418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"Ha szemből lövöd az oldalát, akkor meredek az oldala." Aham. Ennyit az értelmes érvelésről.
Figyu csak kicsit: 180/150/140 ez tudod mit jelent? Nem egy dagadt csaj méretei, hanem a torony páncélzata. Ha nem derékszögben lövöd meg akkor a 7-es heavy és a 8-as med 175-ös penje lepattan valószínűleg. Néha még 9-es heavyvel is nehéz lenyomni ha nem látod a torony tetejét.
Mentél vele egyáltalán? Vagy láttál már a játékban?
"de ha minimálisan elforgatod a tornyot, totál papír a torony oldala és minden belövi"
MINIMÁLISAN? Aham... a hülye tényleg én vagyok...
-
Imádom ezt a dögöt :)
Persze kellett hozzá az ellenfél is, plusz a végét elbénáztam, a VK4502A-t képtelen voltam sebezni, közben meg a társak befoglaltak. Lol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay -
R3nton #269476 Ja igen és tudom ajánlani a 4-es gimis matekot, térgeometria :D -
R3nton #269475 úúúú te mekkora egy hülye gyerek vagy :D Nézd már meg milyen alakja van annak a szarnak. Ha szemből lövöd az oldalát, akkor meredek az oldala, ha elfordítja valamerre akkor simán be lehet lőni a torony oldalát. OMG de buta vagy te. -
Jól kezdődött a csata :D
-
Ilyen garázsa/háttere hogyan lehet az embernek? :D -
Jaaaaa bocsi. Akkor nem is papír hanem habszivacs.
-
me ő meddel lőtte eddig nem td-vel
-
"de ha minimálisan elforgatod a tornyot, totál papír a torony oldala és minden belövi"
Gratulálok. Ekkora hülyeséget írni megint... A KV-4 kifejezetten az a papír tank. Aham, hogyne. Ha kicsit elforgatod a tornyot? Még nehezebben lövöd át. Jajjjj Istenem...
-
R3nton #269469 KV-4 ócska az IS-3-hoz képest. Még a weakspot oké a tetején, de ha minimálisan elforgatod a tornyot, totál papír a torony oldala és minden belövi. -
Torony teteje? :D Egyszer anno hummellal beadta nekem oda az 1000 feletti dmg-et... Durva volt, kár, hogy draw lett. :( -
Uff!
Remélem nem írtam semmi trágárságot!
-
Szép volt, jól megszívattd őket! :D -
bigmano #269465
Elnézést kivánok
-
SzocsA #269464 betámadtak egyszerre 6-an! felépítmény látszott. van 7100 lehetséges sérülésem!
oké! -
Ezt meg hogy a retkes f@szba' csináltad egy 8-as TD-vel?!!!
Libasorban vánszorogtak előtted?!
Amúgy gratulálok! Gyönyörű eredmény! -
Oddball29 #269462 Kreditet sebzés után kapod. -
Na, mára elég volt.
Az ellenfél elkezdi foglalni a bázist, a Top tankunk, egy is 6 meg áll a házak közt a fedezékben a kis dombon és nem csinál semmit. Stock IS-el rohanok mint az állat, de a körtől 15m-re az ellenfél megnyeri a csatát. Még előtte olyan 10-15 mp-vel felvillantottam a foglalókat, de ő a szemközti hegyen lévő Tigert lövi. Az IS6 beírja, :' Another idiot team!"
Néztem a statisztikáját, 400-at sebzett.
Megyek a kocsmába. Ott legalább lehet értelmes emberekkel is találkozni, szemben a ma esti játékosokkal, tisztelet a kivételnek. -
SzocsA #269460 Ehhez nem sok hozzáfűzni valóm van! Noob vagyok.
Ha nyertem volna több lett volna a credit vagy mivel van kitüntetés úgy veszi mintha nyertem?
