418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TiborTamas #269037 Az előző havi medium tankos versenyen bekerültél egyik tankkal a top 50 xp-be. -
Lucifer001 #269036 Sziasztok
Vissza olvastam pár oldalt , de csak ezt találtam , és a kérdésemre nem adta meg a választ . :-) Mostanában nem nagyon játszom , csak be be nézek mi a helyzet , de most beléptem , és ezt kaptam :
Pénzügyi Tranzakciók.
Dátum: 2013.10.22. 13:17:40
Aranyat kaptál: 3 000
Örülök neki , nem reklamálok , de esetleg tudja valaki miért kaptam ?
Köszönöm .
-
Haverom felrakta ati book 2 laptopra a wot ot, csal dx failure el nem engedi indítani, mert sejtésem szerint nem a rendes vga-t hanem a beépítettet érzékeli csak, akinek volt már ilyen problémája tudna szolgálni vmi megoldással ? Előre is köszi. -
Oddball29 #269034 Nem néztem semmit, az üzenet globál. -
Ha, esetleg mégis az én posztomra gondoltál volna, azért nézd meg a képet, nem bébifókák voltak. Replayt meg nem is csatoltam. -
Angelus1991ster #269032 Ha valaki akar Pl.: Batchat 25t 1/50-es arányban papírmodelt készíteni.
itt vannak a linkek:
http://worldoftanks.ru/ru/media/10/
http://vk.com/club44399115 -
Hehe, az utolsó Leopardos meccs legvége nagyon makker lett :)
Lepkefingnyi élet, foglalás, egy Tiger jön rám szemből... és az utolsó pár százalék foglalást kibírom azzal, hogy körbeforgom :)
http://wotreplays.eu/uploader/Sunsetjoy/id/267964 -
Oddball29 #269030 Nem szól személy szerint senkinek, de KV-S, M18, T49, T18, stb. bébifóka-agyonverésekről replayt nem fogok megnézni. -
Fefe82 #269029 Jah az nem rossz ha tudod is tartani vele..sőt nem vagyok az akinek lehetne adni a szavára,mármint mennyi az annyi oldalról,de én elég rapszodikusnak tartom,mert vannak pályák ahol én kifejezetten nehezen boldogulok,ha a csapat is szar,mert ezzel a tankkal nem lehet visszafordítani egy meccset ha F2F vagy,2-3 ellenféllel,ezzel tényleg csak a kialakult adok kapokat lehet lezárni rövid úton,de ha bekerülsz egy darálóba akkor kb 10 sec és garázs!én mentem vele már 600x csatát nem tudom pontosan,nekem mondjuk nem olyan jó vele az átlagom mert ő volt az első Tx,és azt hittem én vagyok a falusi rambó,úgyhogy ezzel tényleg finoman és letisztultan kell bánni mert hamar kikopsz a mezőnyből!(egyébként 2300 az avg dmg) -
Azt hiszem, ezen már lehet bosszankodni, de egy vs egyben alulmaradtam egy zöld Dicker Maxszal szemben. Pontosabban, felértem egy kisebb domb tetejére, ő szemben várt,... egyet lőtt, és nyertek.
Vereség
Siegfried Line 2013.10.23. 13:09:48
KV-1S
Szerzett tapasztalat: 1 800 Szerzett kredit 46 941
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bee #269027 Eddig 106 csatát. -
Én is így értettem,és tapasztaltam is,( bár még nem vagyok zöld) épp ezért csodélkoztam, hogy a legjobbjaink szólóban nyomultak és haltak el pillanatok alatt. -
Fefe82 #269025 Mennyit mentél vele ? -
Bee #269024 Félreértettél. A tapasztalataim alapján zöldtől felfelé általában már azt teszik a játékosok, amit kell. De hiába jók, ha a csapat többi része nem támogatja őket, akkor hamar kihalhatnak. -
Bee #269023 Eddig 2.534 dam vele az átlag. Sokáig nem használtam megfelelően, és még mindig rengeteget kell tanulnom. -
Fefe82 #269022 Mennyi vele az átlag damage-d ? /csata ? -
Ez így igaz! Ezért nem értettem, hogy a láthatólag hozzáértő játékosok, miért nem próbáltak csapatban játszani. A vérszínűektől nem is várja el az ember, de egy zöld, azért már valahogy csak \'bezöldült\'. -
madmanic #269020 Karelia védő oldal t10 es csata, e75.
Debilek szokás szerint előre rohannak jobb oldalt, bal oldal elesik, egyedül maradok a bázisnál, a rusholók közül egyetlen is7 marad és egy jagdtiger.
Egész csata alatt könyörgök nekik, hogy jöjjenek már vissza segíteni a bázisnál, basznak a fejemre.
Elkezdi foglalni egy maus meg egy e100 a bázist. Rálövök a mausra, meg sem tudom karcolni, persze belémver egy olyat, hogy engine lánc ágyú meg a legénység azonnal besárgul..
