418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    "Ha szemből lövöd az oldalát, akkor meredek az oldala." Aham. Ennyit az értelmes érvelésről.

Figyu csak kicsit: 180/150/140 ez tudod mit jelent? Nem egy dagadt csaj méretei, hanem a torony páncélzata. Ha nem derékszögben lövöd meg akkor a 7-es heavy és a 8-as med 175-ös penje lepattan valószínűleg. Néha még 9-es heavyvel is nehéz lenyomni ha nem látod a torony tetejét.

Mentél vele egyáltalán? Vagy láttál már a játékban?

"de ha minimálisan elforgatod a tornyot, totál papír a torony oldala és minden belövi"

MINIMÁLISAN? Aham... a hülye tényleg én vagyok...
  • Antimat
    Imádom ezt a dögöt :)

Persze kellett hozzá az ellenfél is, plusz a végét elbénáztam, a VK4502A-t képtelen voltam sebezni, közben meg a társak befoglaltak. Lol.

Replay
  • R3nton
    Ja igen és tudom ajánlani a 4-es gimis matekot, térgeometria :D
  • R3nton
    úúúú te mekkora egy hülye gyerek vagy :D Nézd már meg milyen alakja van annak a szarnak. Ha szemből lövöd az oldalát, akkor meredek az oldala, ha elfordítja valamerre akkor simán be lehet lőni a torony oldalát. OMG de buta vagy te.
  • hawken
    Jól kezdődött a csata :D
  • NagyiBMX
    Ilyen garázsa/háttere hogyan lehet az embernek? :D
  • JeffDunham
    Jaaaaa bocsi. Akkor nem is papír hanem habszivacs.
  • Master91
    me ő meddel lőtte eddig nem td-vel
  • JeffDunham
    "de ha minimálisan elforgatod a tornyot, totál papír a torony oldala és minden belövi"

Gratulálok. Ekkora hülyeséget írni megint... A KV-4 kifejezetten az a papír tank. Aham, hogyne. Ha kicsit elforgatod a tornyot? Még nehezebben lövöd át. Jajjjj Istenem...
  • R3nton
    KV-4 ócska az IS-3-hoz képest. Még a weakspot oké a tetején, de ha minimálisan elforgatod a tornyot, totál papír a torony oldala és minden belövi.
  • Maala
    Torony teteje? :D Egyszer anno hummellal beadta nekem oda az 1000 feletti dmg-et... Durva volt, kár, hogy draw lett. :(
  • voivod32
    Uff! Remélem nem írtam semmi trágárságot!
  • voivod32
    Szép volt, jól megszívattd őket! :D
  • bigmano

Elnézést kivánok
  • SzocsA
    betámadtak egyszerre 6-an! felépítmény látszott. van 7100 lehetséges sérülésem!

oké!
  • voivod32
    Ezt meg hogy a retkes f@szba' csináltad egy 8-as TD-vel?!!!
    Libasorban vánszorogtak előtted?!
    Amúgy gratulálok! Gyönyörű eredmény!
  • Oddball29
    Kreditet sebzés után kapod.
  • voivod32
    Na, mára elég volt.
    Az ellenfél elkezdi foglalni a bázist, a Top tankunk, egy is 6 meg áll a házak közt a fedezékben a kis dombon és nem csinál semmit. Stock IS-el rohanok mint az állat, de a körtől 15m-re az ellenfél megnyeri a csatát. Még előtte olyan 10-15 mp-vel felvillantottam a foglalókat, de ő a szemközti hegyen lévő Tigert lövi. Az IS6 beírja, :' Another idiot team!"
    Néztem a statisztikáját, 400-at sebzett.
    Megyek a kocsmába. Ott legalább lehet értelmes emberekkel is találkozni, szemben a ma esti játékosokkal, tisztelet a kivételnek.
  • SzocsA
    Ehhez nem sok hozzáfűzni valóm van! Noob vagyok.
    Ha nyertem volna több lett volna a credit vagy mivel van kitüntetés úgy veszi mintha nyertem?

