418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #270478 Elég elviselni ezt az FPS-es idétlenkedést amit egyesek tankozásnak mernek nevezni CW-n. -
Bee #270477 Emiatt elzárod magad a randomon kívüli összes játékmódtól. 7v7-ben is goldot lőnek általában (modot használok, látom), pedig amit itt nem ütsz AP-val, azt golddal sem fogod; legalábbis IS-3-mal. Randomban is gyakori a gold, még a pirosaktól is. -
Oddball29 #270476 Játszik a halál azokkal a cigány táras hátbaszúrós tankokkal. ESL-be belekóstoltam, de max akkor érdekelne az is komolyabban, ha prémium lőszer nélkül menne. Na úgy már érdekes lenne. -
Szpecnyaz #270475 De ki beszél a trógerről? :) A T8 a téma. -
Bee #270474 De a vita a T8 tárasokon ment, nem az új német TD ágon. Ha ESL-en, company-ban vagy 7v7-ben sikeres akarsz lenni, akkor az AMX-eket érdemes használni. (bár ezt valószínűleg jobban tudod nálam :D ) -
PiciPanzer #270473 TOP OF THE TREE
(bocs ha már volt) -
Nem az a lényeg, h fair vagy nem. A tróger problémás és kész. Nincs elzárva, de pl. nekem nem mostanában lesz meg, mert azt még ki is kell grindelni. Nekem nincs annyi free xp-m, mint neked vagy Jegesnek, h T6-tól vagy T9-től induljak és sztem nem csak én vagyok ezzel így. -
Szpecnyaz #270471 Miért ne lenne fair? Tőletek el van zárva az az ág vagy mi? -
Egy kis érdekesség 2.vh topikból, Freeda Krueger-től.
-
Szpecnyaz #270469 Per pill még nem megy a skill mm. Majd később lesz ha lesz kész statisztikájuk.
Am meg fura is lenne hogy nálunk egy 1700as volt a legjobb, náluk meg 2000-2500 között mozgott a csapat. Meg mi is öszzeakadtunk cock teamekkel. -
Bee #270468 A vicc az, hogy az egyetlen bukó meccs is hozható lett volna, ha nem balf@szkodjuk el a taktikát.
Úgy tudom, hogy a WG által számolt pontszám alapján sorsol össze hasonló erősségű ellenfelekkel, emiatt fordulhat elő, hogy amíg ti lilák ellen mentek, addig a mi ellenfeleink maximum kékek.
A táras vitához: az AMX-nek megvan a sebessége hozzá, hogy kitárazás után eltűnjön, ráadásul gyorsabban elfoglalja a stratégiai pontokat a térképen, mint az IS-3 - T32-vel felálló csapat. Emiatt a legtöbb térképen előnyben lesznek. De a táras csodák mellé azért szerintem elfér 1-2 heavy is. -
Az hogy megdöglesz, ő meg vígan betölti a következő tárat. Csak ennyi:) -
Ry0K3N #270466 szeretjük az új t7-es kisautót 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(nem saját) -
igen,csak elfelejted mi jön a 4 lövés után cica
-
ratgab #270464 Baromi fair, hogy míg ők lőnek 4-et, te egyet... Nem is baj ez, jól van ez így.... -
Szpecnyaz #270463 Akkor nektek mázlitok volt, mi össze futottunk olyan csapattal is ahol 2000w6 volt a legkisebb :D. Type59el játszott a csapatuk fele, annyira nem volt nekik kihívás :D. -
Szpecnyaz #270462 Húzz ki egyet és kész. Nem értem mit kell sírni miatta.
T8 companyn és ESL-n már régóta alap tank az 50-100 és 13-90. -
Este csak felkúrta az agyam végig jobb emberek ellen kellett mennünk, persze csak AXM-ekkel jöttek, mi mással....
