418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
  • JeffDunham
    REPLAY

• pointer4
    Ja, Large Caliber Tank Gun Rammer
  • virkir
    Read on.
  • Malarki
    Ha neked ennyire jól megy, mond már el hogy mégis mit kel ezzel csinálni? Én már ha ránézek hányingerem támad. Semmire se jó, használhatatlan sz*r. Hiába maradok távol úgy is felspotolnak, a nemlétező kitéríthetőség miatt folyton mozogni kell hogy célozni tudjak, már a legkisebb dombon az eget lövöm. Bármilyen trollágyú oneshootolja, már Hetzer is lőtt ki egy lövéssel. Az artyk szintén. Annyira gyűlölöm, hogy arra már szó sincs.

Nem is értem, minek kellett beerőszakolni a játékba, mikor egy kib*szott légvédelmi ágyú. de persze ment a duma, hogy "annyi német TD-t ismerünk, hogy 5 ágt is lehetne belőlük csinálni". Ja, látjuk...
  • foxbat88fx
    vki segítsen ki pls!!!
    Sturer Emil-re nagy kaliberű tölt.gyorsító kell ugye?
    mert megveszem előre most, ha már FÉLÁRON van
  • nemeth989
    Valószínű ok, elvielg külföldi gebasz van, és a Voda mobilos előfizetőket is érint
  • TottiHUN
    csak azt tudnám hogy a picsába sikerült ezt megcsinálnia az upc-nek
  • DonZorro
    Pont ma rohad le a rohadék UPC! :(
    Ebben is serb keze van tuti, meg az orosz hekkereké... :(
  • pointer4
    Bezzeg az sg meg a facebook megy, az ak urva wot nem :S
  • mijki
    Hétha valaki szeretne gépet fejleszteni és Radeon párti.
    MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE (140k ft helyett, 82k ft)
    Link
  • voivod32
    Szinte bizonyos, csak nem tudom melyik. Mindegy, törlöm a res mods 8.9 mappa tartalmát, aztán egyesével elkezdem visszarakni a modokat, amiből kiderül a hiba oka...
  • Axon
    Köszi a választ. Akkor ezeket veszem meg.
  • mijki
    Gondoltam kicsit WoT-ozok reggel, erre 7 csatából 1 győzelem...
  • mijki
    Nem lehet hogy mód kavar be?
  • Eagle16
    Mármint a láthatósági együtthatója rosszabb, de nem is csoda, kb. akkora mint az E-100-as.
  • Eagle16
    T6-T7-T8-ra szeritnem álcaháló, periszkóp és töltésgyorsító.

Papír tankra ami a rejtőzködésből és a látótávból él, szerintem ezek a legjobbak.

T6-ig közepes töltésgyorsító kell, utána nagy.

Aztán a Tier 10-esnél majd változik a helyzet, mert állítólag szarabb az láthatósága mint egy Maus-nak :) Ott majd lehet átképezni a legénységet másra...
  • Axon
    Felszerelés akció van és előre szeretnék vásárolni, de tanácstalan vagyok.
    Az új német TD ágat húzom. Milyen felszerelést ajánlotok T6, T7, T8 -ra?
    Töltés gyorsító az alap nálam, de abból sem tudom, hogy közepes, vagy nagy kell-e. A többi felszerelésre meg tippen sincs. Talán periszkóp, vagy álca, vagy szerelő doboz, de ez csak kósza latolgatás.
  • voivod32
    Srácok, nektek is produkált már ilyet a játék? Hallom, hogy megy a csata, de nem lép tovább ennél. Tegnap még tökéletesen működött.
    [IMG][/IMG]
  • Eagle16
    5200 xp lett az 5x-özés az új Tier 5-ös német TD-n, így hamar meglesz a Nashorn :)

Beleraktam az átképzett E-100 legénységet, hát bokorban nem sűrűn látnak meg. :)

Az első 88-assal használom, nem kell a 194-es átütés erre, amúgy is túl sok xp, és az oldalsó ágyúkitérítés 24 fok helyett 5 fok lenne...még nagyobb célzási idővel. Szerintem hülyeség rátenni.
  • DonZorro
    Fasza! Nálam is pár megy de jópár nem megy... :(
  • nemeth989
    Én is UPC-s vagyok, nálam sincs semmi életjel. De olvastam a wotinfon, az egyik srác felhívta az UPC-t és ott már így jelentkezik be, hogy bizonyos weboldalak nem mennek, és nem lehet használni őket, a hiba javítása folyamatban.
  • DonZorro
    Mi folyik ott a UPC-nél? Tud valaki valamit Skacok??? :(
  • foxbat88fx
    tudtam, hogy hasznát veszed a tudásomnak :))))
  • popey8
    Téged is látni itt:)
  • pointer4
    hjahh :(
  • busman1
    Én is UPC-s vagyok. Én sem tudok belépni. Mi a sz@rt csinálnak ezek?
  • AlucardHuN
    Jürgen biztos ott tárolta lopott benzint
  • szakasz
    jaja, UPC-nek a fél internet eltünt.
  • joe38
    Nagyon tele van már hócipőm ezzel a láthatósági rendszerrel,egyszerűen nem hiszem el,hogy egy nyílt terepnen mozgó KV-IS jobban rejtőzködjön,mint egy Hellcat,ez már nevetséges,hogy nyílt terepen 150-200m-ről ne lássak meg valakit......
  • Szpecnyaz
    Úgy hallom TS-en hogy az UPC-seknék szart csak be a WoT. Szóval náluk lesz a hiba.
  • Madi92
    Háh, ez a kis T5-ös új német rondaság, egész komoly kis gépezet! :D
    Csak hagyni kell kibontakozni. Eddig 17 csata 2x ennyi kilőtt tank, és 1000 átlag dmg. Szerintem nem rossz.
  • yossarianHUN
    Kell valami mézesmadzag a népnek, hogy jól fogyjon a portéka. Még nem is bánnám, ha nem a játékmenet rovására menne. Bár felőlem aztán úgy cseszhetik szét a T10-et ahogy akarják, addig álljon mindenki féllábon, amíg én megint elkezdek toptierben játszani:D
  • Szpecnyaz
    Nem rég kigyújtottam egy E100at úgy hogy a tornya oldalába lőttem az FV-vel. Azóta semmin se lepődök meg.
  • AlucardHuN
    Nohát, azt tudtam hogy a Tiger II hasastól motorsérülést tud szerezni, de hogy tornyon keresztül...
  • R3nton
    Egyre durvábbak jönnek. Már nem tudnak mit kitalálni. Jön majd az angol is tárasban biztosan. Majd 2000-reket fog lövöldözgetni 3 secenként...
  • Oddball29
    Na, WG biztos elfelejtette kifizetni a villanyszámlát.
  • yossarianHUN
  • R3nton
    Na és akkor ha az nem való 7-be, akkor mi van a 10-esekkel? Azok sokkal OP-bbak
  • pecaboy
    Reggel 6-tól reggel 6:10-ig, asszem. Korábban reggel 7-től 7-ig volt.