418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #270678 Az 1529-es ostrom áthúzódott októberre. El is bukott. Khalenberg is szeptember. Az is bukta. Az első kísérlet Buda visszavételére és jócskán ősszel volt, 1542-ben az is bukta. Nem csoda hogy nem szerettek. Pár kivételtől eltekintve, szinte mindig bukta. -
foxbat88fx #270677 hát lehet az indien panzer lesz az első high tier tankom ahol a motorral kezdem a fejlesztést :)))
gun szinte ua. mint a monstani 88-as
egy jobb mobilitás többet érne -
Szpecnyaz #270676 Eleve nem is nagyon szeretett senki se hadakozni ennyire késő ősszel. -
Szpecnyaz #270675 Gondolom bullshit. Főleg hogy 85ben foglalta el és nem is ősszel. -
TomDantes #270674 Egy szó se. Nem 1477 hanem 1485, és az év nyara volt. Napra pontosan fejből tudom. De utánanéztem, és junius 1. Szóval totális hülyeség.
Bár mondjuk fejből nem mondtam volna meg, hogy miket , de 1477 nyarán és szeptemberben elfoglalt dolgokat Ausztriában, de Bécs elfogalása az 1485. -
Szpecnyaz #270673 WUT? -
Töri diploma?
Akkor ez az állítás mennyire igaz?

""Kevesen tudják, hogy 1477. október 31-én foglalta el Mátyás Bécset, innen ered ősi ünnepünk, a Hello Wien!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valahol facebook-on láttam és tudom hogy nem igaz -
Szpecnyaz #270671 Mondjuk úgy hogy nyomatékosító hatása van ha lóbálom a papírom :P. -
csoszi87 #270670 Ezt akartam én is írni.
Logisztikus közgazdász vagyok, de bárkit lefikázok csípőből.
-
virkir #270669 Neked papír kell a fikázáshoz?
pf... amatőr -
foxbat88fx #270668 tyűha....
ez az indien panzer nem is lesz rossz...
első csata (4200dmg) stockként
-
Szpecnyaz #270667 Mivel töriből van diplomám, max azt tudom még lefikázni. De lehet akad a többiből is. -
davidbog #270666 Pár csatát mentem vele és én is ezt tapasztaltam. Szinte minden csatában kapott egy ammo rack sérülést. Hulladék.
Az E-50M viszont tetszett.
Mellesleg te jössz feladvánnyal, mert jó volt a Bandkanon 1A. :) -
Na basszus, akkor lehet figyelgetni hogyan és mit irkálok. Véletlenül nincs matek és földrajz tanár? Esetleg egy fizika? Mert akkor neki lehetne mondani, hogy nem jó a fizika. :-D -
nemtudommivan #270664 Nem tudnak mert nem tudjak a nevem + nincs miert. Na jo a bokor eltunteto fent van de csak ideiglenesen. -
Madi92 #270663 Akárki akármit mond, ez a tier 5-ös német TD nagyon állat! :D
Annyi a titka, hogy alap ágyúval kell használni. -
Úgy hogy vannak akik már egy ilyen kérdés miatt is feldobnak XD -
pecaboy #270661 Érdekes, a lag nálam is befigyelt tegnap 50-80 pingnél (ami nálam a normális), pedig korábbi verziókban nem volt ilyen probléma.
A grafika viszont pár pontnyi fps-sel talán gyorsabb lett, mint korábban (viszonylag gyengusz gépem van, közepesre butított beállításokkal).
Valakinek működik a csillagos kijelzés még fel nem derített ellenségnél jobb oldalt fent, a tank ikonoknál? -
Csinálja is a 100-130 ms körüli lagokat... én lehet hogy még nyomom ma, de talán később, esetleg kevesebben lesznek. -
nemtudommivan #270659 Hogy jonnek ra hogy valaki tiltott modot hasznal ? -
200 ezren vannak EU1+EU2-őn -
Ezt az ajánlatot ki nem hagyhatom. :D Megy az inv. -
Madi92 #270656 Épp tier 5-ös új Tédét húzom, gondoltam, megérdeklődőm, van-e valakinek kedve szakaszhoz!?
