418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Hétvégi akciók: link

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Double Crew Experience

All of your tankers will improve their skills at twice the usual rate.

50% discount and 50% increased income on the following vehicles:
    V Crusader
    V Pz.Kpfw. IV
    IV Matilda
    IV Pz.Kpfw. III

10% Discount on long-term Premium Accounts

When buying enough time for half a year or a whole year, you will pay 10% less gold!

Mission: Sand Beneath My Treads

Goal

Win a battle on one of these desert maps: Airfield, El Halluf, Sand River

Reward

20% additional experience

Restrictions

Random battles only. This mission can be repeated each time you play on a desert map.

These bonuses will be available from Saturday 26th October 07:10 CEST (GMT +2) until Tuesday 29th October 06:00 CET.
  • GabeE3e
    Teszt szerver az működik most jelen pillanatban ?
  • voivod32
    yossarianHUN: Kösz , én is ebben reménykedem!
    Roger6 : Annyi free XP-m sajnos nincs, csak a toronyra elég, úgyhogy egyelőre szenvedős lesz.
  • Maala
    Hát, ahhoz kellene megfelelő HP/tonna arány is, az meg nincs meg.
  • Roger6
    Imádom, bár a nagy ágyút free-ből rátettem, anélkül elég gyengusz. Viszont a páncélja baromi durva. Na meg 100 tonna, akár a bázisodat is áttolod vele a folyón.
  • yossarianHUN
    Sok boldogságot hozzá. Megfelelő használattal, és egy kis szerencsével nagyon jó gép az.
  • JeffDunham
    Ha már E100...

• voivod32
    Kifejlesztve:KV-4 jármű kifejlesztve.
    Elköltött tapasztalat: 52957  .
    Elköltött szabad tapasztalat: 43 
    Na, kifejlesztve, de még nem veszem meg, mert a legények skilljei még csak 65%-osak.
  • ratgab
    alsó lemez... torony kemény dió.
  • nemtudommivan
    Hahahaaaaaaaaaa!! Haa
    Akkor teszt szerveren azert nem tudta sebezni az is6-omat a t54 ! Ott karikazott korbe korbe es lotte a nullasakat. Mondom mit tollászkodik ez itt ? Hu de felhuzta magat mikor kilottem.
  • Thoryne
    Igazából... nem tudom. Lőttek már át mindenhol kis tankok, és pattogtak már rólam mindenhonnan nagy tankok. Ez a tank egy cseszett nagy kérdőjel... De ha muszáj mondani valamit, akkor a legalsó függőleges rész, plusz a 2 kis pukli a felette lévőn (driver's hatch meg mg. port vagy mi a fenék azok)
  • nemtudommivan
    A bánatba kell loni azt a tankot ? :) ha a tornyat latom szembol akkor hagyom is a picsaba de szembol a test is zsinorban pattog.
  • bornofakone
    Én azt vettem észre h a HEAT-t használó tankokat vezető játékosok, 99%-ban töltik be a csata elején a goldot/only HEAT és ez nekik a játék. Pl. t-54 10-ből 9 golddal lő, t10 td-k (főleg foch, obj268 meg jpze100) szintúgy gold.

Nincs ilyen goldot kijelző modom, de elég fülelnem és konkrétan már idegesít a mocskos sok HEAT...

Persze néha jókat is röhögök, t-54 elkapott, és körözött körülöttem (zojjektal voltam) és a béna 7 lövésből se bírt megsebezni :D
    Only HEAT spam volt és 5 spaced armort 2 meg láncot ért :DDD 2 lövésből kikaptam szerencsétlent :)

De ez 10 esetből jó ha 1, a többiben lehetetlen módon lőnek át és serceg az a mocskos HEAT....
  • Thoryne
    Akármilyen szar napom van, akármennyire utál WG éppen, bepattanok Black Princebe és máris jobb kedvem lesz. Ez a tank egy isten 77% winrate eddig (30 csata, nem sok... de akkoris.) Viszont van egy olyan sanda gyanúm, hogy mielőtt végeznék vele, arcon fog csapni egy döglött hallal a játék és leesik a wr 40% alá...

