418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #269958 Igazad van. Csak elmúlt 15 percben vagy 5 különböző ember írt ebben a témában, de igazad van, senki. -
Greenscape #269957 A veletlenszeru "szopoagak" meg "envagyokazisten" szeriak azert nekem kicsit furcsak. Tobbszor megfigyeltem foleg auto reloader-es tankoknal ha az elso tarbol nem sebez csak 1-2 vagy annyi sem akkor szinte boritekolhato a vereseg mert minden le fog pattanni meg critical lesz es a csapaton ugy gazol at az ellenfel mintha 2-3 tierrel magasabb kategoria lenne. Es ez igaz forditva is.
A masik meg, hogy tolom 50-120-szal egy masik 50-120 mellem csapodik aki statisztikailag sokkal rosszabb jatekos mint en. Ugyan azokat a tankokat lojjuk ugyan olyan szogbol. En alig tudok sebezni a verpistike meg megfutja elete koret mert mindent bead neki. Persze random meg mindenfaszom, de nekem kicsit furcsa, hogy eddig volt 1.5k atlag damage most meg tol egy 5-6k-s kort. Hiheto, hogy hirtelen megtanulta hol vannak a weakspot-ok en meg 2.5k+os atlaggal hirtelen elfelejtek mindent.
En irtam a statomat sokaig es egy szinte szabalyos hullammozgashoz tudnam hasonlitani a heti szinten valo eltereseket ami nem igazan random.
Szerintem van a jatekban egy logaritmus es ez hatarozza meg, hogy a random most elvesz vagy epp pluszt ad a teljesitmenyedhez.
Mivel ez mindenkire vonatkozik igy senki nem elvezheti elonyeit vagy hatranyait hosszu tavon. Ez benne a zsenialis mert ha ki is derulne, hogy verpistike miert taltosodik meg neha(igy megjon a kedve a tovabbi wot-ozashoz es nem veszitenek a jatekos allomanybol) akkor ki tudjak magyarazni, hogy ez nem elony senki szamara. Kiveve persze a WG mert ok tovabbra is hatalmas nyereseggel dolgoznak.
En biztos vagyok benne, hogy meg mielott elkezdtek volna fejleszteni a jatekot voltak felmeresek mi alapjan lehet legtovabb megtartani egy jatekost es ez pedig a sikerelmeny. Igy juttatjak hozza a tok hulyeket is nemi sikerhez ami pont eleg, hogy tovabbra is fizesse a premium fiokot meg vegye a prem tankokat.
-
Cs3 #269956 Lájtos csalás. A piros többször kap +25%-t a zöld meg többször -25%-t. Valahol Serb írta le, hogy a random hogy működik.
A nagy számok törvénye alapján ez biztos milliókat jelent a WG kasszájában, de nem túl tolakodó csalás. -
TomDantes #269955 De ember, nem érted, nem fogod fel, hogy a rossz játékosoknak így is 50 % alatt van az aránya?!
Ha igazad az állításod, akkor a játék csal, hogy nekik jobb legyen az arányuk, de az így is 50% alatti! Állítolagos csalással! Nem zavar apró kis tény?! Nem gond, hogy a szép kis elméleted nem működik?!
-
De már vagy 2 órája nem beszél senki a csalásról... -
Ry0K3N #269953 A játékosállomány nagy %-a balfasz. De fizető balfasz. Mivel bírod maradásra a fizető balfaszokat? Hát úgy hogy megnöveled a nyerési esélyeiket. Ez pusztán profit kérdése. -
TomDantes #269952 Emberek. Gondolkodjatok már. Az egy dolog, hogy nincs bizonyíték. De mi értelme lenne csalni? Ezért áll a fejlesztők érdekében? Ettől én még nem veszek több prémiumot, hogy belenyúlnak, hogy többet veszítsek.
Ja, de persze tudom, a rossz játékosokat segítik, mert javukra csalnak, hogy vegyenek prémet, de hahó baszkikáim! Persze, a javukra csalnak, segítik őket, és még így is 50% alatt vannak! Akkor ez milyen csalás? -
Cs3 #269951 A Random Isten nem teljesen random, nem titok, hogy a rosszabb játékosokat segíti, az erősebbeket meg hátráltatja. Azaz oka, hogy minél szélesebb embertömeg találja meg a szórakozást benne és ezáltal a pénzköltés módját. A WG-t nem a jó, meg nagyon jó játékosok tartják el, hanem az egyszerű tömegek. Egy kicsit segítsünk Pistikének hátha nem mennyen el a kedve, legyen sikerélménye és nyíljon a buksza. Kb ez a mottó.
-
bigmano #269950 Azért csal a játék hogy vérpistinek is legyen sikerélménye,és ne csak a ződikék gyalulják szét a népet!
Mivel a fogyasztók 1%-át teszik ki a WG lehúzhatná a rolót....
Anno Codoztam is relatíve eredményesen napról napra beadta a quickscopot
Hozzászólásom félig meddig komoly kéretik így tekinteni rá bitedanke -
suba53 #269949 Így van.
