudja). A játék legszórakoztatóbb tankja szerintem. -
Az új T110E5-ömre valami tanácsot tudtok adni, vagy elég nagyban hasonlít elődjeire magasabb szinten? -
Remélem boldog a srác,hogy kitudott tolni,annak már kevésbé,fog ,hogy már küldöm is a replayt a suppnak.
:
-
Részben én is igazat adok neki (ezt remélem nem olvassa). De! Mint írtam, biztosra kellett mennem. Ha hátulról sniperezek, amíg valaki spottol, eszem ágában sem lenne betölteni MERT NEM INDOKOLT. De sajnos nem így volt, nem tehettem meg (pedig azt kellett volna tennem a logika szerint). Ehelyett Rambóznom kellett sajnos, mert ha ott bukik a közepe, akkor bukik az elkerülő is, és máris ollóban az összes hátul campelő td.
Nem erre való ez a td amire használtam. De a kényszer nagy úr. -
400V #268113 Nézzétek meg ezt! 14326 sebzéses Object 268 kör.
http://wotreplays.ru/site/1372627#stepi-biker527-ob_ekt_268 -
Oddball29 #268112 Lehet, de az én őrületemben van rendszer.
Más, már E-50/E-50M-re sem kell gold, amióta levették 100/60-asra hasát. Vagy elsőt a láncba, és ha van hozzá tér, nekitapadni az oldalának T-54-el, és olcsóbban ki lehet nyírni.
E-75 meg rossz példa, mert az ellen szemből 217-es APCR is kevés, az olyan helyzetet kerülni kell. -
Oddball29 #268111 Ha lesz valami érdekes, hozok.