Replay. Semmi extra, a kicsiket vadásztam le. 2. legtöbb sebzés 2,8k-val, 1,2k alap XP tier 8 csatában.(lusta vagyok képet csinálni, meg nem is érné meg :D)
  • Maala
    Hát, azért a T9-es TD-k, amiket épp húzok, nagyban megkönnyítik a dolgot. :D
  • popey8
    Még a T10 TD-k is arannyal lőnek a papír tankra is.
  • bujcsik555
    Egy linket tudtok adni ehhez a gold ammot jelző modhoz? Kereső szokás szerint nem megy...
  • Master91
    Nem úgy értem hogy mindennap :D

Jó OP prémiumod van.
    Meg sokszor csak Jpz-ztem,semmi mással nem is mentem és 260-280k haszonnal zártam a napot.
  • Maala
    Sux to be you, én napi 700k-1millát, mire megvan az 50k dmg.
  • Master91
    mindenki arannyal lő, zsinórba 3. hónap ahol napi ~250-300k-t szedek össze
  • Maala
    Pedig jól jelzi, bizony. Van, aki artyra is goldot lő. Noob shits.
  • raymondcurto
    Volt itt linkelve egy mod ami kijelzi azt hogy milyen lőszerrel lőnek az emberre.Most szerintetek ez tényleg jól működik?
    Nem akarom elhinni hogy T54,Leopard pt a pl arannyal lő a Conquerorom seggére.És ez csak a legutolsó menetemből egy példa.
    De mostanában mindig így van,szinte minden tierben.
    Ennyi pénze van mindenkinek?
    Randomban talán ha napi 5 aranyat ellövök,de azt sem egy papír Conquerorra.
  • Maala
    Nem rossz az sem... Csak kibaszottul unalmas vele játszani, állandóan sidescrape, semmi élvezet. :(
  • Szpecnyaz
    Na jó, ismerjük az átlag E100 player képességeit :D.
    Én egy JT-t tapostam úgy össze tegnap IS3al hogy HP-t se buktam és gold se kellett hozzá.
  • lammaer
    Hehe, hát tegnap IS3al meggoldoztam egy kicsit egy E100at, nagyon nem kedvelte, ha nem jön segíteni egy E75 akkor nagy eséllyel így végezte volna:

• adamatts
    A T54E1 egy bitang jó tank én is nem rég vettem meg kb 40 csatám van vele a nagy csövet megoldottam szabad tp-ből de amióta fent van azóta egy gyilkológéppé vált. A T69 sem volt rossz tank a maga tierjében tud osztani viszont ha összekerül T9-10-be akkor már gondjai vannak főleg nyílt terepen de a nagytesó elég jó cucc.
  • kissd
    Csak érdeklődésképpen, nem lehetne becsatlakozni ifjú tanoncnak huns2-be?
    Vagy csak platoonozni?
    Csak, hogy valamennyit fejlődjek? :D
    Ha nem az se baj tudom, hogy átlagpista vagyok :)

ja wot név: d_general
  • Master91
    Mester91, AdmiralAckbar, HungarianPredator

van tank gazdagon garázsba
  • Szpecnyaz
    Kérem a neveket :).
  • Ytar
    nekem anno egy régi accomon E-75 volt ezek közül, de azt kell mondjam, az ST-I legalább annyira jó. pont annyira masszív, lehet vele hulldownkodni, és nem is reménytelenül lassú. (igaz, a torony lassan forog körbe, így ha nincs a közelben valami tereptárgy, egy med tud kellemetlen meglepetéseket okozni.) szal lehet, és KELL is említeni. vagy csak én nem szeretem mint ellenfelet?!
    pont most dupláztam le, fullos VK B-vel 1v1-eztem, 9 bekapott találatból 2 sebzett .. én szeretem.
  • Master91
    nem nagyon tudom mi ez most az új CW-s dolog, de sok medált meg lófaszt lehet kapni, én meg 2 haver lehet becsatlakoznánk

1 dolog lenne amit jó lenne meg beszélni: nem minden este lenne kötelező jellegű tankozás másokkal meg ilyesmi

Kivel beszéljek ?
  • voivod32
    Nekem bejön a VK4502B is, a jó pattintós páncélja miatt.
  • JeffDunham
    Jogos! Holtversenyben az E-75 mellett a 3. helyen.
  • darkwraith
    És M103
  • JeffDunham
    Ha már 9-es heavy...

nálam:
    1, amx120
    2, wz-111
    3, e-75
    4, conqueror

az oroszt nem is nagyon említeném
  • darkwraith
    Ne tudom, ki hogy van vele, de a T54E1 med valahogy jobb, mint a francia tárasok. Nagyon király med szerintem, nem is számítottam rá. Nagy felüdülés T69 után. Marha jó a nagyágyúja. Úgyhogy szerezhetek valahonnan legénységet a T57-be majd, mert ez tuti megmarad a garázsban.
  • Szpecnyaz
    Én most nem vagyok hajlandó sima heavyvel játszani szólóban.
    Med, TD, táras heavy vagy E100. Ezekben érzem azt hogy negálni tudom a TD és gold ammo áradatot és van ráhatásom a csatára.
  • Szpecnyaz
    Oké, bár még meg kell beszélnem a többiekkel is a dolgot.
  • NH3CL
    Ha kijön az open beta általában hard wipe van...
  • Ytar
    értem én, várom az inv-et. :)