418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    azé néha szanaszéjjel b..zhatná az anyukáját ez a játék, mert olyan azért csak ne legyen már, hogy az M-103 51mm-es oldal páncélján ne lőjön át az E-75 top ágyúja ami 246mm-t üt át.
    de ok elsőre nem megy át no majd a következő
    DE AZ SEM MENT ÁT!!!

a következő csatában egy cometet lövök
    oldalba kapom erre critical hit és leesik a lánctalp
    ilyenkor ne legyél ideges
  • Toweliee
    Mirëpritur!
  • Oddball29
    Itt
  • VanDaal
    Engem meg egy működő szerver oldali célkereszttel ajándékozhatna meg valaki :)
    Amit leszedtem drongolabról, az sajna nem csinál semmit nálam.
  • stoppos
    Dánkesőn. :)
  • Toweliee
    Boccccs, rossz url. Ezt szedtem le.
  • VanDaal
    Milyen így játszani, átképezetlen legénységgel? Én még soha nem próbáltam :)
  • Toweliee
    Innen szedtem le, működik.
  • Eagle16
    Whaaaat :D

Victory!
    Battle: Komarin 2013.10.31. 19:07:19
    Vehicle: Marder 38T
    Experience received: 1 914
    Credits received: 35 349
    Battle Achievements: Confederate, Sharpshooter

Olyan jól ellövöldözgettem vele a házakat, hogy épp időben jöttem rá hogy ebben alig van lőszer :D

A Wotreplay nem engedi feltölteni...azt mondja unknown file format :S
  • TiborTamas

Nem is olyan szar ez a TD. :D (/sarcasm)

Replayt nem teszek, mert szinte csak snipe-olás volt az egész + a végén gyors halál, mikor szembe találtam magam még a full hp-s Churchill VII-el + full hp-s SU-152-vel...
  • stoppos
    Gyors kérdés. Olyan zoom modot tud valaki a 8.9-hez, ami kifele zoomol jobban csak?
  • yossarianHUN
    Visszavonom, most épp lengyel és francia között váltogat. Vicces gyerekek ezek a WG-nél.
  • foxbat88fx
    hahaha ez is az én hibám... minden az én hibám :)
    no én meguntam a csokik gyűjtését... 24 darabot már összeszedtem 61 tankból
  • MattGoss
    Én például csak célkereszt és hang modokat használok, meg egy-két apróságot! Nem is kell semmi más! Nem hiányzik az idegeskedés az xvm-miatt minden csata előtt és közben hogy "bassza meg...már megint a kur...va noob-okkal vagyok egy csapatban!" Kell ez nekem? NEM!Így teljesen nyugodt vagyok, mosolyogva játszom és élvezem magát a játékot, mert szerintem erről szól a játék lényege! Mindent megteszek a csata alatt legjobb tudásom szerint és ha vesztünk akkor vesztünk...ha nyerünk akkor meg örülök és kész! Egyre több ismerősöm leáll a szerről úgymond saját nyugalmuk érdekében. Az xvm csak felesleges feszültséget okoz és tudat alatt befolyásolja az ember teljesítményét!
  • yossarianHUN
    Nekem tegnap lengyel volt, és az istennek nem lehetett visszaimádkozni angolra. Aztán egyszer csak magától helyreállt.
  • Oddball29
    Az rossz jel, ha nekem törökül jön be a homepage? Tudom, itt tanyáztak vagy 150 évig, de azért ez kicsit túlzás.
  • JeffDunham
    Replayt nem lehet feltölteni a megszokott helyre? Azt írja ismeretlen file formátum.
  • magyi76
    http://kepkezelo.com/images/ic7duqpzyqc6voek7h.jpg
  • magyi76
    hat ez kemeny...elso mecs es tank asz....persze nalunk meg csak ma jott ki a 0.8.9 es patch de hat azer akkor is.

http://kepkezelo.com/images/ic7duqpzyqc6voek7h.jpg
  • Sunsetjoy
    Na a hétvégi special nem rossz:)

5x
    3x crew T9-T10
    2x crew T7-T8
    50% discount 80% income pár tankra
    Félárú felszerelés
    Féláru garázs
    Prémakció 1ért 3, 3ért 7

Ventiket lehet nyerni 50-100 killért, illetve 50k kredit Brothers in arms medálért.
  • Szpecnyaz
    Nem tudom rájöttél e már, de valami mod miatt crashel. Szóval ha nem tetszik akkor ne használd. Vagy szépen megvárod amíg fixálják a problémát.
  • Master91
    1: nem tudom le esik e, hogy az a bajom hogy patch óta folyamatosan crashel ( nem csak nekem )

2: ennek mi köze a mod frissítéshez?

