418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Nekem akkor telt be a pohár, amikor WZ-vel becélzok egy táras francit és belesütök 500 körüli fájdalmat, nem is engem nézett, nyugodtan megtehettem....
    ...volna, ha nem áll közvetlen a valagamban egy olyan vörös IS-3-as, hogy le sem tudom olvasni a számokat, annyira piroslik, visszatolatni már nem kell nagyon és a franci kiszúr, belémtáraz.
    Ebben az a legzavaróbb, hogy a franci is vérpiros volt 10K csata után, de persze én még kénytelen vagyok hozzájárulni a WN6-ja növekedéséhez
  • madmanic
    és a folytatás: 0 - 6 vereség.

Úgy hullanak mint a star wars főcím csak nem sárga hanem piros..
  • Ry0K3N
    Felhozzuk megint a goldammo témát?

Addíg tessék kis agymenés:
  • madmanic
    csak hogy legyen sírás:

mai első 3 csatám:

Kv1s, top tank, full red csapat 2 narancs, 3-3 arty.

eredmény: 3 kill top sebzés,

Az utolsó tetves 400 effis kv1 maradt az artykkal, és MÖGÖTTÜK kempel.

2: semmi extra sima 15-2 48 másodperc alatt.

3: IS8, LENGYEL ZÁSZLÓS jagdtiger kezdéskor szétlövi az artynkat, majd belelő a egy Löwébe és mindenkibe belehajt, mert biztosan vicces.

Ennek a csatának az eredményét nem vártam meg, -1 -8 nál kiléptem a faszba.

És ilyenkor ne legyen ideges az ember.. Hát hogyne..
  • faja0124
    Szia! Tudnál CW replay mutatni érdekelne persze ha nem titkosak. A többiek is mutathatnának ha nem gond.Köszi
  • EmR3
    Én csak azt nem értem, hogy az ellenfél ezt hogy képzelte el.
    A dombot egy fél hp-s E100-al megtartani, miközben a pta és a wz111-4 sniperkedik.....
  • Bmsrt n2
    Az előbb találkoztam egy T110E4 Td-vel,az ellennél...mindenre,de szó szerint MINDENRE HE-vel lőtt!
    Először nem értettem hogy sebez ez 400 körül...utána meg 200-valamennyi...még 1x 200-valamennyi...még csak nem is mondható hogy hát hull down volt a JagdE-100,szemtől szemben voltak cirka 100m távolságban,vagy utána a T95(annak még bele is durrantott egyet alövegpajzsába:)
  • kisokka
    10/1, megállok
  • kisokka
    Ma eddig mentem 7 csatát, abból egyet nyertem. 3-ból úgy lőtt ki francia táras trohák, hogy full HP-n voltam(1x WZ/bár itt kaptam egy T57-től is/, 2X T32).
    Marhajól indul ez a nap
    Na nem sírásképp, csak hogy legyen itt valami
  • EmR3
    Na mi történt, mindenkit bannoltak?
    Máskor fél óra alatt van annyi hsz mint tegnap estétől mostanáig.
  • madmanic
    azigen...

Én most húzom, ilyen eredményt meg sem tudtam vele közelíteni, bár még nincs meg a top löveg, de már ezerszer elátkoztam.

Valamiért T10 es csatában még a lista közepén is úgy érzem, mintha T6 os tankkal mennék, minden sebez mindenhonnan.

Szerinted mi a helyes taktika vele?
  • Roger6
    Elővettem a régi kedvenc csotrogányomat. Még megy vele, meg SZERENCSÉS is voltam... annyira azért nem. Vereség: 2.100 xp

• GabeE3e
    Első valamire való köröm az Elc-vel:

Replay:Elc_amx_El_Halluf

• popey8
    Á nem OP egyáltalán az FV szar, csak 1388-ról szedett ki. Jaj szegény, h nem sebez minden lövésével ennyit.
  • JeffDunham
    Huuuh... érdekes stílusod van. Majdnem tengeribeteg lettem a nézése közben. Nekem nagyon furcsa ahogy ide oda tekergeted a zoom-ot. A másik dolog pedig a lövés utáni elrántások. Mintha úgy-ahogy céloznál, be sem ér a lövedék, de már kapod is el a csövet. Teljesen más stílust tolunk.

A taktika profi volt, a játék is. Ahhoz semmit nem is fűznék hozzá.

Jöhet a többi replay is.
  • Roger6
    Istenem, engem tízessel miért nem dob be ilyen csatákba soha? Átlagon aluli játékos, senki nem tudta átlőni.

• GabeE3e
    Grat,sok sikert a megtartáshoz
  • hNeo2
    Magyarország újra a magyaroké!

Gratulálunk!!!!

