418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #270558 rakd fel ide
sztem jobban jarsz
-
400V #270557 Sziasztok!
Van ez az 50 000 xp egy nap alatt és kapsz érte 1 nap prémiumot. Ezt kikapcsolt gyorsított legénységgel kell csinálni vagy anélkül?
Köszi előre is a választ! -
kisokka #270556 Na már 06:10-kor van új nap a szerveren? Vagy náluk nem kell órát állítani?
-
R3nton #270555 Kár volt ide kiírnod, mert nemsokára ír a sok degenerált állat, hogy annyit ér amennyi prém tank van rajta. Az állat barom magyar gyökérje. Érted nem a sok kigrindelt 10-es, nem bazmeg a prémium tank, amit a külföldi 1 kattintással megvesz. Istnem, mikor jönnek a kommentek, hogy nem ér csak 12000 forintot. Mekkora degenerált állatok vannak :D -
EladoAcc #270554 Üdv Mindenkinek!
Eladó Wot Account + hozzá tartozó Email fiók!
10 db tier X
+ 3db tier IX kifejlesztve
tier VIII (ESL) tankok 6db
WN7,WN6,Effi mind 1500 fölött
8db Prémium tank - (tier 2,3,5,7,8 vegyesen)
30 garázs, bővített barakk
Prémium február közepéig
~3000 arany (névváltoztatásra tökéletes pl.)
Érdeklődni: [email protected]
Üzlet lebonyolítása akár személyesen is.
irányár:65 ezer HUF -
A kép eltűnt megint.
-
Oddball? A húgom tolt egy jó kört. Gold nélkül. Ő már csak ilyen rendes ember velem ellentétben.

Nem enged replayt feltenni. A data.hu-ra kellett tennem.
REPLAY
-
Ez rögtön utána:
-
A 10. csatám vele: IS, nem semmi járgány:)
-
mausbattle #270549 Lehet arról bővebben informálódni, milyen IS-3 nerfet hozott az új patch ? 
Karakterisztikában ugyanazok a numerikus számok találhatóak, igaz ? Azonban a tank már nem a régi...
Páncél,ágyú,sebesség,gyorsulás? Milyen téren cseszték el?
-
Toweliee #270548 Én több félét szedtem le és próbáltam ki, egyik elfogadható lett. -
Lokker #270547 Én is üdvözlöm a VBK klán tagjait és szüleit. :) Elég mókásak, főleg a színvonal amit képviseltek. :D
Másik, miért nem látok sok tier7-8as új német TD-ket? Mégse annyira menők?
Szegény Jagdtigerem meg megint a dupla gyulladásos betegségben szenved, 2 találat 2 égés. -
Thoryne #270546 Próbálgatják a roaming rendszert. Yep, az oroszok már a spájzban vannak. -
a te platoon 1-edre gondolsz?
már tesztelődik a roaming, oroszok ellen is játszhatsz (Y) -
Ez pedig a másik amin kiakadtam. Ha ez nem szopatás akkor semmi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hova lett a kép?!
-
Hmmmm ezek milyen acc-ok normál csatában?????
Nem létező acc-ok, ráadásul nem is egybe van írva. Nem tesztszerveren készült, hanem pár perce.
-
Pares #270541 "de utánna iszonyat átment pattogósba..."
Miért is nem lepődöm meg ezen? -
Pares #270540 Na, akkor jól bevásárolok felszerelésekből... -
VanDaal #270539 Nekem nem zavaró, mert így szoktam meg. Ha nincs fent, akkor sem lődözök azért össze-vissza, de jobban szeretem, ha egyszerre látom mindkettőt.
A kliens oldalit csak arra használom, hogy az egyenletes mozgásával jobban meg tudjam becsülni, mennyivel kell elé célozni a mozgó célpontnak. Álló célpontnál meg azért többé-kevésbé fedik egymást jobb esetben :) -
bekescsaba #270538 köszönöm -
lammaer #270537 xvmben csak kb 2 hetente frissitik az adatokat.. szóval türelem, lesz majd látszatja a fejlődésednek. -
bekescsaba #270536 Sziasztok!
