418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Na látom megint nem sikerült megcsinálni a specialt normálisan. A féláras Crusadert és Shermant legalábbis még mindig teljes áron lehet kapni.
  • pecaboy
    Ja, értem. Az novemberi küldi, de úgysincs annyi időm, h megcsináljam :)
  • madmanic
    50k xp re megint ad egy nap prémet.
  • Lokker
    Nincs valami mod/addon vagy bármi lehetőség, hogy anélkül lássam melyik tier-ből hány tank vár csatára, hogy rányomnék a battle gombra?
  • pecaboy
    Hétvégi El Alamein special:
    "50% discount on garage slots"
    YESS! Végre szórhatom fáradságos munkával összekapart goldjaimat garazsakra :)
  • pecaboy
    "A hétvégi ünnepnapi ingyen prémiumra idesereglett véglényekre most nem térek ki."

Lemaradtam valamiről? Milyen ingyen prémium van ma?
  • yossarianHUN
  • atee73
    basszal ki a wg-vel, uninstall .... oszt ennyi
    majd csak tul elik valahogy
  • Roger6
    Neked 70 rongy kell egy ötéves géphez? Azért tiltott, mert nem lesz bokor, nem értem mit nem értesz rajta.
  • GabeE3e
    8.9-hez wn6/eff visszajelzős napi statisztika mód:Session Statistic mod 8.9

• nemtudommivan
    Ha adsz rá 70,000 forint vissza nem térítendő támogatást akkor ok.
    Egyébként nem mondtál újat. Tudom hogy tiltott, csak azt nem értem hogy milyen okból .
    Akkor keresgélek tovább.
  • GabeE3e
    Egy tipp,azoknak akik 8-ast húznak, az új játékmódban egy megfelelő teamben
    az 1000 átlag xp könnyedén hozható,valamint 8-as prémium tankkal, 1300dmg-re 80.000-kreditet ad:) Persze,ha győzöl,vesztes körre szinte semmit nem ad.

• virkir
    Mivel tiltott modnak számít inkább fejlessz gépet.
    Egy négy-öt éves konfigon is elfogadhatóan fut a játék.
  • StephenKing
    Hellcat 2100 sebzésre beadta a tankászt egy teljesen átlagos körre, én azt hittem hogy legalább másfélszer ennyit kellene hozzá sebezni
  • nemtudommivan
    Valaki nem tud növényzet eltüntetőt ? bokrok között 7-8 fps-em van, severogorskon meg egyszerűen megvakulok. Így nem lehet játszani.
  • AlucardHuN
    Hát egykét lövés az tényleg érdekes, de téged szerintem a lagg ostoroz leginkább.
  • madmanic
    Volt végre időm kipróbálni peccs után.

Tapasztalatok:

Iszonyat lagg. ( ahogy olvastam az xvm miatt )
    Az új játékmód egy vicc. Köze nincs a kiegyenlítetthez.
    Egészen másképp kell célozni mint eddig, mintha teljesen újak lennének a fegyverek, de lehet, hogy csak én érzem így, és összefügghet a laggal is.
    Ennyi "ghost shell" az elmúlt években összesen nem volt, mint ebben a pár órában...

A hétvégi ünnepnapi ingyen prémiumra idesereglett véglényekre most nem térek ki.

Szóval kösz WG..
  • VanDaal
    Replayt most nincs lehetőségem megnézni, de érdekelne, hogy te melyik ágyút favorizálod rajta?
  • davidbog
    Az patchel új betűtípus is érekezett vagy én állítottam át valamit? Nekem most valami undorító félkövér betűtípus van.
  • Szpecnyaz
    Stronk tenk (avagy borsszóró).

REPLAY
    Mókás csata volt, a tuti vereségből hoztuk vissza úgy hogy nem is top tankok voltunk.
  • foxbat88fx
    csak volt értelme a tegnapi missziónak :))

Eladva:
    Fogyócikkek 'Csokoládé' (34 darab) sikeresen eladva. Szerzett: kredit: 340 000.
  • Roger6
    5-ös AT2-t húzok éppen, felveszlek barátlistára.
  • szakasz
    Patton top of the tree
  • R3nton
    Ja volt probléma, a 10%-os sör büntetett :D Attól függetlenül felháborító az a gondolkodás, ami ezen a fórumon megy amikor megjelenik egy eladó acc.

