418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
azé néha szanaszéjjel b..zhatná az anyukáját ez a
játék, mert olyan azért csak ne legyen már, hogy az M-103 51mm-es oldal páncélján ne lőjön át az E-75 top ágyúja ami 246mm-t üt át.
de ok elsőre nem megy át no majd a következő
DE AZ SEM MENT ÁT!!!
a következő csatában egy cometet lövök
oldalba kapom erre critical hit és leesik a lánctalp
ilyenkor ne legyél ideges
-
Toweliee #270517 Mirëpritur! -
Oddball29 #270516 Itt -
VanDaal #270515 Engem meg egy működő szerver oldali célkereszttel ajándékozhatna meg valaki :)
Amit leszedtem drongolabról, az sajna nem csinál semmit nálam. -
stoppos #270514 Dánkesőn. :) -
Toweliee #270513 Boccccs, rossz url. Ezt szedtem le. -
VanDaal #270512 Milyen így játszani, átképezetlen legénységgel? Én még soha nem próbáltam :) -
Toweliee #270511 Innen szedtem le, működik. -
Whaaaat :D
Victory!
Battle: Komarin 2013.10.31. 19:07:19
Vehicle: Marder 38T
Experience received: 1 914
Credits received: 35 349
Battle Achievements: Confederate, Sharpshooter
Olyan jól ellövöldözgettem vele a házakat, hogy épp időben jöttem rá hogy ebben alig van lőszer :D
A Wotreplay nem engedi feltölteni...azt mondja unknown file format :S -
TiborTamas #270509
Nem is olyan szar ez a TD. :D (/sarcasm)
Replayt nem teszek, mert szinte csak snipe-olás volt az egész + a végén gyors halál, mikor szembe találtam magam még a full hp-s Churchill VII-el + full hp-s SU-152-vel... -
stoppos #270508 Gyors kérdés. Olyan zoom modot tud valaki a 8.9-hez, ami kifele zoomol jobban csak? -
yossarianHUN #270507 Visszavonom, most épp lengyel és francia között váltogat. Vicces gyerekek ezek a WG-nél. -
foxbat88fx #270506 hahaha ez is az én hibám... minden az én hibám :)
no én meguntam a csokik gyűjtését... 24 darabot már összeszedtem 61 tankból -
MattGoss #270505 Én például csak célkereszt és hang modokat használok, meg egy-két apróságot!
Nem is kell semmi más! Nem hiányzik az idegeskedés az xvm-miatt minden csata előtt és közben hogy "bassza meg...már megint a kur...va noob-okkal vagyok egy csapatban!" Kell ez nekem? NEM!
Így teljesen nyugodt vagyok, mosolyogva játszom és élvezem magát a játékot, mert szerintem erről szól a játék lényege! Mindent megteszek a csata alatt legjobb tudásom szerint és ha vesztünk akkor vesztünk...ha nyerünk akkor meg örülök és kész!
Egyre több ismerősöm leáll a szerről úgymond saját nyugalmuk érdekében. Az xvm csak felesleges feszültséget okoz és tudat alatt befolyásolja az ember teljesítményét!
-
yossarianHUN #270504 Nekem tegnap lengyel volt, és az istennek nem lehetett visszaimádkozni angolra. Aztán egyszer csak magától helyreállt. -
Oddball29 #270503 Az rossz jel, ha nekem törökül jön be a homepage? Tudom, itt tanyáztak vagy 150 évig, de azért ez kicsit túlzás. -
Replayt nem lehet feltölteni a megszokott helyre? Azt írja ismeretlen file formátum. -
magyi76 #270501 http://kepkezelo.com/images/ic7duqpzyqc6voek7h.jpg -
magyi76 #270500 hat ez kemeny...elso mecs es tank asz....persze nalunk meg csak ma jott ki a 0.8.9 es patch de hat azer akkor is.
http://kepkezelo.com/images/ic7duqpzyqc6voek7h.jpg -
Na a hétvégi special nem rossz:)
5x
3x crew T9-T10
2x crew T7-T8
50% discount 80% income pár tankra
Félárú felszerelés
Féláru garázs
Prémakció 1ért 3, 3ért 7
Ventiket lehet nyerni 50-100 killért, illetve 50k kredit Brothers in arms medálért. -
Szpecnyaz #270498 Nem tudom rájöttél e már, de valami mod miatt crashel. Szóval ha nem tetszik akkor ne használd. Vagy szépen megvárod amíg fixálják a problémát. -
1: nem tudom le esik e, hogy az a bajom hogy patch óta folyamatosan crashel ( nem csak nekem )
2: ennek mi köze a mod frissítéshez?