Zsohának is csak egy indokot kellett találnia, amivel lezárhatja ezt a részét az életének, mert azért valljuk be, elég sok időt elvesz az ember idejéből. :-) -
setchoo #269948 Szerintem csupán egyszerű pszichológia: A rossz emlékekre jobban emlékszünk. Így 1000 csata alatt több negatív emlék marad meg. :D -
Fefe82 #269947 Ennek a játéknak egyetlen egy kamu része van,amivel nem tudok megbarátkozni az a CAMO rendszer!az hogy bukok,szart sem érdekel,lényeg nálam csak a sebzés,ne haljak ki 500 dmg-vel,a többi másodlagos. -
stoppos #269946 Nem az van, hogy a lövedék pályája módosulhat az átütés után? Márha szemből kaptad a lövést. -
suba53 #269945 De ahogy a bűnügyesek szokták kérdezni: Mi lenne az indíték?
Miért érné meg nekik az, hogy a játékot manipulálva egyes embereket előnyben, másokat hátrányban részesítsenek? Főleg úgy, hogy ezt naponta mixelik?
Mert ahogyan mindenki aki panaszkodik elismeri hogy máskor meg kifejezetten nyerő szériája van, akkor ott a kérdés hogy miért bántja az, ha ez nem folyamatosan van így.
Egyébként a valószínűségszámításban vígan belefér az, hogy ha végtelen eseményt veszünk számításba, akkor nem folyamatos +/- események adhatják csak ki az 50%-ot, hanem +++++++++++++/--/+++/---------------/+/--------/+++++++ és sorolhatnám.
Úgyhogy önmagában az a tény, hogy van sorban húsz vesztes meccs, nem bizonyít semmit. -
A statisztika/random területhez: nem véletlen a mondás, csőstül jön az áldás. Ha a napi első 10-15 meccs őrület, és nem egy időben, nem egy tierben, nem egy szerveren történik... akkor egyedül nem lesz jobb, csak vagy 20 plusz meccs után - de akkor meg kicsit cseszheted a wr-t.
-
Ry0K3N #269943 Minden szükséges adat megvan hozzá hogy úgy manipuláld a játékot ahogy szeretnéd, a + - 25% sebzés/pen érték egy nagyszerű eszköz erre a másik meg a játékos egyéni teljesítménye. Azt a rohadt randomot is milliószor kérték már hogy vegyék vissza 10%-ra. Valamiért érdekes módon sosem akarják pedig semmi ok nincs rá hogy ne tegyék :P -
FosTalicskaa #269942 Most jobb lenne a realisztikus módszer, hogy mindenki meghal nem csak a parancsnokod? Elvégre nem a lövedék öl, hanem a robbanás + izzó fémpermet + repeszek... -
PiciPanzer #269941 Warthunder pl. gyönyörűen fut. Max-on 115 FPS-t ad a benchmark-ja. :)
Cryengine 3-as játékok is hasitanak vele.
WOT... egy szar ilyen szempontból sajnos, és még sokáig az is marad :(. -
suba53 #269940 Véleményem szerint nincs olyan manipulálási háttér, hogy bizonyos embertípusokat, nemzeteket, tank kategóriákat előnybe, hátrányba részesítsen. Egyszerűen nincs értelme, nem logikus.
Szinte minden paraméterében benne van a véletlenszerűség, a lőképek szórásától, a játékosok összesorsolásáig. És amikor Pistike1 magyar játékos az egyik oldalon veszít, akkor az ellenoldalon játszó Pistike2 szintén magyar meg nyer. Pistike1 lármázik, hogy csalás, Pistike2 meg boldogan alszik aznap.
Én azt gondoltam párszor, hogy láma vagyok és direkt sorsolja össze a lámákat az egyik oldalra, de máskor meg ugyanazzal a láma létemmel olyan pro köröket futottam, hogy majdnem azt hittem már, hogy felnőttem a feladatra. Mindaddig, amíg ismét nem 15-2 re vertek sorban minket a többi lámák. :-) -
setchoo #269939 A wot motorja nem szereti az Fx-et. Legalább is az 8350-et tuti nem, mivel nekem is ez van egy HD 7770 társaságában.
Pont az ilyen optimalizálatlanság miatt kellett abbahagynom a játékot. Gondolhatod mit érezhettem mikor a csudi új gépen a wot volt az egyetlen játék ami össze rottyantotta magát. Nálam ugyan ezen a graf beálításon – 50% teljesítmény. Szóval nincs mit tenni.
-
Ry0K3N #269938 Mellékes dolgokra használja a wot a többi magot de igazából nem képes kihasználni őket így egyetlen magot terhel le igazán. Szal jah, nagyon optimalizálatlan. Lassan eljutunk arra szintre is hogy a planetside 2 optimalizáltabb lesz mint ez. :D
Pedig az nagy szó. -
PiciPanzer #269937 Ja és a GPU csak 30% körül van kihasználva. -
"parancsnok fejjel leveszi a lövedéket" :D:D:DD:
Na igen!
Ezt valaki meg magyarázhatná:
Ott kaptam be egyetlen-egy lövedéket, parancsnoknak kakukk is lett. Repülő sóval felkeltettem, utána lőttem a képet.