Egyesek úgy gondolják, hogy például 15 T10 tank és egy T34 12000 Ft-ot ér. Mert a kigrindelt T10 tankok nem érnek egy fillért se :D

Ezt nem is értem hogy gondolják az emberek :D Elég furcsa gondolkodás, lehet mondani tipikus magyar. Megnézed a külföldi oldalakat, és látod, hogy 300-400 dollárért mennek az accoc, de egy csutkára kihúzott acc, akár lehet több ezer dollár is. Ennyit erről!
  • mijki
    5%-ot ad az álcához
  • placido
    sziasztok olyan kérdésem van,hogy számít e a skinfestés a láthatóság szempontjábol?
  • Count Adyn
    Jókis tankocska ez:) Szemüveges lövész meg epic:D
  • JeffDunham
    Most mit vártál? Ő R3nton. A "speciális" gondolkodás melegágya.

Én végre aludtam 9-ig, most elmegyünk a gyerekekkel temetőbe, jó ebéd és délután tank.

Ha valaki akar délután (kb 2 után) 5-öst, esetleg 6-ost húzni, azt várom nagy szeretettel szakaszozni.
  • Angelus1991ster
    Szerintetek lesz valami hatása a szavazásnak ezen az oldalon? http://ftr.wot-news.com/
    39%-nyi (2848 db) szavazattal mi vezetünk.
  • virkir
    Tudod, mint eddig. cipőt a cipőboltból, szervercélkeresztett a célkereszt boltból.
  • mijki
    Itt van ni. :)
  • kBagyula #270567
    Jó reggelt!

Van-e már esetleg szerver oldali célkereszt a 8.9-hez? Keresgéltem, de még nem találtam általam látogatott és ismert helyeken.

Üdv:
    RNy
  • madmanic
    Kapcsold ki biztos ami tuti.

Volt már egyszer félreértés, hogy a hivatalos kiírásban az szerepelt, hogy nem számolja bele, csak erről a rendszer nem tudott és mindent számolt.
  • Roger6
    Húha, ez nem jött be csilagvirágszál. A negatív és agresszív hozzáállásod viszont teljes mértékben utal arra, hogy nagy gondjaid vannak. Tök sajnálom, süt a nap, munkaszünet van, és már reggel kilenckor lehet sörözni! Sőt, biztosan van olyan is, aki be sem fejezte még a tegnapit.
  • viper07
    Hali !

Lehet, hogy már volt. Tegnap addig mod-olgattam, még végül a betöltő képernyőnél leállt a game, nem lépett be a pályára, még azt követően sem, hogy minden modot kitöröltem. Na mondom új install . De nem volt rá szükség, mert a a Launchert az -integrity kapcsolóval indítod, csak a rossz állományokat frissíti, így meg is voltam 5 perc alatt.
    https://na.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/154/18/
  • Sunsetjoy
    Lehet, hogy rosszul fog esni, de egy munkaszüneti nap reggelén kevesebb, mint 1 óra alatt nem tolonganak az sg fórumon, ebben a topikban, hogy válaszoljanak.

Én pl. nem is találtam hirtelen, hogy melyik akcióhoz tartozik ez az 50k xp, pedig kerestem. Főleg, hogy nekem is eljátssza a multikulturális akciót, hiszen jelenleg németül beszél a hivatalos oldal.
  • 400V
    Már nem kell válaszoltak másik fórumon. Nyugodtan szapuljátok meg oktassátok egymást más úgy se megy ezen a fórumon. Ja meg linkelgessétek a semmitmondó képeket.

További kellemes napot! :)
  • Sunsetjoy
    A hétvégi specialra vagyok kíváncsi - hogy elsőre fog-e működni minden kedvezmény, plusz és a többi. Gyakran nem szokott összejönni :D
  • 400V
    Valaki esetleg válaszolna? :) Komolyan fontosabb az hogy másokat kioktassanak mint segítsenek valakinek. Ezek a magyarok.
  • szakasz
    más időzóna, máskor állítja az órát