• kissd
    Szó sincs megvételről :) Nyugi madmanic :D
    Azért bármilyen furcsa azért figyelek mások véleményére :)
    Csak mivel nehéztankmániás vagyok próbáltam valami pozitívumot keresni benne, de mivel még farmolásra is alkalmatlan így hagyom a fenébe :)
    Akkor tier6ban marad a kv1s :D
  • madmanic
    felejtsd el azt a fospisztolyt..

Kipróbáltad, láttad, hogy szar.

Többen mondjuk, hogy szar.

Annyit biztosan nem tudsz vele farmolni, hogy ne bánd meg két nap után a megvételét.

HA ezek után is megveszed, meg is érdemled.
  • foxbat88fx
    lehet én vagyok a hülye....
    de mint ha teszt szerón minden jobban hozna.... főleg a prém tankok
    (ez is egy csali, hogy vedd meg jajj de jó lesz)
  • kissd
    Akkor ezt értsem úgy, hogy nagyon naív vagyok? :D
    Akkor vajh mennyit hoz? :D
  • Sunsetjoy
    Bazz még a városokban meg se tud fordulni :D
  • foxbat88fx
    "Nincs különbség teszt és live között kredithozamba ugye?"
    áááááááááááááááááá nincs, dehogy van :))))) hát hülye vagy? :D
  • kissd
    Bár mondjuk a zsetont egész jól hozza prémiummal, mert 1000 sebzésre adott 50ezret.
    Nincs különbség teszt és live között kredithozamba ugye?
  • kissd
    Mentem vele még 2-t.
    Nagyon szarnak érzem, el is mondom miért:
    -tényleg idegesítően lassú
    -minden arty ezt lövi és el is találja, mert olyan hosszú, mint egy vonat
    -akárhogy forgattam minden átlőtte, még a tornyát is (bár lehet teszten mindenki goldozik és azért)

Összefoglalva: nem fogom megvenni :)
  • foxbat88fx
    nagy rakás SZAR
  • kissd
    Na kipróbálta a csoda TOG-ot teszten.
    Nem tudok mit mondani róla, mert 6 kört mentem vele és a KV2-ők 2 lövésből kinyírtak :) Természetesen a troll ágyúval voltak :)
    Úgyhogy még tesztelem, de tényleg idegesítően lassú és hiába forgattam a kv2-k ellen :)
  • voivod32
    Igen? Mondjjuk azon az accomon, ahol a Proto van elég rég játszottam, de ezen az accon, ahol még csak egy 8-as, és egy hetes és sok 5-6-os tankom van, mindig a 110-nél figyeltem meg ezt. De type 59-nél soha! Ez érdekes! Direkt figyeltem! Már néha úgy vagyok, hogy csak akkor lövök rá a 110-re, hogyha van a közelben valamilyen más nem zetiségű tank is, amivel majd "törölni" tudom! :D
  • FEKETEKARD
    t28 protonál is bejön a szám a kinai tankoknál.
  • killbull
  • wildstorm
    XD
  • voivod32
    Tudom, hogy már sokszor tárgyaltuk azt a bugot, hogy kínai tankok sebzésekor egy hatalmas számjegy kerül a képernyőre. Én azzal egészíteném ezt ki, hogy a tapasztalataim szerint ezt kizárólag a 110 típusú tanknál fordul elő és csak akkor, hogyha szovjet tankkal sebezzük. ( Bár ez utóbbiban nem vagyok 100%.
    De a 100-nél MINDIG beadja, míg mondjuk Type-59-58-nál soha.
  • FEKETEKARD
    Ja :D nem baj :) Egy igazi semmirekellő csapatot kaptam a Kv2-volt egyedül zöld a többiről ne is beszéljünk...
  • popey8
    Pontosan ennyit:D
  • yossarianHUN
    Ugyanennyit.
  • FEKETEKARD
    Ilyen nincs basszus ha ezt nyerem mennyi TP-t kaptam volna?
  • voivod32
    Köszönöm! Ez jó hír!
  • yossarianHUN
    Így van.