418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pont az volt az idegesítő az illetőben hogy xvm azt mutatta h unicum player(azt ugyebár játék közben nem hogy ezt milyen módon érte el) és kb úgy beszélt a csapattal mint a kutyákkal.. és egy pöppet felhúztam magam rajta, saját csapatban volt és hummellel, csak megdöbbentem hogy annyi csatája van mint nekem és ő már lila én meg még paradicsom:D -
Simulacrum #269677 Nem szakaszfüggő, a T49 egyedül játszva is majdnem mindig alul van. Egyes TD-k talán direkt vannak így pozicionálva azt hiszem.
A T71-es TeamWD videó nagyon korrekt. Minden benne van, amit a T71 tud. Imádnivaló jármű a játékban. -
8-10.000 csata felett érdemes nézni csak. Nézd meg Bözsikét (AMX-75) vagy a JpzE100-at, na ők már tényleg agyatlan idióták.
-
Együttérzek veled. :( Engem is nagyon frusztrál amikor látom minimapon hogy a csapatom ottmarad a zászlónknál és semmit (de itt tényleg a semmit kell érteni) nem csinál... Esetleg akkor csinálnak egy kis sebzést az ellenfélnek, ha már lerohanják a bázisunkat.
Amúgy tud valaki egy olyan oldalt ahol tankokra lebontva taktikát lehet olvasni az összes pályára? -
Csak azért volt egyetlen lövésem hogy ne lopjam el előled a 9 killt.
-
Okmyx #269673 Egyébként ha nagyon bénának érzem magam, mindig megnézem régi jó ismerősünk, Colin Brett accountját. Mindig jókedvre derülök.
Neked is ajánlom ezt a módszert.
Colin Brett, a híres tank ász -
Okmyx #269672 Ez egy Hellcat statter, tele van velük a játék, nyilván az eredeti accountján van vagy 45% WRje és a többi statja is fos.
Az ilyen szinte csak Hellcat-tel csatázó játékosokkal tele van a WoT, némelyik több ezer meccset ment már vele. Egy másik accountján esetleg KV-1S van vagy T18 több száz/ezer csatával.
Ahogy Maala is írta: average tier 3.95.
Természetesen büszkék az elért eredményre és azt várják, hogy mindenki leboruljon előttük.
Különös ismertetőjelük, hogy amikor kilövöd a Hellcatet valami olyannal amiről azt képzelik, hogy az nem lehetséges (pld. kifingatod AT-8-ból miután leforogtad mert a barom beakadt a házfalba, vagy kap egy lövést HE-vel Churchill GC-ből) akkor feljelent hackelésért, és a csata hátralévő részében végig habzó szájjal sérteget és provokál, ahelyett, hogy menne a dolgára.
Nem kell beijedni ezektől, sokkal rosszabb ha az ellenfélnél vörös statos accountba kerül egy jó játékos (pld. éjjel a gyerek accountjával játszó, és némi stratégia érzékkel megáldott apa). Ezek csinálnak 10 killt pld. T1E6-tal. Vagy tipikusan Locusttal (a penje vígan viszi szemből a T18 páncélját). Viszont legalább nem pofáznak a cseten. -
Akkosik #269671 Nem is tudtam, hogy ez így is működik, ráadásul egyből 100%-os legényekkel. Igaz csak akkor érdemes, ha egyből legalább 2 skill van a legényen:
-
Számold össze. -
bagolykopet #269669 akkor ha van egy parncsnokom aki csak parancskok annak hány skillje lehet?
-
Average tier: 3.95
Erről ennyit. -
Mester61 #269667 Sziasztok tudok egy eladó accot, priviben beszélhetünk.
Sokminden van.
de is4 is7 E 100
-
Ezt most hogy? 2700 csata alatt ilyen eredmények.. akkor vagy ő nagyon jó vagy én vagyok eszméletlen béna.. 
http://www.noobmeter.com/player/eu/MoDeRUS/502741357/ -
Ahány skillje lehet az adott legénységi tagnak. Feladattól függ. Ha egy tag 3 feladatot lát el, akkor a maximum a 3. saját feladat + a közös skillek. -
bagolykopet #269664 sziasztok, elég béna kérdés bocsi de megtudnátok mondani egy legénységi tabnak maximum hány skillje lehet? -
Nihili #269663 Hello
Hogyan tudnám beállítani az xvm-ben azt, hogy a tab gomb lenyomására megjelenjenek a különböző játékos statisztikák? -
Madi92 #269662 1000 csatából, ha egy, de van mikor kiba. élvezetes tud lenni a játék! :P
Light platoon-ban voltunk Lakevillen. Átlagos csatának indult, de a játék közepe felé már elég rosszul állt a szénánk, nem adtam volna sokat a sikerre. De nemi szerencsének és csapatjátéknak köszönhetően Maalaával lehoztuk a meccset! :D Nagyon FUN volt!
Győzelem!
Csata: Lakeville 2013.10.27. 16:33:08
Jármű: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 4 538 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 42 634
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Testvériség, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Replay az én szemszögemből
Replay Maala szemszögéből.
