418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gseldon
    hehh semmi, nyertem a medium versenyen t20-al :D
  • kisokka
    Európában azért jó szemmel nem nézik, de pont azért, mert a náci dolgok kaptak egy x-et.
    A ruszkik meg nyugodtak felette, még örülnek is. Ha belegondolsz, ez még szomorúbb is, mivel az oroszok egyáltalán nem érzik, hogy bármiféle bűnt elkövettek volna elődeik, vagy ők maguk. Túl sokan sírják még ma is vissza a szovjet időket, bár annyira ez nem is meglepő.
    Csak azon csodálkozok, hogy ez a téma itt néhány hetente mindig előkerül, mindig más résztvevőkkel lenne?
  • Toweliee
    A sztalinos dolgokat is kérték, hogy vegyék ki, mégse tették.
  • gseldon
    volt most valami verseny, vagy ilyesmi? kaptam a semmiből 3000 aranyat
    Nem volt valami ilyen nyeremény mostanában? Szeretném tudni hamár nyertem :)
  • TomDantes
    Medálok, ilyesmik , és igen, éljen hipp hipp hurrá Hitler bácsi felirat meg horogkereszt azért nem lehet, mert például a németek igencsak ráncolnák érte a homlokukat. Szó nincs arról hogy a készítők direkt az oroszoknak kedveznek.
    És igen, szovjet az meg azért lehet, mert azért nem tiltakoznak Európában.

Nem csak a WoT-nál van így, minden II. vh-s játék esetében lement ez a dolog.

Csak az oroszallergiával beoltott emberek ezt nem tudják feldolgozni, és bezzeg az orosz az lehet-nél tartanak.
  • nemtudommivan
    Miket ?
  • Oddball29
    Az oroszok nem tankok miatt fegyverezték fel a tankjaikat ilyen nagy űrméretű lövegekkel, mert akkorára lett volna szükség, hanem mert ezek a tábori tüzérségnél már bevett kaliberek voltak, volt hozzájuk bőven tartalék lövegcső meg legyártott lőszer.
  • Szpecnyaz
    Amikor meglátták a németek az első T34eket akkor kb köpni nyelni nem tudtak, szóval ennyit erről.
    Ja, meg még a legjobb tankjukat is részben arról koppintották.

Szerintem naphosszat lehet erről vitatkozni. Szerintem elég annyi, hogy nem a hagymázas német lázálmok holmi Maus, E100, KT harckocsikról, hanem az orosz tervezők racionális harckocsijai lettek a nyerők.
  • TomDantes
    Aha, az nem baj, hogy a németes dolgokat azért kellet kivenni mert maguk a németek kérték? Hülyeségeket nem összehordani.
  • ikarus44
    az hogy a wargaming a ruszkikat csinálta meg jónak az meg tény. arról nem mi tehetünk hogy képtelenek elfogadni hogy a németek verték az övéiket.

sztem az hogy most aránylag használható német tankokat csináltak egyedüli oka, hogy hirtelen aggódni kezdtek a WT tank része miatt hogy az el fogja venni a játékosaikat. és nem véletlenül!
  • nemtudommivan
    Semmi. Felhuztam magam a francia hulladekkal es nagyon elkanyarodtam.
  • ikarus44
    jah, a példa a T34 olyan jó tank lett hogy elég volt hozzá egy 75-ös. a németnek viszont 122 meg légierő kellet, szóval lehet jobban elkéne gondolkodnod arról hogy kik tudtak tankot tervezni, és gyártani.

nem sértésből mondtam.
  • Szpecnyaz
    És, talán van valami probléma az ingame német lövegekkel? Szerintem semmi. Szóval még mindig nem értem hogy mi a probléma.
  • ikarus44
    és köré páncélt építeni. hopp! és meg is kaptuk a tigert, meg a panthert. :)
  • nemtudommivan
    A nemetek meg loveget gyartani amivel kilyukasztottak oket.
  • Szpecnyaz
    Ja, meg elég ránézni a "semmi páncél" tankok frontjának a kialakítására.
    Megint csak azt tudom mondani, hogy az oroszok tudtak tankot tervezni.
  • Szpecnyaz
    Megnyugtatlak, az IS3 IRL is meglehetősen masszív volt. Mellesleg ez szemmel látható.
  • nemtudommivan
    Tenyleg nem akarok indulatokat kelteni nem is vagyok nemet tankorult de nem lehet alapul venni mi milyen volt igazabol. A tankok 99%-nak tenyleg papirbol volt a hasa vagy tettek ra gyenge potokat hogy lehessen hol loni ? Na meg hogy hp-juk van. Ez kell hogy jatszhato legyen. Nekem viszont az jon le hogy az oroszok sokkal masszivabbak a jatekban. Mint testben mind lovegben. Még azok is pattognak amin gyakorlatilag pancel sincs. Minek is ra csak lassitana....
  • GabeE3e
    Már megint esélyünk sem volt:

• Sunsetjoy
    Ez a melyiket fogod lőni tökre így jött le nekem:

Ön a farmotoros csehszlovák tankban ül, balról egy orosz med közelít, szemből meg egy másik. Mit tesz az adott helyzetben?
  • Szpecnyaz
    Brühühüh
    Mondjuk aláírom hogy nekem is volt minimum 2 ordas hibám a végén. De azért jó kis kör volt.

