418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #268550 Nekem akkor telt be a pohár, amikor WZ-vel becélzok egy táras francit és belesütök 500 körüli fájdalmat, nem is engem nézett, nyugodtan megtehettem....
...volna, ha nem áll közvetlen a valagamban egy olyan vörös IS-3-as, hogy le sem tudom olvasni a számokat, annyira piroslik, visszatolatni már nem kell nagyon és a franci kiszúr, belémtáraz.
Ebben az a legzavaróbb, hogy a franci is vérpiros volt 10K csata után, de persze én még kénytelen vagyok hozzájárulni a WN6-ja növekedéséhez
-
madmanic #268549 és a folytatás: 0 - 6 vereség.
Úgy hullanak mint a star wars főcím csak nem sárga hanem piros.. -
Ry0K3N #268548 Felhozzuk megint a goldammo témát?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Addíg tessék kis agymenés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
madmanic #268547 csak hogy legyen sírás:
mai első 3 csatám:
Kv1s, top tank, full red csapat 2 narancs, 3-3 arty.
eredmény: 3 kill top sebzés,
Az utolsó tetves 400 effis kv1 maradt az artykkal, és MÖGÖTTÜK kempel.
2: semmi extra sima 15-2 48 másodperc alatt.
3: IS8, LENGYEL ZÁSZLÓS jagdtiger kezdéskor szétlövi az artynkat, majd belelő a egy Löwébe és mindenkibe belehajt, mert biztosan vicces.
Ennek a csatának az eredményét nem vártam meg, -1 -8 nál kiléptem a faszba.
És ilyenkor ne legyen ideges az ember.. Hát hogyne.. -
faja0124 #268546 Szia! Tudnál CW replay mutatni érdekelne persze ha nem titkosak. A többiek is mutathatnának ha nem gond.Köszi -
EmR3 #268545 Én csak azt nem értem, hogy az ellenfél ezt hogy képzelte el.
A dombot egy fél hp-s E100-al megtartani, miközben a pta és a wz111-4 sniperkedik.....
-
Bmsrt n2 #268544 Az előbb találkoztam egy T110E4 Td-vel,az ellennél...mindenre,de szó szerint MINDENRE HE-vel lőtt!
Először nem értettem hogy sebez ez 400 körül...utána meg 200-valamennyi...még 1x 200-valamennyi...még csak nem is mondható hogy hát hull down volt a JagdE-100,szemtől szemben voltak cirka 100m távolságban,vagy utána a T95(annak még bele is durrantott egyet alövegpajzsába:)
-
kisokka #268543 10/1, megállok
-
kisokka #268542 Ma eddig mentem 7 csatát, abból egyet nyertem. 3-ból úgy lőtt ki francia táras trohák, hogy full HP-n voltam(1x WZ/bár itt kaptam egy T57-től is
/, 2X T32).
Marhajól indul ez a nap
Na nem sírásképp, csak hogy legyen itt valami
-
EmR3 #268541 Na mi történt, mindenkit bannoltak?
Máskor fél óra alatt van annyi hsz mint tegnap estétől mostanáig.
-
madmanic #268540 azigen...
Én most húzom, ilyen eredményt meg sem tudtam vele közelíteni, bár még nincs meg a top löveg, de már ezerszer elátkoztam.
Valamiért T10 es csatában még a lista közepén is úgy érzem, mintha T6 os tankkal mennék, minden sebez mindenhonnan.
Szerinted mi a helyes taktika vele? -
Elővettem a régi kedvenc csotrogányomat. Még megy vele, meg SZERENCSÉS is voltam... annyira azért nem. Vereség: 2.100 xp
-
Első valamire való köröm az Elc-vel:
Replay:Elc_amx_El_Halluf
-
Á nem OP egyáltalán az FV szar, csak 1388-ról szedett ki. Jaj szegény, h nem sebez minden lövésével ennyit. -
Huuuh... érdekes stílusod van. Majdnem tengeribeteg lettem a nézése közben. Nekem nagyon furcsa ahogy ide oda tekergeted a zoom-ot. A másik dolog pedig a lövés utáni elrántások. Mintha úgy-ahogy céloznál, be sem ér a lövedék, de már kapod is el a csövet. Teljesen más stílust tolunk.

