418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Tier 10-ben? Azt csinálsz ami a feladatod. SPOTOLSZ!!! Ha jól csinálod nyertek, ha nem akkor bukó. De ilyet írni hogy rossz tank a T71, egyszerűen vérlázító. Persze tudni kell használni, nem siemkáknak való.
  • foxbat88fx
    nem, de tegnap részegen szedtem vele össze vagy 40-45k exp-t este...
    hamár szülinapom volt és bevoltam sörözve :)

miért? nem fos a T71?
    oké ha tier8 ellen teszi be az MM azt mondom egész türhető
    na de tier X-ek ellen mit csinalsz? semmit!
  • Okmyx
    Akkor tessék egy szép közelkép róla.

• lammaer
    Egy hiba van csak a képen.. hiányzik róla egy célkereszt....
  • kisokka
    Ja igen, Kuncze Gábor álruhában
  • lammaer
    A T71 rakat fos?????

Margíííít, NORMÁLIIIS?

Vagy csak megint részegen kezdtél el posztolni? :)
  • Okmyx
    Hát a pontos forrás megjelölés hiányzik, de tekintve, hogy az előtte és utána feltett kérdésekre is ugyanaz a személy válaszolt aznap:

Sergey Burkatovskiy
    Vice President of Game Design at Wargaming.Net

Vagyis SerB. Az alábbi képen a középső fej. A bal oldali stretch-limóval érkezett, hogy a közönség kérdéseire válaszoljon.

• lammaer
    Ez mekkora baromság már.... miért kéne eltünnie a lövedéknek ha az azt kilövő tank megsemmisül?
  • foxbat88fx
    újra boldog lettem :D
    Eladva:
    T71\' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 710 500. Elköltve: arany: 30 .
    ez is egy rakat fos tank volt!!!
  • Master91
    Amíg van WOT, van FTR!
  • NH3CL
    Nincs vége, olvasd el a cikket és ne csak a cimet. LOL
  • Toweliee
    Naja, abban bízom csak, hogy lesz annyira jó, hogy elterjed. A Mesterlövész - A megtorlás fegyvere című filmet úgy néztem, hogy leszedtem a youtube-ról és találtam hozzá magyar feliratot, ami google fordítós volt. De legalább nagyjából tudtam, hogy mi történik. Angolt meg nemrég kezdtem el tanulni, nem tartok még ott.
  • kisokka
    Szép, hogy a saját játékukat sem ismerik...Bár ezt nem tudom ki írta.
  • Master91
    Ha tehetném mindent filmet eredeti hanggal és magyar felirattal néznék
  • Okmyx
    Itt van amit mondasz:

- apparently (and possibly newly in 8.8), there is a new feature. If two tanks fire at each other and (theoretically) destroy each other with one shot, only one will die, the one, who (according to the server) fired faster. In other words, when a tank dies, its fired shell apparently disappears

2013.09.12
  • NH3CL
    Orosz filmek nem nagyon szoktam itt megjelenni. Lást Fehér Tigris, A breszti erőd...stb.

Szoktasd magad a gondolathoz, hogy angol felirattal fogod megnézni orosz hanggal...
  • Okmyx
    A For the Recordnak (FTR) vége.

http://ftr.wot-news.com/2013/10/22/ftr-shutdown/
  • wildstorm
    Ez baromság. A fejlesztők nem tudom hol élnek. Legalább 10x volt már ilyenem, túlzás nélkül. Volt HT->HT, MT->MT, LT->MT, MT->TD. Egyszer volt olyan is, hogy 100 méteren belül voltunk egymástól, meddel...
  • Pityu0
    Kicsit unatkoztam cw-n

az is7 1 lövés volt 50b kapott 1700-at
  • kisokka
    Múltkor valaki említette, hogy valamelyik fejlesztő azt állította nem lehet egymást egyszerre kilőni. Különböző típusú tankoknál határozottan emlékszem, hogy többször is előfordult már velem, most akkor jöjjön egy egyforma típus is:
  • pointer4
    Aham, HEAT AP :D
  • Toweliee
    Ennek a filmnek a magyarországi megjelenéséről van infótok?
  • Master91
    Soha nem tanultam meg a lőszerek jelölését, arany volt? :D

