418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #270078 "Ghost shells flying through enemy tanks? – Don’t shoot enemy tanks."
-
Ezek valójában csalók !! -
Pares #270076 1 perc 20 másodperctől kezdődik a bemutató. -
Pares #270075 Ha valaki nem tudná, miről van szó:
-
Pares #270074 Apropó, Foxi! Emlékszel még a tankon átlövős bugra? Nem, nem a neteddel volt a gond, és nem a lag miatt volt (legalább is nem mind). Mostanáig tartott kideríteniük, hogy ez egy bug.
"Works as intended." -
400m látó táv se rossz
Szerintem rá röpülök, még alszok rá 1-2őt.
-
Hmmm, az sem lenne rossz választás, jól mozog, jó a rof is -
MattGoss #270071 Tegnap nyafogtam itt egy sort hogy laggol a játék mint állat...na szóval átnyálaztam sok fórumot, külföldieket is párat és tudjátok mitől javult meg?
Azelőtt próbáltam már a driver frissítésen keresztül, a windows újra rakásán át, a hardverek portalanításán keresztül, az internet kábel cserén át, a vudu-babával való átok levételen keresztül mindent
Tudjátok mitől lett jó??? Csináltam egy bios resetet! Ne kérdezzétek mi erre a magyarázat, fingom sincs de bejött! hasít mint állat! Akinek durva teleportálós laggolós problémája van, ezzel kezdje!
-
Pares #270070 Tudjátok mit, hagyjuk. Unom már a folyamatos értetlenkedést. -
Ry0K3N #270069 Csöffi -
T71?
Nem tudom camo + látótáv dolgokat ezeknek a tankoknak... -
PiciPanzer #270067 T71, 1390, esetleg a light wz-k? Szerintem, ebben a sorrendben. -
Kezembe volt ma a videó, de később akartam meg nézni, el is felejtettem D:
Köszi! -
A t95. -
Dude, 250es ágyúnak AP-vel minimum 197et kell ütnie... -
yossarianHUN #270063 Az ágyúd sebzési randomfaktora 25%. Ez 62,5 HP egy 250-es ágyúnál, tehát legrosszabb esetben 187-et fog sebezni. Ergo eleve kizárt, hogy 100 HP-s tankon hagy HP-t, hacsak nem HE-vel lősz, de akkor meg vess magadra. -
Hmmm
Lassan eladom M7-et, de rá jöttem hogy hiányzik a spottolgatás ( nagyon régi T-50 / Leopard kombók :3 )
Mostanában mi a jó spotter tank?
-
Ytar #270061 ne HE-vel lövöldözz, akkor nem hagy benne 10hp-t .. a példád ERŐSEN sántít. egy 250-et sebző ágyú, ha átüt, NEM fog 90-et sebezni AP-val ..
az meg, hogy akkor kezd el pattogni .. ezt ugye te sem gondolod komolyan. :) -
Oddball29 #270060 Igen, a távolság jól áll neki. Van még egy bosszantó tulajdonsága, hogy a pajzs feletti vékony csapott részét 120 mm-es ágyúk már overmatchelik. -
Pares #270059 Nincs szó sértődésről.
Nem értem igazából, hogy miben kételkedsz? Hogy létezik ez a két jelenség, vagy hogy milyen gyakran fordul elő? A példámon semmi érthetetlen sincs. Van egy többnyire 250 körül sebző ágyúm, ami egy 100hp-s, papíron egy lövéses tankba a kedves "randomnak" hála csodálatos módon hagy 10hp-t. Így a szerencsés kiválasztott lövöldözhet tovább, sőt, ha ez még nem elég, még pár lövést pattint is. Talán hogy több esély lehessen Hidegfejű vagy Spártai medált szerezni? -
Ytar #270058 Én nem így tapasztaltam. Nálam a test volt vegyesfelvágott, és a torony bizonyult megbízhatónak. Persze, előfordult hogy belövik, nem olyan brutál mint a T32, de csak elvétve. Főleg ha közép távol tudsz maradni vele .. -
Ezt nem tudom linkelte-e már valaki. Szavazzatok a magyar tankokra. Amúgy elég meggyőzően vezetnek eddig.
http://ftr.wot-news.com/2013/10/25/25-10-2013/
Itt is linkelve van. -
Oddball29 #270056 Ha ez a cérna, akkor pont fordítva.
A test erős, ah rejteni tudod a hasát, 130 mm 60 fokban, nyolcas hevik közül az egyik ha nem legerősebb szemből. Igaz, nyílt terepen vigyázni kell a forgatásával a papír oldala miatt, mint az M103-nál. A teknő homloklemeze persze sebezhető.
