418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ennek mi értelme lesz nem értem. Miért ne lőhetné ki egymást két tank egyszerre? A valóságban is előfordult. Ha egyszerre tüzelnek, akkor mi történik, annak a lövedékével, aki egy hangyányival tényleg később tüzelt? Szublimál? Ja ez már fícsör egyébként is... -
kisokka #269797 Olyan előtte is volt, hogy az az érzése az embernek, hogy egyet még el kellett volna ereszteni és mégse. Szerintem ez csak valami késés lehet az éterben.
Amúgy honnan tudod, hogy a te vesztedre megy? Lehet naponta 10 olyan tankot kilősz, akinek a gazdája nem érti miért nem sült el a puska
De mint ahogy te is mutattad, meg korábban én is, meg számtalan ember, ez csak egy vicc, hogy nem lehet egymást kilőni. Szerintem nem is lenne sok értelme ezeknek az "eltűnő" lövedékeknek. -
MattGoss #269796 Hali all!
Kéne egy kis segítség skacok! Játék közben a zöld lámpám ami a pinget méri villogni kezd pirosan, majd átvált pirosra!
A tankom elkezd önálló életet élni, teleportálgat...mire vissza jön a normális játék néha eltelik fél perc is. Olyankor tök más helyen vagyok mint ahogy én gondolnám, és soxor már rommá lőve állok egy mező közepén vagy ilyesmi.
Már a vissza számláló képernyőn is gondok vannak...a számláló mást mutat mint a valóság, viszont minden hangot hallok rendesen!
Na erre valaki tud értelmes megoldást???
Ja, és a netem hibátlan. Mértem sebességet, pinget is! Vadonatúj winfos 7. 64bit van fönn három napos, mondjuk az újra telepítés előtt is ugyanezeket csinálta. Ötlet???
-
Hogy őszinte legyek, néha tényleg azt érzem hogy vagy én lőttem előbb, vagy egyszerre lőttünk és mindkettőnknek meg kellett volna halnia, de mégis csak én halok meg. Ilyen naponta többször is van. Netre nem lehetne fogni, jó a pingem, 80 fps-em is van. Olyan mintha tényleg az összelövést akarná megakadályozni és általában az én vesztemre.
De másrészt amint látszik simán lehetséges annak ellenére hogy "kiküszöbölték". -
Aha bugos xD
2. garázsba 20x nagyobb a tankom -
Okmyx #269793 Az ominózus SerB idézet:
- apparently (and possibly newly in 8.8), there is a new feature. If two tanks fire at each other and (theoretically) destroy each other with one shot, only one will die, the one, who (according to the server) fired faster. In other words, when a tank dies, its fired shell apparently disappears
-
Jól felröhögtem mikor új "hangárokat" vártam aztán egy pipacsos mező töltött be.

Nagyon ott van a pipacsos és a lépcsős.
-
kisokka #269791 De ne legyen egy olyan hely se. Elég messze is állok a szélétől és mégis telibever. Elég bosszantó dolog. -
yossarianHUN #269790 Tudja a fene miért fáj ez nekik annyira, szokás szerint nem fűztek hozzá kommentárt, úgyhogy ez rejtély marad. -
Az egyetlen helyre álltál, ahol be lehet lőni a híd alá azon a pályán. -
kisokka #269788 De ne is legyen megcsinálva. Micsoda hülyeség már ez? -
kisokka #269787 Nem itt állították, ide lett berakva egy cikk, amin az egyik fejlesztő erről beszélt. -
yossarianHUN #269786 Többek között én is írtam, de én is pont egy olyan screenshotot mellékeltem hozzá, amit akkor csináltam és rácáfol.
Csak jó tudni, hogy szemrebbenés nélkül beleírják a patch notesba WG-ék, miközben baromira nincs megcsinálva. -
Nem arról volt szó, hogy MAJD lesz az ?
------------
Új hangárak, 1-2 baromira tetszik!
http://ftr.wot-news.com/2013/10/28/new-8-9-hangars/ -
Nem tudom. Itt állította valaki hogy 2 patch óta nem lehet ilyet csinálni. Nem is értettem miért írja, mikor majd minden harmadik nap előfordul szinte.
-
Pares #269783 Már miért ne lőhetné ki egymást két tank. Velem is párszor előfordult. -
Pares #269782 Még jó, hogy top sebzésre vagy xp-re (nem tudom, melyikre) megadja a teljes értéket vereség esetén is... -
foxbat88fx #269781 hát azért volt 1hó 1hét pihenőm :D
nem fogom már felidegesíteni magam ezen, nyugi :)
azóta már változtattam az életemen meg járok pszichiáterhez (ma is voltam)
aztán most úgy is jön a szar idő, sok mindent nem lehet majd a szabadban csinálni :( -
Maala? Emlékszel a tegnap esti FV TD- beszélgetésünkre? Miért is poén?
És emlékeztek arra hogy állítólag nem lőheti ki egymást két tank azonos időben? Itt egy cáfolat. Mai cucc.
-
besti #269779 Nocsak, emu újra kezdett játszani?2700 WN7 | emu87+EmbryonicJourney=The Perfect Storm? -
Malarki #269778 Nálad se sokáig tartott az elvonókúra. 
Ugyan ott tartasz mint 2 hónappal ezelőtt. Csak aztán nehogy elkapjon megint az idegbaj.
-
Okmyx #269777 Hát tényleg nem.
