418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    nyugi Master91 hülyeségeit már megszoktam :)
    nem tehet róla, hogy ilyen, ráadásul fidesz-es is :D
    én magasról leszarom az ilyen kommenteket nyugi :)
  • voivod32
    Csak óvatosan az ilyen tartalmú posztokkal! Lásd lejjebb! A válaszok nem fogják elősegíteni a felépülésedet!
  • madmanic
    ki lettünk közösítve...

akarsz róla beszélni?

Nekem ez fáj..
  • foxbat88fx
    teljesen jogos a sírás.... nézd már meg a gamet ember!!!!
    ma nyomtam eddig kb 15 csatát és 2 win-em van
    úgy megy lefele a WR-em mint a szar amióta visszatértem :D
    lassan újra kellene írni a számítási dolgokat
    akinek 51% WR-je van az már igen csak jó játékos
  • madmanic
    nem rinyálás képpen, de kis betűvel írom a nevem
  • Szpecnyaz
    Ballagj át a modi topikba és kérdezz rá hogy az ilyen posztok törölhetőek e. Ha igent mondanak, én boldogan purgálok.
  • 400V
    Akkor marad ilyen (nem mondom milyen) a topic. Ráférne pedig a szigorítás.
  • Szpecnyaz
    Én betenném, de akkor senki se fogja elolvasni őket xd (tapasztalat). Meg ezeknek a linkeknek egy része kérésre van pont oda kitéve.
  • Count Adyn
    Egy hete nem tudok játszani mert a buzi netesek 0,3 Mbitet szolgáltatnak 16 helyett, tisztára nyugodt ember lettem azóta!:D
  • Szpecnyaz
    Ez nem így működik. Az SG általános moderálási elveihez kell alkalmazkodnom.
    Néha még a jogos törlések után is szaladnak rinyálni az emberek a modi topikba, hát még akkor mi lenne ha a sírásaikat törölném. Nem kell senkinek se az ezzel kapcsolatos vergődés.
  • foxbat88fx
    hát asszem ma sem fogom erőltetni a gamet...
    hihetetlen mit képesek elbukni ezek a gyökerek
    sima 12-2 állást úgy elbukják mint a szart :D
  • 400V
    Bocs ha OFF!

Találtam két szépséget!

http://alternathistory.org.ua/tyazhelyi-tank-k-91-sssr

http://alternathistory.org.ua/srednii-tank-t-84-proekt-p-vasileva-1949-g

T84 simán jöhetne 9 esnek Object 416 után és Object 430U pedig 122 es löveggel 10 esnek!
  • Bee
    Nem az a zavaró, ha néha egy-egy rosszabb sorozat után posztol valaki egy elkeseredett anyázást, hanem az, hogy ezek a posztok teszik ki a fórum egyre nagyobb hányadát. Néha flamevihar kerekedik emiatt, ilyenkor több oldalon keresztül megy a vita. Eddig még nem sikerült meggyőzni egyik oldalt sem. Van viszont egy topic a hivatalos fórumban, ami direkt ezért lett létrehozva: Frusztráltak vagytok? Írjátok le!
    A WoT usereddel jelentkezz be, így tudsz posztolni.
  • Master91
    Most pont itt vagy, nyomok is 1 javaslatot

Fejléc szerintem már túlzottan nagy,
    [A \'láthatósági / álcázási rendszer\' magyarázata]
    [Legfrissebb MM táblázat]
    [Ha képet akarsz feltölteni, akkor ezt a hostot használd!]
    [WoT magazin]
    [Igényes blog.]
    [Replay feltöltéshez ezt használd!]
    [Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)]
    [World of Tanks Hungary Facebook csoport]
    [Online Tech-Tree]

linkeket nem lehetne berakni az FAQ honlapjára? csak át kéne nevezni FAQ / Hasznos linkek vagy ilyesmire, sokkal kisebb lenne.
  • 400V
    Megkérsz egy admint hogy ezt zárja be vagy törölje aztán nyitsz egy újat aminek lefekteted a szabályait aztán lesz egy normális topic, nem ilyen állatkert ahova mindenki a szennyesét hordja.
  • Szpecnyaz
    Nem törölhetek ilyet.Ha tehetném, akkor biztos megtenném.
  • 400V
    Moderátornak kéne aktívabbnak lennie, nem pedig beállni a sorba. Simán törölhetné szó nélkül a sírásokat mikor ráér de nem teszi.
  • Master91
    Ja félre. Nincs jobb mikor leszűrsz 100 hozzá szólást , és abból ~70 tuti ilyesmi, egyfolytába csak a panasz/sírás.

Meg értem hogy le kell adni a gőzt, de itt ?

Könyörgöm ez a fórum szinte már 1 közösség, folyamatosan magát pusztítja az ilyen hülyeségekkel !

Hozzon olyan képet replayt amit ki lehet elemezni, tanulni lehet belőle, stb stb.

Foxy újra kezte a játékot, már írogatta is hogy 7csata0win.