Revolver táras szar nélkül csak a randomba játhatsz, köszi !!! -
Malarki #270460 Egy ilyen 7 fős csapatot összehozhatnánk az itteni emberekből is. Biztos van akinek nincs klánja vagy nem akar ismeretlenekkel menni. Ennyi ember könnyebb összehozni, mint 15-öt. -
Bee #270459 Szerintem is nagy ötlet volt betenni, kb. 10 csatából 9 win. Ebből egy alkalommal találkoztunk szedett-vedett brigáddal, T6-T8 vegyesfelvágott, gyorsan végük lett. :)
Gyakori a gold spam, valószínűleg azért, mert jól hozza a kreditet. Legénységhúzásra is ideális az emelt XP miatt. Viszont a statoldalak nem mutatják az elért eredményt. -
Thoryne #270458 Akkor most 1 hónapnyi őrült killsteal jön? Amúgy jó event, jobb mint a mostani, az biztos. -
Őrjárat érem a fürdőkáddal :)
-
250k-s korrektnak tűnik -
Greenscape #270455 Nekem pont jol jon mert a patton most lett fullos tegnap es csak 160k a T10. A multheti AMX akcioval is sporoltam majdnem 4 millat a ket tankkon. -
sumc #270454 én már összefutottam egy wte100al .. -
Szerintem ez onnan jön, hogy SEA szerveren az USA tree lesz leárazva 8-áig, T8-ig. Még nonconfirmed. Az sem biztos, hogy lesz. :-P -
Na neeeeeeeeee. Hogy rohadjanak meg már megint. Ez az az ág, amit egyáltalán nem akartam továbbvinni a Perzsánál (mivel van M60 és egyáltalán nem élveztem etszett az USA med ág), erre mi történik? Ha mondani kellett volna egy ágat, amit nagyon nem akartam, h akciós legyen, ez lett volna. Egyik bib@szott kínai ág sem volt még akciós és képesek voltak nem azt betenni? A heavy lenne a legjobb, de ennél még a mednek is jobban örültem volna. Nem hiszem el. Ez amúgy mennyire biztos? -
Feltételezem a Marder 2 megvan neki, szóval onnan 3,8k a t4, onnan 3,6k (ágyú) + 12,5k T5, abból 9,5k közepes ágyú, és egyből mehet a Nasira 26k-ért. Nagyágyú nem kell hozzá.
De ja, ha teljesen T1-től indul, akkor még ezen felül 50+130+130+1600+325+2600 xp-be fog fájni. -
Na, felkerültek a novemberi küldetések.
Egyrészt lesz 1,2x-es xp-szorzó megint a top3 xp-nek mindkét oldalon.
Másrészt lesz újra 1 nap prémium 50k xp esetén. :)
Végül, de nem utolsó sorban nem lesz 250k kredites küldetés.
Más:
Na jó, csak vicceltem, a 250k kredites küldetés 2 részből áll. Reggel7- másnap reggel 7 közt 24 tankot ki kell nyírnod (24/7 -part 1), és 7 csatát túl kell élned (24/7 part 2).
Szerintem jó lesz. -
most adtam el azt a szutykot... alapvetően nem olyan gáz a többi medhez képest, de tier10-ben annyira semmit nem ér a heavy, td-k ellen
ráadásul olyan nagy hogy hiába a 420m+coated, engem sokkal hamarabb észrevesznek mint én tenném azt mással. -
szakasz #270448 a nasi tier6, tehát 5-ig ugrás, az kb 60e xp, maga a nasi 26k, -
55-60k -
Toweliee #270446 VanDaal, szakasz ok, azt hittem valami kedvezmény féle van a dologban. -
lammaer #270445 Kb mennyi freeXP a nasi? Valahogy tier1-4ben nincs kedvem bohóckodni.... -
De jó is lenne! Visszavenném a Pershinget.
-
Oddball29 #270443 De ez kitörés a mélyszegénységből. -
Szpecnyaz #270442 Legalább a WoT-ban is megvan az, amit IRL társadalmi mobilitásnak hívunk :D. -
Hát, fogalmam sincs. Megvan, mentem is vele pár kört, de éppen mással voltam elfoglalva, nem a játékkal, és eléggé bénán ment vele. :D Aztán mikor oda tudtam figyelni, akkor jutott eszembe, hogy mi lenne, ha átugranám freeből, és kezdeném a Nashornnal. Jó döntés volt. De azért megtartottam, a legnagyobb ágyút még kihúzom rajta duplázókkal. :) Soon. -
hNeo2 #270440 Although I haven’t been able to verify it publicly, it is believed the next T10 on discount will be the M48A1 Patton (from Nov 1 to Nov 15)
:( -
szakasz #270439 az hogy nagyon sok embernek hegyekben áll az arany az accounton (CW, ESL nyeremények), ezt a WG nem engedi elkölteni tankra, hanem pumpálj bele az account-ba még több igazi pénzt.