Tées van, meg ropi is, a sör már elfogyott. -
Faboo #270655 Nekem eddig a kedvenc td-m volt. Én az egyik kis ágyúval használtam, aminek nagyon jó volt az átütése és nagyon gyorsan puffogtatott. Nem az álcára építettem hanem a lövegkitéríthetőségre. A sarkok mögül prímán lehetett osztani, alig látszott ki az oldala és sűrűn pattintott, ha mégis ott lőtték. A nagy ágyút azért nem használtam, mert sokszor jöttek ellenem gyors, gyorstüzelő tankok és mire újra betöltött széjjelszedtek. -
Kvg #270654 test2 kezdett el kidobálni. Az fps fos amióta 8.9 van. 60-ról 25re esett, pedig korrekt gépem van. -
Szpecnyaz #270653 A HUNS vezetője pont ilyen végzettségű :D. Én is végeztem egy magyar minor szakot :D. Szóval csak óvatosan
.
-
barkov6 #270652 az biztos, hogy a test2 csak ritkította, de meg nem szüntette a problémát. -
e57 #270651 Az XVM miatt kilépked a wot csata után.
Néztem wot issuesben, ott azt állítják megoldották, de nekem a 5.0.1 test1, test2, és az nightly build (2910) is ugyan ezt csinálja.
Nektek van valami tapasztalat ilyen problémával?
-
Oddball29 #270650 Hát ezt e Leopard I-et nem tudom hogy gondolták komolyan. Eddig a legkisebb harcértékű 10-es, amit valaha is vezettem. Az állandó ammorack sérülések miatt ha egyszer is rádlőnek, gyakorlatilag játszhatatlan. E-50M háromszor jobb tank, mint ez a lufi. -
Nyugi, a nyelvtanárok nem játszanak WOT-al. Így nem is fórumoznak. :-D
-
csoszi87 #270648 Ezt a hozzászólást remélem nyelvtantanár nem olvassa.
-
csoszi87 #270647 De jó!
Kaptunk új modemet.
Ping du 5-től 100-150.
És van, hogy akkor a lagg, hogy befagy, csak alt+f4el tudom operálni.
Azután jön az ima, hogy még éljek, mire visszaérek. -
Na nekem ez most bejövős. 83.33% találati arány, 0 kill, 0 győzelem. Fogom szeretni. Még mondjuk 2 ilyen frissítés és csatlakozom az uninstal közösséghez.
-
Plusz erre rájön a kis tier minden kínja, fél csapat AFK, lökdösnek, meglőnek... -
Már értem miért olyan hosszú a TOG II.
-
pecaboy #270643 Nektek működik az, hogy csillaggal mutatja az ellen ikonjai mellett jobb felső részen, hogy ki az, akit még nem spottoltatok be egyáltalán? Mert nekem nem :(
PizzaCat's contour icon mod van fent. Meg az xvm persze, meg sok minden más. Az xvm-ben be van jelölve a csillagozás, ezért nem értem. -
Nekem az ebbenlévő XVM tökéletesen működik. -
Malarki #270641 Ez a T5-ös fürdőkád tényleg egy rakat használhatatlan sz*r. Camo borzalom, egyszerűen lelehetetlen vele elbújni, már ráraktam mindet, de így is világít a félpályáról. Az ágyúja jó lenne, de sokszor kárba megy a sebzés mikor 100 hp-s tankokat kell lőni. Az ilyen lassan lövő de nagyot sebző ágyúkat nem is szeretem kis tierben. Ezért elvileg jó lenne ha sokszor rakna T7-b, mert ott lenne mit lőni, de akkor meg egy lövés lenne bárkinek. Még jó hogy 5x-ös hétvége lesz. -
Szpecnyaz #270640 Nem sok olyan nagyságú pálya van ahol ki tudnád használni. -
yossarianHUN #270639 A lassú lövedékkel, meg pontatlansággal kapcsolatban meg volt nekem SU-152-m is, a trollgunnal húztam ki belőle az ISU-t, és azzal is el lehetett boldogulni. Megtanultam használni azt is, ez meg fasorban nincs ahhoz képest kiszámíthatatlanságban.