Pedig a Ferdinandra kedvet kaptam, és pont miattad
Kevés híja volt, majdnem megvettem.
-
kisokka #269776 Én kis naiv Port-on a lassabb taligákkal be szoktam állni a híd alá, hogy az arty ne nagyon szemezgessen belőlem. Erre mi történik?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Értem én, hogy gőzgép, de azért a kurva anyját már. Direkt úgy állok, hogy még splash-el se találjon, erre telibebasz. Ott. Ahol nem kellene.
-
foxbat88fx #269775 nagyon remélem, hogy lesz a jövő hónapban credites hónap misszió :D
mert ha nem akkor igen csak keresztbe tesz a terveimnek a WG :)
meg kell vennem a kurva Black Prince-t is h kifejlesszem az ágyút majd eladjam h ne kelljen a Centurion 1-el majd 148as gunnal rohangálni...
+ nemsokára meglesz az Indien-Pz... + modulok erre a két tankra
+ új német TD ág -
Ytar #269774 én ma két tankkal összesen 6 lövést kaptam, melynek köszönhetően csináltam két ~500 xp-s duplázót. ezt jelnek vettem, és alt+f4-el léptem ki .. majd holnap újra megnézem, mik a random tervei velem .. -
foxbat88fx #269773 pedig a 8-as Centurion egész kellemes tank fullosan... (próbáltam teszten)
persze Téged nem a tier8 tankok érdekelnek gondolom :) hehe -
Ezt az okádék random shit játékot. Kb. 2-3 hete szopóágon vagyok, 2 naponta 30-35%-os WR-tel. De ami a legviccesebb, h minden napra jut 2 döntetlen, eddig jó ha 1 héten 1x volt. Érdekes... -
Ok5 #269771 köszönöm mostanában felhalmoztam egy kis kreditet arra gondoltam prémlőszerrel fogom elővenni az öreglányt hátha tudok egy kis borsot törni narancs effisként is az ellen orra alá:) -
yossarianHUN #269770 219 mm. -
Ric Flair #269769 Hali eladó az Accountom mivel mostanába már nem nagyon fogok játszani.
Azért gondoltam hogy meghírdetem hogy ne álljon már használat nélkül feleslegesen mivel már van egy csomó tankom + ha valaki most kezdte el a játékot és nem szeretne 18ezer csatát menni hogy meglegyenek ezek a tankjai, ilyen felszereltséggel és legénységgel csak élvezni szeretnék a játékot azoknak ez egy tökéletes választás. Na szerveren található az Acc ami nem probléma mert karácsony környékére megoldják hogy bármelyik szervere belehessen lépni. Néhány adat az accról:
5 darab 10es tank:
HTs: T110E5 legénység:370% T57 Heavy legénység:477%
TDs: T110E4 legénység:370%
MTs: M48A1 legénység:392% Bat Chatillon 25 t legénység:378%
összesen 29 tank van a garázsban+8 darab hely + T34 tier8as premium tank. Mindegyik tank fullos fel van modulozva és a legénység is 2-3 skilles átlagban. + van még 30milló kredit és egy kis gold az accon.
Akinek kérdése van írjon a [email protected] ra válaszolok minden egyéb kérdésre köszi a figyelmet.
-
Ok5 #269768 sziasztok lehet túl egyszerű kérdéssel jönnék nézzétek el, meg tudja valaki mondani hogy a kv-5 prémskulójának mennyi az átlag átütése? csak tól-ig értéket találok -
Szpecnyaz #269767 Valaki tud egy olyan oldalt, ahol egy klán tagjainak az utolsó 1000 csatájára levetített W7 értékét ki lehetne listázni?
ui: a noobmeter nem játszik -
Okmyx #269766 Nekem se jött be a Comet.
Becsülettel kihúztam, ha már megvettem, de a következő tankot már nem vettem meg, feladtam azt az ágat.
Épphogy 50%-on tudtam tartani a WR-jét.
Bár azt hallottam hármas platoonban jó a Comet. -
foxbat88fx #269765 jah... azt hittem olyan jó lesz mint a Cromwell, de nem :S -
foxbat88fx #269764 ú de durva ez a prém :D
Vereség: 990 exp
Győzelem: 1839 exp
most már tudom hogy honnan van a sok noob-nak high tier tankja :) -
Ismerős, én is szoptam vele, mindig legalul voltam. Cromwell után nagyon szarnak érzem, ugyanaz a tank kb, csak T9 ellen kell menni vele... -
foxbat88fx #269762 ja a másik.
megvettem a Comet-et emrt rámegyek a centurion I-re....
na mit gondolsz hová dobál az MM???? naná h tier9 közé
ha nem lenne most prémem rég eladtam volna a gecibe :) -
foxbat88fx #269761 szakasz szintén szar
legalábbis én 2 napja szakaszoztam és 10/8 +2 tierrel nagyobb ellen tett be szóval ugyanúgy cumi... -
PiciPanzer #269760 Győzelem
Erlenberg 2013.10.28. 17:43:35
AMX 50 120
Szerzett tapasztalat: 1 684
Szerzett kredit 97 121
7000 dmg, és még az 1. oszály sincs meg??? :) Bár csak sniper, semmi közelharc...
Egyébként siralmasan alakitok ezzel a tankkal. -
Szokásosan a game buzul. 2 naponta ilyen 30-35% körüli WR-t ad nekem is, úgyhogy szakaszban tolom lilákkal, kékkel.