3: fox naponta többször ide szarik a hülye napi wr-jével, én meg meg mertem szólalni hogy játék crashel, nem hülyeségből írtam, gondoltam valaki valami megoldást talált
JAAAA, ez az sg !
Itt csak hülye kötözködéseket talál az ember igaz ! bocs, én vagyok a fasz hogy írni mertem
-
Tegnap kipróbáltam a 7v7-et, random húzással.
Egy t-44, egy is-3, 2 jtiger meg én t28proto. A két JT 1-2 ezres átlagalatti, én átlagos, másik kettő meg átlag feletti körül.
Ellenfélnek 4 IS-3, 1 T69 talán meg egy valami lowtier. És szinte mind átlagfeletti.
És győztünk:) Beálltak foglalni 3-an is heavyk, csesztek kijönni ránk, amikor lőttük őket. Szóval érdekes volt:D -
Szpecnyaz #270495 Most komolyan képes vagy azért hisztizni mert egy új patch után frissíteni kell a modokat?
Még jó hogy Te szoktad szidni foxbatot. -
AlucardHuN #270494 Hmm, én megélek modok nélkül, nekem csak egy KT pocak buff kéne... (mert régen az 175 penes szarok se csapták át) -
Amikbe mindig újabb és újabb bugok jönnek amik 1-2 héten belül eltűnnek hotfix nélkül.....de hadjuk
Ki kapcsoltam wot tweakert, most elsőre beindult a csata -
Szpecnyaz #270492 Sőt! A köcsög WG is fejleszt, új patcheket ad ki. -
VanDaal #270491 Micsoda szemetek ezek a modderek... Nem elég, hogy most már évek óta ingyen dolgoznak a szabadidejüket feláldozva, hogy NEKÜNK jobb lehessen a játékélményünk, néha még nem is sikerül nekik elsőre tökéleteset alkotni :)
(Szarkazmus volt, ha esetleg nem lenne egyértelmű) -
Nazarov77 #270490 nagyon király kis TD a Marder 38T, meg fogom tartani az biztos.
idáig 6 körből egyben 5 a másikban 6 killem lett, sunyi kis dög :D -
*random számú -
MIÉÉÉRT :
- Jövök ki csatából, ki dob a játék instant.
- újra be kell lépnem, de első csatát nem tölti be, feladatkezelőből gyorsan ki lövöm, másodjára már betölti
- de random csata után ki dob, megint kezdhetem előröl
most töltöttem le a legfrisebb xvm-et, de kezd elegem lenni ebből a patchelős ganékból, hónapok óta nem lehet elsőre meg csinálni mindent patch után, 1 hétig minimum szarakodni kell -
foxbat88fx #270487 hát azért reménykedek :):) köszi -
VanDaal #270486 De talán még 2014-ben sem ;)
Am szép, grat :) -
foxbat88fx #270485 hát elképzelhető hogy több ilyen köröm nem lesz már 2013-ban :)
-
R3nton #270484 7vs7ben valóban kijöhet a tárasok ereje, mert koncentráltabban lehet dolgozni. A rendes T8 companyban viszont az IS-3 a nyerő. Egyébként a 13-90 T69 kombo a legoptimálisabb szerintem a 7vs7-re, csak hát T69-be kell gold ammo bőven. ESL-en azért nagyon map függő az egész. Például prohora azért öngyilkosság is lehet ha 50-100-akat visznek. Ha az ellen betesz 13-90-eket vagy WZ-132-t és mondjuk egy GW panthert, akkor nagy cumi lehet. Simán 1 hitelheti őket. -
Pares #270483 Mi ma több mint 30 csatát mentünk, ha jól nézem, és összesen 3-at vesztettünk, azt is buta bénázások miatt. Tigris 2, 110, IS-3, T69, Panther 2, Indien, Type 62 meg egy tier 1-es tankokkal nyomultunk. -
lammaer #270482 Szakasz/Maala, kösz az infót. -
Pares #270481 Kibaszott jó ez az új játékmód. Ha van egy jó irányító, akkor baromi élvezetes tud lenni, plusz nagyon hozza az XP-t és lóvét. Ma egész nap csak ezzel játszottam. Új tankokra még rá se néztem, egyelőre nem is érdekelnek. -
lammaer #270480
Furcsa hogy mostanság is pörög a topik mint eddig, de mégsincs sehol a legnépszerűbbek listáján. Eddig onnan néztem be, mert favban nincs már rég...
-
Nem is durva