Ezaz!
  • Szpecnyaz
    Pedig igaza van. A kutyát nem érdekli se Te rinyálásod, se a Madmanicé, se másé.
    Ha frusztrációt akarsz levezetni, azt IRL kell megtenni, nem másokat kell untatni vele.
  • Toweliee
    Szerintem félreértettél. A semmitmondó rinyaképeket és rinyaposztokat kellene kitörölni.
  • Toweliee
    Férfi vagy, tartsd magadban (nem csak te).
  • voivod32
    Na jó! Mivel látom, hogy te nálam jóval okosabb, érettebb, intelligensebb, és valószínűleg több tucat évvel idősebb is vagy , ezért a hozzám intézett megjegyzéseidet a mai nap további részében ignorálni fogom.
    Nemsokára többen hazaérkeznek, játszani, majd posztolni fognak . Jót is , rosszat is.
    Jó baszogatást!
  • voivod32
    Igen, de nagyon féltem az artytól, mert azon a pályán az artyk általában a térkép bal felső sarkában szoktak lenni, ahonnan simán belőhetett volna oda. De a lényeg, hogy megúsztam.
  • Master91
    "akik ismerik a játékot, megéltek hasonlót, ezért együtt tudnak érezni.Ettől nyilván nem fog jobban menni a játék, de az ember legalább leereszti a gőzt"

Tehát kiraksz 1 csata képet hogy aztán meg simizzük a fejed és a füledbe súgjuk hogy nem te vagy a szar?

Grat !

Ha gőzt akarsz leereszteni állj fel pár percre a géptől, csinálj valami mást, majd ülj vissza és játssz tovább ha akarsz.

Ennyi a trükkje !
  • voivod32
    De mégis , hova menjek ríni, ha nem ide? A sarki zöldségesbe? Ezen a fórumon vannak (nem mindenki) , olyan emberek, akik ismerik a játékot, megéltek hasonlót, ezért együtt tudnak érezni.Ettől nyilván nem fog jobban menni a játék, de az ember legalább leereszti a gőzt. Akit zavar, az meg nem köteles elolvasni.
    Én ugyanazért posztolok rívós bejegyzéseket, amiért ti aztán éllandóan leugattok.(Másokat is). Azért, hogy a frusztrációmat levezessem.
  • Oddball29
    Tőled balra a fal mellé 45 fokban, takart bal oldallal.
  • voivod32
    Kösz a tippet! Igen, tudom ,hogy gyönge az oldala, de knem tudtam, hogy álljak, mert köznen a Somua is baszogatott a másik irányból, na és az artytól is féltem. Ezért-mivel a KV-1 vérpiros volt- reménykedtem benne, hogy a kis fal megvédi az oldalamat, és HP val is jobban álltam, mint a KV ezért vállaltam be. De valóban kockázatos volt.
  • Master91
    Igen, akkor élvezzétek azt ami már több 100 oldalon át megy :D

Ha ez kell a népnek....
  • voivod32
    Madmanic: kösz,
    Master 91:************
  • Toweliee
    Ezeket meg a rívós posztokat simán ki kéne törölni.
  • Bee
    Tegnap nekem is elfelejtették Szásáék állítani a kapcsolót. Pedig nagyrészt T8-ban bohóckodtam T34-gyel, kell a kredit a nagy vasakra. A 74,5% 55 csatából azért nem lett gyenge, pedig nem toltam jobban, mint máskor.
  • Oddball29
    Az oldalára vigyázz, az csak 44 mm a lánctalp felett, a végén úgy álltál a KV elé, hogy simán átlőtte, rosszabb esetben ammorack.

Tipikusan így lehet jó köröket menni. Sajátok elmennek egyenként meghalni, majd az ellenfél csinálja ugyanezt.
  • Master91
    Pont ezé nem értjük miért kell meg osztani az élményedet....sebeztél 120at és win.

ÉS?

Miért kell ezeket meg osztani? Elhiszem hogy dühítő meg minden, de facebookra is ki írod hogy azt hitted lesz a csomag rágó 250 ft de te kaptál 100 ft-ért is?

Nem csak a wotba kéne írtani a hülyéket, itt is azokat akik egyfolytában csak sírnak....

bejön valami új tank / új mód akármi, esik róla 1-2 szó (!!!!!), pedig linkeljük is, lese szarja senki, semmi elemzés szinte, de postoljunk hogy kiosztottam 3k dmg-et és loose, hát milyen már ez
  • foxbat88fx
    tegnap összeszedtem az 50k sebzést.... de soha többé!
    250k nem ér annyit, inkább 1 milliót kéne érte adni úgy meg kell szenvedni érte :D ennyi noob között bakker
  • madmanic
    az szép
  • voivod32
    De ember! Ilyen sebzéssel?!
  • voivod32
    Végre egy normális, izgalmas meccs!
    Replay
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • EmR3
    Tudom, mert amikor veszettül küzdök a 40%-ért akkor bezzeg 2000 feletti az wn6-7 eff stb...Most meg épp hogy nem rontottam le az eddigit.

Néha elgondolkodok, hogy jó lenne effet húzni, de mindig van pár dolog amit ki akarok próbálni, vagy túl óvatos vagyok, vagy épp szétlövetem magam és beleszarok az egészbe. Néha meg a win-t akarom feljebb tornázni, meg pl az O704-el nincs még meg az ász, pedig 1000 csata felett vagyok vele, na ilyenkor bukok zsinórban még párat.

Szóval bárki bármit is mond, ez függ a játékostól is, de ugyanakkor széllel szemben senki nem tud hugyozni.
  • Ry0K3N
    Pályaismertető? "Take hill noobs!!!44!!!"
  • killbull
    Elég korrekt volt a hétvége ahhoz képest hogy megfogadtam nem játszok többet!

Nem rossz azért egy noobtól!