418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Bár nem akarom védeni, de a játékkal nincs gond, az emberekkel van, akik játszák.
    Ha felidegesítenek az apróságok, minden játékban lehet hibát találni.
  • Zsoha
    Nah végeztem ezzel a csaló, végletekig bosszantó, manipulált játékkal. Huszonegynéhány ezer csata után letöröltem. Nem voltam túl jó játékos, de 1400 feletti effel, ma zsinórban kivétel nélkül veszíteni a csatákat betette a kiskaput. Ilyen véletlenek nincsenek amit ez a játék produkál.

Remélem egyszer észbe kapnak.

A játékban aerusz a nevem a zsoha a fiam nick neve.
  • Veqtor
    FTR: Russian patch 0.8.9 ready : "..the patch will indeed hit the server on times, that were announced earlier: Wednesday for RU, Thursday for EU (and possibly US). "

Bár lehet írták külön is, de ebből nekem úgy tűnik neki van igaza.
  • Sunsetjoy
    Tényleg kínaiak még nem voltak, már ki tudnám használni. Amúgy a tornyos TD-vel kiegyeznék én is amcsiknál.

Manapság elmúlt 1-2 hónapban nem egyszer végre ki tudtam használni vásárlásra az akciókat (object, amx 50 100 minimum)
  • Szpecnyaz
    Az FTR 30-át írt. Vagyis holnap.
    Meg az oroszok megkapták ma.
  • nemtudommivan
    De jo is lenne...
  • popey8
    Amerikai tornyos TD ág jöhet, britből egyik sem kell. De inkább kínai heavy legyen má':D
  • Sunsetjoy
    Szerintem amerikai TD-ág, talán a Patton-vonal. Vagy a britektől a heavy/TD vonal. Ha jól látom az artykat nem akciózzák.
  • Malarki
    Na ez hamar meglett: E-75 Tank ász

3100 sebzés, 4500 spot damage, mondjuk ez utóbbi nem tudom hogy jött össze, csak álltam ott a híd alatt.
    Kb. háromszor nyúltam már az Esc után, mondva nekem itt végem, aztán csak sikerült elhozni.

És itt is látszik, hogy mennyivel élvezetesebb értelmes ellenfelekkel és társakkal játszani. Mindkét csapat top játékosai zöldek voltak, és jó kis fordulatos meccs is lett belőle.
  • MetalWolf
    Üdv. Van egy eladó accom, ha valakit érdekel irjon privben rám.
  • JeffDunham
    Jól elnéztem a napot. Király!

Akkor csütörtökön már meg lehet venni szerintetek?
  • virkir
    Ftr utoljára még csütörtököt írt, meg eddig tán mindig akkor kaptuk.
  • MrSnail
    Eddig ezek voltak:

French Heavies - AMX 50B (from 16th-31th Oct.)
    Russian TDs - Obj. 268 (from 1st-15th Oct.)
    German Heavies - Maus
    Russian Mediums - T-62A
    German Mediums - Leopard 1
    French Mediums - Batchat 25t
    American Heavies - T57
    British Mediums - FV4202
    German Heavies - E-100
    French TDs - AMX 50 Foch (155)
    American Heavies - T110E5
    Russian Heavies - IS-7

lehet találgatni...
  • Oddball29
    30-án jön a patch.
  • Bee
    Az utolsó 1000 csata értékeit nem mutatja, csak az elmúlt 60 napét: wotlabs
    Ti így néztek most ki:

Average Win Rate: 56.39%
    Average WN7 Rating: 1617
    Average Efficiency: 1522

* Players with 0 total battles are not counted towards the averages. 60-day
    Stats
  • virkir
    Holnap már csütörtök van?
    Ne bazz, át aludtam egy napot?
  • 400V
    Itt van egy bemutató a HAVOC ról, tank is van benne!

• FEKETEKARD
    Nekem van Comet-em de én szeretem is :) DE TEGNAP amit az MM csinált vele az egyszerűen vicc volt 3csatát mentem vele aznap és annyi elég is volt.
    1. 9-esek között a kinai pályán ami 90%-ban csak a nehéztankoknak kedvez 2. csata Mines ahova a 1-3 tierű tankokat szokta általában tenni megint T9-ben a 3. csatában megint T9 ismét értelmetlen pályán ot öngyilkos lettem és ALT+F4-el be is zártam a WOT-ot.
  • JeffDunham
    Nekem is van egy kérdésem.

