418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Meg talán csökkent a fáklya-effektusa? Talán mondjuk úgy hogy régen rosszabb volt, most már nem a legrosszabb tankok közül való :D
(én szerettem, vagy legalábbis nem rühelltem) -
Oddball29 #269197 Van annak egy éve is amikor én mentem vele. De ha jól emlékszem akkor új motort is kapott. -
Ry0K3N #269196 Régi 100 milisel full random egy csipetnyi platonozással.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nincs ennek az ég világon semmi baja, csak úgy kell játszani mint az amcsi med ágat az ágyúkitéríthetőség miatt. Perzsára emléekztetett a játékstílusa amit nagyon csíptem.
Meg most ez igazából a 85-össel most nerfet vagy buffot kapott? :D Mert ha jól tudom mozgákonyabb lett. -
Szpecnyaz #269195 Cock vagy :D. -
Csak 1900-től :(
Az eff 1800as érteke se lenne meg, csak lejebb vitték az artys tier emelés miatt, akkor oda bekerültem :) -
Oddball29 #269193 Nekem már csak a 85-ös változat jutott -
Bee #269192 Ez így nem teljesen igaz. Lövök neked T9 meddel 30 találatot E-75 frontjára, mégsem fogom sebezni. Ugyanis a pattanót is találatnak számolja, az ellen pedig lehet tenni. -
Bee #269191 Oké, nézzük:
Hátrányok: lassú, lustán gyorsul, alacsony pen, lassú szűkülés, pontatlan, alacsony sebzés.
Előnyök: .... Hirtelen semmi sem jut eszembe.
Ezzel a hulladékkal kellene még 90k XP-t összefarmolni.
@Oddball: ez a stat a régi 100-as löveggel készült?
@Pointer: 1800 felett már lila vagy. Ez pedig mán' unikum szint, ne szerénykedj. -
Ilyen már velem is megesett. Álltam egy bokor mögött El-Hallufon, várok, erre egy marha átmegy előttem, rálőttek, ő továbbment, nekem meg a fél HP-m oda. -
Ry0K3N #269189 Egy nagy lószart szar. Bár most lehet az de a régi 100-assal egy szörnyeteg volt. -
Tegnap jártam úgy hogy E100-al becéloztam egy T-54-et, és agyon lőttem egy EXNOM-os Batchatet ami gondolom előtte állt, de nem volt bespottolva.
-
Volt már olyan veletek, hogy egy ellnfél azért győzött le, mert túl hülye volt?
Az előbb S35C vel voltam, egy bokor mögül rádurrantottam egy M4-re pattant... ő talált . Elbújtam egy szikla mögé és vártam. 2 perc múlva , megjelent a seggében, tőle 20 méterre egy csörcsi. Na, gondoltam, most nyilván azzal fog foglalkozni, engem meg nem is láthatott, mert nem voltam már spotolva. Kitolattam, két másodperc , és bummm! Kilőtt. A csörcsi 10 mp múlva végzett vele.
Azért szívtam meg, mert feltételeztem, hogy használja a minimapot. De ezek szerint nem. -
Na Lammaer most tolhatod azt az "álszent maszlagot" amit az előbb írtál. Poi megérdemelné ez után a mondat után.
-
Oddball29 #269185 Aszongyák szar. -
Nem is vagyok unimukk :P
Még kell hozzá pár pont. -
lammaer #269183 Ez nekem már túl szofisztikált, gondolom ez vmi goldnoob szabály :D
Amúgy logikus, egy toptank ami a csata elejétől kezdve nem osztja a sebzést úgy hogy a még a csöve is eldeformálódik a hőtől az valóban hátrányos. -
Magamnak is van ilyen szabályom. Ha magadnak spottolsz akkor a 100-120% jó, ha campelsz és hátulról sniperezel akkor a 150-180%-nak minimum meg kell lennie.
Nézzünk egy példát. Foch155 beáll az artyk mögé, mikor utolsónak marad akkor kitáraz. Hiába lőtt 2800-at, bukott az egész csata, mert egyszerűen hülye és nem tudja mi a dolga. Mennyiszer előfordul az ilyen... -
lammaer #269181 Arról nem tehet az ember ha a random nem akarja. Találat az találat, hogy sebez e vagy sem az már attól függ mennyi csirkevért öntöttél a monitorodra :)
Kivéve ha megint túlszerénykedsz, mert egyébként te ha odafigyelsz akkor meg tudod oldani hogy neked ne legyen nullás sebzés :D Nade nem osztlak tovább, ennyit nem érdemeltél ki és nekem is megvan a mai napi adagom :) -
Grat, olyanom nekem sincs, meg nem is lesz mostanában. -
Szorri, nem direkt csinálom, csak ma még nem játszottam.... olyankor agresszívabb vagyok :)
Pont itt arra gondoltam, hogy az elején az Obj. 140-be lőttem pár nullást, ami hiába találat a statisztikában, sz@rt se ér (már bocs), és az E50M-be is volt egy érthetetlen 0-s.