A torony viszont eléggé vegyesfelvágott, egy 200 mm-es pajzsot egészíti ki a 165 mm-es frontpáncélt. Vagyis a pajzson kívül viszonylag könnyű átlőni, a toronygyűrű még ennél is gyengébb. -
Pares #270055 Én úgy vettem észre, mintha a Leo nem lenne annyira érzékeny rá, az Indien és főleg a Leo proto nagyon érzékeny erre. -
Oddball29 #270054 Pedig fogja. -
Ytar #270053 nem kell félni tőle. hull-down tank-ként kell használni, mint egy amcsi T32-t. a torony jól bírja a strapát, csak a test papír.
a ROF állat, az átütés jó, és baromi gyorsan céloz.
nincsen semmiféle rossz emlékem róla. -
foxbat88fx #270052 csak mert néztem van egy csomó közös modulja a Centurion I-el
és ha már úgyis meg kell vennem a BP-t, és ha tényleg jó a BP akkor prémmel simán kihúzom a Caernarvon-t
(prémmel nevetséges ez a játék, ma nem mentem 6-700 exp alatti vereségeket.. Comet és VK3002D-t nyomtam egész nap,
63k exp-nél tartok VK-n.... durva.... 1600-1800 exp-s köröket megyek)
És így a kettő tank segítené egymást mert pl kifejlesztem a motort az egyiken addig a másikon megyek a gunra, rádióra stb mert ugyanazt használják :)
na majd kiderül... valamelyik nap megveszem a BP-t -
Thoryne #270051 Még nincs, de félek tőle. Bár úgy, hogy én lőttem rá már lettem a trollkodásának áldozata. Fura egy járgány lehet. -
foxbat88fx #270050 Caernarvon? megvan? megvolt?
milyen? -
Akkor safety storage-t kap, de wet felszereléssel nem pazarlok el egy helyet. Ezek szerint csak CW-re kell majd vinni:) -
a6m2mszero #270048 Nem tudom másnak is feltünt ami ma nekem. Él még két ellenfél foglalja a bázist és felül azt írj 3+ foglal. Percek óta ketten éltek. Mikor belelövünk az egyikbe akkor utána csak kettőt számol. Kissé furi. Valami bug? -
PiciPanzer #270047 De bizony örökli... Wet ammo, és safety storage, igy még nem robbantam, de gyakran lövik sárgára. -
Nálam is ezt írja. Hát akkor ezt még nem lehet letölteni szerintem. -
Ytar #270045 [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=269244]#269244[/URL] -
PiciPanzer #270044 Nem olvastam még róla olyat, hogy szar lenne, hol hallottad ezt? :) Remélem ez lesz a következő top of the tree ág. Már ki van fejlesztve, csak meg kellene venni. -
Thoryne #270043 Hmmm. Replayt nem tudtam halászni, de lényegében ugyanúgy használtam mint a T-44et. Arról meg ITT egy elég jó (szerintem :D ) rep.
Lényegében hulldown pozíciókat kerestem vele, -8° azt hiszem a gun depression, ami azért használható így. Nem tudom mennyire vagy medes, de általában a megszokott útvonalon haladtam vele úgy, hogy hulldownban legyek és onnan sniperkedtem (elég sokszor golddal), vagy hozzácsapódtam egy heavyhez és molesztáltam a célpontját amíg az szétszedte. Ha meg nem tudtam mit csinálni, rohangálva spotoltam. Med-hordához való csapódásra nemigen lehet számítani T7-ben, szóval azt nem is említem :D Max 1x fordult elő.
A láncolt heavyket körbe tudtam táncolni minden probléma nélkül. Az már más kérdés, hogy tudtam-e őket láncolni, amilyen szerencsétlen lövész vagyok :D -
Ytar #270042 mekkora szar ez az ST-I .. nem is érdemes említeni, mint T9 nehéz tankot, mi? 
Győzelem!
Csata: Malinovka 2013.10.29. 20:56:30
Jármű: ST-I
Szerzett tapasztalat: 2 313
Szerzett kredit: 89 724
Csatában elért Achievement: Acélfal, Szárnysegéd -
Bee #270041 Dobnál replayt és tanácsokat a T-43-hoz? Nekem nem fekszik, nem tudom normálisan használni. -
Hibás a csomagolt fájl. -
Thoryne #270039 Nekem nagyon bejön, csak T9-be ne tegye :D Mindenkinek csak ajánlani tudom. Első számú kedvenc, a 2. meg a T-43... tudom, mazochista vagyok.