Holnap ugye itt a patch? A japán nuncsakut meg akarom venni. Állítólag csak gift-ben lesz, goldért sajnos nem lehet. Hogy szokott ez lenni? Aznap már meg lehetett venni a prémtankokat?
  • davidbog
    Nekem is régi két magos procim van és átlagban 30-40 fps-el fut. Elvileg mind a két magot használja de elég aránytalanul.
    Te milyen CPU-ra váltottál.

Kronos79 és StephenKing köszönöm a segítségeteket és a proci típusát. Szóval Intel i5 és AMD A szérián valószínűleg nem lenne vele probléma.

Igazából ettől már nem függ a gépfejlesztés, az már eldöntetett. Csak azért kérdezem, mert ha esetleg nem vagy nagyon rosszul futna akkor nem állok neki az SU-122-54 és T-43 grindnek, akkor a továbbiakban nem pazarlom az időmet WoT-ra.
  • Veqtor
    Üdv! Valaki hozzáértőt kérdeznék, aki nem csak FTRen követi a dolgokat. Lehet már tudni esetleg, hogy mi lesz a következő Top of the Tree?
  • Thoryne
    Engineről volt szó? Nem csak "graphical overhaul"-ról? Bár tökmindegy mit csinálnak vele, amíg vagy azonos beállításokon szebb lesz a játék, vagy azonos beállításokon gyorsabb. Lényeg, hogy ne rontsanak rajta (bár azt már nehezen lehetne megcsinálni )
  • foxbat88fx
    na ne már... wowp nagyon szarul fut nekem...
    wot most tökéletesen fut a régi engine-s beállítással
    remélem legalább az megmarad
  • Toby0501
    0.9.0-ra ígérgetnek új grafikai engine-t, gondolom megkapja azt, amit a WoWp is használ egy ideje, abban lényegesen több FPS-t produkált és határozottan szebb is lett.
  • foxbat88fx
    új engine? mikor? hol?
  • Pares
    Szerintem ez nő, csak iszonyat ronda (legalább is ahhoz, hogy így fényképezkedjen).
  • Angelus1991ster
    Valamikor remélhetőleg felkerül egy videó, ismertető a WoT új engine-jéről?
  • Thoryne
    Szégyenfal: p3stis nevű player... A startnál nekiállt löködni, keresztbe fordított vagy 2x. Mert milyen szórakoztató. Utána elment egyedül meghalni azzal a viktor19 nevű playerrel 5v2 felállásban, és még az én k***** anyámat h nem mentem vele meghalni... Plusz a gyönyörű magyar nyelv ékes használatára egy példa:

• Toweliee
    Valóban nem :)
  • Roger6
    Lap alján találsz képeket a csajról/nem csajról, mindenki döntse el maga :)
  • foxbat88fx
    sztem csaj, de a mai világban már sosem tudhatod :)
  • Fefe82
    Te Foxi,tényleg hagyd abba ezt a szart!!!Teljesen eltorzítja benned a relativitást!Erre a kampós orrú jumurdzsák boszorkány picsára azt mondod JÓ??!! naneeee,komolyabb beavatkozás kéne neked,mint holmi agyturkász!!!Vagy emeltesd a váliumot
  • Toweliee
    Szerintem (eres kar, csontos áll).
  • foxbat88fx
    a csaj pasi?
  • Toweliee
    fox, ez férfi.
  • foxbat88fx
    hahaha "kocsog" :D:D

am nem lenne rossz :D nem rossz csaj :)
  • JeffDunham
    Persze hogy nem működik rendesen a hangár. Oda volt írva hogy 0.8.9 (!!!!!).

Ezért jó a teszt szerón. Ilyen egyszerű.
  • Sunsetjoy
    Le vagyok maradva, mint a borravaló- milyen hangár?
  • virkir
    Thx.
  • ropi88
    a teszt alatt működik a hangár...