A taktika profi volt, a játék is. Ahhoz semmit nem is fűznék hozzá.
Jöhet a többi replay is. -
Istenem, engem tízessel miért nem dob be ilyen csatákba soha? Átlagon aluli játékos, senki nem tudta átlőni.
-
Grat,sok sikert a megtartáshoz 
-
hNeo2 #268533 Magyarország újra a magyaroké!
Gratulálunk!!!!
Emellett a POD tagfelvételt hirdet:
- Minimum életkor 18 év.
- Minimum Effi/WN6: 1200 pont. Itt tudod ellenőrizni a sajátod: http://www.noobmeter.com/
(Az a jó, ha a WN6 értéked a nagyobb.)
- TeamSpeak3 használata elvárás és hozzá is tartozik a klán életéhez, működéséhez.
- Clan War iránti érdeklődés.
- A játék aktív használata (értsd: heti több alkalommal).
- 2 darab tier10-es jármű a garázsban.
-
Oddball29 #268532 Na, sok értelmes kör nem volt ma. Ezt viszont azért feltöltöm, hogy megmutassam, miért érdemes ezen a mapon a hegyi-utat birtokolni. Én nem sebeztem sokat, viszont az első pár percben tönkretettem a másik csapat esélyeit. 5k spot damage. -
Elfogyott a lőszer,egyébként mind meghalt volna:S
-
yossarianHUN #268530 Az hagyján, de ha elrejted a hasát, a felépítmény még tízes lövegeket is pattint. -
Oddball29 #268529 Láncon keresztül bement a röppálya miatt a tank alá sztem. -
Tudod, ez attól függ (nagggyon hihetetlen dolog következik), hogy HOL találod el a tankot. Figyelembe véve a 146 méter távolságot, a fegyver pontosságát, és a célzott tank sebességét gyanítható, hogy bizony nem teljes szűkülésnél lőttél, ami azt eredményezi, hogy a láncát találtad el. Annak is az alsó részét, ezért láncoltad.
Néha pár ember nyomja itt a vakert (nem rád gondolok), hogy így pattant meg úgy hátulról, meg láncolás, meg bla-bla-bla, aztán amikor kértem egy replay-t, akkor meg látszott, hogy hátulról 0,1 fokban találta el a páncélt, ami akkor is pattant volna, ha egy kurva bolygó méretű atombombával lőtt volna a tankra. -
Malarki #268527 Ilyet tettem volna?
Pedig nem szokásom. Gondolom az Is-8 volt az. Lehet hogy abban reménykedtem, hogy a hasát kapom el. 

-
FEKETEKARD #268526 Csak engem szívat ma a WOT? T30 full lövegével láncolom a T21-et oldalról? WTF?
Következő csatában 2x pattantam le a Centurion 1-ről szemből.
-
Oddball29 #268525 Csukaorrot ne célozzál, ha magasabban van nálad a cél. -
Malarki #268524 Ohohoh, anyám, imádom ezt a gépet.
A 105-sel se volt semmi, de a top ágyúval meg überbrutál. Szerintem sokkal élvezetesebb vele játszani mint a Ferdivel a mozgékonysága miatt. És még pattogni is tud ha be van forgatva. Még távolról sem játszottam minden tankkal a játékban, de nálam ez bőven Top3-mas gép.
Szeretlek Jagdpanther II
Replay, hogy Odball ne unatkozzon

-
Oddball29 #268523 T25 AT-re háló helyett megéri távcső inkább, mert elég jó alap kamoja van, és a sebessége is megvan hozzá, hogy eljusson passzív szpotter helyekre. Most is az kellett volna a végén, hogy felveszel egy magaslati védő pozíciót, és messziről leszedegeted a maradékot. -
bigmano #268522 Köszönöm. -
Oddball29 #268521 Körültekintő védekezés, ügyes közelharc. GG. -
atee73 #268520 
hat ha nyerni nem is ,de rohogni jokat lehet az ilyen meccseken.
-
bigmano #268519 Huh még most is remeg a kezem:
REPLAY -
Jó ez a bónusz xp-s event :)
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2013.10.19. 17:48:20
Vehicle: Tortoise
Experience received: 2 384
Credits received: 56 659
Nincs Master tanker persze...mert az extra xp-t nem számolja bele. -
madmanic #268517 Nem tudja valaki mikor írják jóvá a nyereményeket a medium hónapért?
-
madmanic #268516 nem, szerencsére sok volt a meló hét közben, keveset játszottam..
Ezért nem vagyok még muszálydzsekiben valószínűleg. -
Tilos #268515 Szerintem nem nevetséges,néha gondolkodhatnál is. pls!!!
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=hH0y2YaLxY8]"Tymmeeeeee!!!!"[/URL] -
Neked minden napod ilyen, és ahogy nézem, egyre jobban épülsz le idegi/szellemi szempontból.
-
madmanic #268513 11 - 4 vezetésnél 4 agyhalott faszfej végignézi ahogy elfoglalják a bázist?!?!?!
MI VAN MA???? IDIÓTA RETARDÁLT BIRKAMENET.... -
Malarki #268512 Innen lehet letölteni -
megy meg a teszt szerver? Ha igen honnan lehet letolteni a klienst?