-
kissd #269459 Szó sincs megvételről :) Nyugi madmanic :D
Azért bármilyen furcsa azért figyelek mások véleményére :)
Csak mivel nehéztankmániás vagyok próbáltam valami pozitívumot keresni benne, de mivel még farmolásra is alkalmatlan így hagyom a fenébe :)
Akkor tier6ban marad a kv1s :D -
madmanic #269458 felejtsd el azt a fospisztolyt..
Kipróbáltad, láttad, hogy szar.
Többen mondjuk, hogy szar.
Annyit biztosan nem tudsz vele farmolni, hogy ne bánd meg két nap után a megvételét.
HA ezek után is megveszed, meg is érdemled. -
foxbat88fx #269457 lehet én vagyok a hülye....
de mint ha teszt szerón minden jobban hozna.... főleg a prém tankok
(ez is egy csali, hogy vedd meg jajj de jó lesz) -
kissd #269456 Akkor ezt értsem úgy, hogy nagyon naív vagyok? :D
Akkor vajh mennyit hoz? :D -
Bazz még a városokban meg se tud fordulni :D -
foxbat88fx #269454 "Nincs különbség teszt és live között kredithozamba ugye?"
áááááááááááááááááá nincs, dehogy van :))))) hát hülye vagy? :D -
kissd #269453 Bár mondjuk a zsetont egész jól hozza prémiummal, mert 1000 sebzésre adott 50ezret.
Nincs különbség teszt és live között kredithozamba ugye? -
kissd #269452 Mentem vele még 2-t.
Nagyon szarnak érzem, el is mondom miért:
-tényleg idegesítően lassú
-minden arty ezt lövi és el is találja, mert olyan hosszú, mint egy vonat
-akárhogy forgattam minden átlőtte, még a tornyát is (bár lehet teszten mindenki goldozik és azért)
Összefoglalva: nem fogom megvenni :) -
foxbat88fx #269451 nagy rakás SZAR -
kissd #269450 Na kipróbálta a csoda TOG-ot teszten.
Nem tudok mit mondani róla, mert 6 kört mentem vele és a KV2-ők 2 lövésből kinyírtak :) Természetesen a troll ágyúval voltak :)
Úgyhogy még tesztelem, de tényleg idegesítően lassú és hiába forgattam a kv2-k ellen :) -
Igen? Mondjjuk azon az accomon, ahol a Proto van elég rég játszottam, de ezen az accon, ahol még csak egy 8-as, és egy hetes és sok 5-6-os tankom van, mindig a 110-nél figyeltem meg ezt. De type 59-nél soha! Ez érdekes! Direkt figyeltem! Már néha úgy vagyok, hogy csak akkor lövök rá a 110-re, hogyha van a közelben valamilyen más nem zetiségű tank is, amivel majd "törölni" tudom! :D -
FEKETEKARD #269448 t28 protonál is bejön a szám a kinai tankoknál. -
killbull #269447 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
XD -
Tudom, hogy már sokszor tárgyaltuk azt a bugot, hogy kínai tankok sebzésekor egy hatalmas számjegy kerül a képernyőre. Én azzal egészíteném ezt ki, hogy a tapasztalataim szerint ezt kizárólag a 110 típusú tanknál fordul elő és csak akkor, hogyha szovjet tankkal sebezzük. ( Bár ez utóbbiban nem vagyok 100%.
De a 100-nél MINDIG beadja, míg mondjuk Type-59-58-nál soha. -
FEKETEKARD #269444 Ja :D nem baj :) Egy igazi semmirekellő csapatot kaptam a Kv2-volt egyedül zöld a többiről ne is beszéljünk... -
Pontosan ennyit:D -
yossarianHUN #269442 Ugyanennyit. -
FEKETEKARD #269441 Ilyen nincs basszus ha ezt nyerem mennyi TP-t kaptam volna?
-
Köszönöm! Ez jó hír! -
yossarianHUN #269439 Így van.