418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy jól értelmezem-e , a fejlesztési fát KV-4nél? Én úgy nézem , hogy nem kell a fejlesztett torony a top löveghez? Jól értettem?
  • voivod32
    Igen, de van olyan pálya, nem is egy, ahol a legkisebb késlekedés is (főleg egy ilyen atomlomha tankkal, mint a KV-3) azt eredményezi, hogy az ellenfél hamarabb pozícióba ér, és még felvonulás közben kapsz kettőt -hármat az oldaladba, ellövik a moduljaidat, legénységedet, és a fél HP-dat. Arról nem beszélve, hogy letelik a csata , mire odaérsz. Mert a tankod lassú. Vagy a másik az, hogy mire utoléred a többieket, azt veszed észre, hogy a társaid mind kinyírták és te egyedül vagy öt ellenfél ellen és elmenekülni lassú vagy, vagy pedig mire odaérsz, a társaid mindenkit kinyírtak, te meg 0 dmg-vel zárod a meccset.
  • Pares
    Garázshelynek jó lesz.
  • demoneye
    Jó estét az Uraknak!
    Nincs vkinek/kiknek kedve egy kis Tier7-10-igre szakaszba?
    Hontalan lettem és akikkel eddig mentem azok most nincsenek fenn...
    Lenne egy szabad órám gurulni párat.
  • Sunsetjoy
    Az ilyen elállom az utad típusúak ellen (mert nem mindig az erőszakos odanemenj tanács az oka - de akkor miért nem ír, hogy hülyeség szerinte?) ráhagyom - általában még az elején csinálják, amikor meg lehet tenni hogy szépen megállok neki, ő meg megunja. Aztán ha elténfergett onnan, akkor megyek tovább.
  • voivod32
    Sidescraperben tényleg nagyon jó, az előbb is majdnem nyolcezer lehetséges sebzést szedtem össze vele, a baj az volt, hogy utána 1600 valós sebzést szedtem össze, amikor egy hátsó utcából előkerült egy AMX 50 100...
  • yossarianHUN
    Hát engem IS-3-ban probléma nélkül lőtt át minden, ami szembejött. A spaced armor oldala tényleg jó, a vékony frontjáért, és a weak spotért a tornyán nem kárpótol. Egyébként nekem KV-4-ben a legritkábban lőtték a kutyaólat a tornyán, messziről baromi nehéz eltalálni, és csak akkor könnyű átütni, ha a középső részét találod el. Sidescraperben viszont 330 mili környéki védelmet ad az oldala, nem egy JgdPz E-100-at pattintottam vele így, ha az ellenségnek nincs annyi esze hogy a tornyot lője, gyakorlatilag sebezhetetlen így.
  • Bee
    Bár nincs nagy tapasztalatom klánügyekben, de kevés olyan klánról hallottam, ahol egyszerre csak néhány játékost vesznek fel (emiatt lehet hosszú várólista), hogy tudjanak velük megfelelően foglalkozni. Ha fejlődőképes a jelentkező, és a személyisége is megfelelő, akkor beépítik a csapatba próbaidő után. A VTEPS (amennyire megismertem őket) ilyen csapat.
    Mennyivel jobbak az olyan magyar klánok, akik állandóan hirdetik magukat mindenhol, következetlenül eltekintenek a felvételi követelményektől, csak a T10-es tankok mennyisége számít? Ilyenből van kb. 200. Csapatmunka nincs, skill nincs, siker sincs.
    Vajon hová szeretnének menni a tanulni és fejlődni vágyó játékosok? Nyilván oda, ahol foglalkoznak velük, és ahol sikeresek lehetnek. Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok tagja a VTEPS-nek.