Mit keresett ott a parancsnok? -
PiciPanzer #269935 Szóval a teljesitmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zsoha #269934 Na mindegy felőlem csalhatnak, vagy én lehetek primitiv gondolkodású amőba, én végeztem itt, ill. ott.
-
PiciPanzer #269933 AMD 8350em van, HD 7950-el.
Hardver:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
WOT graf. beállitása:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Teljesitmény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/bpxi92zd2ku5ozr70k.jpg
Mint látszik 1 mag pörög 100%on, mig 3 magon van valami szüttyögés, ezt biztos, hogy a wot csinálja, mert játékon kivül nincs ilyen. A GPU kihasználtsága csak 50%os, a CPU a szűk keresztmetszet.
Az FPS 30-80 között mozog a fent beállitáson, de ez pályafüggő is. Tekintve, hogy azért nem gyenge hardver ez elég siralmas produkció, látszik rajta, hogy mennyire optimalizálatlan a játék.
Ha a WOT miatt vennék hardvert én I5-öt vennék, aminek az egy magra eső teljesitménye jobb, mint az AMD-nek, és valamilyen középkategóriás geforce GTX videókártyát. -
stoppos #269932 Igazából olyan szintű random van a játékban, ami teljesen feleslegessé teszi egy plusz csalás beépítését szerintem. Egyrészt ugye ott vannak a technikai randomok. A lövedék nem oda repül, ahova szánod, akkor kalkulál egy átütést, aztán a spaced armoros részek, a modulok, amiket ha telibelőssz, már nem sebez, a parancsnok fejjel leveszi a lövedéket, stb.
Azután ott van a humán random. Pista nem ott van ahol lennie kellene, pont egy light tankkal szemben bóklászol a heavyddel, stb, stb. Szerintem ez így együtt bőven elég arra, hogy esetenként teljesen szélsőséges eredmények szülessenek sorozatban. -
-
Amúgy haverom a ts-en szokott prüszkölni mikor fura helyzetbe lövik őt hogy " csaló "
Nem lehet ebben a játékban csalni, kész. Szerveren van minden olyan cucc amivel lehetne csalni,ahhoz meg nem lehet hozzá férni.
Persze vannak modok, amiket "csalás" kategóriába nevezném még én is, mint az a lézeres cucc ami mutatja merre néz az ellen...
Lényeg az nem lehet csalással előnyhöz jutni!
A random szerintem inkább jól működik mint rosszabbul, vannak furcsaságok az biztos.
A spot/hide rendszerük meg inkább rosszabbul működik mint jobban, ez is biztos.
Fizikáról ne beszéljünk, mert még mai napig fellehet akadni a hegy szélére, picit fordulok tóba csúszok, meg ilyen finomságok.
-
TomDantes #269929 Ja, lebuktam. Így van. Lefizettek. -
Ry0K3N #269928 Mert nincs biztos bizonyítékod rá nem nem manipulálnak bele ettől lesz igaz ugye? :D -
Zsoha #269927 Lehet, hogy fizetnek, vagy távoli unoka öccs vagy a SerB-nek, mert veszettül véded. -
TomDantes #269926 Sok minden lehet igaz, csak épp nincs rá bizonyíték, nem valószínű, és nem logikus.
De ettől még bármi igaz lehet, hogyne. -
Zsoha #269925 Pedig rengeteg dologra nincs bizonyiték és igaz lehet. Attól, hogy nincs bizonyíték, hogy csal a nejed még csalhat. -
TomDantes #269924 Nem, nem gondolkodsz. Mert azon nem gondolkodsz el, hogy nem csak arról lehet szó, hogy a random faktor miatt veszítsz akár húszszor, amire egyébként meg van minden esély, hanem arról is, lehet neked volt pont mos rossz napod, és ez hozzájárult, a rossz sorozathoz. Nem miattadd veszítettél húszszor, de hozzájárulhatott.
Ez elképzelhetetlen? Nem, ilyen nem volt, direkt csalnak.
Érdekes , nekem nem csalnak. Az hogy lehet? Lefizettem őket?
Amúgyis, akkora egy szánalomrakás ez a jaj csalnak dolog:
-csalnak mert vesztek
-csalnak mert nincs prémiumom és többet vesztek
-csalnak mert prémiumom van és többet vesztek
-csalnak mert van X tankom, nincs X tankom
-csalnak mert kevés az eff,
-csalnak mert magas
Ja, vagyis mindig csalnak, csak nekem nem. -
még igaz LEHET -
Én nem csalást próbáltam "bizonyítani"
Hanem a random fasságokat, meg azt hogy igen is van amikor szívat a játék. -
Zsoha #269921 Bocsánat, hogy lavinát inditottam el, csak a játéktól búcsuztam el a véleményem kinyilvánitva. -
raymondcurto #269920 A csalás bizonyítgatása mennyivel értelmesebb dolog?
Aki szerint meg csalnak,minek játszik vele egyáltalán? -
TomDantes #269919 Aha, tehát ha valamire semmi bizonyíték nincs, az attól még igaz. Hát, szar lenne a világ ha ez így működne.