3: fox naponta többször ide szarik a hülye napi wr-jével, én meg meg mertem szólalni hogy játék crashel, nem hülyeségből írtam, gondoltam valaki valami megoldást talált

JAAAA, ez az sg !
    Itt csak hülye kötözködéseket talál az ember igaz ! bocs, én vagyok a fasz hogy írni mertem

• Sunsetjoy
    Tegnap kipróbáltam a 7v7-et, random húzással.

Egy t-44, egy is-3, 2 jtiger meg én t28proto. A két JT 1-2 ezres átlagalatti, én átlagos, másik kettő meg átlag feletti körül.
    Ellenfélnek 4 IS-3, 1 T69 talán meg egy valami lowtier. És szinte mind átlagfeletti.

És győztünk:) Beálltak foglalni 3-an is heavyk, csesztek kijönni ránk, amikor lőttük őket. Szóval érdekes volt:D
  • Szpecnyaz
    Most komolyan képes vagy azért hisztizni mert egy új patch után frissíteni kell a modokat?
    Még jó hogy Te szoktad szidni foxbatot.
  • AlucardHuN
    Hmm, én megélek modok nélkül, nekem csak egy KT pocak buff kéne... (mert régen az 175 penes szarok se csapták át)
  • Master91
    Amikbe mindig újabb és újabb bugok jönnek amik 1-2 héten belül eltűnnek hotfix nélkül.....de hadjuk

Ki kapcsoltam wot tweakert, most elsőre beindult a csata
  • Szpecnyaz
    Sőt! A köcsög WG is fejleszt, új patcheket ad ki.
  • VanDaal
    Micsoda szemetek ezek a modderek... Nem elég, hogy most már évek óta ingyen dolgoznak a szabadidejüket feláldozva, hogy NEKÜNK jobb lehessen a játékélményünk, néha még nem is sikerül nekik elsőre tökéleteset alkotni :)
    (Szarkazmus volt, ha esetleg nem lenne egyértelmű)
  • Nazarov77
    nagyon király kis TD a Marder 38T, meg fogom tartani az biztos.
    idáig 6 körből egyben 5 a másikban 6 killem lett, sunyi kis dög :D
  • Master91
    *random számú
  • Master91
    MIÉÉÉRT :

- Jövök ki csatából, ki dob a játék instant.
    - újra be kell lépnem, de első csatát nem tölti be, feladatkezelőből gyorsan ki lövöm, másodjára már betölti
    - de random csata után ki dob, megint kezdhetem előröl

most töltöttem le a legfrisebb xvm-et, de kezd elegem lenni ebből a patchelős ganékból, hónapok óta nem lehet elsőre meg csinálni mindent patch után, 1 hétig minimum szarakodni kell
  • foxbat88fx
    hát azért reménykedek :):) köszi
  • VanDaal
    De talán még 2014-ben sem ;)
    Am szép, grat :)
  • foxbat88fx
    hát elképzelhető hogy több ilyen köröm nem lesz már 2013-ban :)
  • R3nton
    7vs7ben valóban kijöhet a tárasok ereje, mert koncentráltabban lehet dolgozni. A rendes T8 companyban viszont az IS-3 a nyerő. Egyébként a 13-90 T69 kombo a legoptimálisabb szerintem a 7vs7-re, csak hát T69-be kell gold ammo bőven. ESL-en azért nagyon map függő az egész. Például prohora azért öngyilkosság is lehet ha 50-100-akat visznek. Ha az ellen betesz 13-90-eket vagy WZ-132-t és mondjuk egy GW panthert, akkor nagy cumi lehet. Simán 1 hitelheti őket.
  • Pares
    Mi ma több mint 30 csatát mentünk, ha jól nézem, és összesen 3-at vesztettünk, azt is buta bénázások miatt. Tigris 2, 110, IS-3, T69, Panther 2, Indien, Type 62 meg egy tier 1-es tankokkal nyomultunk.
  • lammaer
    Szakasz/Maala, kösz az infót.
  • Pares
    Kibaszott jó ez az új játékmód. Ha van egy jó irányító, akkor baromi élvezetes tud lenni, plusz nagyon hozza az XP-t és lóvét. Ma egész nap csak ezzel játszottam. Új tankokra még rá se néztem, egyelőre nem is érdekelnek.
  • lammaer

Furcsa hogy mostanság is pörög a topik mint eddig, de mégsincs sehol a legnépszerűbbek listáján. Eddig onnan néztem be, mert favban nincs már rég...
  • GabeE3e
    Nem is durva