418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
szakasz #269718 azt vágom hogy nem értesz a dologhoz, és ide pasztázol valamit amiben szó sincs arról amiről erősködsz,
a forumon kb 1000x leírták, full wipe!
release full wipe
már az előbb is írtam, amiről beszélsz az stage1-2 közt volt. -
Na ezért szeretem ezt a dögöt:) Persze sok múlt az ellen bénaságán is, ha lett volna 1 zöld is lehozzák:)
JagdPanther -
Nálam néha elmegy a kép a visszajátszás során full hd-ban. -
Az FV TD egy szörny. Egy részről mindenki betojik tőle mert nagyon mozgékony és brutálisakat tud sebezni. Hogy miért nem abszolút op? A kib@szott random faktora miatt. Van hogy lősz 1800-at, utána ugyan oda az IS-7 oldalába 400-at. Sosem tudod hogy mit fog beadni. Nagyon nagy lutri az egész. A Foch 155-el legalább tudod hogy a 3x 800 damage tuti meglesz, na itt csak reménykedhetsz, hogy mit ad be a nagy WOT Istenség.
A RANDOM FAKTOR a legnagyobb buktatója a TD-nek. Ha bele tudod kalkulálni a játékodba ezeket a random dolgokat akkor jól ki tudod használni az előnyeit, ha nem, akkor csak szopni fogsz vele. -
foxbat88fx #269714 hát igen.... írtam is hogy kell a motor :)
anélkül sajna nem érsz oda sehova időben :/
de nyugi... fullosan kárpótol mindenért :D -
Ravasak #269713 csak kell okoskodni amikor nincs igazad mi ?
http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/open-beta-advantages/ -
Jó hát a gun az M6-ról persze megvan :D
Azt vágom hogy a tetet rejtegetni kell ha lehet, a tornya meg egy állat. Csak egyenlőre azzal szenvedek hogy pozícióba érjek egyáltalán, mint a reumás csiga úgy mozog alap motorral. Plusz öröm hogy kell a lánc mindenképp mielőtt mást rátennék, még egy tetves szerszámos láda se megy rá addig :D -
A lényeg hogy próbáld úgy használni hogy csak a torony látsszon ki mindig a tankból, mivel brutálisan jó a páncélzata. Minél hamarabb fejleszd ki a nagy tornyot (50m-el több a látótávja) és a nagy csövet. A legnagyobb motor ráér utolsónak, mivel sebességet nem fog növelni, csak gyorsulásban lesz szerepe. -
foxbat88fx #269710 stock-on elég szar.... főleg ha nincs meg rá a 90-es gun :P
akkor lesz igazán jó ha rajta lesz a 105ös gun meg fullos motor lesz benne
középtávolságról kell használni...
azért nem közelről mert akkor könnyedén átlövik a testet
és azért nem távolról mert nem sniper gun van rajta
ha eldugod a testet és csak a torony látszik akkor brutális szörnyeteggé változik... vagy hull down :)
szerintem egy rohadt jó tank... van vagy 600 csatám vele :D -
szakasz #269709 tényeken nem vitatkozom, amiről te beszélsz, az az előző open beta stage1-open beta stage2 közti váltásnál volt (benne voltam , kaptam én is creditet)
meg amúgy is a lényeg a goldon (token)-en van, nem marad meg - tehát nem tudja később felhasználni
open beta info -
Szpecnyaz épp az ellenkezőjét állítja és kb. 2x próbált eddig engem meggyőzni, h mennyire nem OP. Na most akkor kinek van igaza?;) -
Véééégre, eladhattam az M6-ot, már a tököm tele volt vele, nagyon utáltam(T1-el együtt...).
Stock T29-hez tanácsok? Meg úgy összességében jól jönnek a tippek hozzá. -
Nem tudom mi van mostanában. Tegnap is, ma is, láthatatlan tankokat lövök agyon a csapattársaik miatt.