Nem tudjátok miért nem frissül az xvm-em? A játékban 2 hete ugyanazt az értéket mutatja, holott a noobmeter szerint emelkedik.
Mi lehet a gond? -
Ez sokszor megesik még ha látom a minimapet akkor is:D -
lammaer #270534 Srácok, a J1mbo modnál mit kell művelni hogy a játékon belüli beállításoknál konfigolható legyen hogy pontosan milyen célkeresztet akarok?
Pl a sniper nézetben nekem fekete a célkereszt, eddig lehetett állítani játékon BELÜL... de már 8.8 óta játékon belül csak a gyári célkeresztbeállításokat látom, bár aktuálisan a csatában meg a jimbo van már... -
foxbat88fx #270533 hahaha vannak érdekes dolgok...
Ferdivel nyomultam épp amikor az ellen E-75-öse beforgatva feltűnt, persze a ferdi nem viszi messziről... nagy nehezen a csapat lelőtte 170hp-ra kb... de utánna iszonyat átment pattogósba...
beáll mellém ISU stock gunnal, na mondom, vége az E-75nek....
aha!!!! AP-vel lőtte végig
de végül ki lett csinálva -
Toweliee #270532 Live oaks-on ha elmész a hídhoz nem tudod mi történik a városban. Csak azt veszed észre, hogy 1-7. -
Nekem fel se tunt ez a hiány eddig:) Bejövős kis tankocska amugy tényleg:) -
Styx36 #270530
-
Toweliee #270529 Pár szó az új japán csodáról: komolytalan a rádiója. Maga a vas rendben van de a rádió nagy gyengéje, nem látod mi zajlik a pálya másik végén csak az eredmény alakulásából. -
Nem zavaró a kettő egyszerre? Én biztos nem tudnám, hogy épp melyiket nézzem. Ha fent van a szerveroldali, van hogy a másik szerint lősz? :) -
Toweliee #270527 A T5-ös új német td-t (vagy melyiket?) érdemes átlépni free xp-ből? -
VanDaal #270526 A Marder3-ba én sem akartam átképezni őket, mert előbb lett volna meg a t5-ös, mint hogy újra elérték volna a 100%-os képzettséget :)
De én inkább tettem bele 75%-ösöket, mert úgy tervezem, ez lesz az új t4-es fun gépem, amiben lehet legénységet is húzni.
2. csatára meglett vele a tank ász az újoncokkal is :)
Viszont a t5-ösnél én is ki szeretném próbálni, hogy a 2. lövész helyére átképzés nélkül berakom majd a JT lövészét.
Pales:
Annyiban más, hogy így egyszerre láthatom a szerver oldali, és a kliens oldali célkeresztet is, nem csak az egyiket. Ha csak a beépített szerver oldali célkeresztet használom, annak kicsit akadozónak, darabosnak tűnik a mozgása, és így nehezebb vele nagyobb távolságból mozgó ellenségekre célozni. -
yossarianHUN #270525 Telefonszám, vagy jelszóváltoztatás. Ha ezek már megvoltak, akkor nincs ötletem. -
Telószámot rendelsz az acchoz, akkor kapsz 100 aranyat, én ezért kaptam de az már kb 1 éve volt, lehet már nem adnak. -
sziasztok! Hülye kérdésem lesz, nem tudjátok, hogy (vásárláson kívül) miképp tudnék szerezni 300 aranyat? Igazából a felszerelési tárgyak leszereléséhez kellene... -
TiborTamas #270522 A parancsnok 85%-on, a többi 93%-on fut csokival. Ilyen kis tierben még bőven jól használható átképzés nélkül a több skilles legénység, felesleges átképezni. A két marderbe sem képeztem át, mégis mind2-vel meglett az ász is. -
Miben más a játékba beépített szerver oldali célkeresztnél? Én jimbot használok és kipipálom a beállításoknál. És ez is szerver oldali, mert többször volt már hogy ellentétesen fordult körbe a célkereszt a toronyhoz képest. -
gyáááá, mosogatófiuból, üzletlánctulajdonos ?:) -
VanDaal #270519 Ezer köszönet!