Serene coast-on próbáld meg a völgyet, nem fogod megbánni.
    Komarin nekem sem jön be, utálok camp-elni, bár a legtöbb killt ott értem el. Viszont gyakran pusztulok el nagyon korán.
  • voivod32
    Igen akkora hős ,volt, hogy akár az élete árán is...
    Egyébként szokásos heavy helyre igyekeztem volna a többiekkel.
  • Szpecnyaz
    Szerintem az IS3 armorja sokkal használhatóbb. Már csak azért is mert annak nincs a tetején egy kutyaól.
  • voivod32
    Kösz! Sajnos már tapasztaltam hogy ez sem halhatatlan. :D
  • madmanic
    azt még leszrom, hogy a retardált meghal, vagy hogy én kapok érte büntetést, de az ilyen tetvek miatt kapunk ki sorozatban nyolcadszor.
  • yossarianHUN
    Na igen, azért D25 ellen szinte tökéletes biztonsággal véd, még a weakspotokon is. Hasán kb. 170 mili effektív a páncél, ez már minimálisan beforgatva is pattintja a D25-öket. Azért vigyázz, nagyobb penek már viszik mint a vajat, sidescrape ajánlott.
  • Szpecnyaz
    Gondolom valami hülye helyre akartál menni, amit meg akart akadályozni.
  • voivod32
    Pár meccsel ezelőtt, egy Tiger P azzal szórakozott, hogy szándékosan elállta az utamat, felvonulás közben. (KV-3-al voltam.)Megpróbáltam kikerülni, erre újra elém állt. Írtam neki, hogy ne csinálja, de leidiótázott, írtam neki, hogy kinyírom, nem használt . Belevertem egy 400-ast, akkor is folytatta. Kapott mégegyet, akkor elhordott minden noobnak, köcsögnek, idiótának, de már legalább továbbengedett. Maradt vagy 40 HP-ja. És a végén néztem a meccs statisztikájában, hogy azzal a 40 HP-val, még csinált 2300 sebzést! Persze én egy fillért sem kaptam...
  • voivod32
    Na, megvettem a KV 4-et. Az armorja tényleg nagyon brutális, az előbb bázisvédelem módban nyomtuk, és a végén egyedül maradtam egy AMX50 100 és egy IS6 ellen.
    Az AMX elkezdte foglalni a bázist, de már esélytelen volt mert csak 70 mp volt hátra.
    Az IS6 azonban megtalált. Na, mondom vége,mert csak 50 HP körül maradt a tankomból,. A 175 pennel, meg ugye nem sok kárt tudtam tenni a frontjában. Betolattam két szikla közé, hogy ne tudjon az oldalamba lőni, és egy kicsit be is tudtam forgatni az elejét. Kétszer lőtt hason,(láttam, hogy a lövege lefelé néz), és mindkétszer pattant. Aztán megpróbált lerammolni, én veszítettem 25 HP-t, ő 40-et. Újra nekiindult, és ekkor letelt az idő.
    Hát, hangosan felnyerítettem.
    A 175 pen , viszont nagyon kevés már néhány T8-as tankhoz is, nem is beszélve a tier9-10-ről. Ez meg ugye nem az a kimondott flankelős tank...
    Sajna nincs elég free XP-múgy hogy még 25k grind a KV-3 lövegével.
  • madmanic
    soha ne legyen nagyobb öröme az ilyen parasztnak...
  • voivod32
    :DDDD Rohadt kínos módja az öngyilkosságnak!
  • darkwraith
    Azért meglepődnék, ha csak ennyit adnának. Gondolom még lesz valami csak kell SerB-nek a hatásszünet.
    De ha nem, akkor ez elég szánalmas rájuk nézve.
  • popey8
    Detto:) Számomra ezek a low tier cuccok csak + garázshelyeket jelentenek. Tök jó, legalább alig kell vennem. Csak kipróbálom őket; nem szeretek alacsony tierben játszani.
  • suba53
    Arról van esetleg már hír, hogy a KV-1S kettéosztásával megkapja mind a 2 tankot az, akinek van a garázsban?
    Mint legutóbb a német VK 30.01H esetében volt?
  • madmanic
    itt a hétvége..

szerencsétlen nyomorék 59-16 tal addig ütközik nekem amíg meg nem hal..

• virkir
    Ha ekkora szar szerinted akkor mi bánatos tökomnek játszol vele, meg rívod tele a fórumot naponta?
  • nemtudommivan
    Nem megható , fenséges.
  • raymondcurto
    10-es Fv heavy-ről tud valaki mondani pár szót?
    Fog nyújtani valami újdonságot,mondjuk egy Is 7 után?
    Xp már megvan,de nagyon gondolkodom rajta hogy kidobjak-e rá 6 millát.
  • Thomasovics
    Tuti nem szavazatokkal nyertek, hanem mert szponzorok voltak az eseménynek.
  • FosTalicskaa
    Hát nem hiszem el, hogy megint ezek a szocik nyertek... Ennyire nincs színvonal az mmo piacon, hogy egy ekkora bagolyköpedék játék nyerni tud? Kétszer is? o.O
  • Maala
    Höhö, azért tényleg vicces lenne, megvenném a maradék 4 db T9-es tankot is, ami még nincs meg. :D
  • yossarianHUN
    Ejj, így már akár 500 forintot is ér:D
    Vannak ilyen gyűjtők, de én rá se tudok nézni ezekre a törpe rusnyaságokra...

Cs3: Persze, azóta felvitte az Isten a dolgukat, már snassz lenne kényeztetni a népet.
  • Cs3
    Itt tavalyi Golden Joystic ajándéközön:

http://worldoftanks.eu/en/news/46/world-tanks-wins-golden-joystick-award/
  • Cs3
    Az encountert már kikapcsoltam szólóban. Túl sokan nem nézik a minimapot. Néha én se... vagy is inkább a töltő képernyőt nem nézem...
  • stoppos
    Én is szeretem redshiret, csak az encounter módban nem.
  • Cs3
    Tavaly még ugyanezért leárazott top tier tankokat adtak mindenféle földi jó mellé. Most se tiltakoznék.
  • foxbat88fx
    el nem adom :P
    Tetrarch is ott csücsül még a garázsban :P
    T1E6-ról nem is beszélve... alig látni már belőlük ingame
  • Maala
    Miért adnád el? Emeli az account értékét. :P
  • yossarianHUN
    Na vajon mennyiért lehet eladni a búsba?
  • Malarki
    Egy újabb gyönyörűség :D

De legalább garázshelyet is adnak hozzá.
  • foxbat88fx
  • Cs3
    Nekem van problémám a Setepes mappal. Kb az hogy létezik. Én nem bírom! Pláne, hogy sokat van, mondjuk az EL Halufból, meg a Mountan passból is sok volt már, a remake mapokok a komarin kivételével meg szarok.

Kövezettek meg, de a népszerű mapok mellett, szeretem a Redshirét. Tudom perverz vagyok. Mondjuk, hogy ha látom, hogy ez lesz, akkor elzárom a gázt, mert tuti leég a kaja, mert jó hosszú csata lesz, de szeretem. Med tankkal nagyon hálás pálya, heavyvel is lehet egy-két dolgot próbálni.
  • Maala
    FUFUFUFUFUFUFU :D