Emellett a POD tagfelvételt hirdet:

- Minimum életkor 18 év.
    - Minimum Effi/WN6: 1200 pont. Itt tudod ellenőrizni a sajátod: http://www.noobmeter.com/
    (Az a jó, ha a WN6 értéked a nagyobb.)
    - TeamSpeak3 használata elvárás és hozzá is tartozik a klán életéhez, működéséhez.
    - Clan War iránti érdeklődés.
    - A játék aktív használata (értsd: heti több alkalommal).
    - 2 darab tier10-es jármű a garázsban.
  • Oddball29
    Na, sok értelmes kör nem volt ma. Ezt viszont azért feltöltöm, hogy megmutassam, miért érdemes ezen a mapon a hegyi-utat birtokolni. Én nem sebeztem sokat, viszont az első pár percben tönkretettem a másik csapat esélyeit. 5k spot damage.
  • GabeE3e
    Elfogyott a lőszer,egyébként mind meghalt volna:S

• yossarianHUN
    Az hagyján, de ha elrejted a hasát, a felépítmény még tízes lövegeket is pattint.
  • Oddball29
    Láncon keresztül bement a röppálya miatt a tank alá sztem.
  • Roger6
    Tudod, ez attól függ (nagggyon hihetetlen dolog következik), hogy HOL találod el a tankot. Figyelembe véve a 146 méter távolságot, a fegyver pontosságát, és a célzott tank sebességét gyanítható, hogy bizony nem teljes szűkülésnél lőttél, ami azt eredményezi, hogy a láncát találtad el. Annak is az alsó részét, ezért láncoltad.

Néha pár ember nyomja itt a vakert (nem rád gondolok), hogy így pattant meg úgy hátulról, meg láncolás, meg bla-bla-bla, aztán amikor kértem egy replay-t, akkor meg látszott, hogy hátulról 0,1 fokban találta el a páncélt, ami akkor is pattant volna, ha egy kurva bolygó méretű atombombával lőtt volna a tankra.
  • Malarki
    Ilyet tettem volna? Pedig nem szokásom. Gondolom az Is-8 volt az. Lehet hogy abban reménykedtem, hogy a hasát kapom el.

• FEKETEKARD
    Csak engem szívat ma a WOT? T30 full lövegével láncolom a T21-et oldalról? WTF?
    Következő csatában 2x pattantam le a Centurion 1-ről szemből.
  • Oddball29
    Csukaorrot ne célozzál, ha magasabban van nálad a cél.
  • Malarki
    Ohohoh, anyám, imádom ezt a gépet.

A 105-sel se volt semmi, de a top ágyúval meg überbrutál. Szerintem sokkal élvezetesebb vele játszani mint a Ferdivel a mozgékonysága miatt. És még pattogni is tud ha be van forgatva. Még távolról sem játszottam minden tankkal a játékban, de nálam ez bőven Top3-mas gép.

Szeretlek Jagdpanther II

Replay, hogy Odball ne unatkozzon
  • Oddball29
    T25 AT-re háló helyett megéri távcső inkább, mert elég jó alap kamoja van, és a sebessége is megvan hozzá, hogy eljusson passzív szpotter helyekre. Most is az kellett volna a végén, hogy felveszel egy magaslati védő pozíciót, és messziről leszedegeted a maradékot.
  • bigmano
    Köszönöm.
  • Oddball29
    Körültekintő védekezés, ügyes közelharc. GG.
  • atee73

hat ha nyerni nem is ,de rohogni jokat lehet az ilyen meccseken.
  • bigmano
    Huh még most is remeg a kezem:

REPLAY
  • Eagle16
    Jó ez a bónusz xp-s event :)

Victory!
    Battle: Himmelsdorf 2013.10.19. 17:48:20
    Vehicle: Tortoise
    Experience received: 2 384
    Credits received: 56 659

Nincs Master tanker persze...mert az extra xp-t nem számolja bele.
  • madmanic
    Nem tudja valaki mikor írják jóvá a nyereményeket a medium hónapért?
  • madmanic
    nem, szerencsére sok volt a meló hét közben, keveset játszottam..

Ezért nem vagyok még muszálydzsekiben valószínűleg.
  • Tilos
    Szerintem nem nevetséges,néha gondolkodhatnál is. pls!!!
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=hH0y2YaLxY8]"Tymmeeeeee!!!!"[/URL]
  • Roger6
    Neked minden napod ilyen, és ahogy nézem, egyre jobban épülsz le idegi/szellemi szempontból.
  • madmanic
    11 - 4 vezetésnél 4 agyhalott faszfej végignézi ahogy elfoglalják a bázist?!?!?!

MI VAN MA???? IDIÓTA RETARDÁLT BIRKAMENET....
  • Malarki
    Innen lehet letölteni
  • DarkHorSe
    megy meg a teszt szerver? Ha igen honnan lehet letolteni a klienst?