418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lokker
    Szerintem elég jó hangja van plusz még a pattanónak is. :D
  • maross
    Még mindig van 1500 aranyas invite kodom, ha kell valakinek/ismerosenek. CSAK UJ regisztracional jo. Privi, es kuldok egyet.
  • popey8
    Te hogy tudsz ilyen zajban játszani?:D
  • pointer4
    Hogyan csináljunk másfél perc alatt 20k potention dmg-et ? :D

• andrue
    mit kell letöltenem hogy lebutítsa a grafikáját hogy többlegyen az fps em?
  • Maala
    http://wotreplays.eu/site/394377
  • Roger6
    Két meccset játszottam ma. Elég volt.
  • Oddball29
    Nem jó a link
  • Antimat
    Itt van egy nem nagy meccs, csak azért teszem be, mert furcsállom, hogy ezen a pályán ezt az op helyet az északon kezdő csapat csak a legritkább esetben próbálja spotolni. Ez hiba.

Replay ehun, bevallom, ellőttem pár gódammót

• Pares
    Kár volt bekapcsolnom ezt az abszurd szart. Két csata után is képes úgy felbaszni, mint semmi más...
  • TottiHUN
    5000-et sebeztem jagpantherrel és nem jött össze a 6 kill ilyet se láttam még :D
    replay
  • xotyi
    Azért nem csak agyfaszt tartogat a game:D mai legérdekesebb meccs vége hogy 3 arty maradt egy stug III-al szemben, éés megnyertük/ték annélkül hogy belehaltak volna:D
  • Maala
    Valójában ez csak optikai csalódás, a KV-1s használ 122mm-es howit egy kis optikai tuninggal a Tiger mögött.
  • csoszi87
    Nem értem a problémátokat a játékos felhozatallal.
  • Master91
    Na ez üt :D: D:D
  • pecaboy
    Hasa, ahol lőtted, 160mm enyhén döntött.
    A géppuskának csak a belső része sebezhető (120mm, elég "csúcsos", szóval nem függőleges sehol sem), illetve mellette a kémlelő alsó része 120mm függőleges. (Tudom, bolhafingnyi méretű célpont :))
    A parancsnoki kupola belső része 130mm, majdnem függőleges.
  • Sunsetjoy
    Mivel ez a hatodik meccsem volt és csak tanulom, szeretném megkérdezni, hogy jól használom-e az E5-öt...vagy mire figyeljek, mert maga a tank tetszik:)
    Ez a meccs szerintem jól sikerült (bár biztos tudtam volna még nyomni...)

Replay
  • kissd
    Kipróbáltam teszt szerón a kv4-et.
    Istenkirály a paripa fullosan :)
    Csak kicsit lassú, de 3 meccs alatt 6000 potenciális sebzést kaptam és mindegyiket túléltem.
    Beforgatva szemből mocskos jó pácélvédettségű.
    De még megyek vele 10-20 kört, hogy lássam mire képes.
  • JeffDunham
    Nem tudom mire alapozod ezt az állításodat...

• Plata
    Hétvégén nem szabad játszani mert annyi a hülye hogy az már fáj.
  • Maala
    30%-al olcsóbb, nem fél ár. :D
  • Maala
    Akkor még ma tedd meg, mert most fél áron van... Holnap reggel 7ig.
  • kissd
    Köszi.
    Megkerültem, ezzel nem volt gond csak amíg szemben voltam vele úgy éreztem magam, mintha egy loltraktorral mentem volna szembe egy mausnak :D
    Mondjuk lassúcska szegény így nem volt nehéz kicsontozni 1v1ben csak meglepődtem, hogy amire azt hittem gyenge pont az mégse az :D

Akkor szemből hanyagolom és nem is próbálkozok tovább.
    Csak ritkán találkozok vele így kicsit tanácstalan voltam.
    Lehet meg is veszem :)
    Használható a vas? Vagy úgyis mindig tier10be rak vele és inkább csak szenvedni fogok?
  • hNeo2
    nem nagyon lehet, max géppuska nyílás elöl, vagy alul a hasán, de csak néha viszi át.
    de azért vagy gyors, hogy megkerüld.
  • csoszi87
    anno kv5-el éreztem hasonlót.
    Ha tehettem inkább otthagytam. (de sebességem erősen akadályozott benne)
  • kissd
    Gyerekek beszarok.

Azonnal követelem, hogy most mondjátok meg, hogy hogy lehet átlőni type59-el a kv4-et?

Mert lőttem az alját ahol elvileg az ammo rack van, semmi, lőttem a kis géppuskáját elöl semmi. Lőttem a tornyán a kupolát semmi.
    Szégyenszemre meg kellett kerülni, hogy a seggét agyonlőjem.
    Vagy ne is próbálkozzak sosetöbbet szemből?
  • kesebaro
    Bocsi a low kérdésért de a medium event nyertesei mikor kapják meg a goldot?
  • Kronos79
    Parancsnoknak majrélámpa hasznos bír lenni. Ha IS-3 fele mész, akkor töltőnek a lőszertárolási skill. Vezetőnek a gyorsabb fordulás, vagy a terepen gyorsabb haladás. Nem tudom mennyire hasznos a karbantartós skill a gyulladások miatt. Lövésznek snap shot talán. Rádiósnak szerintem mindegy.
  • bagolykopet
    Sziasztok!
    Orosz heavy ágra milyen legénységi skilleket ajánlotok, eddig van 99%javitás mindeggyik legényen
  • popey8
    Ha nem lenne a képen a dátum, sztem akkor is meg tudnátok mondani, h melyik nap statja ez. Szombaton a sok agyhalott elmegy leinni magát, de sajnos vasárnap másnaposan leülnek wotozni

Tényleg ennyivel több vasárnaponként a retardált vagy csak kifogtam egy rossz napot?

• Bee
    Nem is néztem a missiont, köszi az infót. :)
  • nemtudommivan
    Nagyjából semmire. Napi szinten 10-20 alkalommal megteszem...
  • Frankie69
    Kollégák! Ha elküldtem a csapattársamat a jó édes anyjába, és feljelent, milyen retorzióra számíthatok? Nem szoktam ilyet tenni, általában higgadt vagyok, de ma meglehetősen szar napom volt és elszakadt a cérna.
  • besti
    Ez a mission miatt annyi (látszik is az eredményjelzőn, hogy megcsináltad) - durva lenne, ha erre nem adná meg (sztem ennyi alap XP-vel 3000 goldot is lehetne nyerni, nemhogy ace-t).
  • Bee
    Mennyi XP kellhet az ászhoz? Tegnap 1738-ra nekem is csak első osztályt adott. De egyetértek, stockon is használható darab.
  • Ry0K3N
  • Szpecnyaz
    Nice.
    Cserélni fogom a jelenlegit.
  • NagyiBMX
    Egyébként, szerintetek nem kellene egy topik háttérkép frissítés? Csináltam is egy képet, remélem tetszik. :)
  • madmanic
    volt egy kemper IS3 unk a sarokban a ház mögött, lehet h még élt...

Húztam a belem mögéjük be a házak közé, hogy legyen fedezékem.

comet, t34, is3, m103 és tigerp volt az utolsó 5 mind körülöttem
  • FosTalicskaa
    gondolom, még voltak csapattársai valahol....