-
Egy szerencsés kör 1390-nel (ugye Jeff?):)
-
FosTalicskaa #269660 Nyilván ezek azok az accountok amikre nem vonatkoznak a rejtett konfigok, amik rendszerint el szokták dönteni, hogy aznap nem fogsz eltalálni/lőni át semmit, vagy éppen nyomkövető rakétáid lesznek... -
Nem szamit, az o garazsaban is ugyanez fogadott volna, csak a nev lett volna mas ;) -
Thoryne #269658 T-43 után megvan a következő szerelmem, T-44. Az mm természetesen most is utálta, de kb. 4-5 gold használatával megoldottam a helyzetet, amikor áttört az a 3 heavy és pelust kellett cserélnem. Muszáj volt azzal lőnöm a T57-re. Meg mindenkire akit láttam. Ha elfutok, nem lettek volna spotolva a hegyen álló 2 (vagy 3?) td-nek, akkor meg talán el is vesztjük. Ja amúgy az Ace Tanker replayről beszélek, amit kb 5 perce toltam.
Pontosabban erről: REPLAY -
KamionosBarat #269657 Ezt a csapattal közösen csináljuk, így aztán csak az lesz biztos pont ezekben a videókban, hogy a WD brand összeköti őket. :) -
Ez a KV-4 sidescrapingben nagyon jó!...lenne, ha az ócska köcsög csapattársak hagynák, hogy csináld. De nem hagyják... Lökdösnek, blokkolnak, minden módon hátráltatnak! -
Na! Elindultam a T57 heavy felé vezető ágon! Már a T2 Lightnél járok. Remélem megéri!
-
Hétvége...
-
atee73 #269653 koszi az infot
csak zavaro volt , a te wgl-es garazsodat lattuk , utana meg szakeszt akcioban , gondolom ezt oktato videonak szantatok , azert lett volna autentikusabb ha szakesz-et latjuk .
-
Nyilván egyenlő esélyek kellenek mindenkinek, nemde? -
Igen, Jeff jol mondja, ezek mas fajta accountok, amit a pro league szereplesre kaptunk. Minden tank rajta van, minden legenyseg maxon van.
Viszont csak training roomba lehet bemenni veluk, random csatara, companyra, cw-re nem. -
Csak a tisztán látás kedvéért. A WGL account tréningezni van. Nem lehet vele normál csatában játszani. Minden ki van fejlesztve és az összes perk rajta van a legénységen. -
atee73 #269649 es ott alapbol adnak ennyi skillt????
-
atee73 #269648 Minden tiszteletem a tietek
azert amit elertetek
de ez most vmi vicc ... 15 skill-es legenyseg 15k battle utan
a wotwiki szerint ez matematikai keptelenseg , vagy a video manipulalt vagy ez vmi bug?????
-
Oda van írva a videó elején nagy kani betűkkel, hogy WGL account. (Wargaming League?) -
Az is fontos dolog, h ki mennyit és mikor kockáztat. Na meg persze a random isten is beleszólhat a dolgokba. -
nemtudommivan #269645 Piroskak ellen tamadast indit. Ellenkezo esetben szinte soha. Legalabbis akikkel osszehozot a veletlen igy tetttek. Valoszinuleg azert mert td-vel voltam es egyszer sem deritettek fel igy nem latta a kis terkepen az akkori pozicciomat es mivel kobb rejtozesem van nem akart beleszaladni egy nagy pofonba ami utan mar csakegy loves lett volna. Inkabb kihozta dontetlenre. En sem tamadok ha pl egy hellcat van ellenem vagy barmelyik jobb rejtozesu td. O van jobb helyzetben. Mar ha van tapasztalata... -
Én nem is azt mondtam, h a jók előre látják a piroskák lépéseit. Nem így van, mert tényleg váratlan helyeken tudnak előbukkanni. A kérdés az, h minden lehetőséget átgondol és figyelembe vesz-e az adott játékos? Ha pedig vmi tényleg váratlan történik, akkor jön képbe az, h át tudja-e látni a helyzetet és gyorsan döntést hozva helyesen tud-e lépni. Persze ez azért jól hangzik, de nem mindig jön össze, azonban többször, mint egy átlag játékosnál. Ha nem is mindig jön össze, az alapok akkor is a fentebb leírt dolgok. -
lexlutor #269643 ilyen legenyseget h lehet kihozni??? -
nemtudommivan #269642 Piroskak ellen tamadast indit. Ellenkezo esetben szinte soha. Legalabbis akikkel osszehozot a veletlen igy tetttek. Valoszinuleg azert mert td-vel voltam es egyszer sem deritettek fel igy nem latta a kis terkepen az akkori pozicciomat es mivel kobb rejtozesem van nem akart beleszaladni egy nagy pofonba ami utan mar csakegy loves lett volna. Inkabb kihozta dontetlenre. En sem tamadok ha pl egy hellcat van ellenem vagy barmelyik jobb rejtozesu td. O van jobb helyzetben. Mar ha van tapasztalata... -
Frankie69 #269641
Nap mint nap ezt tapasztalom.
-
Kösz,megpróbálom! -
yossarianHUN #269639 Ez nekem csak azért sántított mindig, mert egyszerűen olyan ordas hülyeségeket tudnak a piroskák csinálni, amire nincs ember, aki fel van készülve.
Vívásban is azt szokás mondani, hogy ha már jó vagy nem a profiktól kell félni, a kezdők tudnak olyan meglepetéseket okozni, amit profi sosem követne el.
Egy kezdő, vagy csak hülye olyan manővereket csinál, amire egy profi még csak nem is gondolna, nem mérlegelnek, ezáltal a legmeglepőbb helyeken tudnak felbukkanni.
Ezért nem nagyon hiszem, hogy lenne ember aki ebben a játékban előre látná az ellenfél minden lépését. A hülyékkel nem lehet számolni, kész.