És hogy Oddball se unatkozzon :D. REPLAY
  • Szpecnyaz
    Jah sorry, tényleg elfelejtettem. Mindjárt megcsinálom :).
  • NagyiBMX
    Szpecnyaz, lehet elfelejtetted, mehet új háttérnek ez a kép? :)
  • Angelus1991ster
    Egyik újítás lehetne a saját felirat. Bár nem tudom mennyire terhelné a szervert?
  • Kronos79
    Amelyikre az van írva "Utálom a TD-ket". :)
  • Szpecnyaz
    Ember, nézzél már meg oldalról egy IS3at és egy Tiger II-őt. Biztos van fent IRL kép az oldalukról.
    Szerintem a hülye is rá fog jönni hogy melyik a jobb tervezés.
  • Toweliee
    :))))
  • nemtudommivan
    A messzi tavolban egy is3 es egy tiger 2 azonos hp-vel. Az egyikben R3nton ul es te TD-vel vagy. Melyiket lovod ? :D
  • FEKETEKARD
    A Tger 2 oldaláról van ami lepattan T6 alatt? nem hiszem IS3-at meg a halál se lövi oldalról főleg nem messziről értelmetlen ugyis benyeli sebzés nélkül szemből ha Tiger 2 haspáncél takarásba akkor IS3-at lövöm.
  • nemtudommivan
    Lol. Ez egy jatek es azt allitanak amit akarnak. Valosaghoz nem sok koze van.
  • Toweliee
    Én a kevesebb hp-sat.
  • FEKETEKARD
    Gondoltam felnézek WOT-ra erre ez jön a drága H-A-C klán bejön szakaszba egy IS és egy Valentine együtt és lövöldözik egymást. no comment.
    következő csata ismét egy idióta trió. Az ELC-s kör Mines volt ott nincs értelme spottolni. Mi a faszért szívat az MM?

• Szpecnyaz
    És szemből mit fogsz lőni? Én inkább az IS3at.
    Meg inkább a németeknél reklamálj hogy ők miért építettek olyan batár tankot spaced armor nélkül, erről igazán nem a WG tehet.
  • Szpecnyaz
    Van egy rakás event amikor éppen az EU-nak jobb, vagy az NA szervernek.
    Nekünk a szervező teamünk egy ócska társaság (Ectar és társai), am semmi baj nem lenne velük.
    Am meg tankok terén nem kedveznek semmit se a ruszkiknak, mondjon bárki bármit is.
  • nemtudommivan
    A messzi tavolban egy oladalat mutato is3 illetve tiger 2. Melyiket lovod. En biztos hogy az utobbit. Nem fog lepattanni a torony oldalarol illetve nem nyeli be a lovest ha a lanctalp fole megy. Es miert ne menne....
    Mar a t150-tol is agyfaszt kapok mikor zsinorban lovom bele a lepattanokat.
  • Szpecnyaz
    Én mindig is többre értékeltem a német 128as ágyúkat, mint a ruszki 155öst.
    Gyorsabbak, pontosabbak, elég nagyot sebeznek.
    Jobban félek egy Jagdtigertől mint egy 704-estől.
  • Angelus1991ster
    Egy elképzelt magyar ág.
  • Pares
    Jó, hát ha szerintetek nem kedveznek az orosz közösségnek, és ugyan úgy kezelik az NA, EU, RU szervereken játszókat (pl. eventek terén), akkor egészségetekre. Ignorance is bliss. Igazából már meguntam a WoT-ot, hetente játszok pár csatát, de szánalom az egész, annyi hiba van benne, hogy a fele is sok, és a legtöbbet már rég kijavíthatták volna, sőt inkább mintha egyre rosszabb lenne a helyzet, de ők csak folyamatosan új térképeket, képzeletbeli tankokat (a létezőket össze-vissza variálják) meg még több madarat nyomnak bele.
  • Oddball29
    Mondjuk ebben van valami.

Ha IRL elsütöttek egy ilyen tizenöt és feles mordályt, az jobban kipucolta az aljnövényzetet, mint fél tonna DDt.
  • Malarki
    Ja, meg a rohadt nagy sebzésű ágyúk. Ez a kettő együtt azért elég brutál kombót ad.