-
foxbat88fx #269705 pffff csodálom hogy tudtok ennyit összeszedni....
nekem nagyon nem jön be a game, szinte kínlódás vele a játék :S -
Ravasak #269704 igazad van engem is az erdekel jobban mint a credit mert többet érsz a premmel
most is lesz valami event dupla tokent lehet szerezni meg is lesz a felev premium :) -
foxbat88fx #269703 felőlem adhatnak 1 millió creditet darabjáért is mert engem csak a prém érdekel...
most is kaptam tier5-4-3-2 prem gépeket
úgy adtam el őket mint a szart :)
a lényeg h legyen egy hónap prémem wot-ban (most először életemben) :D -
Ravasak #269702 nem törlik a tokeneket ne mondj hülyeséget
átváltják 1 token 800 credit
az nem egyenlö törléssel -
foxbat88fx #269701 uhh bakker akkor ezer köszönet szakasz :)
ezt nem is tudtam.... előtte akkor mindenféle képpen beaktiválom :) -
Igen, a token azért van, hogy a goldot helyettesítse. -
foxbat88fx #269699 tényleg????????? :O -
szakasz #269698 HÉHÉHÉ! STOP
nincs olyan hogy majd ha jön a rossz idő, nov.13-án törlik az összes tokent ami nincs beváltva! -
foxbat88fx #269697 nekem a game nagyon unalmas... és tök gagyi szerintem :)
összeszedem a maradékot az 1 havi prémre aztán majd beaktiválom ha jön a szar idő -
szakasz #269696 pofon egyszerű, már leírták páran, viszed az ao192-őt, 4 bombával, max 3 kör, és megvan a 10 földi célpont, ez az akció miatt, napi 160 token (3 napon át), közben még lehet nyersz is egyet.... az +20 -
playerspanel.xc
---
szakasz: az nice. azt hittem, csak 1 havit lehet... -
Nem tudom. Egy klántársam konfigolta.
-
foxbat88fx #269693 köszi köszi :)
szakasz :D hülye állat :D 13000 token :D:D:D
én 2100-nál már herótot kaptam ettől a gametől :) -
Nihili #269692 Xvm-ben melyik konfig fájlba kell belepiszkálni, hogy az általad linklet képen látható játékos statok megjelenjenek? -
szakasz #269691 7 hónap prém.13500 (fél év)+2500 -
szakasz #269690 a hivatalos dátum:nov.13
wowp new release data
amúgy most extra akció lesz, tehát napi 480 token jöhet:
token special -
És mi lesz 16000 tokennél? -
szakasz #269688 ez addig van, amíg a wowp élesbe nem fordul, tehát nov.13-ig, tehát nem olyan hogy október végéig vagy ilyenek, tehát idő mint a tenger.
olyan 13400 körül vagyok, 16000 simán meglesz, napi 4-5 csatával. -
Ha jól emlékszem, november 11-én jön a WoWp hivatalosan (legalábbis a wipe miatti panaszkodás akkori időpontot említ), az event meg addig tart, míg nem lesz bétából hivatalos release. -
Frankie69 #269686 Nem is picsognék, ha az ellenfél csapatába is berakott volna legalább egy darab megveszekedett ötös tankot. De nem, mindig csak mi voltunk ketten ötösök. -
foxbat88fx #269685 magyarul novemberben is folytatódik???
áááá nincs az az isten hogy még egy adagot összeszedjek :)))
megszenvedtem ezért a 2500-ért is elég rendesen....
azt sem tudom mit fejlesszek wot-ban 1 hónap prém alatt -
A wild Hummer appears!
Hummer uses car crash!
It's super effective!
--
Vazz, most, hogy meglett az FV TD, nincs is kedvem játszani mással, annyira OP ez a masina, minden más eltörpül mellette. :D -
És token, nem arany. -
Szedd össze, és akkor még 1 adagot összeszedhetsz. -
foxbat88fx #269681 üdv, valaki tudja meddig van még ez a wowp-ben kapsz napi 240gold-ot amit beváltasz prémre és a wot-ban is megkapod?
most tartok 2100 aranynál és most nem tudom hogy gyors szedjem össze a maradékot a pár napban mert véget ér októberben vagy folytatódik novemberben is? -
WG spotrendszere is ilyesmi
(humi ariból)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nobodyattis #269679 1286db T6 tankból nehéz 30 at összerakni 70 sec alatt idióta WG