De amúgy kösz, nem akarok én rekordok könyvét, csak valahogy hozzá akarok szokni ehhez a tankhoz, tetszik, hogy pörög, mint a búgócsiga:) -
lammaer #269178 "Ellnben össze-vissza lövöldöztem, főleg az elején."
Már megint az álszenteskedés... :) sokan szeretnének úgy össze vissza lövöldözni, hogy 19-ből 18 talál :D
Milyen az amikor nem összevissza lövöldözöl? 130% hitrate vagy mi? :)
De hogy konstruktív is legyek - én azt szoktam mondani, ha annyi HPt sebzel amennyi neked van akkor az a nullszaldó, akkor már nem voltál a csapat hátrányára. Te leosztottad cirka a kétszeresét, meg még volt egy kis spotdamage is, úgyhogy sok szégyenkeznivalód nincsen. Nyilván a guniess rekordok könyvébe nem fogsz bekerülni, de sztem jól sikerült kör. -
Bocs, nem bírtam kihagyni :)
Nem volt sok spotdmg, 1,1k, futkostam össze vissza az elején, mint a nemnormális. -
Így kritizáljon az ember másokat. Azonnal megkapja a gold noobot.

Most vettem észre hogy tettél replayt is. Dolgozom, nem tudom megnézni. Miért csak ennyi xp-t kaptál 4000+ sebzésért? Neked spottoltak? Mert ha te spottolsz és lősz ennyit akkor tuti többet érdemeltél volna. -
Höhö, Orlik medál. Sohasenem vót még ilyenem.
-
Köszi 
De goldammót nem használtam
Ellnben össze-vissza lövöldöztem, főleg az elején. -
kisokka #269173 Másnak is fagyogat a játék? Most, hogy nincsenek lagok, egyszerűen kifagy a picsába. Élvezetes. -
Szerintem sz@r triplázó volt. Lammaer ez ugye nem volt álszenteskedő hozzászólás?!

Na jó, nem vészes, lesz jobb is ha megszokod a tankot. Én pl nem szeretem a T-62A-t, sem az IS-4-et, sem az IS-7-et. Az oroszok közül szinte csak az Obj 268 jön be tier 10-ben. -
Ry0K3N #269171 itt mit kell nézni? meg mi ez a T43 dolog most? -
Nem, azt nem tudom eldönteni, hogy ez valami húdefasza kör volt, vagy mindig ilyennek kéne lennie, és ez lenne az alap (ugye pár napja ki lett nyilatkoztatva, hogy t54-gyel a 3k-s kör az nem nagy szám, ez meg mégis csak az eggyel magasabb tierű orosz med). Meg eddig marhára nem mentek ilyen körök ezzel a vassal, lehet, ezután se fognak. -
lammaer #269169 Nem kell itt álszenteskedni mint a társkereső fórumban, ahol ártatlanul beírja a srác hogy "meg tudná mondani vki, hogyha 30 centis a péniszem az elég nagy?"
De azért értékelendő hogy legalább próbáltál úgytenni mintha nem péniszt lengetni akartál volna :D
------
Most komolyan, tier 10ig eljutottál, kaptál prémmel triplázva annyi XPt amennyi, és nem tudod eldönteni hogy ez most jó vagy rossz? :) -
Nem túl régen van meg a t62, igazából nem tudom használni.
Majdnem full t10 csatában (-scoutok) 4k damage az elfogadható vele? Vagy azért lett ez top sebzés, mert a társak voltak nagyon bénák?
Replay -
húúúú az ilyeneken mindig úgy felhúzom magam... nem igaz hogy az ilyet nem lehet kiszedni a játékból... -
AssholeHaterx #269166 a cifufasszopó, a tomsolonacigeci, meg a rectumwarden igazi főbuzik, és egymásból szeretik kinyalni a szart -
Az a túlélési arány se semmi egy olajos kályhával. :D -
Adjunktus #269164 Ez rendkívül építő jellegű hozzászólás volt!
-
lammaer #269163 Áh, csak full goldal ment mindig platoonban egy companyban. Úgy könnyű :) -
bigmano #269161 Srácok tel számot hogy lehet változtatni,mert amit megadtam már nem él,de a megerősítő kódot arra a számra küldi! -
bigmano #269160 Szerintem meg azt kellene megoldani hogyha megáll az a tetves E-100 a mező közepén,akkor ne tűnjön már el csak mert nem mozog! -
Bee #269159 A középső. A bal oldali Atee73-é, a jobb oldali az enyém.
@Gottfried: a sebzése gyengébb valamivel, de a win rate jobb, a sérülési arány hasonló (0,92-1,21-1,15). Oddball-é az, ami magasan üti mindhármunk teljesítményét - lásd: T-43 -
Greenscape #269158 Ebbol a harombol melyik az unicum jatekose?