418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kissd #269518 áááárrggghhhh....
Ez a type58, így stock állapotban ordenáré fos :) Remélem a lánccal, motorral mozgékonyabb lesz, mert így nagyon küzdelmes.
Sőt az ágyúja ezzel a 0.4xes pontossággal... Úristen.
A type t34 istenkirály volt ehhez képest... -
Ó de tuti, pont két napja keresgéltem, hogy sikerült-e már a srácnak továbblépnie, mert ugye locastan abbahagyta, ő http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/297009-088-multilined-tankcarousel-locastans-mod-for-88/ folytatta, és cska megígérte, hogy lesz ilyen.
De akkorezekszerint az xvmesek csinálják függetlenül :D
Köszi! -
Iszonyat jó, de sajna a frontja mindenkit át enged :( -
yossarianHUN #269515 Gyerekek, ez a Tigris az új peccsel eszméletlen jó lett, mindenkinek csak ajánlani tudom, igazi T7 fun gépet csináltak belőle. Régebben is kedveltem, de ezzel a buffolt roffal eszméletlen állat. -
Hát igen! Biztos lenne hiszti, de-mint ahogy már valaki írta itt egyszer-a hülyéknek is kell a sikerélmény. Amúgy már jól vagyok, csak akkor rohadtul felbosszantott a dolog, mert zsinórban az ötödik meccset szívtam meg hasonló módon. Végül is valahol én voltam a hülye, mert nem kellett volna olyan közel mennem hozzá, 300 méterről az életben el nem talált volna azzal a szarral. Habár, általában az ilyenek a sarokról kifordulva kapáslövésből is kiszednek, én meg célzok 6 mp-t és mellémegy. -
Kis help kellene, melyik fájlban lehet az xvm szerver-válasz idejét növelni? -
TomDantes #269512 Ha meg elvennék ,jönne a hiszti, hogy szegény német TD-t lenerfelték, jajaj,. használhatatlan lett a STug. Mondjuk én egyszerse használtam a 105-öst rajta, a 75-ös ágyúval is lazán elboldogultam vele. Másra se tettem fel, a 105-öst, igaz, régebben még nem is tankolta tele mindenki gold lőszerrel. -
Egyszer régen volt egy hasonló esetem, igaz nem WoT-tel: a windows letöltött valami frissítést, és a következő újraindításnál, másnap, nem ment az a program, ami előző nap még igen.
Esetleg csekkold, hátha neked is ilyesmi lehet, és ha be van kapcsolva a winben a rendszervisszaállítás, akkor töltsd be az utolsót, hátha. -
foxbat88fx #269510 szinte minden tier-en megtalálható one shot-ra képes tank....
tier1-en azért nem :P de 2esen ott a T18 3ason a T40 4esen a hetzer 5ösön a stug 6oson a kv-2 7esen su-152 8ason isu... 10esen fv 183 -
Tier 9-es tankom van három, úgyhogy ismerem a tier 10-et. De itt most nem a lépték a lényeg. Az oneshoot az mindenhol az. -
EmR3 #269508 Magyar nyelvű oldalon ezt még nem láttam, gondoltam megosztom, nekem kicsit hiányzott. A linkelt topikban lehet keresgélni a modozatok között.
Tier filter sima vagy több soros garázs mod-hoz
-
Azé egy Tier5ös kis semmi td-ről beszélsz.....
TierX-be játszol egyáltalán? -
Ja, igen! És rohadt artyk!
-
Na igen, de az a baj, hogy az én Crusaderemnek sem volt több! :D
-
Azért durrant nagyobbat mint a hp-ja, mert kurva kevés hp-ja van :D -
Elvehetnék már a Stugtól, meg a többi tanktól az idioágyúikat, mert már rohadtul tele van a tököm azzal, hogy egy lövéssel nagyobbat sebez, mint a saját HP-ja. Így aztán kurván lehet taktikázni. Egyet rádurrantasz, belemászik a pofádba és bumm! -
Hami meg tegnap lefikázta XD -
Na, végre megjött a Civ5 kód, amit a GJA-n szavazásért kaptam. Azért ennyiből megérte nem a wotra szavazni. :D -
foxbat88fx #269500 egyszer lehetne már valami egyvéegy is :P -
TottiHUN #269499 Ma reggel megpróbáltam elindítani a wotot de nem megy, nyomtam egy startot launcheren és utána csak egy fekete képrenyő jön be, megpróbáltam a wowp-t ott is ugyan ez van. Tegnap még müködött rendesen.
Valakinek esetleg volt mostanában ilyen gondja? -
3636 #269498 Egy csatám azoknak,akik megölik magukat,mikor reménytelennek tűnik a helyzet. 7 ellen maradtam egyedül,és egész jól jöttem ki a szorult helyzetből. Soha ne add fel!
http://wotreplays.com/site/400253?secret=2bc992f7009af642df25174097ab6470 -
mtomcsek #269497 Ismét WoT Magyar liga
WOT Magyar liga - Acélmikulás Kupa szabályzata
-
Akkosik #269496 Tegnap reggeli 11 gyilok
Jó, persze T3, meg elég sok volt a kezdő is, de ennyit még sose sikerült lőni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez meg a ma reggeli Tank Ász 13-75-el. Szerintem az össz hibája a tanknak, hogy kevés bele a lőszer, sokszor kénytelen vagyok a goldot ellövöldözni feleslegesen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Greenscape #269495 Azert a vegere csak osszejott egy 66%-os winrate. Legalabbis amit egyutt mentunk az annyi lett.