Elkullogok fedezékbe, erre a faszfej is7 az ellen kezdőjéről nooboz, hogy miért nem resetelek. Anyádért azért. -
Bee #269019 Tegnap IS-7-tel buktam ilyen köröket folyamatosan, pedig minden előfeltétel adott volt a mészárláshoz. Pl: 4 T10, 5 T9, a többi T8 oldalanként. Murovanka, délről indultunk. Beírtam a chat-be, hogy letolom a kettes oszlopot, támogassanak, easy win (3 med, 1 TD az ellenfélnél T10). Csak egy lila T62 jelzett vissza, de induláskor a tankjaink nagy része megindult velem. C2-ig toltam, a T62 kipusztult a dombon, engem pedig megettek hatan. Ugyanis a saját csapatom H2-H3-ban megállt, mert középen felvillant egy scout, elbújt a házak között. 2 lövésre volt időm. Bukó. Hiába a szép színek, ha a csapat nem támogat, nem lehet alkotni. -
Nem erről van szó! Pont azért bosszantott, mert az E25 mögöttem volt egy bokorban, szóltam neki , hogy spottolok, így is volt, de ő mégis forgott össze vissza. Na mindegy, azt hittem lehet vele együttműködni. De a legtöbbször, természetesen így van. -
Thoryne #269017 Vannak véletlenek. Sőt, van olyan is, hogy az ellenség jó játékosai csak a mi jó tankereinkre mennek, hogy utána hajtóvadászatot indítsanak a pirosak után (és fordítva). Van olyan is, hogy a jó játékos tudja a legjobb helyet, de a többiek nem támogatják azt a flanket és instant meghal a túlerőben. Vagy első lövésre ammoracket kap. Shit happens. Sokszor... nem kell állandóan verni a mellkasod. 10 csatából lehet nekik egy ilyen.
Üzenet mindenkinek: elnézést, csak már... meh -.- mindegy. -
Bee #269016 Jó érzés T10-ben farmolni: 8.700 sebzésre 87.000 kredit haszon 
Jó néhány hibát elkövettem, de szerencsém volt. Replay
@Szpecnyaz: igazad lehet, egyre jobban szeretem ezt a vackot :D -
három dolog:
Szuez, CIA, csapat átvezénylés
(remélem lesz majd egy történész valmikor, aki a klisék helyett megpróbálja összerakni a képet;) -
yossarianHUN #269014 Bájos. -
Plata #269013 Házakat romboltak vele. -
Házat rombolni. Van egy ház tele forradalmárral, simán rájuk robbantják. Ezzel a csővel pont a városban tud jól dolgozni egy ilyen TD. -
yossarianHUN #269011 Egyébként mi a vérnek hoztak az oroszok ISU-kat Budapestre? Milyen gyakorlati hasznuk volt egy városi harc környezetben? -
Az \'effi\', nem mindig számít. A három zöldünk igencsak gyengén muzsikált!
[spoiler]
[/spoiler
-
"Freedom Fighters waving national flag on captured Soviet tank, People\'s Uprising, Hungary, November 2, 1956"
-
Pares #269008 Mármint játszanak egyesek. -
Így igaz. Szép képek. Belegondolva kicsit a múltba. Az nem volt játék...
Büntiből ma hanyagolom az orosz tankokat. Micsoda elégtétel mi?!
-
Bee #269006 Szia!
Innen tudod letölteni a magyar verziót. -
bgabor #269005 Ha már október 23, akkor néhány tankos emlék Budapestről:
(csak hogy azért ne feletsük, mit követtek el ellenünk azok akiknek a tankjaival nap mint nap játszunk itt)
T-44 -
Tegnap én is ezt éreztem! :D -
Plata #269003 Ma csupa értelmes csapattársat kapok.
Volna tovább is,de asszem ennyiből is látszik hogy egy balfasz. -
Kevés T6 tank nem tud sebezni T8at.
ha nem megy valamelyik tankkal nézegess róla pár replayt, nekem is most be van tárazva 10 Is8replay, nem ciki...
http://wotreplays.eu/
Ki keresed a tankot, esetleg még a pályát amin gyengének találod magad és rakd XP szerinti sorrendbe. -
Srácok, hogy lehetne elérni az MM-nél azt hogy legyen az ellenfélnél mondjuk 3 tank amit tudok sebezni. Mert így elég szar. T6 tankokkal csak T8 csatákban játszom. Elég esélytelen. T8 egy piros játékos is szét szedi a tankomat. Azt meg sem említem hogy sebzek 300-400 (ez a max amit a löveg tud) az ellennek meg van 1000-1500 hp. Mire ezt leszedegetem az egy "vér piros" sem várja meg. :-( -
Tegnap én is jártam így. T150-el voltam, mögöttem egy sarok mögött egy T-43, szemben egy sarok mögött egy panther. A saját T29-ünk nem segített, viszont a végén kilőtt. Ja, és előtte, még felvonulás közben , full be volt célozva egy távolabbi ellenséges Hellcat, erre ez az ökör,(T29) " méterrel előttem, áthalad, pont a lövés pillanatában. Szerencsére nem sebeztem, mert a tornyát érte a lövés, de a Hellcat válasza nem maradt el, mivel a lövéssel felfedtem magam. -
Plata #268999 Köszi majd meg is nézem.Napi első csata:Győzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013.10.23. 10:10:15
Jármű: T71
Szerzett tapasztalat: 1 932 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 24 196 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 765)
E100-al harcolok erre csapattárs agyon lő.Tele a tököm az ilyen barmokkal,és csak 1765 credit a kárpótlás.Nem voltam közte meg e100 között,épp kerültem meg e100-at,és pont átértem volna a túloldalára erre kivégzett ez a barom. -
rahotep #268998 Szia!
Kérnék tőled egy linket arról a szép stat modról ami neked van!