Sima AP-val SOHA nem tudom át ütni Is7est hull downba, kupoláról is pattan ha egy szintbe vagyunk.
  • nemtudommivan
    Az illegális fa bokor eltüntetőt.
  • pointer4
    Mert ebbe a verdába nem nagyon hullanak a modulok, sem az emberek. Ne félj, van olyan ahol mindenből nagy van :)
    Egy lánc visszarakásnál, meg engem is zavar a 20k-s kiadás :)

Viszont jagpze100 vs is7 hulldown :D

Bocsi, de TS-en mindig dumálnak a kollégák :D
  • Master91
    WOT Tweaker

én ki kapcsolom a füstöt, felhőt, effektet ahogy felrobban tank, valami fa cuccot is és semmi gondom nincs fps-el
  • nemtudommivan
    Idiota noobokat direkt megkérem hogy ha legyen enyém a tízdeik kill ha már egyszer lehoztam a csatát, erre kilövi előlem a paraszt... Ugrott a pool.
  • Ry0K3N
    Vótmá?
  • Fefe82
    hali..nem nem ,amikor a színekkel jelöli a pácienst.
  • Jacktor
    Őőő, a sebzés értékét?
  • Sunsetjoy
    Így, hogy Maala megadta a jó linket (csak az sg-t kellett kitörölni előle), vélemény?

Igazából az IS-8 csapattársam volt nagy spíler, körbement az egész pályán (majd 4 km), pattogtatott (1,5 életerőnyi pattant rajta, 2795), és sebzett rendesen (majd 3x hp, 5064).
    Persze lehet hogy golddal nyomta, nem figyeltem.
  • Fefe82
    Srácok,a JAKTOR mode,milyen értéket mutat amikor megsebzem az ellent ?
  • Ry0K3N
    Na azért ez nem semmi.
  • Roger6
    A felhozott estetek 99%-a nem ilyen. Ez viszont érdekes példa.
  • Ry0K3N
    Pár napja pont ment egy társalágás a trackről meg hogy hol lőhető át. Na most itt egy gyönyörű példa. :D
  • kisokka
    "-SerB és Storm megerősítette, hogy a T-44-85 nem kerül be a játékba a 0.8.9-es patchben, mert kicsi a páncélátütése."
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy hány percbe tartana átírni azt az átütést, ha ezt így csípőből lefújják...
    Persze a német T10-es V2-sorozatlövőről nem írnak semmit, az úgy jó, ahogy van. Vagy csak elkerülte a figyelmem?
  • Oddball29
    Az a rammelés a végén... F@ck this sh@t, nekimegyek!

Egyetlen értelmes köröm hétfőről, mivel egy 4x %-os SPG megszökött a T32-őm Pool+Kolobanov medáljával. A vége érdekes, ha nincs ott az a nyavalyás roncs, mind a 3-at meghülyítem.
  • Maala
    Miért ilyen egyszerűek a T10 TD-k Ace Tankerjei?

Victory!
    Lakeville 2013.10.22. 2:48:18
    Jagdpanzer E 100
    Experience: 2 258 66 712
    Battle Achievements Master Tanker, Sharpshooter, Expert: U.K., Mastery Badge: "Ace Tanker"

Végre Master Tanker! :D

Csak AMX 13 75 láncot, IS-8 láncot, T62-A láncot (bár erre számítottam), T62-A HE lövéstúlélést, T110E5 pattanót, T110E5 lövegpajzsra HE lövést (és ezzel 150 HP-ról túlélést)... Szóval itt van 5 remek alkalom, amin lehet nevetni. :D Ja, és bónusznak T30 seggéről is van egy pattanó. :D
  • GabeE3e
    Többször is szépen forgattad a tankodat, csak azt nem értem,hogyha gyakorlatilag mindenre golddal lősz,tehát nem érdekel a kiadás,akkor miért spórolod ki a nagy javítót meg med kittet?,és csak azt ne mond,hogy felesleges, mert az túl magas labda lenne,már ha érted
  • popey8
    Én is kipróbáltam ezt a sound modot. Jók a hangok, viszont nagyon hangosak és engem csak zavart a játékban. Nem tudom elmagyarázni miért, de nekem olyan volt, mintha egyszerre szólna minden. Képtelen voltam normálisan koncentrálni.