Az utolso csatankon egy Str0hHut nevu gyerek ritka pillanattal jutalmazott meg. En 50-120-szal o T-54-gyel volt es az egyik hegy mogul kibujva lelancoltak ketszer egymas utan es sorra kaptam a loveseket. O bejott elem es megvarta mig vissza rakjak a legenyeim a lancot es megvedett minden talalattol. Szerencsere ot csak ketszer sebeztek addig. Platoontarsaktol lat ilyet az ember o meg egy idegen repa volt. Csak meg tud meg mindig lepni ez a jatek. -
Oddball29 #269494 Itt igen izzadtam az elején...
FV-B -
4 csatából 0 győzelem. Lehet jobb lett volna, ha ma hozzá se fogok játszani. -
8 killt és 1187 xp-t értem el T1 heavyvel. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy T1 heavyvel 1vs1-ben legyőztem egy zöld Churchill-3-at mire ő le goldnoobozott. Ha valaki megnézi a replayt, látni fogja, hogy nálam bizony egy darab gold lőszer sem volt. A kérdés az, hogy miképp jut valaki "zöld" szintre az ismeretek ilyen hiányában?!Replay
-
nyomiarty #269491 A káromkodásokat nem kell észrevenni! :) Sok volt már a vereség előtte a vörösek miatt. :D -
Nyomiarty szép eredmény. Ígérem holnap megnézem. Érdekel hogy csináltad.
-
"Ha több oldalról lőnek, kifejezetten szopás"... Ezt ugye te sem gondoltad komoly érvnek? -
Nem voltam álmos, de kellően lefárasztottál. Örök hála. Kóma indul. Jó éjt.
-
R3nton #269487 Mondjak párat? :D amx-13-90, Leo1, Batchat, stb stb (teljsen mindegy, hogy állsz velük). Ha heavyre gondolsz. Támadó rusher tankok, pl IS-7, IS-3. Eleve KV-4 inkább védekező tank weak spotokkal. IS-3al sokkal kevésbé kell odafigyelni még sidescrape esetén is. És ha berontasz, rusholsz, akkor is sokkal jobb az IS-3. Ennyi. -
nyomiarty #269486 http://wotreplays.com/site/399945#ensk-nyomiarty-vk_3001_h -
Én nem védem a KV-4-et mert szerintem egy semmirekellő tank, utáltam is, de ilyet kijelenteni hogy nincs páncélzata és egy papír sz@r, több mint butaság.
"ha több oldalról lőnek kifejezetten szopás"
"nagyon oda kell vele figyelni, hogy állsz vele"
Áruld már el drága szívem, ez melyik tankra nem igaz?
-
nyomiarty #269484 Húúúúú.....még mindig 120 a pulzusom. :)
T7 csatában t5 tankkal 9 kill,2000+ dmg,úgy hogy a végén egy IS és egy Tiger jött ellenem....
Még mindig nem hiszem el hogy sikerült. :D
Teszek fel egy replayt is mindjárt,hátha lelket önt azokba akik keseregnek ha a lista alján,szinte esélytelennek érzik magukat. :) -
R3nton #269483 ja és épp ez a hátrány, hogy 6 szög alakú... -
R3nton #269482 Kevés, nagy hátrány ez. Nagyon kell figyelni vele, merre nézegetsz a toronnyal és ha több oldalról lőnek kifejezetten szopás :D Kicsit olyan, mint a Maus, nagyon oda kell vele figyelni, hogy állsz vele. Csak a Mausnak jóval jobb a páncélja.
De az IS-3 mennyivel jobb már. Gyors, BL-9, jó oldalpáncélzat, kiszámíthatatlan frontpáncélzat, lapos, elől van a torony. Jobb, ennyi. Nem véletlen látod a 8as században ezeket tömegesen és nem a KV-4et. -
Tény, hogy a torony fos az IS-3, T32 tornyához képest, de a fullos torony 6szög alakú, beforgathatod vagy 25 fokig... -
R3nton #269480 150 mm teljesen függőleges lemez majdnem derékszögben áll neked ha elforgatja valamerre. Ilyen a torony a kialakítása. Szar. A hull jól páncélozott és jól lehet vele sidescrapelni. A torony akkor is hulladék, egy T32hőz vagy egy IS-3hoz képest még úgy is, hogy az IS-3 teteje egy 20 vagy 30mm lemez.
Egyébként volt KV-4-em és nem tetszett. Lassú és szar a tornya és a DPM-je is. IS-3, T32 5x jobb a szintjén, 110 is jobb. A többi 8-as zöldségnek való heavy szinten. -
Hagyd, megszokta, hogy T10 TD-kkel megy. Jahogy!... :D